Exian Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Annak egy része reklám. Én a konkrét tapasztalatokra vagyok kiváncsi. Meg az üzletek nevét irja, de a pontos címet nem mindig. Azt meg hiába mondom a sógornak, aki megy Pestre, hogy légysz. hozzál egy flakont, az Üllői uton van az uzlet... De köszi... Valaki felhasználó :?: :?: Ok, bocs, csak segíteni akartam :D :P Bár sejthettem volna, hogy ismered az oldalt (sőt, talán még te mutattad?! :D).
istván Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Nem én mutattem, én is innem vadásztam le. Köszi a segítségedet. Ki akarom próbálni, de nem akarok zsákbamacskát. Habár ugy értettem nem túl drága.
bszemethy Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 sziasztok! A váltókar rezgés miatt rezgéscsillapitó gumit akarok cserélni az autómban. Csinált már valaki hasonlót? A váltószoknyát és a körülötte lévő box-ot is sikeresen kiszereltem. Hogyan tovább? :?: Opel Astra Caravan 1997 X14XE
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 A Spuri használok tudnak-e mondani valami érdekeset? Megéri-e egyáltalán? Mennyi is a 250 liter benzinhez való? És hol is lehet vásárolni Bp-n? Én már a második tank spuris anyagot használom. Amit aláírok az a fogyasztáscsökkenés (-0,6...0,9l /100km). A többi tisztító, kenő hatás majd hosszabb távon kiderül. 1800ft egy flakon legalább is én ennyiért vettem.
istván Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Én már a második tank spuris anyagot használom. Amit aláírok az a fogyasztáscsökkenés (-0,6...0,9l /100km). A többi tisztító, kenő hatás majd hosszabb távon kiderül. 1800ft egy flakon legalább is én ennyiért vettem. Olyan nagy a fogyasztáskülönbség? Ha lemegyek 5 alá, sört fizetek a Spurisoknak...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Olyan nagy a fogyasztáskülönbség? Ha lemegyek 5 alá, sört fizetek a Spurisoknak... Azért nagy csodát ne várjál. Ha már most jó állapotú a motorod és kicsi a fogyasztásod akkor ennyit nem biztos lemegy. Mint írtam még nem hosszútávú a tapasztalatom és sokan vitatják, hogy spurinak köszönhető-e. Lehet csak rendet tett a motorban és most már spuri nélkül is menne ez a fogyasztás :P Addig is mindig feljegyzem mennyit hol (város v. országút) megyek és pontosan mennyit tankolok. Egy fél év után* majd kialakul egy tiszta kép a fogyasztásról. *kb ennyi idő alatt fogy el nálam 250l benzin és ezzel a flakon spuri.
Philip Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Sziasztok! A spuri tényleg nagyon tuti anyag, mi a "combosabb" változatát használjuk a versenyautókba, és hihetetlen dolgokat produkált. Megbízható minőség, de úgy tudom, hogy "szoknia" kell az autónak, mert egyre intenzívebben fejti ki a hatását, minél hosszabb távon használjátok :P
ivannorbi Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Sziasztok! A spuri tényleg nagyon tuti anyag, mi a "combosabb" változatát használjuk a versenyautókba, és hihetetlen dolgokat produkált. Megbízható minőség, de úgy tudom, hogy "szoknia" kell az autónak, mert egyre intenzívebben fejti ki a hatását, minél hosszabb távon használjátok :P Véletlenül nincs érdekeltséged a Spurinál? :D
Philip Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Véletlenül sincs :P Illetve mégiscsak van valamilyen szinten, hiszen ingyen kapjuk az anyagot.. de ha nem lenne jó, ingyen sem kellene... Tehát, majdnem érdekeltség nélkül állítom, hogy tuti :D
16DA Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Az anyukáját csessze meg amelyik kitalálta az astra váltórudazatát. Hogy azt állítgassa míg él. A kadetté sokkal egyerűszűbb volt, és nem volt benne kopó alkatrész.
ivannorbi Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Illetve mégiscsak van valamilyen szinten,... Sejtettem! :P :wink:
I_S Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 A spuriról énis csak jót tudok mondani, de István, én ijen sörös kilyelentést bebuknék, mert nekem már ment le 5 alá :P . Hosszú táv, 100-110, normális minőségű 95-ös benya + spuri, és 4,8 lett +-1 deci
16DA Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Már belőttem nagynehezen de az az igazság a kulungom is a végét járja. Mennyi egy tárcsa? Nem kell gyári.
mörfi Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 de tudom ezt úgyse mhiszitek el... :doubt: De nem ám. :P
I_S Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 most komolyan.. ha ilyen a fogyim normális távolsági használatnál, ahogy írtam is, akkor az azt jelenti, hogy még egészen jó a motor? Bár ma ha igaz megint meg tudom szerezni a kompressziómérőt és bemérem...
I_S Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Egyébként nem vagyok sörös, de ha valakinek van 2 láda söre, akkor kiürítem a tankot, beteszek 5 lityit + kicsike spuri, magam mellé ültetem a fogadni vágyót + 2 vállalkozó kedvűt, aztán ha nem megy el 100 km-t, akkor én állom a sört, ha elmegy akkor pedig felajánlom a nyereményem a klubnak... :P
mörfi Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 most komolyan.. ha ilyen a fogyim normális távolsági használatnál, ahogy írtam is, akkor az azt jelenti, hogy még egészen jó a motor? Bár ma ha igaz megint meg tudom szerezni a kompressziómérőt és bemérem... Biztos jó. Ha kaka lenne más jelenségek is lennének. :wink:
I_S Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Biztos jó. Ha kaka lenne más jelenségek is lennének. :wink: Azért bemérem mert mostmár nagyon kíváncsi vagyok...
opel16v Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 16DA! A tárcsa egy dolog, de vele együtt a szerkezet is cserés szokott lenni. Elkopik, illetve elfáradnak a rugók, és törékenyek lesznek, ami ugye eléggé veszélyes a blokkra nézve. A kinyomócsapágyról nem is beszélve. Szal ajánlom a komplett szettet. 40 körül mérik a Sachs-ot, ami nagyon jó. :P
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Az anyukáját csessze meg amelyik kitalálta az astra váltórudazatát. Hogy azt állítgassa míg él. A kadetté sokkal egyerűszűbb volt, és nem volt benne kopó alkatrész. Nekem erről a régi jó 2T wartburgos korszakom jut eszembe. Na ott lehetett állítani a váltórudazatot ha hideg volt, ha meleg, ha elkopott, ha elfáradtak a gumi alkatrészek...
16DA Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 A szerkezet még nem gáz. Csapágyat nem rég cseréltem, és akkor néztem meg.
mélykék76 Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 ....A szerkezet még nem gáz.... Csak kiváncsisából. Szerkezetről honnan mondod meg, hogy jó-e ?
Recommended Posts