warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Megprobáltam de ugyan azt csinálja szerinted milehet még?? Az a baj, hogy nem ismerem a diesel vonalat.Hátha idetéved Tomi023....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 nem olvastam vissza mindent, de javaslom a vákumcsövek gumi pipájának a cseréjét. egy hajszálrepedés is tud ilyet. mielőtt kidobatjuk a kollégával a fél motort... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 nem olvastam vissza mindent, de javaslom a vákumcsövek gumi pipájának a cseréjét. egy hajszálrepedés is tud ilyet. mielőtt kidobatjuk a kollégával a fél motort... Kontroll lámpa világít, AGR a hiba, motor rángat...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lujo1 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 nem olvastam vissza mindent, de javaslom a vákumcsövek gumi pipájának a cseréjét. egy hajszálrepedés is tud ilyet. mielőtt kidobatjuk a kollégával a fél motort... Hali Holnap kicserélem a pipákat amugy köszönöm a segitségeteket remélem elöb utob jolesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
lujo1 Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 nem olvastam vissza mindent, de javaslom a vákumcsövek gumi pipájának a cseréjét. egy hajszálrepedés is tud ilyet. mielőtt kidobatjuk a kollégával a fél motort... Kicseréltem a pipákat de nemjavult meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Kicseréltem a pipákat de nemjavult meg csak nem X20DTH P0400-as hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
denevér Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Helló mindenkinek! Indulásnál illetve 1-ből 2-be váltáskor az autó kicsit bedadog, rángat. Nem vészes, de zavaró. Kicsit több gázzal ezt tudom korrigálni, de gondolom ennek oka van? és nem szeretném megvárni míg ez komolyabbra fordul! Illetve egy másik probléma bár ez ritka, előfordul hogy az autó hosszú indítás után hajlandó csak beindulni! Mi lehet az oka? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Helló mindenkinek! Indulásnál illetve 1-ből 2-be váltáskor az autó kicsit bedadog, rángat. Nem vészes, de zavaró. Kicsit több gázzal ezt tudom korrigálni, de gondolom ennek oka van? és nem szeretném megvárni míg ez komolyabbra fordul! Illetve egy másik probléma bár ez ritka, előfordul hogy az autó hosszú indítás után hajlandó csak beindulni! Mi lehet az oka? Köszi! Én első körből légtömegmérőre ill. fals levegőre tippelnék....... Van motorkontrol lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
denevér Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Én első körből légtömegmérőre ill. fals levegőre tippelnék....... Van motorkontrol lámpa? Semmi nem jelez hibát! Se kontrollámpa se computer! Fals levegőt hol szívhat, hol keressem? Ez lehet hogy hülye kérdés, de egy szimpla sportdob okozhat ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Semmi nem jelez hibát! Se kontrollámpa se computer! Fals levegőt hol szívhat, hol keressem? Ez lehet hogy hülye kérdés, de egy szimpla sportdob okozhat ilyet? A légtömegmérő utáni szakaszon a folytószelepház felé.Gyertyákat mikor cserélted?Amúgy a sportdob nem csinál ilyesmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Indulásnál illetve 1-ből 2-be váltáskor az autó kicsit bedadog, rángat. Nem vészes, de zavaró. Kicsit több gázzal ezt tudom korrigálni, de gondolom ennek oka van? és nem szeretném megvárni míg ez komolyabbra fordul! Illetve egy másik probléma bár ez ritka, előfordul hogy az autó hosszú indítás után hajlandó csak beindulni! AGR szelep is lehet, ha van :) Le kell zárni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
denevér Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 A légtömegmérő utáni szakaszon a folytószelepház felé.Gyertyákat mikor cserélted?Amúgy a sportdob nem csinál ilyesmit. Ok, megnézem! Három napja cseréltem de a hiba már megvolt előtte is, azt hittem hogy a gyertya lessz a ludas. De nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
