opel16v Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 Elméletileg. Próba: hosszú városi út után, amikor jó meleg a moci, álló helyzetben túráztasd meg kicsit, és ha jön kékes füst a kipuffból (valaki értelemszerűen figyelje, akkor három dolog lehetséges: - dugattyúgyűrű törött/kopott - szelepszárszimering szar - nagy a kartergáz, ami az előző két hiba valamelyikére vezethető vissza
szvpal Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 Szia! Ma reggel mérettem meg a CH-t , CO stb ott túráztatták rendesen, és nem füstölt. Azt mondta a manus aki mérte, hogy a katalizátor előtt kellene mérni a HC-t, mert a katalizátor után már a katalizátor helyre teszi ezt is. Öszzefoglalva: 1. es verzió Nyugodjak meg azzal hogy ez a motor ennyit eszik, és kész, mert más bajom nincs vele 2. ik verzió Bontassam meg a motort hogy szelepszárszimmaringes-e vagy nem , és ha igen akkor hol mert gondolom Opel szervízben ez sem olcsó, és nem biztos hogy ezt mégegyszer gariban csinálnák. Egyébként tudnátok-e ajánlani egy kecskeméti szerelöt aki korrekten dolgozik, mert nem akarom oda vinni ahol az elején elcseszték. Pali
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 Az X16XEL moci 0.05Dl/100km olajfogyaszt.Ez van.De megy is.Szerelő dolog kényes kérdés, mert mindenki másra esküszik.Én pl. a Deák Árpira Lakitelken, mert kellő szakmai hozzáértése van, de sajnos mindig csúszik a melókkal ,mert annyi van neki.Viszont azt tudom, hogy rajta kívül más nem nyúlhat az autóm mocijához. Off
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 Az X16XEL moci 0.05Dl/100km olajfogyaszt.Ez van.De megy is.Szerelő dolog kényes kérdés, mert mindenki másra esküszik.Én pl. a Deák Árpira Lakitelken, mert kellő szakmai hozzáértése van, de sajnos mindig csúszik a melókkal ,mert annyi van neki.Viszont azt tudom, hogy rajta kívül más nem nyúlhat az autóm mocijához. Off Őőőőő,ki is tette helyre a corsa mociját? ;) Én csakis a Zsoltiékohoz viszem,Deák sem rossz,de egyrészt drágább és sokat kell rá várni,másrészt messzebb is van! De kinek a pap,kinek a papné lánya! :wink:
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 Őőőőő,ki is tette helyre a corsa mociját? ;) Én csakis a Zsoltiékohoz viszem,Deák sem rossz,de egyrészt drágább és sokat kell rá várni,másrészt messzebb is van! De kinek a pap,kinek a papné lánya! :wink: Kétségtelen, hogy Zsoltiék jól képzettek, de pl. célszerszám, és tsai.......hm?Na mind1. Majd mutatok neked egy Pappnét! :wink: Tecceni fog!!!
szvpal Elküldve Szeptember3, 2005 Elküldve Szeptember3, 2005 Sziasztok! Akkor nekem a 0,5/1000km azaz 0,05l /100 km fogyasztás miatt nem fogom szétgányoltatni a motort. Ez a kompromisszum az 1.6 16v Ecotec 100LE esetén. Bár valaki azt mondta hogy valamelyik WW motor mostani kiadású újkorában is ennyit eszik. Pali
powerup Elküldve Szeptember3, 2005 Elküldve Szeptember3, 2005 Használ valaki direktszűrőt a cartársak közül?Ha igen,mik a tapasztalatok,jobban megy tőle a gép?Nekem úgy tűnik,az enyém szívesen venne egy kis extra ájert! ;)
Yahher Elküldve Szeptember3, 2005 Elküldve Szeptember3, 2005 Használ valaki direktszűrőt a cartársak közül?Ha igen,mik a tapasztalatok,jobban megy tőle a gép?Nekem úgy tűnik,az enyém szívesen venne egy kis extra ájert! ;) Hi, nekem az Uno turbomban van, abban nagyon állat szívóhangja van. Azt ennyi sztem :-) Ugyhogy hétköznapi használatra én se veszek az Astrámba sztem.
SZaB Elküldve Szeptember3, 2005 Elküldve Szeptember3, 2005 Ahhoz, hogy érezzél is valamit, hátul is nyitottá kellene tenni a rendszert. Sportdob fel, perzse katalizátor ki vagy kibelezettet berakni. Középső dobot szintén ki. Na innentől jön meg a hangja ;) és talán némi teljesítmény is.
redline Elküldve Szeptember4, 2005 Elküldve Szeptember4, 2005 Használ valaki direktszűrőt a cartársak közül?Ha igen,mik a tapasztalatok,jobban megy tőle a gép?Nekem úgy tűnik,az enyém szívesen venne egy kis extra ájert! ;) van egy egész topik erről a tuning részben soksok tapasztalattal
szantozoli Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 Használ valaki direktszűrőt a cartársak közül?Ha igen,mik a tapasztalatok,jobban megy tőle a gép?Nekem úgy tűnik,az enyém szívesen venne egy kis extra ájert! ;) A hangja tuti lesz tőle, de a teljesítményen semmit sem dob egyéb tuning nélkül.
redline Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 ide irok mer nemtudom mi lehet a baj: Járó motornál akár menet közben akár állo helyzetben folyamatos nyikorgást (nyikknyikknyikknyikknyikk) hallok bal előlről. Azt, hogy a futóműből jön e vagy magából a motorból azt nem tudom. Nem olyan sivító hang mint a száraz vagy csuszó ékszíjé, hanme mintha valaki egy olajozatlan talicskát tolna.... A bal oldalon sokkal hangosabban hallatszik.
opel16v Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 Redi! A nyiknyik a kerékfordulatszámmal, vagy a motorfordulatszámmal változik? Ezt kellene eldönteni. ;)
redline Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 Redi! A nyiknyik a kerékfordulatszámmal, vagy a motorfordulatszámmal változik? Ezt kellene eldönteni. ;) meg fogom nézni
mbik Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 Sziasztok! Akinek szervós 1.7 DR motorú Astrája van írja meg legyen szíves hogy hol van rajta a szervószivattyú (ha jól tudom akkor a motortartó baknál de nem biztos) Milyen ékszíj hajtja? Méret?
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 szóval nyikorgás: Ahogy hallom nem változik sem a sebesség sem a fordulatszám emelkedésével. Először azt hittem, hogy a futóműben halt meg valami, mert főként ahogy pattogok az uton akkor figyeltem fel arra, hogy ilyemit hallok. De alapjáraton is csinálja egyhelyben állva. Sőt amikor leállítom a kocsit és a motor fordul párat akkor is kapok néhány nyik nyik nyik-et. Lehet, hogy csak el akar köszönni tőlem? ;)
Laci4 Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Gondolom menetirány szerinti bal oldal.. fura.. ott elvileg semmi forgó nincs, ha jól rémlik, "csak" a kuplung váltó menet közben meg a futómű..(féltengely...stb) Viszont azt irod, nem változik az üteme?!?! fura... ha a mocitérben sassolt,fülelsz nem lehet belőni merről mi hogyan? lehet baromság, de mondjuk mocitartó bak nem nyikoroghat? Elég sci-fi ...
Laci4 Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 akkor nem mondtam baromságot.. csak abból kiindúlva hogy nem fordulatszámfügő, meg h mi a csöcs lehet azon az oldalon ;)
Blitz Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Nekem az OFF autómon a kipufogó csatlakozása nyikorog.
opel16v Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Redi! Meg kell nézni a motortartó bakokat, meg hogy a vízcsövek nem érnek el valamit/egymást.
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Meg kell nézni a motortartó bakokat, meg hogy a vízcsövek nem érnek el valamit/egymást. motortartó bakot látom szemmel? vagy emelni kell hozzá? és azon hogyan látom ha nemjo?
opel16v Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Bontani is kell hozzá. A kerékjáratban van egy takaró műanyag a főtengely+szíjtárcsa síkjánál, azt kell lebontani, és kicsit előrébb ott van a bak. Látható ha szakadozott, vagy ha ki van gyengülve.
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 motortartó bakot látom szemmel? vagy emelni kell hozzá? és azon hogyan látom ha nemjo? Norbi ! A betervezett cseréktől függetlenül elvihetnéd a Gsi-t 1 kis átvizsgálásra Blitz műhelyébe :wink:
Laci4 Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Opel16v de ha jól vettem ki, redi a menetirány szerinti bal oldalról panaszkodik..(legalábis nem mondta hogy nem) az meg emlékeim szerint fentről is egész szépen látszik.. kb ebben az irányban, csak kicsit jobra előlrébb.. (kép szerint) http://www.kep.tar.hu/laci4/50104710/14308711#2 Vagy ezen meg kb. a szervótartály alatti vhol http://www.kep.tar.hu/laci4/50104710/14308710#2 a hátsó középső meg alulról... ha jól tom... ha nem sorry :oops:
Recommended Posts