DieselFan Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Fáj a szívem lehúzni róla, úgy vagyok vele, hogy inkább teszek be helyette másikat. Igaz úgy sem fognak soha többet visszakerülni, de akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Melyik csavart, és hogyan vehető ki? Nekem nem sikerült! :lol: Van egy trox csavar kb a belső kpzár pöcök alatt 15 centivel és beljebb 10-zel ugyanakkor csak ez az egy kell legyen gyárilag :D Azt kell kiszedni akkor az emelő egyik lába szabad lesz úgy egy kicsit mozog. Valamint ki kell venni az üveg vezető sínjét ami egy másik torx csavar az ajtó élén, a zár alatt másik csavar ebből sem lesz, ezután kb 15 centit le kell húzni az üveget majd megemelve ki is esik, kivenni viszonylag könnyen megy de utána a becsúsztatni a helyére már melósabb de nem kell fúrni faragni :devlish: (Műszakihoz kell ez a "tudás" nekem, olyankor egy fólia nélküli pár üveg megy be elölre :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Na ez engem is érdekelne. Most már sejtem melyik csavarra gondol, az állító csavarra. Viszont az üveget el kell fordítani függőleges irányba, az ék alakú részével lefelé, majd kiemelni a helyéről. Berakni ugyanígy. És mindezt úgy, hogy a csúszó sínbe bejátszd a két fehér műanyagot. Szóval én biztos nem szívnék így vele. Ráadásul a fóliással óvatosabban kell bánni, nehogy megkarcolódjon, mert akkor lehet letépni róla az egészet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Most már sejtem melyik csavarra gondol, az állító csavarra. Viszont az üveget el kell fordítani függőleges irányba, az ék alakú részével lefelé, majd kiemelni a helyéről. Berakni ugyanígy. És mindezt úgy, hogy a csúszó sínbe bejátszd a két fehér műanyagot. Szóval én biztos nem szívnék így vele. Ráadásul a fóliással óvatosabban kell bánni, nehogy megkarcolódjon, mert akkor lehet letépni róla az egészet... Amelyik fólia ezt nem bírja ki az alapból nem való az ajtóra :lol: Enyém karc és minden sérülés nélkül bírja ezt a műveletet valamint az üveg fémhez nem ér hozzá mivel az ajtó tömítése az egyetlen amin felfekszik közben, nekem a többi csavar még szegecs és már egészen jól megy ez a csere :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Most már sejtem melyik csavarra gondol, az állító csavarra. Viszont az üveget el kell fordítani függőleges irányba, az ék alakú részével lefelé, majd kiemelni a helyéről. Berakni ugyanígy. És mindezt úgy, hogy a csúszó sínbe bejátszd a két fehér műanyagot. Szóval én biztos nem szívnék így vele. Ráadásul a fóliással óvatosabban kell bánni, nehogy megkarcolódjon, mert akkor lehet letépni róla az egészet... Nem hangzik hülyeségnek, de ha már csinálom lehet valóban átalakítom csavarosra, így bárhol bármikor lehet majd üveget cserélni.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Amelyik fólia ezt nem bírja ki az alapból nem való az ajtóra :lol: Enyém karc és minden sérülés nélkül bírja ezt a műveletet valamint az üveg fémhez nem ér hozzá mivel az ajtó tömítése az egyetlen amin felfekszik közben, nekem a többi csavar még szegecs és már egészen jól megy ez a csere :D Neked milyen fólia van fent? Debrecenben nem csesztetnek érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Neked milyen fólia van fent? Debrecenben nem csesztetnek érte? Jó kérdés, azt tudom,h ogy valami német cucc és ősrégi, fényes-tükrös de nem annyira sötét. Már büntettek meg miatta de csak nyíregyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Jó kérdés, azt tudom,h ogy valami német cucc és ősrégi, fényes-tükrös de nem annyira sötét. Már büntettek meg miatta de csak nyíregyen. Nekem hátul valami 7 elől meg talán 23% az áteresztése így elég sötét. Én is Debreceni vagyok eddig nem is volt probléma, de ma megbüntettek. Félek, hogy ha legközelebb látják az autót és én meg nem vettem le a fóliát akkor ugyan úgy megcsesznek.. A fóliázós csávó akinél csináltattam mondta, hogy Nyíregyen vigyázzak ha esetlegesen arra járnék mert ott nagyon rászálltak a dologra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corze Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Üdv mindenkinek!! Történt egy kis malőr, belehajtottam egy kátyúba és rögtön kivillant a légzsák visszajelző lámpa piros égője. Mit tudok ilyenkor csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Neked elektromos van? Mennyiért vetted? Enyémet is cserélni kéne mert ki van kopva és félrehúz. Én elektromosból szedtem már ki úgy üveget, hogy a szerkezetet nem fúrtam le. Elég művészi a szerelés de ki lehet szedni. Kb 3 nappal ezelőtt pattant szét..:/ Akkor kapott egy másik emelőt. Épp ezért nem szeretném megint furkálgatni a szegecseket ésatöbbi.. Na majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Első körben gépre dugni. Üdv mindenkinek!! Történt egy kis malőr, belehajtottam egy kátyúba és rögtön kivillant a légzsák visszajelző lámpa piros égője. Mit tudok ilyenkor csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Nekem hátul valami 7 elől meg talán 23% az áteresztése így elég sötét. Én is Debreceni vagyok eddig nem is volt probléma, de ma megbüntettek. Félek, hogy ha legközelebb látják az autót és én meg nem vettem le a fóliát akkor ugyan úgy megcsesznek.. A fóliázós csávó akinél csináltattam mondta, hogy Nyíregyen vigyázzak ha esetlegesen arra járnék mert ott nagyon rászálltak a dologra. Akkor még örülhetsz, hogyha csak megbüntettek. Nekem van olyan ismim, akinek le is kaparták a műszaki érvényességet jelölő matricát az autójáról, plusz bevonták a forgalmit. Kapott egy útvonalengedélyt, aztán mehetett haza. Aztán KPM vizsga, meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Jó kérdés, azt tudom,h ogy valami német cucc és ősrégi, fényes-tükrös de nem annyira sötét. Már büntettek meg miatta de csak nyíregyen. A tükrösre különösen allergiásak. És az még feltűnő is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 A tükrösre különösen allergiásak. És az még feltűnő is. Ilyen konkrétan, hogy ez valójában türkös-e vagy sem nem tudom, van aki azt mondta, hogy olyan.... mivel én fóliázva vettem így nem tudom milyen is igazából :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Az már talán elég is lenne!Nyitott ajtónál valaki tudna egy képet feltölteni a küszöbről? :lol: Ez jó? :D Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Akkor még örülhetsz, hogyha csak megbüntettek. Nekem van olyan ismim, akinek le is kaparták a műszaki érvényességet jelölő matricát az autójáról, plusz bevonták a forgalmit. Kapott egy útvonalengedélyt, aztán mehetett haza. Aztán KPM vizsga, meg ilyenek. Biztató a dolog.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Neked elektromos van? Mennyiért vetted? Enyémet is cserélni kéne mert ki van kopva és félrehúz. Én elektromosból szedtem már ki úgy üveget, hogy a szerkezetet nem fúrtam le. Elég művészi a szerelés de ki lehet szedni. Vannak bontott alkatrészeim így szerencsére ingyen volt. Egyébként 3000-ért szoktam adni őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Neked elektromos van? Mennyiért vetted? Enyémet is cserélni kéne mert ki van kopva és félrehúz. Én elektromosból szedtem már ki úgy üveget, hogy a szerkezetet nem fúrtam le. Elég művészi a szerelés de ki lehet szedni. Maunálisnál könyebb,össze lehet úgy játszani az ollókat hogy a helyére menjen a csúszka elektromosnál a műanyag csúszkát pattintottuk ki inkább! Vaterán láttam egy pár új első mechanikát motorral,6000 Ft-ért vitték el!!Jó árnak tűnt érte ... A mechanika kopott ki?Valahol láttam új csúszkákat is külön azért kérdezem! Ez jó? :D Nagyon jó,köszönöm szépen az ébresztést Zozor! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Jaja, ha maga a szerkezet nincs hajolva, szétkopva akkor igazából elég a csúszkákat cserélni. Racingbazáron keress rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Oldal üvegeket ki lehet cserélni az ablakemelők lebontása nélkül? Szedtem már szét ajtót, de mindig kellett az emelő is tehát ennek bontása nélkül még nem próbálkoztam.. Megcsesztek ma a rendőrök a fólia miatt így elgondolkoztam, hogy kicserélem gyárira... :lol: Pedig szép.. :D nem értem nekik miért nem tetszik.. mármint megbüntettek helyszínen? ott fizettél vagy csekket adtak? fóliád műbizonylatos-e vagy nem? - csak mert az első ablakok fóliázása is legális egy idelye, és csak akkor jogos a büntetés ha az áteresztő képességét megvizsgálták és az a megengedettől (nem tom az mennyi) sötétebb. Itt nálunk ez így működik. Érdekesség, hogy a kápéem-be küldik az autókat vizsgálatra :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 mármint megbüntettek helyszínen? ott fizettél vagy csekket adtak? fóliád műbizonylatos-e vagy nem? - csak mert az első ablakok fóliázása is legális egy idelye, és csak akkor jogos a büntetés ha az áteresztő képességét megvizsgálták és az a megengedettől (nem tom az mennyi) sötétebb. Itt nálunk ez így működik. Érdekesség, hogy a kápéem-be küldik az autókat vizsgálatra :lol: :D Hát igen lehet fóliázni de hány százalékosat?! Ha jól tudom valami 75%-os áteresztésűt talán. Ennyi "sötétítés" van a gyári üvegen is, amelyik eredetileg sötétített. Namár most az enyém gyárilag az + ez még kapott egy kb.23% áteresztésűt. Szerintem ezen nincs mit vizsgálgatni :devlish: . Örülhetek, hogy a minimum kiszabhatót kaptam..:devlish: Egyébként csekken kaptam a büntetést. Van bizonylat a fólián B oszlopig:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Már nincs helyszíni,csak csekk!Pontosabban van,de az zsebbe megy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Ha volna egy jó szerkezeted, akár motor nélkül, írj már rám légyszíves. Illetve még jobb első ajtó behúzó műanyagot keresek, a gumis részét ami alatt a csavar van. Vannak bontott alkatrészeim így szerencsére ingyen volt. Egyébként 3000-ért szoktam adni őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Vannak bontott alkatrészeim így szerencsére ingyen volt. Egyébként 3000-ért szoktam adni őket. hírdeted valahol a cuccaidat vagy csak itt lehet rákérdezni hogy mid van? Nekem majd később kellenének aptóságok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 hírdeted valahol a cuccaidat vagy csak itt lehet rákérdezni hogy mid van? Nekem majd később kellenének aptóságok. Racing-bazar.hu Egyébként nem csak Debrecenben, de Egyeken is átvehetőek a cuccok. (igen a szomszéd faluban:D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts