Atommanó Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Valószínűleg kiégtek az izzók... Műszerfal ki, izzók csere, majd visszaszerel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisa008 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Köszi de a ledek össze vissza égnek.Van amikor kiírja a 8 ast is aztán később ki tudja mit kéne látnom.Érintkezés nem lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Köszi de a ledek össze vissza égnek.Van amikor kiírja a 8 ast is aztán később ki tudja mit kéne látnom.Érintkezés nem lehet? Itt : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=74...er=asc&start=15 Omegatd hozzászólásában szerepel 1 emberke elérhetősége, aki tán tud neked segíteni, ha komolyabb a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisa008 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Köszi megnéztem. Remélem nem akkora a probléma hogy javíttatnom kell ,előbb megnézem saját magam.Legalább szétszedem még úgysem csináltam ilyent. Köszi még 1-szer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 HELLÓ! Segítsetek légyszi! Vectra B-ben a kijelző(óra ,dátum ,stb.) egyre hiányosabban világít.Eddig elvoltam vele de most hogy tovább van sötét hiányzik az óra!Milyen megoldás van ennek a javítására? Előre is köszi:Kisa008 Szia! A kijelzőt kiszereled elemeire szeded és jól átmelegíted hőlégfújóval az segíthet az LCD-nek a kristályszerkezet visszarendezésében. Ez már egyszer bejött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Grachy Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Sziasztok! Nekem egy '96-os 1.6-os GL Vectrám van. A műszerfala természetesen a legegyszerűbb, nincs fordulatszám mérő stb... Úgy hallottam, hogy simán ki lehet cserélni az egészet egy magasabb felszereltségűével, mivel a kábelek, stb. gyárilag bent találhatók. Ez mennyire igaz? Esetleg BC beszerelésén is gondolkodom, ha lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Ha jól tudom a Vectrakba is több féle kábelköteget szereltek. Történetesen A és B köteg a BCt asszem csak a B tudja. A fordszámméró is hasonló lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Itt most az lehet a helyzet, hogy csak nekem van Vectram, vagy a Vectraknak semmi baja nincsen! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Itt most az lehet a helyzet, hogy csak nekem van Vectram, vagy a Vectraknak semmi baja nincsen! :blink: Ez is, meg az is!Egy kicsit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hirdetes Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Ha jól tudom a Vectrakba is több féle kábelköteget szereltek. Történetesen A és B köteg a BCt asszem csak a B tudja. A fordszámméró is hasonló lehet. Persze jók a Vectrak, de P.Ü- ben elmagyarázom neked, mi is lehet a helyzet :blink: Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Persze jók a Vectrak, de P.Ü- ben elmagyarázom neked, mi is lehet a helyzet :blink: Üdv Nem jött Pü! :) Nem jött Pü! :) Beszereltem a rádió átalakítót! Most már én a display és a multikormány is az Acapulkoval :lol: Majd teszek fel képeket is a szerelésről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hirdetes Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Beszereltem a rádió átalakítót! Most már én a display és a multikormány is az Acapulkoval :blink: Majd teszek fel képeket is a szerelésről :) Az én xar kenwoodomat meg nem tudták összehozni a multi kormánnyal 1 hónap alatt sem pedig Q drága volt az átalakító. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Érdekes dolog ez a nem gyári rádió használata multikormánnyal de talán nem reménytelen. Sok sikert! Más nem visszateszed a kazettás CAR400-at :blink: vagy valami hasonlót Nekem is a hajam hullott táp átfordítás aztán vissza meg toldás meg keret és még a sub nincs bent meg a hátsó magasak is a sorukra várnak, esetleg előre kompnens szett 3 utas....sose lesz vége! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hirdetes Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Érdekes dolog ez a nem gyári rádió használata multikormánnyal de talán nem reménytelen. Sok sikert! Más nem visszateszed a kazettás CAR400-at :blink: vagy valami hasonlót Nekem is a hajam hullott táp átfordítás aztán vissza meg toldás meg keret és még a sub nincs bent meg a hátsó magasak is a sorukra várnak, esetleg előre kompnens szett 3 utas....sose lesz vége! Nem car 400 volt :) hanem cd-s 500-as :lol: De tele van az hócipőm ezzel az átalakítósdival... mindenki azt mondta hogy a kormány fog menni a kijelző nem.... pont fordítva volt. Az első szettek már cserélve, még a hátsó 13 cm-s kell kidobni :) majd nyáron P.Ü. ment Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Elore milyen szett kerult? kétutas vagy három utas? A középső hangszóró mekkora elöl? Az interface-ek altaáéban tényleg csask a kilyelzőt kezelik, sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hirdetes Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Elore milyen szett kerult? kétutas vagy három utas? A középső hangszóró mekkora elöl? Az interface-ek altaáéban tényleg csask a kilyelzőt kezelik, sajnos. Előre 16,5 cm és három utas mert volt vagy 1000 forint a 2 utas ára között. Hátra 13 cm való. Az interfészre az mondták, hogy nem biztos, hogy vezérli a kijelzőt. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Előre 16,5 cm és három utas mert volt vagy 1000 forint a 2 utas ára között. Hátra 13 cm való. Az interfészre az mondták, hogy nem biztos, hogy vezérli a kijelzőt. Üdv Jó jó de komponens szettre kondoltam és ha jól értem ez koax hangszóró :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hapsikam Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Sziasztok, A következő hiba jelentkezett a 1.6 Vectrámon:a külső hőmérséklet jelző megbolondult, 13 és 70 fokot mutat, pedig kinnt 0 fok körüli a hőmérséklet. Mit lehet vele csinálni? Hol van a jeladó? hapsikám Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Sziasztok, A következő hiba jelentkezett a 1.6 Vectrámon:a külső hőmérséklet jelző megbolondult, 13 és 70 fokot mutat, pedig kinnt 0 fok körüli a hőmérséklet. Mit lehet vele csinálni? Hol van a jeladó? hapsikám A hűtőrács közepén van, legalább is Hil1 ott találta meg.Tehát nem a lökös alján.De CSAK cserével javítható. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hapsikam Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Kösz Warwolf! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hil1 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 CSerés, nem nagy tétel, és szvsz ott lesz az első lökös alján.Ha minden igaz. Szia! Igen, ott van a lökös alján a régi Astrában! A Vectrában a hűtőrács közepe táján találtam meg. hil Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Törölve.Remélem, végre lecsillapodnak a kedélyek, és mindenki a témával fog foglalkozni, és figyelmesen elolvassa, hogy ki, kitől idézett, és mennyi smilet használt, tehát kinek, és hogyan szól a hsz. Off vége. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Nem Tudom mi a bajotok egymással de ne itt off-oljatok légyszi! Wolfi majd elmesélheted meeten :) Nekem is Vectram van és mindíg örülök amikor az emil jön: válaszolt a "Általános műszaki problémák! - Vectra B" című témára és izgatottan lesem a fórumot de hiába....na mind1. :D oldjátok meg! ez a Ti problémátok ez a baj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hil1 Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Hello! Egy nagyon jo Ismim akar venni egy Vectra! Szeméyl szerinte http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ezt itt! Mit kell rajta jol megnézni! Tudom a KM kicsit hihetetlen! Köszi a Segítséget!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts