Sanyiii Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Mielőtt szélesre nyitod a pénztárcádat, azért előtte nézd meg a vezérlést, igazán nem bonyolult - még a humán érdeklődésűek is könnyen megcsinálják! :blush: Bár valószínűleg tényleg odavertek a szelepeknek és emiatt tűnt el a kompresszió, de ezt is meg lehet nézni egy hengerfeltöltéses vizsgálattal vagy endoszkóppal. Aztán érdemes megérdeklődni, máshol is, mert 400e az igen sok, azért már Calibrát is láttam eladót... Szóval csak ésszel a választásnál! :lol: Köszi az infokat! Megpróbálok utánna járni a vezérlés beállítás menetének,lépéseinek! Egyébként utánnakérdeztem pár bontónak és használható-működőképes motorokat lehet kapni 50.000.-150.000. ig + ha valakinek be kéne szerelni akkor is jóval 4000.000 alatt kijönnék gondolom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Hali! A napokban megadta magát auto! Vectra B 96' 1.6 16v Menet közben kivillant a motorhiba lámpa és gázadásnál elég zajos kopogó hangok jönnek a motortérből! Igazából ezen kívül nem nagyon lehetett észrevenni semmit elsőre! Ment továb az auto ugyanugy csak annyi hogy gázadásra kopoó zaj keletkezett! Autodiagnoszika is csak annyit mutatott hogy a kopogásérzékelőre irt hibát azt kész! Mértek kompressziót 1-es:13 bar; 2-es:7 bar; 3-as:6 bar; 4-es:4 bar! Valami olyasmit mondtak, hogy a vezérlőszíj átugrott(nem szakadt el) és odaver a hengerfejnek vagy mi! 400.000 huf-ot mondtak javítási költségre! Kicsit sokallom vagy ne? Tudna valaki esetleg érdemben nyilatkozni a dologról? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.: Sanyiii Álljunk már meg egy szóra! Ha azt írta a diag,hogy a kopogásérzékelő szart be,miért a vezérlésnél keresitek a hibát? Tudják ott a műhelyben mi is az a kopogásérzékelő? Előgyújtást állít a motoron,ha nagyon egyszerűen nézzük,egy mikrofon. Ha ez nem megfelelően működik,lehet tőle kopogós a motor hangja. A kopogásérzékelő kiküszöböli a káros öngyulladást. A kopogó hatást a szabályozatlan égés hozza létre, amely lokálisan rendkívül magas hőmérsékletet hoz létre a hengerben. Ez a nagy hőmennyiség nagyon megterheli a motor egyes részeit, például a dugattyút, a szelepeket és a hengerfejet, és azok megrongálódását okozhatja. A kopogásérzékelő regisztrálja a motorból jövő hangokat, és elektromos impulzusokká alakítja át azokat. A motor vezérlőegysége azután összehasonlítja a mért impulzusokat a tárolt előírt értékekkel, és szükség szerint beavatkozik a motor, az üzemanyag befecskendezés és a gyújtás vezérlésébe, mielőtt az égés elérné a kopogási határértéket. A kopogásérzékelő másik funkcióját az üzemanyag minőségének megállapítása jelenti. Minél magasabb az oktánszám, annál kopogásmentesebb az üzemanyag. Ez azt jelenti, hogy a 98-as oktánszámú szuperplusz benzin magasabb hőmérsékleten ég, mint a 95-ös szuperbenzin vagy a 91-es normálbenzin. Ha valamilyen oknál fogva csak az alacsonyabb minőségű üzemanyag áll rendelkezésre, a motorvezérlés a kopogásérzékelőtől kapott információk alapján automatikusan korrigálja a gyújtás időzítését. Ezzel meggátolja a motor károsodását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Álljunk már megy egy szóra! Ha azt írta a diag,hogy a kopogásérzékelő szart be,miért a vezérlésnél keresitek a hibát? Tudják ott a mühelyben mi is az a kopogásérzékelő? Előgyújtást állít a motoron,ha nagyon egyszerűen nézzük,egy mikrofon. Ha ez nem megfelelően működik,lehet őle kopogós a motor hangja. Drága Testvérem! Neked 100%-ig igazad van! De a kopogásérzékelőtől nem megy el a kompresszió, márpedig abból most nagy a hiány... :blush: Az csak akkor megy el, ha valami elkopik vagy görbül, esetleg leszakad. Szóval ezért kéne a vezérlést megsasolni ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Drága Testvérem! Neked 100%-ig igazad van! De a kopogásérzékelőtől nem megy el a kompresszió, márpedig abból most nagy a hiány... :blush: Az csak akkor megy el, ha valami elkopik vagy görbül, esetleg leszakad. Szóval ezért kéne a vezérlést megsasolni ! :lol: Egy olyan műhelyben,ahol azt sem tudják mi a kopogásérzékelő én a kompresszió értékeket sem hinném el nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Nekem is megtetszett a B2-es külső, a hűtőrács teljesen típusazonos. Szerintem a lökös is, formára pedig a ködlámpa is úgy néz ki... Nekem a B1-esen is van magasságállítás, tehát szerintem működhet a dolog. Csak nem megkoccant a kicsike? Értem, akkor csere lesz :blush: Még december közepén nekem jött egy részeg (nem tudott megelőzni) és leszakította a lököst... így tört a lökhárító, kerékjárati műanyagok, fényszórók, ködlámpák... így ezek cserések mindenképpen... egyúttal le lesznek fújva a lökösök is teljesen színre + az ajtókon a díszléc így minden része színrefújt lesz az autónak. A B2 eleje pedig jobban tetszik de a lökösei és a feneke már nem mint ahogy a küszöbtoldata sem, nekem amúgy is ültetve van egy kicsit (60/40) így eléggé lent van az alja minden toldás nélkül is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 + Még a gyári xenonhoz való fényszóró is beleférne akár de ugye nekem B1 H1/H7-es fényszóróm volt eddig xenon szettekkel, a gyárilag xenonhoz való fényszóróba be tudom rakni a xenon izzómat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsopel Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Sziasztok, Ma reggelre megkukult a külső hőmérséklet kijelző. F Cels -t lehet látni illetve néha 69,5 celsiust ír ki. A gombát megnéztem nem esett bele a hűtőrácsba. De valószínűleg ezáltal hiába tekerem fel az automata fűtést 26 -nál lehel csak egy kis langyot, eddig meg ha ugye hideg volt akkor akár 19 nél is fűtött bent . Járt valaki így ? A jeladó gomba adhatta meg magát? Hogyan lehet kiszűrni ? Mennyibe kerül egy ilyen? A Computer egyébb dolgai jónak tűnnek . Köszi Zsopel :blush: Vectra B 2DTH Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsopel Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Sziasztok, Ma reggelre megkukult a külső hőmérséklet kijelző. F Cels -t lehet látni illetve néha 69,5 celsiust ír ki. A gombát megnéztem nem esett bele a hűtőrácsba. De valószínűleg ezáltal hiába tekerem fel az automata fűtést 26 -nál lehel csak egy kis langyot, eddig meg ha ugye hideg volt akkor akár 19 nél is fűtött bent . Járt valaki így ? A jeladó gomba adhatta meg magát? Hogyan lehet kiszűrni ? Mennyibe kerül egy ilyen? A Computer egyébb dolgai jónak tűnnek . Köszi Zsopel :blush: Vectra B 2DTH Caravan Megvan, tényleg a jeladó tojt be. kb 2400 HUF, betettük egy zafiráét próbaképpen. Asszem mindent megválaszoltam magamnak :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SD25 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Sziasztok! Gábor vagyok innen a szomszédból!:lol: Astrás vagyok! Viszont apámnak meg egy 2001-es Z18XE Vectrája van. Elegance kivitel, digitklima, xenon, stb. Az lenne a kérdésem, hogy mi miatt lehet az, hogy a belső levegőkeringtető folyamatosan teljes fordulaton pörög! És a levegő irányát hiába állítom az ablakra, vagy a vezetőre, semmit nem reagál! Az automata része sem megy, folyamatosan csak pörög mint az állat! Meghalhatott a vezérlője? Próbáltam az off és az auto gombok egyszerre történő megnyomását, hogy kinullázzam, de arra sem reagál! Kérném a segítségeteket! Üdv Gábor Sziasztok! Nekem egy 2000-es X20XEV-em van. Nálam ha beindítom a motort rögtön bekapcsol, mondjuk azt tudom állítani hova fújja és milyen erővel, de nem lehet kikapcsolni. A szakszervízben azt mondták a fűtőmotort kéne kicserélni, ~66000-et kérnének érte. :blush: Üdv Dávid Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolbo Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Sziasztok! Egy kis segitségre lenne szükségem Vectra b-nél (1997), mivel kipurcant a világitásom a hőfokszabályzómnál (pontosabbam sem a hőmérsékletállitónál, sem a hőfúvó sebességállitónál, sem pedig annak irányállitójaánál nem világit). Szóval az autóm manuális klimamentes. Ami érdekes, hogy egyszerre mindháromhelyt megszünt a kivilágitása. Érdekelne a véleményetek, hogy hol keressem a hibát, illetve, hogy hogyan kell levenni azt a 3 szabályzógombot, hogy elvégezzek egy izzócserét ha az a gond! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuta Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Üdv Mindenkinek! Kb.fél éve van egy 1.6 16v B vectrám,sokáig semmi gond,egy ideje az a jelenség hogy hidegen rendben minden,de ahogy melegszik elkezd rángatni olyan mint ha nem menne minden henger,gázadásra nehezen reagál és mintha egy-két ló is eltünne,ja és néhe érdekes csörgő hangot hallat előrről. Ha valaki tud erről valamit írjon mert nem tudom mi lehet a baj,előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuta Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 A csörgő hangot mintha a katalizátor adná Link to comment Megosztás: More sharing options...
units Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Hi! Kb. 1.5 éve ugyanilyen gondom volt a gépemmel nekem is, szintén X16XEL. Nekem akkor az elkokszolódott AGR szelep működési zavara okozta. Eleinte az alapjárati motorra gyanakodtam. Miérst gázt adtam egyből kisimult. Mondjuk nekem akkor világított is a Check lámpa, h már sárgállot a szemem. :blush: Attól függetleneül, -még ha neked nem is világít a lámpa- lehet érdemes lenne kiolvastatni vagy csak szimplán lekapni az AGR-t megnézni. Bár elég hülye helyen van. De hogy írtad ezt az üzemenyag-dolgot, lehet mégiscsak gyújtás-zavarok lehetnek. Én egy időben tankoltam Lukoilnál viszonylag rendszeresen, de nem okozott gondokat. Mondjuk tele sosem nyomtam azzal a benzinnel. Sima 95-össel gond nélkül kéne mennie. Szóval ez nem benzin hiba lesz, mert megint rákezte. Már ott tartunk, hogy hidegen le is állt egyszer. Indítás után meg 2000-el pörgött. Utána meg marad a dadogás. Eszem nincs hozzá, hogy mi ez. Hétfőn megy a szervízbe, mert nem akarok találgatni. Hibakódokat hogy lehetne házilag kiolvasni? üdv: units Link to comment Megosztás: More sharing options...
units Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Szóval ez nem benzin hiba lesz, mert megint rákezte. Már ott tartunk, hogy hidegen le is állt egyszer. Indítás után meg 2000-el pörgött. Utána meg marad a dadogás. Eszem nincs hozzá, hogy mi ez. Hétfőn megy a szervízbe, mert nem akarok találgatni. Hibakódokat hogy lehetne házilag kiolvasni? üdv: units Nos a szerelőket is kínozta, mert nem találták egész nap, hogy mi a gebasz. Pucolgatták ahol csak lehet. Végül elvitték kiolvastatni a hibakódokat. Tárolva volt a gyújtáskimaradás 1-2-es henger. Egész nap végig dadogott nekik. Hibakód törlés után kb 1 Km vissza a szervízbe és elmúlt a dadogás. Nem mertek trafót cserélni, mert nem értik, hogy mitől javult meg és azért az elég drága. Holnap hidegen majd kiderül, ha dadog akkor belepróbálják az új trafót. Remélem ez lesz a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Hi! Olyan gondom lenne h a kocsim eléggé eszi az olajat(Vectra B 1.6 16v XEL)!!Adatokat nem tudok pontosan de 2-4 hetente mindig kell vmennyit utántöltenem! Most akarom kicseréltetni az olajat benne + vettem hozzá olajszűrőt és az lenne a kérdésem hogy hallott e már vki vmiféle tömítőgyűrűről ami csökkenti az olajfogyasztást!És hova kell azt tenni?Vki segítsen pls!!!Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Hi! Olyan gondom lenne h a kocsim eléggé eszi az olajat(Vectra B 1.6 16v XEL)!!Adatokat nem tudok pontosan de 2-4 hetente mindig kell vmennyit utántöltenem! Most akarom kicseréltetni az olajat benne + vettem hozzá olajszűrőt és az lenne a kérdésem hogy hallott e már vki vmiféle tömítőgyűrűről ami csökkenti az olajfogyasztást!És hova kell azt tenni?Vki segítsen pls!!!Köszönöm Nem.Az X16XEL ilyen.Eszi.Így lett tervezve. Tegyél bele jó olajat, és azt is fogja.Én a Metabond 10W-40-et ajánlom.Olcsó, és jó is. Az olajfogyi függ a gyűrűk/szelepszárszimeringek állapotától ill. még a használattól is.Ha tiprod neki, enni fogja.Ha gatya olajat teszel bele, drasztikusan enni fogja.Ha sűrű hidegindításokkal tarkítva használod, ergo város, enni fogja.Ha nem, akkor csak kevésbé.De meg kell vele barátkozni, ez a motor ilyen.Viszont megfelelő karbantartás mellet, mint pl. max. 55e.km-ként vezérlés, és 10e.km-ként olajcsere, kimegy a világból, elfogadható fogyi mellett.Előfordulhat, hogy szívózik majd az AGR, rakoncátlakodik a gyujtótrafó, behal a lambda, de ezek mellett még mindig használhatóbb, mint a Z16XE, X18XE, X20XEV, X22SE, Z22SE, amik sokkal drágábban javítható hibákkal látnának el. Szóval fogadd el.Ez a motor amíg megy, enni fogja az olajat.ECOTEC Rlz! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
units Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Nos a szerelőket is kínozta, mert nem találták egész nap, hogy mi a gebasz. Pucolgatták ahol csak lehet. Végül elvitték kiolvastatni a hibakódokat. Tárolva volt a gyújtáskimaradás 1-2-es henger. Egész nap végig dadogott nekik. Hibakód törlés után kb 1 Km vissza a szervízbe és elmúlt a dadogás. Nem mertek trafót cserélni, mert nem értik, hogy mitől javult meg és azért az elég drága. Holnap hidegen majd kiderül, ha dadog akkor belepróbálják az új trafót. Remélem ez lesz a megoldás. Dadogás sehol. Ha megint előjön akkor gyors trafó csere próba. És ha az a gond akkor végre megvan a hiba forrása. Hibakód kiolvasást tud valaki házilag. Van egy leírásom, de ez nem müxik. Nem kezd el villogni csak elalszik a lámpa. A leírás: Hibakód kiolvasás: A motordiagnosztikai hibakódokat ki lehet villogtatni. Az OBD2 szervizcsatlakozón, /16 pólusú, a kézifék alatti burkolat alatt van egy védősapkában/ az 5-6 érintkezőket kell összezárni egy dróttal és bekapcsolni a gyújtást. Melyik az 5 és 6 pont? Nos, ha úgy nézed a csatlakozót, hogy a háza /fehér ház/ két felső sarkában van egy-egy kiugró köröm/karom/váll/perem akkor a bal felsö, válllas sarokban van az 1-es, ez és a 2-es üres, utána vannak érintkezők talán 7-ig. Nos itt a sorban az 5 és 6 a mi emberünk. Rövidzár, gyújtás és már villog is. A kivillogott kód ún Pxxxx kód, a kódtáblázatokban mindig P-vel kezdődik és 4 jegyű. A számokat a rövid szünetű villanások adják, a 10 villanás jelenti a 0 számot, az egy vill. jelenti az 1-et, a két vill. a 2-őt és így tovább. Visszatérve a villogtatásra ezt fogja hibátlan /üres hibatár/ esetén villogni: 10-3-4-10 ami ugye a P0340 hibakódot jelenti, ami pedig azt, hogy nincs forgásérzékelés a vezérmű tengely jeladónál /camshaft sensor/ Nem ijedünk meg! Hiszen nem forog a motor. Ha beindítjuk a motort, ez a hibaüzenet nem jelenhet meg! Kellemes villogtatást! ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Hi A haveromnak van egy vectra 2.e TD je, 2000 évjáratú. Van hiba kódja amit megnézetett és azt mondták neki hogy a kipufogógáz kieresztő szelep vacakol, amit kicserélnek neki 20e ft-ért baráti áron(csak az anyagkölcséget kell fizetni). Én nézegettem a fit-et meg hasonló prg-et és semmi ilyen stílusú dolgot nem találtam benne, lehet hogy van, nem tom. Igaz Én a dízelhez nem nagyon értek, az elméleti működésével tisztába vagyok hogy meg miért de itt ki is merült a dízeltudományom. Tehát milyen szelep lehet ez? Meg hol kell keresni? A hiba kód felvillanása után a kocsi nem megy sehova. A segítséget előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Tehát milyen szelep lehet ez? Meg hol kell keresni? AGR, kipufogógáz viszavezető szelep, és a szívótorkon kell keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 AGR, kipufogógáz viszavezető szelep, és a szívótorkon kell keresni. Akkor tehát sz egy elektromágnes ahogy nézegettem, köszönöm :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Hy! Vki tudja,hogy a vízhőfok jeladó hol található?Mert a műszerfalamon nem jelzi sajna,hogy melegedne,csak fekszik!Gondolom én az csúszhatott szétt v vmi hasonló! Kösy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Hy! Vki tudja,hogy a vízhőfok jeladó hol található?Mert a műszerfalamon nem jelzi sajna,hogy melegedne,csak fekszik!Gondolom én az csúszhatott szétt v vmi hasonló! Kösy! Hi Mivel nem irtad milyen évjáraru ezért csak általánoságba kerestem rá(tipus cm3) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Hi Mivel nem irtad milyen évjáraru ezért csak általánoságba kerestem rá(tipus cm3) 95/11 havi...Kössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 nem is tudtam, hogy 95-ben már gyártottak B Vectrát :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 nem is tudtam, hogy 95-ben már gyártottak B Vectrát :) :huh: Pedig de, '95 őszén mutatták be, szóval elvileg lehet, de ez a legelső évjárat elég ritka sztem. (Anno én is hogy meglepődtem amikor láttam egy '89-es gyártású Calibrát, tudtam hogy az év szeptemberében mutatták be, de amíg nem láttam, azt hittem ilyen nincs is, csak valami legenda) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts