straega Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Hát egy próbát talán megér... Habár kétlem h a fontosabb hibakódok csak igy törlödnének, de nem tom... Majd kiderül... :D Merre laksz? Én Kecskeméten, kitörlöm ingyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Ebben az esetben nem fog működni. Töröltetni kell de ha jó a vezérmü tengely jeladó amit beraktam akkor nem kéne a hibának megszünnije? Csakis ugy derül ki h jó-e a jeladó ha töröltetem a hibakódot?? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Merre laksz? Én Kecskeméten, kitörlöm ingyen. Köszönöm, de sajna Orosháza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vmegyei Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Sziasztok Kedves Márkatársak! Az alábbi elektromos problémával összefüggésben szeretnék segítséget kérni tőletek: A kocsimnak (2,0 DTI, X20DTH) olyan nyűge van, hogy néha a fordulatszám-mérő leesik a nullára, miközben ég a "csekklámpa". A motor ilyenkor is megy, csak rendkívül erőtlen. Aztán idővel csak úgy magától megjavul, és megy minden tovább. (Általában 90 %-ban jó a gép.) A hibákat kiolvastuk, ezek az alábbiak: - P1650 CAN hibás működés - P1651 CAN átvivő/fogadó hiba - P0725 motorfordulatszám behajtás áramkör hibás működés - P1335 Befecskendező szivattyú fordulatszám információ A szerelőm szerint elő szokott fordulni, hogy a generátor környékén van vmilyen kontakthiba, így átnézett mindent. (Mért, megvizsgálta a kábelköteget, a testkábelek érintkezési pontjait megtisztította, de sajnos a hiba ismét előjött.) Volt már vki ilyen cipőben? Mi lehet a tényleges hiba? Az adagolót nem bántom, ha nem muszáj, mivel az Kecelen a jeladó cseréjével együtt kicsit sokba fájna. Előre is köszönöm a hsz-eket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Sziasztok lenne egy kérdésem hogy lehet ki kötni a fék kopásjelzőz állandóan ki írja hogy Break Pad köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Sziasztok lenne egy kérdésem hogy lehet ki kötni a fék kopásjelzőz állandóan ki írja hogy Break Pad köszi A két vezetéket kösd össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 A két vezetéket kösd össze. Köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 sziasztok tud valaki segíteni Check oil level ritkán kiírja ezt amikor meg nézem az olaj szintet a pálcán középen van az olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 sziasztok tud valaki segíteni Check oil level ritkán kiírja ezt amikor meg nézem az olaj szintet a pálcán középen van az olaj. nekem mondjuk ilyet nem tud, de szerintem nyugodtan fentebb lehet azt tölteni. Nekem kb a felső nívótol 3-4mm-re van mindíg az olajszint, a hallható hidrotőkék így halkabbak is :) Szerintem!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 nekem mondjuk ilyet nem tud, de szerintem nyugodtan fentebb lehet azt tölteni. Nekem kb a felső nívótol 3-4mm-re van mindíg az olajszint, a hallható hidrotőkék így halkabbak is :) Szerintem!!! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 sziasztok tud valaki segíteni Check oil level ritkán kiírja ezt amikor meg nézem az olaj szintet a pálcán középen van az olaj. Szerintem az olajszint jeladóval lesz a gond... Legalábbis, ha van benne elegendő olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Szerintem az olajszint jeladóval lesz a gond... Legalábbis, ha van benne elegendő olaj. Helló! van bene elég olaj a nívó pálca közepéig van az olaj. olaj szint jeladó hol találom merre keresem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Sziasztok Kedves Márkatársak! Az alábbi elektromos problémával összefüggésben szeretnék segítséget kérni tőletek: A kocsimnak (2,0 DTI, X20DTH) olyan nyűge van, hogy néha a fordulatszám-mérő leesik a nullára, miközben ég a "csekklámpa". A motor ilyenkor is megy, csak rendkívül erőtlen. Aztán idővel csak úgy magától megjavul, és megy minden tovább. (Általában 90 %-ban jó a gép.) A hibákat kiolvastuk, ezek az alábbiak: - P1650 CAN hibás működés - P1651 CAN átvivő/fogadó hiba - P0725 motorfordulatszám behajtás áramkör hibás működés - P1335 Befecskendező szivattyú fordulatszám információ A szerelőm szerint elő szokott fordulni, hogy a generátor környékén van vmilyen kontakthiba, így átnézett mindent. (Mért, megvizsgálta a kábelköteget, a testkábelek érintkezési pontjait megtisztította, de sajnos a hiba ismét előjött.) Volt már vki ilyen cipőben? Mi lehet a tényleges hiba? Az adagolót nem bántom, ha nem muszáj, mivel az Kecelen a jeladó cseréjével együtt kicsit sokba fájna. Előre is köszönöm a hsz-eket! Csao! Fordulatszám-jeladó. Nemrég a szomszédnak volt hasonló gondja /http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=226&st=5220#entry904444/ Lehet neked is ez lesz... Meg ugye írja is hibának a jeladót. A " P1651 CAN átvivő/fogadó hiba" szerintem csatlakozónál érintkezési hiba lehet. Szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Saturation Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 a fordulatot még nem figyeltem, de a megtorpanás elő szokott jönni az enyémbe Meyle típusú pumpa lett betéve, kb 2 hónapja, benzinszűrő pedig tavaly ősszel lett cserélve. a pumpáról azt mondták, hogy ez az egyik legjobb típus (cserélni azért kellett, mert az előző annyira elgyengült, hogy 3000 fordulaton 5 mp alatt lefulladt, olyan kevés anyagot nyomott, viszont ez az indítási jelenség megmaradt, szóval nálam nem a pumpa volt a baj) amúgy az injektor hídon levő nyomásszabályzónak van valami más elnevezése? Hello Nekem is 1999-es X16XEL van csak nálam egy árnyalattal más a helyzet. Nekem álltalában reggelente induláskor erőtlen a gép. Néha instabil a fordulatszám, de az esetek nagy többségében 1300-ra felszabályzott fordulatszámmal indul. Ott is marad pár percig majd utánna ejti vissza 800-900-ra. Nálam indulást követő pár 100 méteren gázadásra erőtlen a gép, megtorpan, mintha nem ízlene a neki a benzin. Érdekesség, ha direktbe LPG gázzal indítok, vagy ha már átáll, akkor a torpanás megszűnik. Na ezt mi okozhatja? Engem is érdekelne ez az injektor hídn lévő nyomásszelep, mit csinál, lehet-e kapni stb? Ugyanis lévén hogy csak benzinnel csinálja és csak hidegen indított motornál ezért a benzin ellátó rendszerre gyanakszom. Vagy lehet hogy, a lambda szonda hallódik (ahogy erre a legutóbbi műszakin is felhívták a figyelmemet a magas CO miatt). Ugyanis lehet hogy a lambdaszonda jele oly mértékben torzul, hogy túl sok, vagy túl kevés benzint kér az ECU-től? És ez zavarja össze a ménest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 nekem mondjuk ilyet nem tud, de szerintem nyugodtan fentebb lehet azt tölteni. Nekem kb a felső nívótol 3-4mm-re van mindíg az olajszint, a hallható hidrotőkék így halkabbak is :) Szerintem!!! Ne töltsd túl a nívó fölé, nemhiába az a max jel. Elvileg kinyomhatja a szimering mellett az olajat. Bár az is igaz, hogy hiába 5,5L a feltöltési mennyiség pl. az én vasamba, ha kereken annyit teszek bele, 1-2mm-rel akkor is magasabban van a szint, még 1-2 hónap után is. Ezért csak mindig 3/4-ig öntöm, aztán később felső nívóig, azzal elvan olajcseréig. Viszont most az Elf-et komálja, nem is kellett még utána önteni, pedig lassan-lassan jön a csere. És még mindig felénél van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 sziasztok tud valaki segíteni Check oil level ritkán kiírja ezt amikor meg nézem az olaj szintet a pálcán középen van az olaj. Nekem is ugyanezt csinálja, ha feléhez ér az olaj elkezd bevillanni a check aztán 1/3tól kb folyton világít. Nem tudom ez mér gond neked, nem érne meg egy olajgomba cserét szerintem. Legalább tudod, hogy közeledik az utántöltés ideje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Ne töltsd túl a nívó fölé, nemhiába az a max jel. Elvileg kinyomhatja a szimering mellett az olajat. Bár az is igaz, hogy hiába 5,5L a feltöltési mennyiség pl. az én vasamba, ha kereken annyit teszek bele, 1-2mm-rel akkor is magasabban van a szint, még 1-2 hónap után is. Ezért csak mindig 3/4-ig öntöm, aztán később felső nívóig, azzal elvan olajcseréig. Viszont most az Elf-et komálja, nem is kellett még utána önteni, pedig lassan-lassan jön a csere. És még mindig felénél van. Bakker! Nem felette hanem alatta 3-4 mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Bakker! Nem felette hanem alatta 3-4 mm Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vmegyei Elküldve Szeptember28, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2012 Csao! Fordulatszám-jeladó. Nemrég a szomszédnak volt hasonló gondja /http://www.opelforum...220#entry904444/ Lehet neked is ez lesz... Meg ugye írja is hibának a jeladót. A " P1651 CAN átvivő/fogadó hiba" szerintem csatlakozónál érintkezési hiba lehet. Szerintem. :) Hali! Köszi a választ! De melyik jeladóra gondolsz? Ez ugye nem az adagolóban lévő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember28, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2012 Hali! Köszi a választ! De melyik jeladóra gondolsz? Ez ugye nem az adagolóban lévő? Fordulatszám jeladóra. Úgy tudom, csak 1 van belőle. Vagyis nem az adagolóban lévő, az most nem ugrik be melyik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Szeptember28, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2012 Hali! Köszi a választ! De melyik jeladóra gondolsz? Ez ugye nem az adagolóban lévő? Főtengely jeladó lesz az. Ez valahol a lendkerék környékén lesz, szerintem a motor első felén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vmegyei Elküldve Szeptember29, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2012 Főtengely jeladó lesz az. Ez valahol a lendkerék környékén lesz, szerintem a motor első felén. Köszi! Remélem is, h csak az. Az 10-15 e Ft körül megúszható, ahogy néztem az alkatrészárakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
snorh Elküldve Szeptember29, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2012 Hali Az EGR szelepem hibázik néha, nekieshetek én magamnak kitisztítani szerintetek? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
bobizse Elküldve Szeptember29, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2012 üdv mindenkinek! van valamilyen különösebb praktikája, szerszám igénye a váltókar cseréjének? illetve a hátsó ablaktörlő motor cseréjéhez hogy érdemes nekikezdeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Szeptember29, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2012 Váltókart minek cseréled ha szabad tudni :) Amúgy semmi különös, 3asba be szoknya fel, kis csavarhúzóval kipattintod a biztosító pöcköt és kihúzod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts