powerup Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Szevasztok! Lyukas a hátsó kipuf dobom. Egyenlőre kicsi a lyuk és majd csak zöldkártya előtt cserélem le addig meg élvezem a sportos hangot :P Szóval szerintetek mit érdemes? Foltozni, bontottra cserélni, utángyártott, netán rozsdamentes. Először a foltozásra gondoltam csak félek nem lesz tartós. Bontott elég lutri, gyári meg elég drága. Bár ha rozsdamentest kapnék a gyári árában...Szerintem foltozgatni nem igazán érdemes,csak akkor ha momentán nincs pénze cserére az embernek. :? Bontottat semmiképpen ne vegyél szerintem,az zsákbamacska.Annnak idején én 10-ért vettem,nemtom milyen márka,de nekem megteszi,mert 20km-es utakon használom a kocsit,így a kondenzvíz is távozik nagyrészt,és nem lyukad ki olyan hamar. :wink: Hogy milyet márkájút érdemes venni ,majd megmondják a profik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Szevasztok! Szóval szerintetek mit érdemes? Foltozni, bontottra cserélni, utángyártott, netán rozsdamentes. Egy jóképességű sportdob.Szerintem! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Foltozni csak akkor érdemes ha sürgős pénztelen javítás kell. Mert 1-2 hónapnál tovább nem fogja bírni. Bontottat sem érdemes, abból sem lehet igazán jó állapotút kifogni (hiába néz ki szinte újnak kívülről, a belseje szét van rohadva). Szerintem érdemes utángyártott lengyel cuccokat venni ilyenből, ugyanis az sem bírja sokkal kevesebb ideig, viszont harmadáron adják... Én is ilyeneket veszek az Omegára, nekem a középdob is, hátsó is halálban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Egy jóképességű sportdob.Szerintem! :mrgreen: A csendet többre becsülöm hosszú utakon. Esetleg egy kompromisszum lehet egy kellemes mély de csendesebb hangú sportdob, de gondolom az sem olcsó. És azt hallottam idővel hangosodnak ezek a sportdobok. Ja és különben is úgy megyek, hogy elhagyom a hangot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Foltozni csak akkor érdemes ha sürgős pénztelen javítás kell. Mert 1-2 hónapnál tovább nem fogja bírni. Bontottat sem érdemes, abból sem lehet igazán jó állapotút kifogni (hiába néz ki szinte újnak kívülről, a belseje szét van rohadva). Szerintem érdemes utángyártott lengyel cuccokat venni ilyenből, ugyanis az sem bírja sokkal kevesebb ideig, viszont harmadáron adják... Én is ilyeneket veszek az Omegára, nekem a középdob is, hátsó is halálban van. És nem hangosabb a lengyel? Én annó ladára vettem lengyel utángyártottat de olyan bili hangja volt... Gondolom a töltést üveggyapot vagy mit azt kispórolták belőle és csak a vékony lemezek voltak. Ja és hol érdemes venni lengyelt? Csergő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 A csendet többre becsülöm hosszú utakon. . Én is, ezért nekem egy Astra F középdob van felrakva hátsó, és sportdob gyanánt.3000rpm feleltt elég jó hangja van, de alatta, és alapjáraton csak csöndben dohog.ELég kisipari, mondhatnánk, de a cél szentesíti az eszközt.Ja, és érezhetően jobban megy tőle a verda.Opeltomi szerint azért, mert a középdob alapból jobb átömlőképességű.Szinte nevezhetnénk átmenő dobnak is.S, csak 4e.ft volt, +1000-ért felrakták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Amíg fent a katalizátor, addig nem fog jobban menni, akármilyen dobot raksz hátra... ezek olyan mentális dolgok... :D Nem hangosabb a lengyel, szerintem ugyanolyan. Astrán is ilyen középdob volt, amíg volt... :P Kérdezd meg Csergőben Viktort, vagy itt van egy kipuff üzlet 11.kerben: Kaposvár u. 8., tel: 2042983 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Köszi! Utánajárok a lengyel dobnak! Apropó boltok, szerelők stb. Emlegettetek valami futóművest a soroksárin. Ellenőriztetni akarom a futóművet mert érzésem szerint nem elég a kerékösszetertás. Szóval kit ajánlatok? Olyat aki ha nem kell hozzányúlni tényleg nem nyúl hozzá és akaszt le sok léval. ja és a kezembe adja a számítógép által kiadott mért ill beállított értékeket, hogy lássam mi volt rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Köszi! Utánajárok a lengyel dobnak! Apropó boltok, szerelők stb. Emlegettetek valami futóművest a soroksárin. Ellenőriztetni akarom a futóművet mert érzésem szerint nem elég a kerékösszetertás. Szóval kit ajánlatok? Olyat aki ha nem kell hozzányúlni tényleg nem nyúl hozzá és akaszt le sok léval. ja és a kezembe adja a számítógép által kiadott mért ill beállított értékeket, hogy lássam mi volt rossz. Ugyanilyen szakit keresek én is, csak én PÉCSETT! Ha valaki tud itt megbízható szerelőt, aki ügyesen buherálja a futóművet, kérem ossza meg velem :P Meg úgy egyáltalán, épp keresek jó szerelőt, úgyhogy érdekelne, hogy Ti hova jártok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Ugyanilyen