Hory Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 igen van benne elég olaj mert most lett egy hete cserélve benne és frankón feltöltötte neke a stzerelöm de azért köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 igen van benne elég olaj mert most lett egy hete cserélve benne és frankón feltöltötte neke a stzerelöm de azért köszi :D Olajpuma, ha okés akkor pedig jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 igen van benne elég olaj mert most lett egy hete cserélve benne és frankón feltöltötte neke a stzerelöm de azért köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 igen van benne elég olaj mert most lett egy hete cserélve benne és frankón feltöltötte neke a stzerelöm de azért köszi :D Te figy már.Én ilyesmit nem kérdeztem.De bachatod ha van benne olaj, csak éppen nyomás nincs hozzá.Rövid időn belül ki fogja nyírni a motorod.De a te motorod, azt csinálsz vele amit jólesik...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 na meg olyan került bele, ami belevaló? nah, de mindegy. Ha volt gomba cserélve, és villog a lámpa, akkor ott valami gebasz van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Te figy már.Én ilyesmit nem kérdeztem.De bachatod ha van benne olaj, csak éppen nyomás nincs hozzá.Rövid időn belül ki fogja nyírni a motorod.De a te motorod, azt csinálsz vele amit jólesik...... ez az üzi 2 szer ment el véletlen! nem a te válaszodra reagáltam ! elbatyni nem szeretném és nem is fogom remélem nem azért vettem:) de azért köszönöm hogy figyelemeztettél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 na meg olyan került bele, ami belevaló? nah, de mindegy. Ha volt gomba cserélve, és villog a lámpa, akkor ott valami gebasz van. olajból 10v 40-esGM félszintetikus került bele!a gomba az most lett kicserélve a minap még nem volt idön felvinni üzemi höfokra mert itt van egy köpésre a szerelö! de ha ezek után is villog akkor tutti hogy a felsoroltak közül rossz valami bár a szervizesem azt mondta nagyrakás szar a GM 10v 40-es mocioil Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ez az üzi 2 szer ment el véletlen! nem a te válaszodra reagáltam ! elbatyni nem szeretném és nem is fogom remélem nem azért vettem:) de azért köszönöm hogy figyelemeztettél No problem.De azt az olajat amint lehet, cseréld le v.mi használhatóbbra...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 a szerelöm ia azt mondta !! ennyire szar a gyári GM motoroil??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 a szerelöm ia azt mondta !! ennyire szar a gyári GM motoroil??? Igen.A kannás mindenféleképpen xar.Itt sokan a Metabondot, Mobil 1-t, tehát a jobb olajat részesítik előnyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 köszi akkor ezek után gyári gm szóba se jön Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Nekem az Omiban GM 5W40 van, de semmi gondom nem volt vele. De többen állítják, hogy a 10W40 viszont kaka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nem tudom, nekem semmi negatív tapasztalatom nincsen vele, igaz, az én autómra nem is jellemző a mértéktelen olajfogyasztás. Meg elég papisan is közlekedem, lehet, ezért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Az Astraba csak GM 10W40 volt igaz 7-8 ezrenként cseréltem. Na mikor eladtam már ette is :D De az egy 400.000km-es C14NZ. A Vectra motorfelújítás óta csak Mobil 1-et kap, Super S 10w40 és 10.000-ként csere, már 60.000km-e megy így, olajfogyasztása kb 1l/10.000km Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Mikor levettem a baloldali első kereket a nyárigumi feltevéséhez, észrevettem, hogy az a fémkupak, amelyik lezárja a kapcsolószekrényt, kissé be van horpadva. Bizti kapott egy ütést valamikor-valahonnan. Mindenesetre régi volt a nyom, nem most történhetett. abaj vizont az, hogy valószinüleg egy pici lyuk is lett rajta, mert olyan enyhén olajnedves. Letöröltem, de másnap megint olyan volt. Nem szeretném leszedni, igy arra gondoltam, valami Loctite-al megpróbálom betömni a lyukat. Felemelem jól a baloldalát, hogy az olaj átmenjen a tulsó felére, alaposan zsirtalanitom és bekenném az egész horpadásfelületet valami kétkomponensü fémragasztóval, hogy azt a pórust tömje be. Szerintetek fog ez igy sikerülni? Ja persze lesz olajszintellenörzés is..... Sikerült megragasztanom... és ugy tünik jó is lett... valami műgyanta alapu kétkomponenses ragasztóval. Olajszintet is ellenöriztem.... Az is kiderült, hogyan lett kilukadva.... Valamikor a bal sárvédő cserélve volt...bizti ütés érte... és akkor a behajló lemez horpasztotta kissé be a lemezfedelet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Csövi. Vettem egy új hangszórókat a régiek helyett. Nem tudom, hogy cserélte-e már valaki ki őket, de a gyárinak van egy tokja ami egybe van öntve a hangszóróval, az újakon meg csak a peremén van néhány csavarnak hely. Lényeg hogy leszedtem a kárpitot ami mögött van a lemez és abba volt a régi lefogatva,( a kárpit és a lemez közöt van kb 2 cm, amennyit kb a régi tok kitart. A gáz az hogy a lemezbe nem tudom berakni mert az újnak a hátán évő merevítők miatt nem, a kárpitba meg nem tudom ugye berakni mert akkora pont a lyuk mint a hangszóró. szal van valakinek valami ötlete? Ez az új: http://www.blaupunkt.com/hu/7606473000_zoom.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Csak semmi aggodalom. Kiemelőkeret kell hozzá (lap közepe felé) Ha megvan utána már abban reménykedj, hogy nem túl mélyek-e a hangszórók. Nem fog beleérni az üvegbe esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Faxa. Gondoltam hogy nem úszom meg ennyivel. :D Rendeljem meg vagy meg lehet ezt venni valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 ha van otthon bútorlapod, abból is csinálhatsz szépen dekopír fűrésszel ilyen kis karikát a hangszóró alá. :D Amúgy lehet kapni biztos a közeledben is valahol. autó hifiseknél érdeklődj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Igen én is arra gondoltam hogy barkácsolok, és szerintem az is lessz. Kössz a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 én is vettem kiemelőkeretet a sarki autó hifi boltban asszem 1500HUF a pár de most majd Johnny kartárs élvezi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 én is vettem kiemelőkeretet a sarki autó hifi boltban asszem 1500HUF a pár de most majd Johnny kartárs élvezi :D Még nem,eltettem tallonba,de amint lesz rá anyagi keret,használva lesz. Kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra1616VB Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 hello mki tudtok ajánlani valami jó olajálló ragasztót, ami a szelepfedél és olajteknő tömítéseihez is jó? +1: az EGR alá kell valami tömítőanyag, most cserélném.. köszi a választ előre is Üdv: A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Loctite mellesleg ha cseréled az egr-t, akkor már zárd is le, és örökre jó lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts