zotya975 Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 Ez a 3 hibakód az EGR-re, a Map-szenzorra és a fojtószelepállás-érzékelő potméterre vonatkozik, ezeket nézd át, ill. a kábeleket, az ECU-nál a csatlakozót. Rusnya dolog ez a MAP-szenzor nálunk a két cső felcserélése 6-7 hibakódot generált. :D Már így vettük az autót a próbaút során végig égett a motorhiba lámpa alapjárat nem volt. De mivel csak 200ezer volt az autó gondoltam belefér. Vagy 3 hét alatt jöttünk rá, hogy ez a két cső van felcserélve. :D Voltak szép pillanatok amikor ki volt belezve szinte mindegyik motortér-utastér, kavargattuk a kávét és találgattuk hogy mi a tetves anyád bajod van? :icon14: 1
wookie Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 Az ilyen kis aljas g*** hibák a legjobbak... Engem valamelyik nap egy 650-es Bmw szivatott, világít a check engine, hibakód, miegyéb, kis piszkálással nagy nehezen hozza a zöldkártya értékeket, erre kiderül, hogí az olajsapka volt ferdén rákapatva, és mivel ennél már a teljes kartergázrendszer a folytószelep után van bekötve, így ott szépen falsot szívott a motor.... Köszi.
Bundee Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 Mert most tetőkárpit nélkül rohadt meleg van a kocsiba, már egészen korán is. Tehát a tetőkárpit szigetel. Viszont ha a tetőkárpit alatt is szigetelek, akkor még kevésbé lesz meleg :) Valami speckóbb anyagra gondoltam, ami bírja a hőingást, és rugalmas marad. Kétoldalas ragasztószalag? Csak a nyári melegtől előbb-utóbb lejöhet. Azt megkérdezhetem, mért akarjátok hőszigetelni?
m.zoli83 Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 Ha a motortér felől jön, és nem valami lógó lemez akkor lehet, hogy hidrotőke, esetleg határra állított gyújtás, ha régi elosztósról beszélünk. Mondjuk a hidrotőkék szólnak rendesen hideg indításnál, főleg ha pár napig nincs használva. Nem tudom, hogy mikori a gyújtáselosztója. Viszont a másik hibajelenség, amit gyakran csinál, hogy ingadozik az alapjárata elég rendesen. Nemrég cseréltem benne alapjárati motort, meg egy két rehült levegőcsövet. Ez után mérséklődött a probléma pár hétig, de most megint csinálja. Üdv, Zoli
Dáwid Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Mondjuk a hidrotőkék szólnak rendesen hideg indításnál, főleg ha pár napig nincs használva. Nem tudom, hogy mikori a gyújtáselosztója. Viszont a másik hibajelenség, amit gyakran csinál, hogy ingadozik az alapjárata elég rendesen. Nemrég cseréltem benne alapjárati motort, meg egy két rehült levegőcsövet. Ez után mérséklődött a probléma pár hétig, de most megint csinálja. Üdv, Zoli Ha vákumcső buzerálásra változott, akkor lehet hogy van még amit le kéne cseréni. Alapjáraton ketyegve nyisd ki a motorháztetőt és fújkáld körbe a csövek környékét féktisztítóval. Ha valahol felpörög, ott van egy plusz bejárata a renCernek.
Gabibácsi Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Ha vákumcső buzerálásra változott, akkor lehet hogy van még amit le kéne cseréni. Alapjáraton ketyegve nyisd ki a motorháztetőt és fújkáld körbe a csövek környékét féktisztítóval. Ha valahol felpörög, ott van egy plusz bejárata a renCernek. ezt én is megpróbálom majd, mert megint 1500 lett az alapjárat, az első újraindításik
felhasznaaloo Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Mert most tetőkárpit nélkül rohadt meleg van a kocsiba, már egészen korán is. Tehát a tetőkárpit szigetel. Viszont ha a tetőkárpit alatt is szigetelek, akkor még kevésbé lesz meleg :) Valami speckóbb anyagra gondoltam, ami bírja a hőingást, és rugalmas marad. (A sok hozzászólás miatti napi(?) letiltás után ismét jelentkezem.) Bocs, a melegre nem gondoltam. Az enyém fehér, be is szólt egy okos kollégám, meg hogy "minek fehér ótóba klíma?" "visszaveri a hőt". Szalagparketta alá való lágy szivacs is szóba jöhet, úgy 8-10 rétegben, nem? Így még légréseid is lennének, ami elvileg szintén jól szigetel. De a legjobb lenne 75 milis üveggyapot, jó vastag nejlonzsákban "tasakolva". Az összenyomható, kitölti a helyét. Nekem van ilyen maradékom (Pesten). Nem kocsiból maradt, hanem gipszkartonozásból.
zotya975 Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Mert most tetőkárpit nélkül rohadt meleg van a kocsiba, már egészen korán is. Tehát a tetőkárpit szigetel. Viszont ha a tetőkárpit alatt is szigetelek, akkor még kevésbé lesz meleg :) Valami speckóbb anyagra gondoltam, ami bírja a hőingást, és rugalmas marad. (A sok hozzászólás miatti napi(?) letiltás után ismét jelentkezem.) Bocs, a melegre nem gondoltam. Az enyém fehér, be is szólt egy okos kollégám, meg hogy "minek fehér ótóba klíma?" "visszaveri a hőt". Szalagparketta alá való lágy szivacs is szóba jöhet, úgy 8-10 rétegben, nem? Így még légréseid is lennének, ami elvileg szintén jól szigetel. De a legjobb lenne 75 milis üveggyapot, jó vastag nejlonzsákban "tasakolva". Az összenyomható, kitölti a helyét. Nekem van ilyen maradékom (Pesten). Nem kocsiból maradt, hanem gipszkartonozásból. Szerintem a 75 milis nagyon vastag oda, talán 2 centi hely van , ha meg összenyomod akkor kiszorítod belőle a levegőt ami a lényege a szigetelésnek. Én ilye akarok betenni.http://www.komplett-otthon.hu/termek_kepek/5693_2.jpg Végülis mindegy mivel ragasztom, csak addíg kell ott maradnia amíg visszarakom a tetőkárpitot, aztán már úgysem tud hová menni.
felhasznaaloo Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Szerintem a 75 milis nagyon vastag oda, talán 2 centi hely van , ha meg összenyomod akkor kiszorítod belőle a levegőt ami a lényege a szigetelésnek. Én ilye akarok betenni.http://www.komplett-otthon.hu/termek_kepek/5693_2.jpg Végülis mindegy mivel ragasztom, csak addíg kell ott maradnia amíg visszarakom a tetőkárpitot, aztán már úgysem tud hová menni. Jogos... A téli penészesedésre kell talán még vigyázni. ? Ha belül meleg van, kint hideg, belül párás, kint szmogos :sick: akkor tud lecsapódni víz a belülről szerelt hőszigetelésen (akár ház, akár kocsi). Sokaknak ezért folyik a víz és virul a penész a lakásban belülre feltett hungarocell stb. mögött. Emiatt érdemes lehet telibe ragasztani azt a hőtükröt. Mert az szerintem nem páraáteresztő. Viszont ahhoz a szép fehér szigetelős öltönyödet nem kell felvenned! :smartass: Más: holnap kerül új hátsó kipufogódob az autómra, mivel ahová vizsgáztatni viszem novemberben, szóltak, hogy nem lesz jó ez így... Rábeszélt a mester, ő majd ráhegeszti a régi dobról a 3 szarvát az újra amim van, mert azon nincsenek olyanok. (Főbb méretei stimmelnek.) Állítólag 1 óra alatt meglesz. Kíváncsi leszek.
Tommyboy81 Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Ez a 3 hibakód az EGR-re, a Map-szenzorra és a fojtószelepállás-érzékelő potméterre vonatkozik, ezeket nézd át, ill. a kábeleket, az ECU-nál a csatlakozót. Köszi a válaszokat! Bocsi a hülye kérdésekért, de semmennyire se értek az autószereléshez. A fojtószelep-érzékelőt azt hol találom? És az Ecu-t? Annyit tudok, hogy bent van valahol a kárpit alatt, de merre?
felhasznaaloo Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Köszi a válaszokat! Bocsi a hülye kérdésekért, de semmennyire se értek az autószereléshez. A fojtószelep-érzékelőt azt hol találom? És az Ecu-t? Annyit tudok, hogy bent van valahol a kárpit alatt, de merre? Én se nagyon, de amíg tuti választ nem kapsz - fojtószelep: injektorház oldalában, a szelep tengelye végén van, 2 kábeles csatija van. Az ECU az utastérben a jobb első lábtér oldalfalában (sárvédő). 1
hening Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Én se nagyon, de amíg tuti választ nem kapsz - fojtószelep: injektorház oldalában, a szelep tengelye végén van, 2 kábeles csatija van. Az ECU az utastérben a jobb első lábtér oldalfalában (sárvédő). Lesz ott három is. :rolleyes: 2
stirlitz Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Szerintem a 75 milis nagyon vastag oda, talán 2 centi hely van , ha meg összenyomod akkor kiszorítod belőle a levegőt ami a lényege a szigetelésnek. Én ilye akarok betenni.http://www.komplett-otthon.hu/termek_kepek/5693_2.jpg Végülis mindegy mivel ragasztom, csak addíg kell ott maradnia amíg visszarakom a tetőkárpitot, aztán már úgysem tud hová menni. aztán majd lenyomja :evilgrin:
zotya975 Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Jogos... A téli penészesedésre kell talán még vigyázni. ? Ha belül meleg van, kint hideg, belül párás, kint szmogos :sick: akkor tud lecsapódni víz a belülről szerelt hőszigetelésen (akár ház, akár kocsi). Sokaknak ezért folyik a víz és virul a penész a lakásban belülre feltett hungarocell stb. mögött. Emiatt érdemes lehet telibe ragasztani azt a hőtükröt. Mert az szerintem nem páraáteresztő. Viszont ahhoz a szép fehér szigetelős öltönyödet nem kell felvenned! :smartass: Más: holnap kerül új hátsó kipufogódob az autómra, mivel ahová vizsgáztatni viszem novemberben, szóltak, hogy nem lesz jó ez így... Rábeszélt a mester, ő majd ráhegeszti a régi dobról a 3 szarvát az újra amim van, mert azon nincsenek olyanok. (Főbb méretei stimmelnek.) Állítólag 1 óra alatt meglesz. Kíváncsi leszek. Műbőr nekem a tetőkárpit azon csak nem megy átt a pára. Meg állandóan nyomatom a ventit 2-esen azért van átszellőzés. aztán majd lenyomja :evilgrin: Csak nem, ez a hőtükör csak 3 mili vastag szinte nincs is súlya.
m.zoli83 Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Ha vákumcső buzerálásra változott, akkor lehet hogy van még amit le kéne cseréni. Alapjáraton ketyegve nyisd ki a motorháztetőt és fújkáld körbe a csövek környékét féktisztítóval. Ha valahol felpörög, ott van egy plusz bejárata a renCernek. Akkor majd még körbenézek, befújkálom, hátha megtalálom a hiba okát. Köszi! Üdv, Zoli
felhasznaaloo Elküldve Október10, 2014 Elküldve Október10, 2014 Sziasztok, Féltengely, a jobboldali (a hosszabbik). A belső végénél (váltónál) rángatásra 2mm-t kottyan. Szabad ezt neki? A gumiharangok épek. Köszi!
Gabibácsi Elküldve Október10, 2014 Elküldve Október10, 2014 Szerintem nem szabad, de hozzáértő megmondja. Szimmeringcsere? Olaj nem folyik onnan?
felhasznaaloo Elküldve Október10, 2014 Elküldve Október10, 2014 Szerintem nem szabad, de hozzáértő megmondja. Szimmeringcsere? Olaj nem folyik onnan? Köszi. Száraz a környéke.
zotya975 Elküldve Október10, 2014 Elküldve Október10, 2014 Köszi. Száraz a környéke. Hosszirányben vagy lefele-felfele cibálva? Hosszirányben tud mozogni, hiszen nem fixen van befogatva hanem egy rugós stift tartja, mondjuk lefele-felfele is lehet ennyi játéka a két gömbcsuklónak összesen. Nekem az a szimering sajna ereszt. <_<
felhasznaaloo Elküldve Október10, 2014 Elküldve Október10, 2014 Hosszirányben vagy lefele-felfele cibálva? Hosszirányben tud mozogni, hiszen nem fixen van befogatva hanem egy rugós stift tartja, mondjuk lefele-felfele is lehet ennyi játéka a két gömbcsuklónak összesen. Nekem az a szimering sajna ereszt. <_< Köszi! Bakker... hosszirányban eszembe se jutott megcibálni... olyan vagyok mint egy ovis a homokozóban, amikor emelőn van a kocsi, de sajna nem minden jut az eszembe. Szóval fel-le mozgott ennyit. Ha ott gáz van/lenne, valami zajt is kéne hallanom, vagy csak az olaj folyna? (ami nem folyik)
zotya975 Elküldve Október10, 2014 Elküldve Október10, 2014 Köszi! Bakker... hosszirányban eszembe se jutott megcibálni... olyan vagyok mint egy ovis a homokozóban, amikor emelőn van a kocsi, de sajna nem minden jut az eszembe. Szóval fel-le mozgott ennyit. Ha ott gáz van/lenne, valami zajt is kéne hallanom, vagy csak az olaj folyna? (ami nem folyik) Szerintem ha túl nagy lenne a mozgás akkor a szimering hamar tönkremenne és eresztene, sőt talán még a kormányt is rázná a kilengő féltengely. 1
kacs Elküldve Október15, 2014 Elküldve Október15, 2014 Szép estét Mindenkinek! Segítséget kérnék abban a kérdésben, hogy mi a szerepe annak a vákuumcsőnek, amelyiknek a csatlakozási pontjai a mellékelt képeken láthatóak. Tegnap vettem észre, hogy az egyik csatlakozó teljesen szétesett és a cső csak lóg a levegőben. Hogy mióta, nem tudom, de a motor üzemében nem vette észre semmi rendelleneset és a check engine sem jelzett. A motor kódja X16SZR, F Astra Caravan. A válaszokat előre is köszönöm! http://kepfeltoltes.hu/141015/20141015_154432_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/141015/20141015_154445_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bundee Elküldve Október15, 2014 Elküldve Október15, 2014 A légbeömlő csappantyúját állítja a beszívott levegő hőfoka szerint meleg vagy hideg állásba. Igazából nincs jelentősége, de érdemes ledugózni a csatlakozásokat. Szép estét Mindenkinek! Segítséget kérnék abban a kérdésben, hogy mi a szerepe annak a vákuumcsőnek, amelyiknek a csatlakozási pontjai a mellékelt képeken láthatóak. Tegnap vettem észre, hogy az egyik csatlakozó teljesen szétesett és a cső csak lóg a levegőben. Hogy mióta, nem tudom, de a motor üzemében nem vette észre semmi rendelleneset és a check engine sem jelzett. A motor kódja X16SZR, F Astra Caravan. A válaszokat előre is köszönöm! http://kepfeltoltes.hu/141015/20141015_154432_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/141015/20141015_154445_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
wookie Elküldve Október15, 2014 Elküldve Október15, 2014 A légbeömlő csappantyúját állítja a beszívott levegő hőfoka szerint meleg vagy hideg állásba. Igazából nincs jelentősége, de érdemes ledugózni a csatlakozásokat. Őőő, nem. :) Az ami a kollega képéről hiányzik, az nem az. Amit te írsz, az rajta van a képen.
Bundee Elküldve Október15, 2014 Elküldve Október15, 2014 Pedig az az. Alulról át van kötve az injektorfedélhez a kétcsöcsös termosztátba, ahonnét a 90fokos könyökkel megy tovább a világoskék cső a légszűrőház felé. A másik cső a tankszellőztetésé. Őőő, nem. :) Az ami a kollega képéről hiányzik, az nem az. Amit te írsz, az rajta van a képen.
Recommended Posts