istván Elküldve Március24, 2006 Elküldve Március24, 2006 Én tavaly cseréltettem szerelővel Delco generátoromban a csapágyakat, mert kézzel megforgatva halk csikorgó hangot adott. A művelet kb. 20 percig tartott és végignézem a procedúrát. Első lépésben a körben elhelyezkedő csavarokat kiszedte és eltávolította a generátor hátsó részét. Abból a csapágyat egy nagyobb méretű dugókulcs fejjel kiütötte és újat rakott bele. A másik részben először a 3 db vezetéklábat kiforrasztott, a forgórészt satuba rögzítve az ékszíjtárcsát levette. Satuból ki és kiütötte a forgórészt a pajzsból. Ha még eredeti a csapágy a pajzsban, akkor egy kis behegesztett gyűrű rögzíti a csapágyat. Türelmes és óvatos ütögetéssel a gyűrű szépen elválik a pajzstól és cserélhető a csapágy. Össszeszerelés fordított sorrendben. A régi csapágyakat eltettem a méretei miatt és most itt vannak előttem. A kisebben két szám olvasható: 6202LUAX3 és 6202CS2B, mérete D=35mm,d=15mm, szélesség=11mm, a nagyobbon is két szám van: 9218 és 9204, mérete D=47mm, d=17mm, szélesség=14mm. Mindkettő mindkétoldalról zárt típus. Ja a szerelő csapágyakkal együtt 3.500 Ft-t kért a műveletért. Remélem segítettem az infóval. Szerintem ennél komplettebb infót nem lehet erről adni :) Nagyon köszi. Időközben elmult a sipolás, de az infót kimásoltam és elmentettem, lehet, hogy még hasznát veszem
pjoc Elküldve Március24, 2006 Elküldve Március24, 2006 Segítettél ;) Már csak az a kérdés, a Bosch-ban is ilyenek-e a csapágyak? :) Rájöttem, hogy nálam nem a generátor okoz melegen súrlódó hangokat, hanem a vezérműszíj-burkolat nincs egészen a helyén, és az ér hozzá alul az ékszíjtárcsához, de azért a generátor felújításáról nem mondtam le ;) Nekem az autós boltban megmondták generátor tipus alapján a bennelévő csapágy számát, lehetett eredetit + utángyártott közül is válaszatani. Egyébként nekem is kb 2 hónapja lett a generátorcsapágy cseléve, a szaki levette a porvédőt az új csapágyról és megtömte / nem dugig/ zsírral.
RobesPierre Elküldve Március24, 2006 Elküldve Március24, 2006 Nekem az autós boltban megmondták generátor tipus alapján a bennelévő csapágy számát, lehetett eredetit + utángyártott közül is válaszatani. Egyébként nekem is kb 2 hónapja lett a generátorcsapágy cseléve, a szaki levette a porvédőt az új csapágyról és megtömte / nem dugig/ zsírral. Dettó ugyanaz! A szintúgy a hátsó csapágyat, metabond acélnemesítő zsírral.
powerup Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Annyit szeretnék a generátor témához hozzátenni,hogy csapágyból csak a legjobbat érdemes beletenni,(NEM magyart)főleg a Delco félébe.Nekem megcsapágyazta a spanom hazai termékkel ,sz@rabb lett mint volt,újra kellett csinálni.A Delcoban ráadásul tűgörgős van.Ezzel az a baj,hogyha a generátor-felfogatás műanyag perselyei ki vannak kopva(ami idős autónál sanszos)akkor szíjfeszítésnél kimozdul a párhuzamosból,és ekkor rövid idő múlva elkezdenek szólni a csapágyai. :) Ezért javaslom a perselyek cseréjét is ,nem drága. Előfordul,hogy az ékszíjtárcsa is megkopik(nem a laposszíjas),ekkor nyikorgás hallattszik,ha ékszíjcserével nem szűnik meg,akkor ez is cserés.
gsm88 Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Lehet hogy nem is a motorral van a gond, hanem a kapcsolóval? :) Nem hiszem, mert se a vezető oldalról se az utas oldalról nem lehet leengedni az ablakot! Üdv.
Johnatano Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Sziasztok! Beállt a jobboldali első ablakom elektromos emelője. 5 csavar ki kipattintottam a burkolatot de a motort A vaterán láttam Astra erlektromos ablakemelőhöz (jobbost) gyári új motort ha az a baja.
gsm88 Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Nem hiszem, mert se a vezető oldalról se az utas oldalról nem lehet leengedni az ablakot! Üdv. Kimértem a kapcsolókat, jók! 12 V-ot kapnak és amikor megnyomom a gombot, akkor leesik a feszültség 0-ra! De ez így van a vezető oldali(működő) ablaknál is! Tehát marad a vezeték még ami a motorhoz megy a kapcsolótól, vagy a motor vagy mechanikai hiba! Azt nem értem hogy akkor miért akarja felfelé emelni az ablakot, lefelé viszont nem? :) Johnatano: köszi megnézem, de remélem nem lesz rá szükség! ;) Na később még lehet szenvedek vele, vagy holnap. Üdv.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Már többször volt szó a hidegen nehezen kapcsolható váltóról. Nos megjött a meleg idő de reggel az első 15-20 percben nagyon szarul kapcsolható főleg a 3ból vissza 2be. Rettentően bosszant hiszen ez az az idő amikór még kifelé vánszorgok a városból és kell bizony kapcsolagtni. Átnéztem a rudazatot sehol semmi kotyogás, hopltjáték. SEMMI. Rudazat ok. Már kopáscsökkentő adalékot is kapott télen ami picit javított a helyzeten de lényegesen jobb nem lett. Ma reggel forgalmi helyzet miatt gyorsan kellet volna a kettes de nem akarta és annyira felbosszantottam magam, hogy (tudom nem szabad) izomból berántottam, és bizony reccsent pedig tövig ki volt nyomva a kuplung. Ezekből szinkrongyűrűre gyanakszom. Kinek mi a véleménye ? Mennyire nagy meló a szinkrongyűrű csere? Érdemes egyáltalán foglalkozni vele vagy törődjek bele és szenvedjek amig bemelegszik. Melegen jól kapcsolható minden fokozat bár 2.-ba akkor sem olyan finoman kottyan be mint 3. v. 4.-be
vbandit Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Már kopáscsökkentő adalékot is kapott télen ami picit javított a helyzeten de lényegesen jobb nem lett. Nekem az a gyanum,h a kopás csökkentő adalék is betett neki.. nem cseréltél véletlenül váltóolajat? Akkor szokott ilyen probléma lenni,mert melegen nem javul meg a szinkrongyűrű... :) JA amiért ide jöttem nem is kérdeztem meg: A kérdésem a következő motorféknél,ha alacsony fordulatra lefékeződött a motor nagyon elkezd rángatni... A gépem diesel,ugyhogy vagy adagolo,vagy motortartó bak... nem volt valakinek hasonlo nyűgje véletlenül?
opel16v Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Nem kicsi meló sajna. Ki kell hozzá húzni a váltó belét, már az sem egyszerű művelet. És utána jön csak igazán a szakmai része. :) Nah, mindent összevetve: csak olyan tudja csinálni, aki tényleg ért is hozzá (pl. Patyi Laci), viszont az meg fogja kérni az árát rendesen. Még ha csak két-három szinkront kell cserélni, és más baja nincs a váltónak, akkor is minimum 40-50től indul sztem a művelet. Úgyhogy még az lenne a legjobb, ha találnál egy jobb állapotú váltót bontottan, mert 30-35 körül vesztegetik. Viszont azért a helyedben még megnézném a rudazat beállítását, a kuplung beállítását (haldokló kuplungbowden is tud ilyet), mielőtt beruháznék. ;)
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 és más baja nincs a váltónak, akkor is minimum 40-50től indul sztem a művelet. Úgyhogy még az lenne a legjobb, ha találnál egy jobb állapotú váltót bontottan, mert 30-35 körül vesztegetik. Akor inkább tűröm amíg meg nem hal :) Viszont azért a helyedben még megnézném a rudazat beállítását, a kuplung beállítását (haldokló kuplungbowden is tud ilyet), mielőtt beruháznék. ;) Kuplungbovden nem tűnik rossznak híszen többi fokozatnál nincs ilyen gondom mindíg kiamal a kuplung. A rudazat beállítást még megnézem. Így csináldban korábban néztem a tűzfalnál bilincset kilazítani valami állítófuratba csapot bedugni váltót középállásba és bilincset megszorítani. Ugye csak ennyi. Kérdésem az, hogy hol ez az állítófurat mert a szkennelt képen nem látszik az így csináldban.
