Adam1 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Na nekem is új termosztátom van, de még be biztosítottam magam egy plexi lappal a klíma meg a sima hűtő közé. Hiába új a termosztát, de városban 3 km-es távon nem melegszik be akkor sem. Így meg ki kísérleteztem a plexi lap méretét, és még rá tesz egy lapáttal hogy hamarabb melegedjen, de elég hűtése legyen. Víz nem forr, ha nagy dugóban vagyok akkor sem. A venti sem kapcsol be állandóan. 10 fok átlaghőmérséklet felett meg kiveszem. Ha jó a termosztát, akkor nincs szükség erre, az úgysem engedi át a nyitási hőmérséklet alatti hőmérsékletű vizet. Csak éppen annyira, amennyire kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Kell. De kartonpapírból vágott tömítés, plusz egy kis tömítőpaszta tökéletesen megteszi. Ha új termosztéátot veszel, ahhoz adják a tömítést. Na majd ránézek erre,egyáltalán hogy lehet kiszedni!Hidegen,amíg ki nem jön a kékből a mutató,nem pörgetem 1500 fölé,de 82-83 fokig sem engedem 2000 felett pörögni!Így is olyan 7-8km alatt bemelegszik 89-re és nyit a termosztát,majd tartja a 82-83 fokot!Próbára tettem egy kartonpapírt a ventillátor melletti hűtő egész részére!Semmi változás nem történt,így ki is vettem!A mutatóm szokott néha megakadni 89 fokon,de ilyenkor vagy megmozdul magától vagy leállítom az autót,majd újraindítok és a megszokott 82-83-at mutatja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Így akkor is hamarabb felmelegszik nekem, de ettől fontosabb, hogy a hegyekben sem engedi 80 fok alá a vizet -15 fokban max fűtésnél. űHa jó a termosztát, akkor nincs szükség erre, az úgysem engedi át a nyitási hőmérséklet alatti hőmérsékletű vizet. Csak éppen annyira, amennyire kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Na majd ránézek erre,egyáltalán hogy lehet kiszedni!Hidegen,amíg ki nem jön a kékből a mutató,nem pörgetem 1500 fölé,de 82-83 fokig sem engedem 2000 felett pörögni!Így is olyan 7-8km alatt bemelegszik 89-re és nyit a termosztát,majd tartja a 82-83 fokot!Próbára tettem egy kartonpapírt a ventillátor melletti hűtő egész részére!Semmi változás nem történt,így ki is vettem!A mutatóm szokott néha megakadni 89 fokon,de ilyenkor vagy megmozdul magától vagy leállítom az autót,majd újraindítok és a megszokott 82-83-at mutatja! Nekem óra szerint nem megy 82 fok fölé a mutató. PErsze ez a gyakorlatban 85-86 fokot jelent, akkor kezd nyitni a termosztát. Ma hazafelé jövet +1 fok volt, most végig a 80-as felett állt egy picivel a mutató. Kb 81 fokot mutatott végig. Tegnap -2, -3 fokban végig a 80-on állt. Mikor lépem neki, akkor azért elkezd felfelé kúszni, viszont ha lejtőn gurulok lefelé, akkor visszamegy 80-as alá egy picivel. Viszont mikor megállok, itthon kinyitni a kaput, ketyeg alapjáraton, és megy a fűtés, akkor ár rc alatt visszahűl 80 alá. Amúgy a hengerfej javítás óta határozottan jobban megy az autó. Eléggé szedi a lábát, ha nyomom neki. 80-ról vidáman gyorsul. Emelkedőkön, ahol eddig padlógázznál bírta tartani a 80-at, most lazán gyorsul. Csak az a k... gázolaj szivárgás ne lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 A +1 fok még nem -15. Nekem városban így stabilan 90 fokon áll. Kocsiba meg rohadt meleg van. Nekem óra szerint nem megy 82 fok fölé a mutató. PErsze ez a gyakorlatban 85-86 fokot jelent, akkor kezd nyitni a termosztát. Ma hazafelé jövet +1 fok volt, most végig a 80-as felett állt egy picivel a mutató. Kb 81 fokot mutatott végig. Tegnap -2, -3 fokban végig a 80-on állt. Mikor lépem neki, akkor azért elkezd felfelé kúszni, viszont ha lejtőn gurulok lefelé, akkor visszamegy 80-as alá egy picivel. Viszont mikor megállok, itthon kinyitni a kaput, ketyeg alapjáraton, és megy a fűtés, akkor ár rc alatt visszahűl 80 alá. Amúgy a hengerfej javítás óta határozottan jobban megy az autó. Eléggé szedi a lábát, ha nyomom neki. 80-ról vidáman gyorsul. Emelkedőkön, ahol eddig padlógázznál bírta tartani a 80-at, most lazán gyorsul. Csak az a k... gázolaj szivárgás ne lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Nekem óra szerint nem megy 82 fok fölé a mutató. PErsze ez a gyakorlatban 85-86 fokot jelent, akkor kezd nyitni a termosztát. Ma hazafelé jövet +1 fok volt, most végig a 80-as felett állt egy picivel a mutató. Kb 81 fokot mutatott végig. Tegnap -2, -3 fokban végig a 80-on állt. Mikor lépem neki, akkor azért elkezd felfelé kúszni, viszont ha lejtőn gurulok lefelé, akkor visszamegy 80-as alá egy picivel. Viszont mikor megállok, itthon kinyitni a kaput, ketyeg alapjáraton, és megy a fűtés, akkor ár rc alatt visszahűl 80 alá. Amúgy a hengerfej javítás óta határozottan jobban megy az autó. Eléggé szedi a lábát, ha nyomom neki. 80-ról vidáman gyorsul. Emelkedőkön, ahol eddig padlógázznál bírta tartani a 80-at, most lazán gyorsul. Csak az a k... gázolaj szivárgás ne lenne... Ma teljesen hideg motortól járatva átnézegettem a csöveket melegedését!Szerintem a mellékszelep a termosztáton nyitva maradhatott,ami pont elég ahhoz hogy legyen fűtésem,bemelegedjen a motor,de kevés ahhoz hogy forró levegőt nyomjon!Enne 83-87 fok között kellene elkezdeni nyitnia 100-ig! Már 80 fok alatt is elkezd langyosodni a termosztátból kijövő cső,ilyenkor már a kisköré meleg!A hűtő is egészen 82-83 fokig hideg(mutató szerint),majd amikor a főszelep is nyithat(elvileg 86-90 foktól 103 fokig),akkor forrósodik be az egész rendszer!(termosztátból kijövő,visszafolyó cső és a hűtő is) Vagy a másik variáció az,hogy jól működik a hőfok mérő és a termosztát is és valami eltömődött a fűtő radiátoromnál! A termosztátot egyszerűbb kiszerelni,így gondolom annak az ellenőrzésével kellene kezdenem!Véleményetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ma teljesen hideg motortól járatva átnézegettem a csöveket melegedését!Szerintem a mellékszelep a termosztáton nyitva maradhatott,ami pont elég ahhoz hogy legyen fűtésem,bemelegedjen a motor,de kevés ahhoz hogy forró levegőt nyomjon!Enne 83-87 fok között kellene elkezdeni nyitnia 100-ig! Már 80 fok alatt is elkezd langyosodni a termosztátból kijövő cső,ilyenkor már a kisköré meleg!A hűtő is egészen 82-83 fokig hideg(mutató szerint),majd amikor a főszelep is nyithat(elvileg 86-90 foktól 103 fokig),akkor forrósodik be az egész rendszer!(termosztátból kijövő,visszafolyó cső és a hűtő is) Vagy a másik variáció az,hogy jól működik a hőfok mérő és a termosztát is és valami eltömődött a fűtő radiátoromnál! A termosztátot egyszerűbb kiszerelni,így gondolom annak az ellenőrzésével kellene kezdenem!Véleményetek?? Izé, az nem lehet, hogy a fűtéskapcsolóval van gebasz? Mármint gondolom a manuál klímásoknál a fűtésszabályozás bowdenes, Kadettos emlékeimből kiindulva azzal lehet gond, miszerint nem mozgatja a tekerentyű a terelőlapot rendesen, és csak halovány fűtés ennek az eredménye. Ha rosszul gondolom, és nem bowdenes, attól még lehet rossz a terelőlap mozgatása, múltkor nekem is arról törött le egy pöcök, azért nem volt fűtésem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Izé, az nem lehet, hogy a fűtéskapcsolóval van gebasz? Mármint gondolom a manuál klímásoknál a fűtésszabályozás bowdenes, Kadettos emlékeimből kiindulva azzal lehet gond, miszerint nem mozgatja a tekerentyű a terelőlapot rendesen, és csak halovány fűtés ennek az eredménye. Ha rosszul gondolom, és nem bowdenes, attól még lehet rossz a terelőlap mozgatása, múltkor nekem is arról törött le egy pöcök, azért nem volt fűtésem. Pár napja ezért szedtem szét a műszerfalat,hogy megnézzem!Elég sok kábel van a rádió mögött és gondoltam elakadt,kiakadt valami bovden! A hideg-meleg állító tekerő könnyen,teljesen elforgatható és az anyós oldali lábtérnél megnézve,teljesen ki is mozdul a végállásába!Hallani,amikor melegről-hidegre tekerem át,hogy kattan!Sajnos magát a terelő lapot nem láttam és nem is tudom hogy lehetne hozzáférni!Gondolom a fűtőradiátor közelében lehet,amihez ki kell bontani az egész középkonzolt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 ,amihez ki kell bontani az egész középkonzolt! :lol: Az egész műszerfalat, meg a kereszttartót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ma teljesen hideg motortól járatva átnézegettem a csöveket melegedését!Szerintem a mellékszelep a termosztáton nyitva maradhatott,ami pont elég ahhoz hogy legyen fűtésem,bemelegedjen a motor,de kevés ahhoz hogy forró levegőt nyomjon!Enne 83-87 fok között kellene elkezdeni nyitnia 100-ig! Már 80 fok alatt is elkezd langyosodni a termosztátból kijövő cső,ilyenkor már a kisköré meleg!A hűtő is egészen 82-83 fokig hideg(mutató szerint),majd amikor a főszelep is nyithat(elvileg 86-90 foktól 103 fokig),akkor forrósodik be az egész rendszer!(termosztátból kijövő,visszafolyó cső és a hűtő is) Vagy a másik variáció az,hogy jól működik a hőfok mérő és a termosztát is és valami eltömődött a fűtő radiátoromnál! A termosztátot egyszerűbb kiszerelni,így gondolom annak az ellenőrzésével kellene kezdenem!Véleményetek?? Nézd meg először a termosztátot. 2 óra alatt ki lehet cserélni vízleengedéssel, vízfeltöltéssel együtt. Lehet, hogy már nem is az a gyári mellékszelepes van benne, mint ami kellene bele, hanem valami más. Az Astra F fűtés topikban egy topictárs rakott be képet, hogy milyennek kéne lennie. De az enyém sem olyan, hanem sima 85 fokos. Unixban vette a srác, motorszám alapján adták neki. Namost én is ott vettem, de csak ilyen egykörös szarokat kínáltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Pár napja ezért szedtem szét a műszerfalat,hogy megnézzem!Elég sok kábel van a rádió mögött és gondoltam elakadt,kiakadt valami bovden! A hideg-meleg állító tekerő könnyen,teljesen elforgatható és az anyós oldali lábtérnél megnézve,teljesen ki is mozdul a végállásába!Hallani,amikor melegről-hidegre tekerem át,hogy kattan!Sajnos magát a terelő lapot nem láttam és nem is tudom hogy lehetne hozzáférni!Gondolom a fűtőradiátor közelében lehet,amihez ki kell bontani az egész középkonzolt! :lol: A motortérben van a fűtésnél egy vákuummal működő fűtéscsap, azt is nézd meg (bár lehet, hogy dízelnél nincs ilyen. Az enyém kb. 2 éve volt cserés (x18xe benzines) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Nézd meg először a termosztátot. 2 óra alatt ki lehet cserélni vízleengedéssel, vízfeltöltéssel együtt. Lehet, hogy már nem is az a gyári mellékszelepes van benne, mint ami kellene bele, hanem valami más. Az Astra F fűtés topikban egy topictárs rakott be képet, hogy milyennek kéne lennie. De az enyém sem olyan, hanem sima 85 fokos. Unixban vette a srác, motorszám alapján adták neki. Namost én is ott vettem, de csak ilyen egykörös szarokat kínáltak. Na, ma este figyeltem a hőfokot én is, ha már ennyit emlegettétek. Nos, a jelek szerint nekem is cserélni kell a termosztátot, mert Győr-Ménfőcsanak-Győr távon nagyon lassan kezdett felfelé kúszni, és aztán nagy nehezen beállt a megszokott állására, de ez nagyon lassú volt. És nem is volt meg a jellegzetes ingadozása, amikor nyit a termosztát, hanem csak lassan beállt végre az üzemi hőfok. Öröm-boldogság, bár szerencsére annyira nem nagy kiadás, ellenben sokat lehet spórolni is vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Egy kérdésem lenne? Jól emlékszem hogy a fűtésnek a motor javítását cserét csak teljes műszerfal kiszereléssel lehet megoldani, digit klímásnál? Ha bemelegszik leáll-lelassul olyan mint ha szorulna és fokozat kapcsolásnál halhatóan nehezen akar beindulni-felpörögni, ha egyáltalán beindul ;) Tapasztalatok, esetleg trükkök érdekelnének :lol: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Egy kérdésem lenne? Jól emlékszem hogy a fűtésnek a motor javítását cserét csak teljes műszerfal kiszereléssel lehet megoldani, digit klímásnál? Ha bemelegszik leáll-lelassul olyan mint ha szorulna és fokozat kapcsolásnál halhatóan nehezen akar beindulni-felpörögni, ha egyáltalán beindul ;) Tapasztalatok, esetleg trükkök érdekelnének :lol: Köszi Leírom, manuálklímásét hogy kell cserélni, szerintem digitklímásnál ugyanígy: Kesztyűtartó ki, fűtőmotor csatlakozót széthúzod. Leveszed az ablaktörlőket, meg azt a fekete műanyagot. Lecsavarod a pollenszűrő foglalatát, és akkor