I_S Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 OFF nem hülyeség átkukkantani a cali topikba, olyat hallottam hogy az eszem elment... gombaaaa ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 A szerkezet még nem gáz. Csapágyat nem rég cseréltem, és akkor néztem meg. De ha mindent cserélsz akkor nyugiban elmész (normál vezetési stílusban) 90-100ekm-t Ha csak tárcsát cserélsz lehet 40e mulva a szerkezet miatt kell szétszedned. De ha szereted szerelni :P Ezek szerint csak a csapágy miatt is szétszedted, én már lehet akkor cseréltem volna mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Nem vót lé, és mostsem vagyok tele. úgyhogy marad csak a tárcsa. Míg a kadett nincs kész addig sóherság van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 És ha elmegy még 30000kmt, azért nem dobálunk mindent ki. És lehet közben eladja vagy akármi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Ez jó lehet az enyémbe? http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=3948368 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Egyébként nem vagyok sörös, de ha valakinek van 2 láda söre, akkor kiürítem a tankot, beteszek 5 lityit + kicsike spuri, magam mellé ültetem a fogadni vágyót + 2 vállalkozó kedvűt, aztán ha nem megy el 100 km-t, akkor én állom a sört, ha elmegy akkor pedig felajánlom a nyereményem a klubnak... Én hiszek neked az enyémis ezt a jelenséget produkálja hasonló körülmények között! Teszem hozzá spuri nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 én folyamatosan használom a spurit, így nem tudom, mennyit enne néélküle, de gyanítom hogy az pedig a közel gyári 5,2 körül lenne szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Városba mit szürcsöl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 16DA! Ha a 16 szelepesé, akkor sztem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 városban.. csak városban bizony még ha óvatoskodom akkor is megeszik 7,5 lityit... :P Hiába, a város az város... Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 16DA! Ha a 16 szelepesé, akkor sztem nem. Hát ez az nem tom mibe volt. De újszerűnek néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 városban.. csak városban bizony még ha óvatoskodom akkor is megeszik 7,5 lityit... :D Hiába, a város az város... Nem tudsz takarékosan vezetni, az lehet a gond. :P Nekem városban 7 lityi, de volt nyáron 6.96 is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 nem szeretek tokölődni a lámpánál ez lehet a baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 nyáron volt hogy erőt vettem magamon és nagyon óvatos próbáltam lenni, na akkot lett oan 7-7,2, de idegelt hogy varnyú meg 4 ütemű trabi megy el mellőlem lámpánál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 nyáron volt hogy erőt vettem magamon és nagyon óvatos próbáltam lenni, na akkot lett oan 7-7,2, de idegelt hogy varnyú meg 4 ütemű trabi megy el mellőlem lámpánál... 4 ütemű trabinak jobb eleve a súly/LE aránya is talán. :P Amúgy nekem úgy ennyi a fogyi, h megyek a forgalommal. Sem lassabban, se gyorsabban, viszont tény, h nyugisan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 nyáron volt hogy erőt vettem magamon és nagyon óvatos próbáltam lenni, na akkot lett oan 7-7,2, de idegelt hogy varnyú meg 4 ütemű trabi megy el mellőlem lámpánál... Engem sohasem érdekelt, ki hogyan mennyivel megy el mellettem/mellőlem :P Amúgy ja, Trabinak jobb a gyorsulása, az biztos :D Haverom 2T (kétütemű) Trabija lazán lealáz gyorsulásnál, pedig semmi tuning nincs benne... egyszerűen rettentően fürge, persze csak úgy kb 40km/h-ig :D Utána azért már legyorsulom. Az a Trabi az enyém volt, valahogy tényleg bitang jó motorja van, én is mindig imádtam vele lámpánál kigyorsulni, pár arcnak már odafagyott a mosolya a nemtommilyen hiperszuper ótókban :P Megy mint a zállllat, főleg amióta minőségi (Stihl) olajat nyomat bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szjancsi Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 A Spurival kapcsolatban olvastam itten szep dolgokat, lehet ezt dizelbe is boritani??? hol lehet venni ezt a csodaszert?? antitalent :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 A Spurival kapcsolatban olvastam itten szep dolgokat, lehet ezt dizelbe is boritani??? hol lehet venni ezt a csodaszert?? antitalent :P Ha olvastad a spuriról a szép dolgokat akkor miért kerülte el a figyelemdet?? www.spuri-adalek.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Ja egy negatívum a spurival kapcsolatban: Ku**a büdös! Nem lehet a flakonból úgy kiönteni, hogy legelább egy csepp végig ne csorogjon az oldalán. Ezekből következik, hogy ha a csomagtartóban tarom akkor ott büdös van rendesen annyira, hogy már élelmiszert nem merek oda rakni csak a hátsó ülésre. Hiába 8 tesco szatyorba belecsavarom akkot is van szaga. Ki fogom tenni és csak tankoláshoz viszem magammal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 én sohan nem tartom a kocsiban, csak ha tankolok, akkor van nálam pont a szaga miatt, meg egyébként ha kilöttyen hát elég marós Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 én sohan nem tartom a kocsiban, csak ha tankolok, akkor van nálam pont a szaga miatt, meg egyébként ha kilöttyen hát elég marós Én kénytelen vagyok ott tartani mert se garázs se fészer a lakásba meg még rosszabb lenne :P Mit mar? kezet, fényezést, műanyagot, fémet? Kezemre már került de a 2 napig tartó szagon kívül nem lett baja a kezemnek. Ja és egy-két csepp jutott a tanknyílás melletti gumira is de azt sem bántotta. Elég idétlenül lehet adagolni. Állandóan önt-szintet néz-önt-szintetnéz... Nekem jobban tetszenne az ólompótlóknál alkalmazott megoldás amikor felnyomom a felső részbe a kívánt mennyiséget majd azt öntöm bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Azért van olyan erős szaga, mert vagy 90%-a kerozin. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Azért van olyan erős szaga, mert vagy 90%-a kerozin. :D Azt sejtetten. De a protecnek is nem? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 még jó hogy nem nő szárnya a kocsinak :P A végén lemeszelnének indokoloatlan mélyrepülésért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Jaja. Nem ajánlatos felbontásnál a kezedre löttyinteni, mert a barátnőd három napig nem fog megtűrni maga mellett! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts