Habina Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Szevasztok, ismét én? Ti hogy vagytok a klímával? Mert nekem tavaly egy feltöltés és egy biztosítékcsere után működött, sőt még télen is be-be kapcsoltam nehogy leapadjon(mellesleg ezt ajánlotta valaki) de mán meg, meg sem mukkan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 akkor biza az szivárog, hiába igyekeztél mindent megtenni érte klímás meglátogatása lesz a megoldás Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 (edited) Csövi. Vettem egy új hangszórókat a régiek helyett. Nem tudom, hogy cserélte-e már valaki ki őket, de a gyárinak van egy tokja ami egybe van öntve a hangszóróval, az újakon meg csak a peremén van néhány csavarnak hely. Lényeg hogy leszedtem a kárpitot ami mögött van a lemez és abba volt a régi lefogatva,( a kárpit és a lemez közöt van kb 2 cm, amennyit kb a régi tok kitart. http://kepfeltoltes.hu/080405/DSCF1869_www...ltoltes.hu_.jpg A gáz az hogy a lemezbe nem tudom berakni mert az újnak a hátán évő merevítők miatt nem, a kárpitba meg nem tudom ugye berakni mert akkora pont a lyuk mint a hangszóró. szal van valakinek valami ötlete? Ez az új: http://www.blaupunkt.com/hu/7606473000_zoom.html lehet különkapni ojan müa. elemet és akor ugynézki mint az erdeti. Módosítva Április12, 2008 : mackosajt Képpel nem idézünk, hanem ki kell törölni az IMG részt az idézetből! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 lehet különkapni ojan müa. elemet és akor ugynézki mint az erdeti. Jaja, már megoldottam, igaz vártam rá egy hetet, de megvan, nem is ez a fő probléma, hanem besaruzni a kábeleket, rájönni hogy a beszerelő keretet csak egyféleképp lehet berakni, meg nem férsz hozzá a csavarokoz a kárpit miatt, aztán tömítővel körbekentem hogy nehogy rezegjen, mire kész voltam a tököm is olyan volt. lol: Visszatérve a légkondira, szerintem kompresszor be sem kapcsol.... a motoron se látom hogy a fordulatszám visszaesne, és nem is hallom, az is lehet azért mert lyukas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ha elmegy a nyomás, nem kapcsol be a kompresszor. Ismerősöm Vekijénél a légszűrőház alatti csőszakasz volt kilyukadva. De klímás ezt úgyis ki tudja deríteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 nekem sütötte a nap az autót, volt benne 40 fok, beülök, automata gomb benyom és kellemes 22 lett hírtelen :D Tavaly meg kellett heggeszteni egy csőcsatlakozást a hűtőnél és ennyi. automata RLZ :D Elviszed klímáshoz az megnyomatja nitrogénnel és már hallod is hol szelel...vagy jelzőfestéket neki meg UV lámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 És azt nem tudjátok hogy a hátsó ablaktekerő kart hogy kell leszedni? téptem izomból de nem jön Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Egy omega jel alakú gyűrű tartja. Azt kell lenyomni a tekerőről, majd lejön simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 célszerű húsfelszúró villát alátolni és akkor le lehet piszkálni az omega alakú szorító gyűrűrt. Asszem a fogóka irányából kell kitólni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Oksa holnap reggel megoperálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Oksa holnap reggel megoperálom :D nem lesz egyszerű, kb 1,5cm a távolság a két fül között, egy kiscsavarhúzód legyen ott mert ha kibikik a vége, egyből akaszd meg. És sok, nagyon sok türelem...nem egyszerű elsőre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Sokadikra sem olyan egyszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ajánlom a rtomi-féle módszert. 1 db rongy be a tekerő mögé, és szépen "megtekerni" a rongyot, mintha ékszíj lenne. Az omega gyűrű 1 szára ilyenkor beleakad, és kifordul a ronggyal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 micsoda technikák :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 viszont így a legkisebb az esély, hogy megsértsd a kárpitot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra1616VB Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Loctite mellesleg ha cseréled az egr-t, akkor már zárd is le, és örökre jó lesz. :D na ja nem tudom a zőődkártyán megfelene e ha lezárom, nekem mikor megragadt sztem zárt állásban? akkor vagy 16 litertz fogyasztott a vas meg fekete volt minden mint egy dííííííízzelen. szval én nem hinném hogy beválna, az ifjú orosz mérnökök nem véletlenül tették bele.:D de köszi akkkor marad a loctite üdv: A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 cabrio Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 na ja nem tudom a zőődkártyán megfelene e ha lezárom, nekem mikor megragadt sztem zárt állásban? akkor vagy 16 litertz fogyasztott a vas meg fekete volt minden mint egy dííííííízzelen. szval én nem hinném hogy beválna, az ifjú orosz mérnökök nem véletlenül tették bele.:D de köszi akkkor marad a loctite üdv: A. Simán átmegy lezárva a zöldkártyán, ha a motornak más baja nincs, ezt saját tapasztalatból mondom :D Amúgy meg a fogyasztást nem befolyásolja, úgyhogy ott más gondod is volt, illetve talán az is belejátszott, ha az AGR megszorulása miatt vészprogramra váltott a vezérlő (sárga lámpa). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 viszont így a legkisebb az esély, hogy megsértsd a kárpitot. :D A húsvillás módszer volt a legjobb, :D asszem de szerintem csak szerencsém volt elsőre sikerült:) De ezzel a hifi beszereléssel egyfolytában szopok, előre már sikerül 3 nap alatt, de a hátsóhoz amit adtak keretet nem jó mert nagyon kiemeli a hangszórót és nem menne vissza a kárpit, amúgy sem ment bele a 13-as hangszóró, mert hátul pont ellenkezőleg van mint elöl mert itt a gyári be van süllyesztve, és itt ugye már az ablak sem zavarja. Nem tudom hogy cserélte már valaki a hangszórókat de már bánom hogy nem bíztam a hifisre :D . Na mindegy, vágok bútorlapból formát, vagy belefúrom a lemezbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vennik Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hello Lehet hülyeséget kérdezek. B2 vectra elsö fényszorót be lehet rakni b1 vectrába vagy inkább ne is probálozzak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hello Lehet hülyeséget kérdezek. B2 vectra elsö fényszorót be lehet rakni b1 vectrába vagy inkább ne is probálozzak? Be.Símán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hello Lehet hülyeséget kérdezek. B2 vectra elsö fényszorót be lehet rakni b1 vectrába vagy inkább ne is probálozzak? be, csak ha jól tudom, valamit az index környékén kell mókolni, meg a csatlakozóval, mert más a b1 és a b2 elektromos csati. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vennik Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 be, csak ha jól tudom, valamit az index környékén kell mókolni, meg a csatlakozóval, mert más a b1 és a b2 elektromos csati. :D Köszi Csak meg tudom oldani jobb lenne 1 xenonos mert ez a gyári nagyon szörnyü sajna. Milyen izzót vegyek ami nem ilyen sárga hanem inkább fehér és nem égeti szét a foncsort? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Köszi Csak meg tudom oldani jobb lenne 1 xenonos mert ez a gyári nagyon szörnyü sajna. Milyen izzót vegyek ami nem ilyen sárga hanem inkább fehér és nem égeti szét a foncsort? köszi nekem 6000-es van, majdnem fehér, picit kékes a legjobb a 4300 környéke lenne de most nem kaptam kisebbet szerintem semmijen kárt nem csinál, 35w még a BC is látja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
denevér Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Üdv néktek! Már elég régen írtam, de most Beütött a krak! :D Hétfőn meló után nem indult a vectra. Hazavontattuk ma volt egy kis időm megnézni. Olyan mintha nem kapna anyagot, így megnéztem az üzemanyagszivattyút megy e. külön akkurúl müködik. visszatettem, de még mindig nem indul. Kérdésem, honnan kap a szivattyú áramot, milyen biztosítékon van és hol található? SOS lenne mert melós autó is egyben. de ha nagyon nem boldogulok úgyis szerelő lesz a vége! :D köszi előre is a válaszokat! ( X20XEV ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts