Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Elküldve Szeptember15, 2005 opel16v! Ahogy a leírásodat olvasom úgy tűnik te IAT-ként emlegeted azt a mérőegységet amit én fűtött platinaszálas légtömegmérőként. Az én leírásaim szerint e mellé raktak sima léghőmérsékletmérőt is(NTC). Persze nekem szervíz tapasztalatom nincs,főleg nem opellel.
opel16v Elküldve Szeptember15, 2005 Elküldve Szeptember15, 2005 Igazat adok, az IAT szenzort tényleg NTC eszközként emlegetik néhány szakirodalomban, csak nem úgy működik, mint pl. a hűtővízmérő "sima" NTC mérőfej. Ebben ahogy mondtam, egy szál van előmelegítve (ezek szerint hasonló ellenállásszál, mint a "sima" NTC-kben), így gyorsabban tudja követni a hőmérsékletváltozásokat (míg a normál NTC eszköznek kell jópár mp, hogy pár fok eltéréshez igazodjon). Találtam egy jó leírást a MAF szenzorról, így nevezik a szakirodalomban a fűtött szálas légtömegmérőt. ;) http://www.opel16v.hu/kepek/2005/temp/maf.pdf
Tóbiás Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 opel16v ! Az álltalad belinkelt lapon az IAT = Intake Air Temperature = szívócsonk levegő hőmérséklet (csak,hogy tiszta legyen azoknak akit érdekel) Viszont a légtömegmérőknek teljesen más a neve/röviditése,nyilván mert japcsali autóké(VAF - csappantyús;KVAF platina szál helyett titánium fűtőelemmel) Ha időm lesz szétszedem az enyémet,mert már nagyon izgat,hogy mi van benne.
Laci4 Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Nah.. kezdem érteni, de mostmár nagyon érdekel a dolog ;) Holnap csinálok képeket, hogy nekem hogy smint van. Illetve ha gondolod, van egy rossz forrófilmes légtömegmérőm is... :wink:
Tóbiás Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Ismeret bővítésre jó a rossz is,mármint a képek róla!
opel16v Elküldve Szeptember18, 2005 Elküldve Szeptember18, 2005 Szedjük szét! ;) Tóbiás! A linkelt doksiban arról a fűtött szálas légtömegmérőről van leírás, amiről éppen témázunk.
Tóbiás Elküldve Szeptember18, 2005 Elküldve Szeptember18, 2005 Igen láttam,onnan vettem az IAT teljes nevét. A MAF=Mass Air Flow = tőmeg levegő áramlás (szó szerint) Szétszedést(persze csak a gumicsövet szedném le róla és belefigyelnék) azért gondoltam ,hogy tudjam az enyémben melyik variáció van.
opel16v Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 Arra gondoltam, hogy a rosszat megboncolhatnánk... ;)
RobesPierre Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 Lenne egy kérdésem tetőcsomagtartóval kapcsolatosan: a súlyt a kis sín teteje vagy a mélyebben lévő tetőlemez hordozza? Mivel lenne ingyen két tartó gerendám, ami biztos nem F-Astrához való, mert a lábai hosszabbak, mint az eltolható ablak nyílása. De ha méretre vágnám, akkor a tetőlemezre feküdne fel, a kis sín csak a rögzítésről gondoskodna. Bocs, a nyakatekert megfogalmazásért!
opel16v Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 Meg kell nézni egy erre megkonstruált megoldásnál, hogy fexik fel. Sztem egyébként a tetőlemezre kell feküdnie a talpnak a sín csak a rögzítés miatt van.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 Nálam a thule tetőcsomagtartó az az esőcsatornában lévő T sínbe kapaszkodik és rögzít. A tetőlemezre NEM fekszik fel! A lábnak van ugyan egy gumiszoknyája ami a szélzajt csökkenti az hozzáér a tetőlemezhez de semmiképpen nem a terhelés támaszkodik a tetőlemezre.
RobesPierre Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 Az lesz a legjobb, ha megnézek egy gyári tartót. Szerintem az nem T sín, hanem egy fejreállított L sín. A tetőlemez alatt pedig az elcsúztatható ablak alatti vízszintes lemezfelületet értettem, nem a klasszikus értelembe vett tetőlemezt. Mindenesetre az ingyen tartósínek nem érnek annyit, hogy megsérüljön a kaszni vagy valami elröpüljön tetőről. Köszönöm segítségeteket!
GH Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 Idéz Nálam a thule tetőcsomagtartó az az esőcsatornában lévő T sínbe kapaszkodik és rögzít. A tetőlemezre NEM fekszik fel! A lábnak van ugyan egy gumiszoknyája ami a szélzajt csökkenti az hozzáér a tetőlemezhez de semmiképpen nem a terhelés támaszkodik a tetőlemezre. Nekem is pont ilyen a 3000ft-os tacskos csomitartom ;)
istván Elküldve Szeptember20, 2005 Elküldve Szeptember20, 2005 Azt letárgyaltuk, hogy a gyertyakábel Opelspecifikus, de azt szeretném kérdezni, hogy eltérő tipusu motrok gyertyakábele egymásközt cserélhető ? (pl c14nz és c16nz). Természetesen az ellenállását kimérném elötte... .
yuza Elküldve Szeptember21, 2005 Elküldve Szeptember21, 2005 Hi! Mivel a fogyasztás topicban nem találtam semmit erröl, itt kérdeznék. A hétvégén kétszer is furcsamód leállt az autóm (x16xel caravan), elég kellemetlen helyzetekben. És eszembe nem jutott volna, hogy azért, mert kifogyott a benzin. A müszer szerint még kb 15l volt benne. De miután mindkét esetben megoldotta a problémát egy kanna benzin, nagyon gyanús lett nekem az üzemanyag szintjelzö (vagy a tankban az úszó) Van erröl valakinek tapasztalata? Sztem a tankban lesz az úszóval a gáz. Azzal mit/hogyan kell tenni? (eddig megbizhatóan müködött az óra, bátran mentem, amig pirosba nem fordult)
warwolf Elküldve Szeptember21, 2005 Elküldve Szeptember21, 2005 Idéz Hi! Mivel a fogyasztás topicban nem találtam semmit erröl, itt kérdeznék. A hétvégén kétszer is furcsamód leállt az autóm (x16xel caravan), elég kellemetlen helyzetekben. És eszembe nem jutott volna, hogy azért, mert kifogyott a benzin. A müszer szerint még kb 15l volt benne. De miután mindkét esetben megoldotta a problémát egy kanna benzin, nagyon gyanús lett nekem az üzemanyag szintjelzö (vagy a tankban az úszó) Van erröl valakinek tapasztalata? Sztem a tankban lesz az úszóval a gáz. Azzal mit/hogyan kell tenni? (eddig megbizhatóan müködött az óra, bátran mentem, amig pirosba nem fordult) Célszerű nemhinni a mutatónak, én pl. inkább a napi számlálót szoktam szemmel tartani, mert úgy nagyjából tisztában vagyok az autó fogyijával, ill. hogy mennyit tudok elmenni adott esetben egy tank benyával.Hozzátenném, normál körülmények között.Nekem is volt, hogy a szintjelző még vígan mutatta, hogy mehetek, miközben már gyanusan sok km-t mentem a számláló adatai szerint.Elmentem tankolni, és láss csodát, 46L-t tankoltam.Az 53L? tankba.Egyébként a lámpicsek nem világított a műszerben?
opel16v Elküldve Szeptember21, 2005 Elküldve Szeptember21, 2005 Azért ha jó a műszer és a szintmérő, akkor elég jól mutatja. ;) Asszem a karavánnak pont nincs a hátsó űlés alatt szerelőnyílása a szintmérő felé, de azért érdemes megnézni (kb. 12 cm átmérőjű műanyag fedlap). Továbbá érdemes lenne tesztelni, nincs-e összeszívva a tank (szellőző dugulás esetén az AC képes akár felére is összehomorítani a tankot). Ezt egy kb. üres állapotban teli tankolással könnyen el lehet dönteni.
fatibi1 Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 [glow=red:db0387a4d2]hozzászólás tartalma törölve... -uhuhu[/glow:db0387a4d2]
uhuhu Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 fatibi! a keresésedre itt a válasz: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=983
silverdome Elküldve Szeptember26, 2005 Elküldve Szeptember26, 2005 szia! nemrég találtam az oldalt és regisztráltam magam.gyújtáskapcsoló-záras témában volna egy kérdésem.Nekem egy F Astram van, viszont a gyújtáskapcsoló-zár szerkezet (tehát nem a gyujtáskapcsoló betét, hanem a mechanikus zár megadta magát.pontosabban az a tengely tör el ami a zárból jön ki és forgatja a gyujtáskapcsoló betétet.remélem érted mire gondolok... :-).ezt zárat még sohasem szereltem.hogy lehet ezt szétszedne.egyrészt maga a zár a kormány oszlophoz van csavarozva aminek nincsen feje mindenféle biztonsági okokból gondolom...viszont magát a zárat hogy lehet szétszedni? a kulcs nyílás felől a nyílás körüli gyűrűn van két bevágás elképzelhető valami célszerszám számára.szóval magát a zárbetétet szeretném szétszedni ha lehet.mi a módja ennek, mit merre kell fordítani, stb... ha tudod légyszi válaszolj fontos lenne. nem nagyon szeretnék egyben zárat cserélni, mert valahogy a két kulcsos megoldásért nem rajongok, légyszi írj majd vissza, vagy továbbítsd a levelet annak aki tud ebben segíteni, szerelt már ilyet. ide is írhatsz privát, vagy a silverdome@freemail.hu ra segítségedért előre is köszi üdv tamás
Tóbiás Elküldve Szeptember27, 2005 Elküldve Szeptember27, 2005 Idéz Az Opelnél van vagy kismillió féle légtömeg és légmennyiség mérő, Megnéztem ,az enyémben "forrófilmes" van,igaz 130 e-nél volt cserélve. A léghőmérsékletmérő vége sem olyan mint a 109-es oldalon belinkelt. A képek:
opel16v Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Éppen most hétvégén volt a kezemben egy ilyen. :D És hallottam rá egy olyan verziót is, hogy ultrahangos elven működik. Mindenesetre érdekes témakör. :(
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Mi a véleményetek? Metabond a váltóba? Javítana kapcsolhatóságon? Tegnap néztem. Csavar szintig van töltve a váltó olajjal. Nekem nem 20mm-el alatta kellene a szintnek állni? Valami finom rózsaszín (v. pirosas) olaj van benne. Ez a gyári lehet még?
opel16v Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Ha rossz a szinkrongyűrű, vagy kopott a váltórudazat, akkor nem fog javítani. Ha jó műszaki állapotban van minden, akkor sem fog egetverő különbséget hozni, inkább arra való, hogy kevesebb mechanikai veszteség legyen a hajtásban, és megnövelje az élettartamot. A piros olaj lehet gyári, de ez nem biztos (Castrol is olyan). Csavar alatt kb. 2 centi a szint, azaz ha kiveszed a féltengelyt, éppen egy picinek szabad csak kicsurognia (max. fél deci).
Recommended Posts