szakit keresek én is, csak én PÉCSETT! Ha valaki tud itt megbízható szerelőt, aki ügyesen buherálja a futóművet, kérem ossza meg velem :P Meg úgy egyáltalán, épp keresek jó szerelőt, úgyhogy érdekelne, hogy Ti hova jártok? Futómű: Hajós Bt.: Pécs, Hóvirág u. 29 Ha jól emlékszem tavaly 1700-at kértek egy első futóműállításért. Egyébként Uránvárosba "hordom" (eddig kétszer: megvételkor a kicserélendő dolgokat cseréltetni, és egyszer olaj ill. szűrőcserékre) a kocsit szerelőhöz. A srác a rendőrségen autószerelő (talán van rutinja az astra-hoz), meló után szokott a garázsában maszekolni. Ha érdekel az elérhetősége akkor priviben elküldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Futómű: Hajós Bt.: Pécs, Hóvirág u. 29 Ha jól emlékszem tavaly 1700-at kértek egy első futóműállításért. Hajós rulez, plusz még egy megbízhatónak tartott ember: Lengyel László, 72/332-244 Egyik a másik tanítványa volt, de már nem emléxem, hogy Hajós Lengyelé vagy Lengyel Hajósé... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Egyébként Uránvárosba "hordom" (eddig kétszer: megvételkor a kicserélendő dolgokat cseréltetni, és egyszer olaj ill. szűrőcserékre) a kocsit szerelőhöz. A srác a rendőrségen autószerelő (talán van rutinja az astra-hoz), meló után szokott a garázsában maszekolni. Ha érdekel az elérhetősége akkor priviben elküldöm. Persze jöhet, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hajós rulez, plusz még egy megbízhatónak tartott ember: Lengyel László, 72/332-244 Ő javít mindent? Köszi neked is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Ő javít mindent? Köszi neked is! Nem, speciálisan futómûves mindkét emberke... Egyéb javításban Opel16v által ajánlott "Roli"-t szeretném igénybe venni, ha végre eljutok odáig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Több itt a pécsi, mint a mediterrán topicban. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Több itt a pécsi, mint a mediterrán topicban. :P Ezeknek a gazembereknek a mediterrán szekció nem látszik a gépükön! :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Lengyel László címe: Pécs, Bokor u. 93 Ő műszakira is felkészít kocsikat, és zöldkártyáztat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci26 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 A barna szokás szerint a föld. Ezt ellenőrizheted egy műszerrel. A másik kettő pedig a két fokozat kapcsolójele. A barna-barnafehér összekötése okozza a teljes hűtés állapotát. :P Hello! Köszi a segítséget, majd hétvégén megrügyezem a témát. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Pénteken zöldkártyát kellett csináltatnom és két meglepi volt: 1. 9000 Ft-t hagytam ott "csak" mert ecotech-es a moci. 2. Csak harmadik mérésre lettek elfogadhatóak az értékek. Szaki szerint a katalizátor vagy a lambda szonda rosszalkodik. A legutóbbi 7,2 -es fogyasztás után gyanús lehet a szonda. Tudja valaki hogy gyári mennyi lehet? Mellesleg előttem vmi dízel terepjáró volt, annak teljesen OK volt hogy ködgyertyát játszott. Korom rúlez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Most már Pesti vagy Székesfehérvári futóművest is ajánljatok nekem. Akármilyen szaki Pécsig én nem megyek le egy futóműállításért. Majd csak jövő nyáron kirándulni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Gyuri! Gyári 22-23 körül van asszem. Zsolt! 1-es úton itt Budaörsön, a biatorbágyi végében van egy jó futóműves, 100-as gumiszervíznek hívják. Ott keresd Tomit, őstehetség futómű ügyekben, asszem 4200-ért állítja be a futóműveket. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Gyuri! Gyári 22-23 körül van asszem. Zsolt! 1-es úton itt Budaörsön, a biatorbágyi végében van egy jó futóműves, 100-as gumiszervíznek hívják. Ott keresd Tomit, őstehetség futómű ügyekben, asszem 4200-ért állítja be a futóműveket. :P Köszi! Jövő héten meglátogatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 A Spuri használok tudnak-e mondani valami érdekeset? Megéri-e egyáltalán? Mennyi is a 250 liter benzinhez való? És hol is lehet vásárolni Bp-n? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 A Spuri használok tudnak-e mondani valami érdekeset? Megéri-e egyáltalán? Mennyi is a 250 liter benzinhez való? És hol is lehet vásárolni Bp-n? http://www.spuri-adalek.hu , és ott Képviseletek (Budapesti forgalmazók). Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Annak egy része reklám. Én a konkrét tapasztalatokra vagyok kiváncsi. Meg az üzletek nevét irja, de a pontos címet nem mindig. Azt meg hiába mondom a sógornak, aki megy Pestre, hogy légysz. hozzál egy flakont, az Üllői uton van az uzlet... De köszi... Valaki felhasználó :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts