Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák

hemi

Recommended Posts

A szerkezet még nem gáz. Csapágyat nem rég cseréltem, és akkor néztem meg.

De ha mindent cserélsz akkor nyugiban elmész (normál vezetési stílusban) 90-100ekm-t

Ha csak tárcsát cserélsz lehet 40e mulva a szerkezet miatt kell szétszedned.

De ha szereted szerelni :P Ezek szerint csak a csapágy miatt is szétszedted, én már lehet akkor cseréltem volna mindent.

Megosztás:

Egyébként nem vagyok sörös, de ha valakinek van 2 láda söre, akkor kiürítem a tankot, beteszek 5 lityit + kicsike spuri, magam mellé ültetem a fogadni vágyót + 2 vállalkozó kedvűt, aztán ha nem megy el 100 km-t, akkor én állom a sört, ha elmegy akkor pedig felajánlom a nyereményem a klubnak...

Én hiszek neked az enyémis ezt a jelenséget produkálja hasonló körülmények között!

Teszem hozzá spuri nélkül!

Megosztás:

nyáron volt hogy erőt vettem magamon és nagyon óvatos próbáltam lenni, na akkot lett oan 7-7,2, de idegelt hogy varnyú meg 4 ütemű trabi megy el mellőlem lámpánál...

4 ütemű trabinak jobb eleve a súly/LE aránya is talán. :P

Amúgy nekem úgy ennyi a fogyi, h megyek a forgalommal. Sem lassabban, se gyorsabban, viszont tény, h nyugisan. :D

Megosztás:

nyáron volt hogy erőt vettem magamon és nagyon óvatos próbáltam lenni, na akkot lett oan 7-7,2, de idegelt hogy varnyú meg 4 ütemű trabi megy el mellőlem lámpánál...

Engem sohasem érdekelt, ki hogyan mennyivel megy el mellettem/mellőlem :P Amúgy ja, Trabinak jobb a gyorsulása, az biztos :D Haverom 2T (kétütemű) Trabija lazán lealáz gyorsulásnál, pedig semmi tuning nincs benne... egyszerűen rettentően fürge, persze csak úgy kb 40km/h-ig :D Utána azért már legyorsulom. Az a Trabi az enyém volt, valahogy tényleg bitang jó motorja van, én is mindig imádtam vele lámpánál kigyorsulni, pár arcnak már odafagyott a mosolya a nemtommilyen hiperszuper ótókban :P Megy mint a zállllat, főleg amióta minőségi (Stihl) olajat nyomat bele.

Megosztás:

Ja egy negatívum a spurival kapcsolatban:

Ku**a büdös! Nem lehet a flakonból úgy kiönteni, hogy legelább egy csepp végig ne csorogjon az oldalán.

Ezekből következik, hogy ha a csomagtartóban tarom akkor ott büdös van rendesen annyira, hogy már élelmiszert nem merek oda rakni csak a hátsó ülésre. Hiába 8 tesco szatyorba belecsavarom akkot is van szaga. Ki fogom tenni és csak tankoláshoz viszem magammal.

Megosztás:

én sohan nem tartom a kocsiban, csak ha tankolok, akkor van nálam pont a szaga miatt, meg egyébként ha kilöttyen hát elég marós

Én kénytelen vagyok ott tartani mert se garázs se fészer a lakásba meg még rosszabb lenne :P

Mit mar? kezet, fényezést, műanyagot, fémet?

Kezemre már került de a 2 napig tartó szagon kívül nem lett baja a kezemnek. Ja és egy-két csepp jutott a tanknyílás melletti gumira is de azt sem bántotta.

Elég idétlenül lehet adagolni. Állandóan önt-szintet néz-önt-szintetnéz...

Nekem jobban tetszenne az ólompótlóknál alkalmazott megoldás amikor felnyomom a felső részbe a kívánt mennyiséget majd azt öntöm bele.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.