denevér Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 AGR szelep is lehet, ha van :) Le kell zárni :D Na ezt nem tom, de feltételezem van! mindenesetre utána nézek ha lesz időm! Le tudom én is zárni vagy szerelőhöz menjek vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Na ezt nem tom, de feltételezem van! mindenesetre utána nézek ha lesz időm! Le tudom én is zárni vagy szerelőhöz menjek vele? Húzd le róla a vákumcsövet, aztán a csövet zárd le.S, már ki is van iktatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Amúgy úgy tűnik, megvan a leállást okozó genyó a gépen.Az a motorhőfojeladó, ami a computer felé küldi a jelet, na az nagyon fals jelet küldött.Kicsieréltem egy bontottra.Most jó.Remélem az is marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hati Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Sziasztok 1 Gyors kérdésem lenne. Mármint a választ amit várok az kéne gyorsan :) Opel Vectra B 2002 -es hogyan vannak a szervizek, pontosan a nagyszervíz érdekelne 120000 km-nél van? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Sziasztok 1 Gyors kérdésem lenne. Mármint a választ amit várok az kéne gyorsan :) Opel Vectra B 2002 -es hogyan vannak a szervizek, pontosan a nagyszervíz érdekelne 120000 km-nél van? Előre is köszi. Milyen motor?Mert az nem elhanyagolható dolog..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Nemmelékesen ez a xar már megint leállt.Asszem csak meg kell vennem azt a kib@szott gyári alapjáratit.Imádom ezt a gépet...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Wolfi! Érzi, hogy nem szereti a család. Szerintem ezért teszi ezt veled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hati Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Milyen motor?Mert az nem elhanyagolható dolog..... 2002 évjárat 1.6l 16 v benzines... De engem az érdekel, hogy papirforma szerint mikor kell megcsinálni. (nem találtam a meg a neten mikor kellene :)) Szóval a kérdés továbbra is az, hogy a fent emlitett atónál mikor van a nagyszerviz (vezérműszíj csere stb ) könyv szerint. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Wolfi! Érzi, hogy nem szereti a család. Szerintem ezért teszi ezt veled. Inkább csak nem szereti az utángyártott, xar minőségű alkatrészt...... 2002 évjárat 1.6l 16 v benzines... De engem az érdekel, hogy papirforma szerint mikor kell megcsinálni. (nem találtam a meg a neten mikor kellene :)) Szóval a kérdés továbbra is az, hogy a fent emlitett atónál mikor van a nagyszerviz (vezérműszíj csere stb ) könyv szerint. Üdv Vezérléscsere 60e.-ként.Gyertyákat 30e.ként.Olajat10e.ként.Illő olykor a fékolajat is cserézni.Elvileg ezt is 60e.ként kellene. Amúgy vezérléscserénél célszerű NEM megvárni a 60e.-t. Mindez X16XEL-nél. De gondolom a tiéd már Z16XE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Nagyszervíz 60ezrenként, függetlenül attól, hogy némelyik szervízkönyv 90 vagy 120e-t ad erre a motorra adatnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hati Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Inkább csak nem szereti az utángyártott, xar minőségű alkatrészt...... Vezérléscsere 60e.-ként.Gyertyákat 30e.ként.Olajat10e.ként.Illő olykor a fékolajat is cserézni.Elvileg ezt is 60e.ként kellene. Amúgy vezérléscserénél célszerű NEM megvárni a 60e.-t. Mindez X16XEL-nél. De gondolom a tiéd már Z16XE. Köszi a válaszokat. Még nem az enyém de remélem az lesz, ézért kérdeztem, hogy a papirforma szerint mikor kell, mert erre lehet "hivatalosan" is hivatkozni mig arra, hogy mikor illdomos nem igazán. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Köszi a válaszokat. Még nem az enyém de remélem az lesz, ézért kérdeztem, hogy a papirforma szerint mikor kell, mert erre lehet "hivatalosan" is hivatkozni mig arra, hogy mikor illdomos nem igazán. Üdv Ha magyarországi az autó, az alvázszám alapján lekereshető elvileg.Ha külföldi, akkor célszerű rögtön a "mindennel" kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 2002 évjárat 1.6l 16 v benzines... De engem az érdekel, hogy papirforma szerint mikor kell megcsinálni. (nem találtam a meg a neten mikor kellene :)) Szóval a kérdés továbbra is az, hogy a fent emlitett atónál mikor van a nagyszerviz (vezérműszíj csere stb ) könyv szerint. Üdv szóval akkor papírforma szerint: szervizek 1 év / 30.000 km amelyik elöbb teljesül. Pollen szürő 30.000 km / 2 év , amelyik elöbb teljesül. Vezérlés 60.000 km / 4 év amelyik elöbb teljesül. Levegőszürő 60.000 km / 4 év amelyik elöbb teljesül. Fékolaj 2 évente. Benzinszürő 60.000 km / 4év amelyik elöbb... ékszij, fék szükség szerint. de szemrevételezés minden szerviznél. na, papir forma szerint így kő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts