Atommanó Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Jóóóvanna!!!! :wink: Nekem állítólag az van... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Itten bánkódom a kocsim meg szrerlőnél van. Hátsó sárvédőívet kap meg egy kis fetéket és még új gátlókat + toronycspágyat előre. Ja és vizsgázik is. Péntekig nissanozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Opel16v Én is ugy tom,hogy az enyémben is kétfokozatú..ventihez is mintha 3rom vezeték menne,meg lenne egy szép kis kerámia ellenállat rajta. Szal lehet h a GSikben 2fokozatu?! Holnap megsassolom, márcsak kiviböl is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Majd nézd meg. Az Én ótómban biztos nem kétfokozatú van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Majd nézd meg. Az Én ótómban biztos nem kétfokozatú van. Szerintem meg igen. Vagy forog, vagy nem forog 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Nem érzel valami nyomást belül, amikor ilyenek jönnek ki belőled? :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Nem érzel valami nyomást belül, amikor ilyenek jönnek ki belőled? :roll: :) Nos nem. Nem mindenki szenved annyit egy hozzászólásért, mint te :wink: Miért neked rossz benyomásid vannak az irományaim kapcsán ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Nem. Most kifejezetten jól jött, mennem kell aludni és ezzel úgy lefárasztottál, hogy nem lesz gond... :) Egyébként a dumában nem vagyok szenvedős típus... :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Nincs valakinek kölcsön egy szett új, vagy újszerű gyertyakábel kötege? Elkezdett rángatózni gázelvételkor az ótó, és most kezdhetem végigcsinálni az ilyenkor szokásos rutint... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Mé' nem viszed Patyihoz? Egyébként először átnézném a helyedben a szívóoldalon a csöveket, az összes vákumcsövel együtt. Inkább fals levegőre gondolnék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Mé' nem viszed Patyihoz? Egyébként először átnézném a helyedben a szívóoldalon a csöveket, az összes vákumcsövel együtt. Inkább fals levegőre gondolnék... Patyi nem érzi, már 3x mondtam neki. (Tudod, hogy meddig nyomja a gázt, olyankor meg nem érezni. :) ) Egyébként az egyik vákuumcsövet megszüntettem. A légszűrőházból kiszedtem a "billentyűt" és a dobozon, és a fojtószelep házon is lezártam a cső végpontjait... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 És most a sport-gyujtókábeleidre gyanakszol :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 És most a sport-gyujtókábeleidre gyanakszol :shock: :?: Kevlár szálas ... :) Igazából nem, csak sorba akarom járni a lehetőségeket... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Azért nézd csak körül azokat a csöveket... A lezárás biztos jól sikerült? Szerintem nem gyújtás lesz az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Nekem csak 1800-2000 ford. között rángat, folyamatos gázon, az lehet gyújtókábel? (A fórumozók közül ketten arra tippeltek...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Ha még nincs kikötve az AGR szelep, akár az is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Miért is jó azt kikötni???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Mer' nyomja vissza a sok szutykot a motorba... Csak azért, hogy 0,000001%-kal jobb legyen az emisszió... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 És akkor miért is tették bele a motorba???? :roll: Hogy rontsa az értékeket, vagy hogy nyomja a szutykot a motorba???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Az AGR szelep lehet "felelôs" az alapjáratszabályzó motor és a fojtószelep-ház ciklikus elkoszolódásáért? Hol van ez a kis aranyos? Próbaképp kikötném... Motorvezérlés/BC nem köhög miatta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 A folytószelepház és az alapjárati moci elkoszolódásáért a kartergáz-visszavezetés a ludas. Eszméletlen olajsarat tud beletenni... Az AGR szelep kikötése nem eccerű, ugyanis elektromosan rajta kell legyen a rendszeren, egy vékony fémlemezt kell alárakni, ami zárja a csatornáját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Ezexrint az ciklikus elkoszolódásra nincs orvosság.... :) Értem, vékony fémlemez... De hol is van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Kartergázt is ki lehet kötni, csak bonyolultabb... Most dolgozom Én is a témán. :) AGR szelep valahol a szívósorod tövében van. Egy jó marokra való hengeres tárgyat keress, 5ös csati jön belőle, két nagyobb méretű torx csavar fogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Köszi, opel16v! Link to comment Megosztás: More sharing options...
psmac Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Sziasztok! Hogy kell kicserélni egy 98-as, 1,4 F astrában a pollenszűrőt? Hol van? Össze lehet rakni szűrő nélkül is? :?: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts