zaza73 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Hahó! Küldtem mailt! Megkaptad? Szia! Küldtem privit, de lehet hogy nem ment el. Küldök mégegyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolka Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Sziasztok! Vekiben lehet valamit kezdeni azzal hohy centrál zárásakor az ablakot felhúzza?Vagy ez kivitelezhetetlen.Kulcsos megoldás nálam is megy de távirányítóval el lehet érni hogy felhúzza? Angel eye lámpát tudnék olcsón de csak bal oldalit kérdésem az lenne hogy ezeket csak párban lehet rendelni vagy lehet utána rendelni jobbosat is cikkszám szerint? Üdv Roli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 na, senki se tud segíteni? :/ amúgy most megint megnéztem és beindult 2x ment viszonylag rendesen és 3.jára megint nem, és most nem szedtem szét csak állt tegnap óta. fura meg hagytam újra 2-3órát pihenni, utána megint 2x szabályozta az alapjáratot, nem olyan pontosan, de ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szilvi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 na, senki se tud segíteni? :/ amúgy most megint megnéztem és beindult 2x ment viszonylag rendesen és 3.jára megint nem, és most nem szedtem szét csak állt tegnap óta. fura meg hagytam újra 2-3órát pihenni, utána megint 2x szabályozta az alapjáratot, nem olyan pontosan, de ment. Szia! Én anno a villamosságimtól vettem egy olyan távíránytót, amiben már alapból bele volt építve az a funkció, hogy ha bezárod az autót, akkor automatikusan felhúzza az ablakokat! Nagyon tuti!!! :-) Szeretem!!! :-) És nem volt egy nagy drágaság...asszem 5 ezer körül volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szilvi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Szia! Küldtem privit, de lehet hogy nem ment el. Küldök mégegyet. Megkaptam mind 2-őt... :-) Hívlak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 na, senki se tud segíteni? :/ amúgy most megint megnéztem és beindult 2x ment viszonylag rendesen és 3.jára megint nem, és most nem szedtem szét csak állt tegnap óta. fura meg hagytam újra 2-3órát pihenni, utána megint 2x szabályozta az alapjáratot, nem olyan pontosan, de ment. Hali! nekem is volt ilyen bajom! Elsőre eindult aztán már nem! Nekem a vezetékkel volt a baj ugyanis leolvadt róla a szigetelés és amikor összeért a két vezeték a rászkodástól akkor leállt mert zárlatot csinált! De ezt nem lehet észre venni, mert a szigetelt kábelek nekem volt rajta valami bőr csőszerű! Azt a bőrt megvágtam és akkor láttam, hogy a 2 kábelen porlad a szigetelés! Adtam nekik szigszalagot és most jó! Nekem inkább olyan gondom van, hogy amikor bekapcsolom a klímát akkor menet közben, ha megállok egy lámpánál akkor az alapjáratom 500-800 között ingadozik, sőt 1X, 2x előfordult, hogy le is állt! Ez mitől lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Hali! nekem is volt ilyen bajom! Elsőre eindult aztán már nem! Nekem a vezetékkel volt a baj ugyanis leolvadt róla a szigetelés és amikor összeért a két vezeték a rászkodástól akkor leállt mert zárlatot csinált! De ezt nem lehet észre venni, mert a szigetelt kábelek nekem volt rajta valami bőr csőszerű! Azt a bőrt megvágtam és akkor láttam, hogy a 2 kábelen porlad a szigetelés! Adtam nekik szigszalagot és most jó! Nekem inkább olyan gondom van, hogy amikor bekapcsolom a klímát akkor menet közben, ha megállok egy lámpánál akkor az alapjáratom 500-800 között ingadozik, sőt 1X, 2x előfordult, hogy le is állt! Ez mitől lehet? Na ma elmentem bontóba venni egy alapjárat szabályzót, beraktam és ezzel tökéletesen működik, tehát a régivel volt valami baj, csak nem tudom mi lehetett. viszont ma 1x ezzel is előfordult hogy álltam, hirtelen indultam volna és lefulladt. fura meg ugye volt gondom a vezmű elektronika csatlakozásnál ami a fordulatszámot méri és a gyertyáknál csatlakozik be, na elvittem ma a kocsit elektromosságishoz és rátettünk egy másik rendes nem buherált kábelt, de ugye csak kábelt vágni és újat rákötni lehetett. a motorhiba viszont még mindig ég:S (ez kialszik magától is, mert néha nem gyulladt ki ha épp nem érezte hogy gond van) pedig nagyon szépen precízen tette össze a csávó. Lehet hogy maga a jeladó haldoklik? és az normális amúgy, hogy elég sokat időzik mostanság a hőmérő 100 fokon és felette is? aztán 1x-1x nyit a szelep és lemegy 90-re de utána megint 105körülig melegszik olynkor 110-re is Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 AGR szelepet takarítsátok ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozsi87 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Hali! nekem is volt ilyen bajom! Elsőre eindult aztán már nem! Nekem a vezetékkel volt a baj ugyanis leolvadt róla a szigetelés és amikor összeért a két vezeték a rászkodástól akkor leállt mert zárlatot csinált! De ezt nem lehet észre venni, mert a szigetelt kábelek nekem volt rajta valami bőr csőszerű! Azt a bőrt megvágtam és akkor láttam, hogy a 2 kábelen porlad a szigetelés! Adtam nekik szigszalagot és most jó! Nekem inkább olyan gondom van, hogy amikor bekapcsolom a klímát akkor menet közben, ha megállok egy lámpánál akkor az alapjáratom 500-800 között ingadozik, sőt 1X, 2x előfordult, hogy le is állt! Ez mitől lehet? Üdv...Ezt a klímás dolgot nekem is csinálja...Ha bekapcsolom,,,pl.váltásnál,,,mikor benyomom a kuplungot nekem is ingadozik az alapjárat,,,de nem fullad le...De érdekes módón csak hidegen csinálja...elmegyek vele 5-km-t és utána semmi...meg se moccan...És még valami,,,ha ugy akarok indulni hogy be van kapcsolva a klima néha alig indul el..ha kikapcsolom semmi baja...Valahogy terhelhet valamit...Nekem x20xev motornál van ez...mondjuk máshol is olvastam erről a hibáról,,ennél a típusnál...mindenesetre érdekelne a megoldás a dologra.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Üdv...Ezt a klímás dolgot nekem is csinálja...Ha bekapcsolom,,,pl.váltásnál,,,mikor benyomom a kuplungot nekem is ingadozik az alapjárat,,,de nem fullad le...De érdekes módón csak hidegen csinálja...elmegyek vele 5-km-t és utána semmi...meg se moccan...És még valami,,,ha ugy akarok indulni hogy be van kapcsolva a klima néha alig indul el..ha kikapcsolom semmi baja...Valahogy terhelhet valamit...Nekem x20xev motornál van ez...mondjuk máshol is olvastam erről a hibáról,,ennél a típusnál...mindenesetre érdekelne a megoldás a dologra.. A megoldás engem is érdekelne! Indításnál nincs gond inkább menet közben, ami elég idegesítő, de nekem melegen is csinálja! X20XEV ez is! A megoldás engem is érdekelne! Már kitakarítottam az alapjárati motort! Egy 2 napig jó volt, de azóta megint szar! Az AGR szelepnek mi köze lehet hozzá és azt hol találom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csiki Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Lambdaszondát a Csergönél lehet venni Bosch gyártmányút olcson kb 22.000 ft ami jó a vezetékes és gyári . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csiki Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 4vezetékes Link to comment Megosztás: More sharing options...
csebacsi Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Szia! Vegyél egy féktárcsa tisztító spray-t, majd a motornál lévő összes gumi csövet kezdd el megfújni. Amikor hirtelen megváltozik a fordulat, az a cső lyukas. Megjegyzem szinte tuti, hogy a ami összeköti a pillangószelepet a felső alumínium csonkkal, az lesz a gond. Egy kb 5 cm hosszú ha jól emléxem 6 cm átmérőjű. És pesze 10000 ft. :lol: De lehet kapni a traktorokhoz vízcsövet ebben a méretben.Azzal ki tudod cserélni, ha ez lesz a gond. Igaz az nem benzinálló elvileg, de nekem 5 éve nem rohadt le, és 500ft volt 3x akkora. Sziasztok ! Van egy 1.8 16 v B vectram és alapjárati gondokkal küszködők (800 f roll 1800 f re ingadozott) kicseréltem a légtömegméröt most 800 ón áll de mégse jó . A váltó üres helyzetbe van és ha gurul az autó akkor az alapjárat felmegy 1500 f ra ,fékezéskor vissza 800 ra . Tízszer próbalom mindig ezt csinálja , Mi lehet a hiba ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 BOSCH gyártmányú lambda szondát ne vegyetek mert 10-ből 8-an viszik vissza, ugyanis rossz értékeket küld a motornak. Inkább egy használt gyárit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 az szerintetek mitől lehet, hogy mostanában a hőmérséklet a kocsiban kb így néz ki: reggel beindít, 10perc alatt eléri az üzemi 90fokot kb 15percig tartja utána pedig 95-110,115 között ingázik de nem a várt módon hogy pl. ha 5percet kell várni a lámpánál akkor menne fel, hanem pont akkor megy lefele. ma pedig néztem, épp haladok az úton 95fok körül van, egy villanásnyira elhalványul a műszerfal világítás (gondolom beindul a ventilátor) és nagy tempóban felmegy 110fokra aztán lassan hűl vissza. érthetetlen, begolyózott a termosztát?:/ régen úgy volt hogy 90fokot ált stabilan tartotta, dugóban esetleg felment 98körülig aztán vissza is hűtötte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 az szerintetek mitől lehet, hogy mostanában a hőmérséklet a kocsiban kb így néz ki: reggel beindít, 10perc alatt eléri az üzemi 90fokot kb 15percig tartja utána pedig 95-110,115 között ingázik de nem a várt módon hogy pl. ha 5percet kell várni a lámpánál akkor menne fel, hanem pont akkor megy lefele. ma pedig néztem, épp haladok az úton 95fok körül van, egy villanásnyira elhalványul a műszerfal világítás (gondolom beindul a ventilátor) és nagy tempóban felmegy 110fokra aztán lassan hűl vissza. érthetetlen, begolyózott a termosztát?:/ régen úgy volt hogy 90fokot ált stabilan tartotta, dugóban esetleg felment 98körülig aztán vissza is hűtötte. Nem lehet, hogy rossz a hőfok jeladó? Hallod, hogy forr a víz? Mert elég érdekes, hogy amikor beindul a venti akkor felmegy a hőmérséklet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 az szerintetek mitől lehet, hogy mostanában a hőmérséklet a kocsiban kb így néz ki: reggel beindít, 10perc alatt eléri az üzemi 90fokot kb 15percig tartja utána pedig 95-110,115 között ingázik de nem a várt módon hogy pl. ha 5percet kell várni a lámpánál akkor menne fel, hanem pont akkor megy lefele. ma pedig néztem, épp haladok az úton 95fok körül van, egy villanásnyira elhalványul a műszerfal világítás (gondolom beindul a ventilátor) és nagy tempóban felmegy 110fokra aztán lassan hűl vissza. érthetetlen, begolyózott a termosztát?:/ régen úgy volt hogy 90fokot ált stabilan tartotta, dugóban esetleg felment 98körülig aztán vissza is hűtötte. Énis a termosztátra tippelnék.Nem olyan nagy tétel.Kicseréled és meglátod rögtön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Énis a termosztátra tippelnék.Nem olyan nagy tétel.Kicseréled és meglátod rögtön. Azért a termosztát nem olyan bonyolult szerkezet hogy így be tudna golyózni. Vagy nem nyit ki, akkor ugye felforr a víz, vagy nem zár el akkor meg nehezen éri el az üzemi hőfokot. De ha könnyő hozzáférni ezen a típuson akkor ki kell venni, és ha nem produkálja a hibát, csak nehezen melegszik a víz, akkor megvan a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Nekem is "megbolondult", de aztán a termosztátcsere megoldotta a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Egy kicsit foglalkoznék én azzal a műszerfal elhalványulással is. Konkrétabban átnézném a csatikat is a generátoron, akksin, jeladón. Egy ventire azért nem kéne menet közben halványodni. Olyankor megy a töltés is rendesen, vagyis menni kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Valamint menet közben nemigen szokott a venti bekeapcsolni. Legalább is normál esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Egy kicsit foglalkoznék én azzal a műszerfal elhalványulással is. Konkrétabban átnézném a csatikat is a generátoron, akksin, jeladón. Egy ventire azért nem kéne menet közben halványodni. Olyankor megy a töltés is rendesen, vagyis menni kéne. nem biztos hogy bekapcsolt a venti, mert azt belülről nem igazán hallani, ami biztos hogy a hőmérséklet megindult felfele elég gyorsan, gondolom nyitott egy szelep. az akku biztos jó, és a generátor is mert múltkor sikerült lámpát bekapcsolva felejteni és lemerült az akku, bebikáztam és fél óra menet után elég jól feltöltötte és azóta sincs vele gondom. a termoszt akkor kiveszem, merre találom? közben eszembe jutott hogy mikor cseréltem a kiegyenlítőtartájt akkor elég sok víz elfolyt ugye és sima desztvízzel lett pótolva elég sok mennyiség, lehet e miatt lesz a gond, nem? mert így a forráspont is sokkal alacsonyabb vegyi anyagok nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Annak a glikolnak a fagypontban van inkább szerepe, meg a vízpumpa tömszelencének a kenésében. Forrpont eleve magasabb, mert nyomott rendszer. Viszont nézd meg, rendben van-e a szint. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Annak a glikolnak a fagypontban van inkább szerepe, meg a vízpumpa tömszelencének a kenésében. Forrpont eleve magasabb, mert nyomott rendszer. Viszont nézd meg, rendben van-e a szint. :lol: nembaj, elmentem venni fagyállót bele, úgyis télire kell bele.. aztán mindjárt kicserélem és megnézem termosz nélkül mit csinál. mert amíg kocsikáztam most még mindig kiszámíthatatlanul megy össze vissza a hőfok logika nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 nem biztos hogy bekapcsolt a venti, mert azt belülről nem igazán hallani, ami biztos hogy a hőmérséklet megindult felfele elég gyorsan, gondolom nyitott egy szelep. az akku biztos jó, és a generátor is mert múltkor sikerült lámpát bekapcsolva felejteni és lemerült az akku, bebikáztam és fél óra menet után elég jól feltöltötte és azóta sincs vele gondom. a termoszt akkor kiveszem, merre találom? közben eszembe jutott hogy mikor cseréltem a kiegyenlítőtartájt akkor elég sok víz elfolyt ugye és sima desztvízzel lett pótolva elég sok mennyiség, lehet e miatt lesz a gond, nem? mert így a forráspont is sokkal alacsonyabb vegyi anyagok nélkül. Nem hiszem, hogy a hűtővíz minősége ebben közrejátszik, hiszen nem úgy adták a kocsit hogy kizárólag X-fokos hűtőfolyadékkal üzemelhet. Sajna nem tudom, hol lehet a termosztátod, valahol ott ahol a hűtőbe becsatlakozó cső kilép a HF-ből. Nekem necces kiszedni, mert a vezérlés alatt van így eltart vagy fél óráig :lol: , de ha szerencséd van akkor két csavar. Csak azért mondom, hogy én kivenném, mert így egyből kiderül, hogy az-e a hibás. De szerintem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts