Zsomat Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Sziasztok Ma munkából hazafelé jövet - kb 0,5 km után - egyszer csak elkezdett rángatni a motor, nem pörgött ki. Gázpedál nyomására ütemesen fel-felpörgött majd mintha csak egy két henger menne, dadogott szinte ki akart esni a motor a helyéről 400-500-as fordulattal.. Ezt csinálta kb 1/2 percig, leállítottam, és a második indítás után mit ha semmi nem történt volna minden OK. Otthon végignéztem gyertyakábeleket, gyujtást, csöveket, látható hibát nem találtam, azóta is jól működik. A jármű 1996 Vectra CDX X20XEV. Kb 3 hónapja van nálam, mikor megvettem a szokásos dolgok - szűrők, olaj, vezérlés, ékszíjak, gyertyák... cserélve lettek - Opel szervíz, ismerős szerelő. Van-e valakinek tippje mit nézzek meg, műszerezettségem nem sok van? Ha legközelebb előfordul hova nyuljak? Előre is köszönet! Én a rohadék szenzorokra tippelek, bár nekem sincs meg régóta az X20XE-m, de már 2x volt hasonló gondom. Egyszer vezérműtengely szenzor miatt, egyszer meg főtengely jeladó miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Sziasztok! Ma újra jelentkezett a hiba néhány másodpercre, és kivillant a "sárga lámpácska" is. Kivillogtattam: P0100=Levegőtömeg- és levegőmennyiség-mérés funkció-rendellenesség. Volt már valakinek hasonló problémája, mennyibe fájhat a javítása? Igaz, hogy 15-20 ezer alatt nem úszom meg a cserét? Orvosolható-e házilagosan? Bocs a sok kérdésért, de sürgős, jövő hét végén mennék repülőnapra. Köszönet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Sziasztok! Ma újra jelentkezett a hiba néhány másodpercre, és kivillant a "sárga lámpácska" is. Kivillogtattam: P0100=Levegőtömeg- és levegőmennyiség-mérés funkció-rendellenesség. Volt már valakinek hasonló problémája, mennyibe fájhat a javítása? igen, 0-60ezerig Igaz, hogy 15-20 ezer alatt nem úszom meg a cserét? sanszos de nem tudjuk mi a baj Orvosolható-e házilagosan? lehet Bocs a sok kérdésért, de sürgős, jövő hét végén mennék repülőnapra. Köszönet. vedd le és nézd meg tiszta-e. ha van némi olajfilm a csőben már adjad is neki a féktisztítót de csak hidegen mert ez egy forrófilmes légtömegmérő aztán lehet megjavul. Nekem úszott az olajban és megjavult kb 2x-3x mostam el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 vedd le és nézd meg tiszta-e. ha van némi olajfilm a csőben már adjad is neki a féktisztítót de csak hidegen mert ez egy forrófilmes légtömegmérő aztán lehet megjavul. Nekem úszott az olajban és megjavult kb 2x-3x mostam el. Kösz a gyors választ, ha eláll az eső megyek megnézem és beszámolok az eredményről. Mindenesetre felhívtam Opel szervizes ismerősömet, ha tudnak valahol elfekvő készletet, lehet, hogy csere lesz - de ez csak hétfőn derül ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Eredetit vegyél mindenképpen... én vettem egy noname-et és egy hónapig jártam, ameddig valahogy visszacserélték.... két hétig működött csak. az ára valahol 50 ezer forint körül van :lol: Jó lenne mielött ujat vennél kipróbálni egy másikat, nehogy mégse az legyen. Nekem lenne egy plusz (azthiszem talál a tieddel).... de naaaaagyon messze vagy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 .... Nekem lenne egy plusz (azthiszem talál a tieddel).... de naaaaagyon messze vagy :lol: :lol: Köszönöm, de tényleg nagyon messze vagy, nem tudom addíg kibírná-e a járgány. Ma nem borus az idő nekiállok és megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 sziasztok! a jobb első oldali központi záram nem megy. elkezdtem bontogatni az ajtót megnézzem mi a bibi (astrámnál csak kivettem, belefújtam, megmozgattam és ment újra..:lol: ) de nem sokáig jutottam. Hogy kell lebontani? Valamint normális az, hogy 5perc alatt 80fokra melegszik aztán 80 és 90 között van egyfolytában? Nem nagyon értek hozzá, de ami a motorból kijön bitang nagy cső és a hűtőrácshoz megy bal oldalt, ill. ami alul jön ki szintén nagy cső, na abban nincs víz. össze tudom nyomni ujjal, és olyankor bubok egyet a kiegyenlítő tartály.. Ez jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Szétszedtem a légtömegmérőt, nem látok semmi szokatlant, sem koszt, sem olajfilmet... Ha már nekiálltam kivettem az alapjárati léptetőmotort is, meg a folytószelepházat és környékét is megtisztítottam, úszott az olajban. Összerakás után simán indul, nem ég a "sárga lámpa", de a motor egy kicsit gyanús, lassan reagál a hirtelen gázadásra, gázpedál pöcögtetésére más-más alapjáratra áll vissza. Kivettem a jobb lámpámat is mert nem ment az állítómotor benne, csak a csatlakozó érintkezőit kellett megnyomorgatni, ha tudom nem veszem ki az egész lámpát, de mégis hasznos volt. Kézikönyv szerint a jobb sárvédő előtt, a lámpa mögött kellene lennie egy úgynevezett rezonátornak, na ennek nálam csak hűlt helye van, tudja valaki, hogy mi a szerepe ennek? Úgy néztem a lámpa is cserélve volt meg egy kis javítás is volt a lámpa alatti vázrészen, de a sárvédő fényezése még eredeti, azt hiszem érdemes volt szétszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 úgy tudom, az alapjárati motornak a két végállást meg kell kapnia és utána áll be rendesen, tehát párszor padló. bár én dieseles vagyok, csak ismerek olyan embert aki már látott ilyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 A légtömegmérő és az alapjárati pucolása óta nincs problémám minden jól működik, még az alapjáratom is egyenletes lett, remélem így is marad. Azért a biztonság kedvéért beszereztem próbára egy bontottat - minden ugyan úgy működik vele - ha nem lesz rá szükségem egy ideig, eladó lesz. Egyébként tudja valaki, hogy a hibajel ha megszűnik a kiváltó ok törlődik-e vagy sem? Most még adja a P0100 hibát, és csak ezt. Járó motor mellet is lehet hibát kivillogtatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 a hibakód lámpája csak akkor világít ha jelen van a hiba. már nem jelenlévő hibakódok nem törlődnek. miért akarsz járó motornál villogtatni? felesleges elég a gyújtás...de próbáld meg. elméletileg a Tech2-es vizsgálat megy menet közben is, sőt van amit csak így lehet vizsgálni de a hibakód szerintem nem ide tartozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Márpedig bizonyos idő elteltével törlődik az ecu-ban tárolt hibakód. Nekem ami volt régen, azt nem töröltem a jeladó csere után, és egy idő után már nem dobta. A légzsákkal kapcsolatos hiba az tényleg nem törlődik, meg lehet az abs is ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sziasztok! Tudnátok javasolni egy olyan megbízható bontót, ahol Vectra B-be vehetnék egy TID-t? Kecelen találtam legutóbb, de kicsit drágállottam. Mennyi ennek a reális piaci ára most, bontottan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sziasztok! Tudnátok javasolni egy olyan megbízható bontót, ahol Vectra B-be vehetnék egy TID-t? Kecelen találtam legutóbb, de kicsit drágállottam. Mennyi ennek a reális piaci ára most, bontottan? 20 körül adják a BCt a síma kijelző 10-12 lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Értem. Az igazság az, hogy még régebben sikerült szert tenni egy BCweb.hu-s BC-re, ehhez kellene olyan, ami működik vele. Ami most van az autóban, az az RDS-en, a hőfokon, és az időn kívül nem mutat mást eredetileg sem. Ilyen elég lesz ehhez a BC-hez, vagy mást nézzek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 na akkor mesélnék.... okulásra. Multhéten, a város közepén, dugom be a kulcsot helyére, forditanám inditáshoz, nem fordul. Megrángatom a kormányt, gondolva, hogy a kormányzár beszorult, de nem az volt. Ráadásul mostmár be is pattant. Másnap autó kellett, nekiálltam elkötni az autómat :lol: . Bizti fura látvány lehettem, amint bontok mindent le, de senki sem szolt rám :lol: . Szóval leszedtem a kormányrudat boritó müanyagot: három csavar alulról, majd a két, kormány mögött megbuvó csavarral kinlódtam fél órát, mert ezekhez csak nagyon vékonyan lehetett hozzáférni (ugyebár a kormányt nem tudtam mozgatni). Ezután már látható a kontaktház. A villanyos része egyszerüen levehető egy kis stift kicsavarásával. Ezután elinditható a motor egy csavarhúzóval, na persze, ha az imós kulcs is a közelében van. Az imó egy fekete dobozka, ez is könnyen lehúzható. Ekkor már csak a kormányzár maradt. Ennek tisztességes leszerelése ugy történhetne, ha kiveszük a műszerfalat (szellőzőrostélyok, lámpakapcsoló, csavarok mindenhonnan ki, müanyag le, müszerfal ki) Ekkor felülröl valahogyan (mert csavarfej nincsen) kicsavarozható a rögzitőbilincs csavarja.Na de erre szerszám már nem volt, csak egy fürészlap, igy lereszeltem a bilincset s csavarhúzóval elinditva hazagurultam, sőt még 500 km-t elkocsikáztam a hétvégén. A zárbetétet elvittem egy kulcsmásolómesterhez, aki ránézésre már mondta, ááááá ez Opelbetegség. Bagóért megjavitotta és másnap már visszaszerelhettem. Ezuttal rendesen, műszerfalleszeréssel, szerszámokkal. Mostmár tökéletesen müködik minden. Kivánom, hogy senki sem járjon igy, de ha mégis, a recept a javuláshoz adott.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 BCweb.hu-s BC-re, akkor keresd opel16v kollégát. de szerintem a síma kijelzővel is mennie kell. nekem ő szerelte az astraba és ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Azt hiszem, Tőle "rendeltem" még anno! A weboldal szerinti leírás értelmében jónak kell lennie ennek a kijelzőnek is, csakgondoltam, ha már veszek valami bontottat bele, akkor biztosan jó legyen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Elárulom akkor, hogy a Gabi féle BC-s oldalon a műszerfali képek az én vectrámban készültek. Ergo, a sima RDS-es kijelző tökéletes az utólagos BC-hez. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ahha, akkor ilyet próbálok szerezni! :lol: Bács-Kiskunban, esetleg Csongrádban van olyan szerelő, aki telepített már ilyen rendszert? Mindenképpen szakértővel szeretném beszereltetni, de ha megoldható, kihagynám a fővárosi utazást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 egész pontosan merre vagy? Mert pl. van pár aranykezű ember Kecskeméten és környékén. Ha az jó neked. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Tökéletes lenne! Kunfehértói vagyok, szóval nem nagy távolság. Tudsz valakit ajánlani is esetleg? A lényeg, hogy értse a dolgát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 van pár aranykezű ember Kecskeméten :lol: :lol: :lol: meg tudjuk oldani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 :lol: :lol: :lol: meg tudjuk oldani :D akkor írd már meg légy oly szíves a kollégának az elérhetőségeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 akkor írd már meg légy oly szíves a kollégának az elérhetőségeket. :lol: jöjjön be meetre és megbeszélheti személyesen a kollégával, de csak krumpliszedéses szezon után, ugyanis mindenki krumplitszed mostanság így nincs ember aki szétszedje, összerakja és a laptopot is kezelje, meg a műhely most krumpli raktár.. go to kecskemét chat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts