luigi61 Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Ha valaki tudja hogy honnan lehet letölteni ezt a programot légyszi írja már meg a közösbe is!!! Kösz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 http://www.azureus.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ez az autodata2006 engem is érdekelne, de akár régebbi változata is. Megvan valakinek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ez az autodata2006 engem is érdekelne, de akár régebbi változata is. Megvan valakinek? :rolleyes: www.isohunt.com Az autodata-ra rákeres. Torrent leszed. Kliensnek betesz. Otthagy. 2 nap múlva örül. :blink: 2005-ös verziót leltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nem szeretnék ilyen letöltögetős cuccost játszani a melóhelyemen, nem kultiválnák. Úgyhogy ha esetleg megvan valakinek otthon már, és össze lehet futni a közeljövőben, akkor úgy mindenképpen érdekelne. :blink: Ha neked megvan, akkor pl. már megéri átmennem a komputert is megnézni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsm88 Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 30p kihűlésre várás 15p kiszerelés 60p oldószerben áztatás 15p beszerelés 30p próbaút 30p számla megírás Így kijön a 3 óra :rolleyes: nekem is 1.6 16V van de az alapjárati mocihoz ránézésre nem bonyolult (az EGR-hez nehezebb hozzáférni) Na ma voltam egy másik szerelőnél a XV. ker.-ben (nagyon korrektek voltak, attól függetlenül hogy még nem sikerült megoldani a problémát) A szerelő először rákötötte a computerre, üzenet: Nincs eltárolt hiba az ECU-ban. RENDSZER O.K. Közben észrevette hogy nem megy az egyik henger (lehet ez is az állandó motorleállás oka szerinte). Cserélt gyertyát, ua. a hiba. Cserélt kábelt, ua. a hiba. Cserélt gyújtáselosztót, ua. a hiba. Holnap megyek megint, jöhet az üa. nyomás ellenőrzése. Majd írok hogy mizu. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Egy jó szerelő nem cserél vaktában komplett gyújtást, ha nem megy egyik henger alapjáraton. Főleg ha ismeri az Opeleket, ugyanis ez inkább az injektorfuvóka hibájának a jele. Át kell rajta küldeni töményen protec adalékot, az még talán segít rajta. Ha rendszeresen használod majd ezt a protecet utána, elképzelhető hogy sokáig nem lesz vele gondod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 www.isohunt.com Az autodata-ra rákeres. Torrent leszed. Kliensnek betesz. Otthagy. 2 nap múlva örül. :rolleyes: 2005-ös verziót leltem. Leszedtem én is, de sajna nem magyar:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Amúgy protec kúrát akkor is érdemes megcsinálni ha nincs vele gáz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Igen, érdemes csinálni, 10000km-ként ajánlják, mondjuk a benyaszűrőt mindig érdemes utána cserélni. Autodata mostani vagy kicsivel korábbi verzióját még mindig szívesen látnám mondjuk cd-n. :rolleyes: Nekem jó az angol verzió is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Igen, érdemes csinálni, 10000km-ként ajánlják, mondjuk a benyaszűrőt mindig érdemes utána cserélni. Autodata mostani vagy kicsivel korábbi verzióját még mindig szívesen látnám mondjuk cd-n. :rolleyes: Nekem jó az angol verzió is. :blink: Nekem megvan a 2004-s. Valamikor odaadhatom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Oks :rolleyes: Jövő héten mondjuk falmászás kapcsán? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 OK! Másolok egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Előre is köszeee! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Sziasztok! Egy kis segítség kellene. 1.6 SI-m van, ami küszködik valami aprósággal. A hibajelenség a következő: Indítást követően tök jól megy a verda, nincs vele semmi baj, nem jelez semmi hibát. Az első motorfékes lassításkor kigyullad a sárga lámpa. Ekkor menet közben simán megy a gép, nem rángat, gyorsul, ahogy kell. Viszont ha megállok, akkor előfordul, hogy a motor leáll. utána pöccre indul, ha nem áll le, akkor az alapjárata csöppet dadogós. Ha újra kell indítani, akkor a sárga lámpa elalszik. Mi lehet az oka? Remélem valaki tud segíteni. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Ha lehet, ne írd tele a fórumot, mert rád fognak szólni :rolleyes: Sztem először is, mivel világított a sárga lámpa, jó eséllyel van hibakód az ECU-ban. Ki kellene villogtatni a hibakódokat, ezt Te is megcsinálhatod otthon. Egy kis segítség: http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...fault_codes.htm Itt megtalálod, hogy a diagnosztikai csatlakozó melyik lábait kell összezárni (attól függően, melyik fajta csati van nálad), aztán gyújtást ráadni, és a motortipus alapján megnézed, miket villogott neked :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Bocsi, de nem tudtam rövidebben leírni. Köszönöm a segítséget. Holnap, ha lesz egy kis szabadidőm utána járok a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Még egy kérdésem van. a kontroll lámpát hol találom meg? Vagy azzal kell rövidre zárni a megfelelő lábakat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Még egy kérdésem van. a kontroll lámpát hol találom meg? Vagy azzal kell rövidre zárni a megfelelő lábakat? Kontroll lámpa a műszerfalban lévő kis sárga lámpa, amin rajta van, a motor piktogramja.A lábakat pedig egy 1Xű irodai gémkapoccsal is össze tudod zárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsm88 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Ma is voltam szervizben. Nem találják a hibát. Otthagytam. Az ECU nem tárolt el hibát, de ha a szerelő lehúzgált pár csövet azt utána eltárolta, de a tényleges hibát nem. :rolleyes: Az injektorokat is kitisztították ultrahangos cuccal. Holnap vagy holnapután darabokra szedik, elvileg péntekre kész. Kíváncsi vagyok a végösszegre! Majd írok hogy mi volt a probléma, hátha jóljön másnak is az én esetem tanulsága. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Ha neked megvan, akkor pl. már megéri átmennem a komputert is megnézni. :rolleyes: Holnapra lennt van. ;) Elfér nálam, egyébként a 2005-ös az 2 CD-s verzió. Úgyis kiváncsi voltam rá. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Ma is voltam szervizben. Nem találják a hibát. Otthagytam. Az ECU nem tárolt el hibát, de ha a szerelő lehúzgált pár csövet azt utána eltárolta, de a tényleges hibát nem. :rolleyes: Az injektorokat is kitisztították ultrahangos cuccal. Holnap vagy holnapután darabokra szedik, elvileg péntekre kész. Kíváncsi vagyok a végösszegre! Majd írok hogy mi volt a probléma, hátha jóljön másnak is az én esetem tanulsága. Üdv. Úgy látom 1 cipőben járunk. Tegnap nekem is elkezdték a motort bontani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Úgy látom 1 cipőben járunk. Tegnap nekem is elkezdték a motort bontani. Nem követtem a történeteket vissza, de tudjátok-e, hogy egy adott hibajel 10 indítás után törlődik? ha nem találnak jelet, ez is lehet az ok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nem követtem a történeteket vissza, de tudjátok-e, hogy egy adott hibajel 10 indítás után törlődik? ha nem találnak jelet, ez is lehet az ok. :rolleyes: Nem 20? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nem 20? Korábban én is úgy tudtam, de a márkasz@rvízben pedig ezt monták minden próbálkozásom ellenére. Szal jobb ha minél előbb szalad vele az embör a tudós szerelőhöz! Aztán lehet, hogy kamu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts