Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Itten bánkódom a kocsim meg szrerlőnél van. Hátsó sárvédőívet kap meg egy kis fetéket és még új gátlókat + toronycspágyat előre. Ja és vizsgázik is. Péntekig nissanozok.

Elküldve

Opel16v

Én is ugy tom,hogy az enyémben is kétfokozatú..ventihez is mintha 3rom vezeték menne,meg lenne egy szép kis kerámia ellenállat rajta. Szal lehet h a GSikben 2fokozatu?! Holnap megsassolom, márcsak kiviböl is :wink:

Elküldve
Nem érzel valami nyomást belül, amikor ilyenek jönnek ki belőled? :roll: :)

Nos nem. Nem mindenki szenved annyit egy hozzászólásért, mint te :wink: Miért neked rossz benyomásid vannak az irományaim kapcsán ? :)

Elküldve

Nem. Most kifejezetten jól jött, mennem kell aludni és ezzel úgy

lefárasztottál, hogy nem lesz gond... :)

Egyébként a dumában nem vagyok szenvedős típus... :) :) :o

Elküldve

Nincs valakinek kölcsön egy szett új, vagy újszerű gyertyakábel kötege?

Elkezdett rángatózni gázelvételkor az ótó, és most kezdhetem végigcsinálni az ilyenkor szokásos rutint... :?

Elküldve

Mé' nem viszed Patyihoz?

Egyébként először átnézném a helyedben a szívóoldalon a csöveket,

az összes vákumcsövel együtt. Inkább fals levegőre gondolnék...

Elküldve
Mé' nem viszed Patyihoz?

Egyébként először átnézném a helyedben a szívóoldalon a csöveket,

az összes vákumcsövel együtt. Inkább fals levegőre gondolnék...

Patyi nem érzi, már 3x mondtam neki. (Tudod, hogy meddig nyomja a gázt, olyankor meg nem érezni. :) )

Egyébként az egyik vákuumcsövet megszüntettem. A légszűrőházból kiszedtem a "billentyűt" és a dobozon, és a fojtószelep házon is lezártam a cső végpontjait... :roll:

Elküldve

Az AGR szelep lehet "felelôs" az alapjáratszabályzó motor és a fojtószelep-ház ciklikus elkoszolódásáért?

Hol van ez a kis aranyos? Próbaképp kikötném... Motorvezérlés/BC nem köhög miatta?

Elküldve

A folytószelepház és az alapjárati moci elkoszolódásáért a kartergáz-visszavezetés a ludas. Eszméletlen olajsarat tud beletenni...

Az AGR szelep kikötése nem eccerű, ugyanis elektromosan rajta kell legyen a rendszeren, egy vékony fémlemezt kell alárakni, ami zárja a csatornáját.

Elküldve

Kartergázt is ki lehet kötni, csak bonyolultabb... Most dolgozom Én is a témán. :)

AGR szelep valahol a szívósorod tövében van. Egy jó marokra való hengeres tárgyat keress, 5ös csati jön belőle, két nagyobb méretű torx csavar fogja.

Elküldve

Sziasztok!

Hogy kell kicserélni egy 98-as, 1,4 F astrában a pollenszűrőt?

Hol van?

Össze lehet rakni szűrő nélkül is? :?:

Köszi!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.