opel16v Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Nem kell semmit mókolni, csak az állítócsavart a váltó üres állásában meglazítani, és bemozgatni a jó pozícióba a váltókart, majd meghúzni, ügyelve hogy közben ne állítsd el. Lehetőleg két emberes munka. :)
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Nem kell semmit mókolni, csak az állítócsavart a váltó üres állásában meglazítani, és bemozgatni a jó pozícióba a váltókart, majd meghúzni, ügyelve hogy közben ne állítsd el. Lehetőleg két emberes munka. :) Na ezt megejtem hétvégén azt meglássuk ;) A vak is ezt mondta ;)
Silver79 Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 ... Nos megjött a meleg idő de reggel az első 15-20 percben nagyon szarul kapcsolható főleg a 3ból vissza 2be.... Kettest nekem se szereti bevenni :) Én úgy tudtam ez astra betegség ;) Akkor mégse ;)
warwolf Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Na ezt megejtem hétvégén azt meglássuk :) A vak is ezt mondta ;) Egyedül izgibb.De eltart vagy egy óráig is!Saját tapasztalat! ;) Valamint sokat kell szaladgálni! ;)
epk947 Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Kettest nekem se szereti bevenni :) Én úgy tudtam ez astra betegség ;) Akkor mégse ;) Nem jobban mint más autónál! 200e km után nem panaszolható.
Silver79 Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Nem jobban mint más autónál! 200e km után nem panaszolható. Még éppen 200 alatt vagyok :)
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Na. játszottam kicsit a váltóval. Úgy raktam kettesbe hogy felhúztam a rükverc gyűrűjét így picit tovább tudtam húzni magam felé (nem sokat). Hát így könnyebben megtalálta a helyét a kettesnek. Lehet megúszom egy állítással :) ;)
Tom Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Na. játszottam kicsit a váltóval. Úgy raktam kettesbe hogy felhúztam a rükverc gyűrűjét így picit tovább tudtam húzni magam felé (nem sokat). Hát így könnyebben megtalálta a helyét a kettesnek. Lehet megúszom egy állítással ;) ;) Van a rudazatban egy néhány forintos stift, annak a cseréje (hála UHUNAK:) ) nekem maradéktlanul megoldotta a fenti problémámat. Bár nálam nem volt hőmérsékletfüggő a dolog... :)
Silver79 Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Van a rudazatban egy néhány forintos stift, annak a cseréje (hála UHUNAK:) ) nekem maradéktlanul megoldotta a fenti problémámat. Bár nálam nem volt hőmérsékletfüggő a dolog... ;) az hol is van pontosan? :)
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Van a rudazatban egy néhány forintos stift, annak a cseréje (hála UHUNAK:) ) nekem maradéktlanul megoldotta a fenti problémámat. Bár nálam nem volt hőmérsékletfüggő a dolog... :) A stift hibának jellegzetessége a kotyogós rudazat nem? Nekem nincs holtjáték ill. kotyogás a rudazatban így én a stift hibát kizártam.
Silver79 Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Valaki nem tudná lefotózni vagy pontosan megmondani hol van a stift :)
16DA Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Valaki nem tudná lefotózni vagy pontosan megmondani hol van a stift :) Valahol van képem, de amúgy kinyitod a géptetőt, szembe állsz a kocsival, és ott vannak a stiftek ahol a váltóból kijön egy rúd, és csatlakozik a rudazathoz.
loree_gsi16v Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Valaki nem tudná lefotózni vagy pontosan megmondani hol van a stift :) A váltókulisszától nézve ha mész végig a rúdon akkor az első stift.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március31, 2006 Elküldve Március31, 2006 Valahol van képem, de amúgy kinyitod a géptetőt, szembe állsz a kocsival, és ott vannak a stiftek ahol a váltóból kijön egy rúd, és csatlakozik a rudazathoz. Erről lenne szó? A képen a 18-as?
Recommended Posts