ez a kép fogad: 2 csavart kicsavarod, és kiemeled a motort. Az autóban nincs ekkora hely, mint a kiszerelt fűtésboxnál, de meg lehet oldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Pár napja ezért szedtem szét a műszerfalat,hogy megnézzem!Elég sok kábel van a rádió mögött és gondoltam elakadt,kiakadt valami bovden! A hideg-meleg állító tekerő könnyen,teljesen elforgatható és az anyós oldali lábtérnél megnézve,teljesen ki is mozdul a végállásába!Hallani,amikor melegről-hidegre tekerem át,hogy kattan!Sajnos magát a terelő lapot nem láttam és nem is tudom hogy lehetne hozzáférni!Gondolom a fűtőradiátor közelében lehet,amihez ki kell bontani az egész középkonzolt! :lol: Ha termosztátot veszel unixban, akkor Astra F-hez kérd ezt a dupla átfolyósat. Mert a B vekihez nem hozza ezt a rendszerük. 489109 cikkszám http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=3997 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Hogy lehet kivenni a helyéről a B-oszlop műanyag takaróját? Az öv alig akar visszatekeredni a helyére, végig kell kísérni, míg teljesen a helyére megy- ezt a hibát akarom megszüntetni, gondolom zsírozni kéne a tengelyt, vagy majd meglátom ha szé tlesz szedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Leírom, manuálklímásét hogy kell cserélni, szerintem digitklímásnál ugyanígy: Kesztyűtartó ki, fűtőmotor csatlakozót széthúzod. Leveszed az ablaktörlőket, meg azt a fekete műanyagot. Lecsavarod a pollenszűrő foglalatát, és akkor ez a kép fogad: http://kepfeltoltes.hu/thumb/111124/IMG019...s.hu_.jpg 2 csavart kicsavarod, és kiemeled a motort. Az autóban nincs ekkora hely, mint a kiszerelt fűtésboxnál, de meg lehet oldani. Ja, a pollenszűrő alatt látni is a fűtőmotort, gondolom a szétszedése ua. mint a manuálé, én is úgy gondolom, hogy csak a vezérlése más(digi). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 köszi :lol: kicsit megkönnyebbültem, hogy nem kell szétbombázni az egész műszerfalat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Hogy lehet kivenni a helyéről a B-oszlop műanyag takaróját? Az öv alig akar visszatekeredni a helyére, végig kell kísérni, míg teljesen a helyére megy- ezt a hibát akarom megszüntetni, gondolom zsírozni kéne a tengelyt, vagy majd meglátom ha szé tlesz szedve. Ez egy jó kis munka lesz,kezdve a kiszereléstől az övnek a visszatekerőjének a szétszedéséig!Én már kiszereltem az elsőt és hátsót is és szinte biztos vagyok benne hogy egy kis zsírozás-olajozás nem fogja megoldani a problémát!Nekem nem segített semmit,de remélem neked beválik! A "B" oszlop takarója pattintós!Fehér kis műanyagok fém patentben,amik szeretnek eltörni vagy szétcsúszni és leesni a küszöb takaró alá!Először természetesen le kell venni a biztonsági öv oda rögzített állítható vezetőjét!(Tedd a legalsó állásba kicsavarozás előtt,ezzel majd 2 percet spórolsz összerakáskor) Az öv egy hengerre tekeredik fel,amit a csapágyon keresztül egy összetekert előfeszített rugalmas fémszál....ááá ezt nem tudom leírni így! A lényeg hogy ezen a fémszálon kellene szerintem még egyet csavarni,hogy újra erősen húzzon vissza,mert az évek alatt veszíthetett a rugalmasságából! A probléma az,hogy szétszereléskor szétugrik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ha termosztátot veszel unixban, akkor Astra F-hez kérd ezt a dupla átfolyósat. Mert a B vekihez nem hozza ezt a rendszerük. 489109 cikkszám http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=3997 Köszönöm,valószínűleg ilyennek kellene gyárilag benne lenni!Egyenlőre nem veszek csak egy tömítést és megnézem milyen állapotban van a benne levő és egyáltalán milyen van benne!A vizet teljesen leengedted vagy csak amennyi kifolyt belőle és utána töltötted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Szerintem ne bántsd. Nem fog megjavulni, és valami elmebeteg idióta hülye tervezte ezt a részt a kocsiba, mert én még ilyen hülye megoldást nem láttam. Szétesik, aztán legózhatsz hogy mi hova kell. De ha nem fogsz rájönni, akkor úgy jársz mint én, és a könyöklőbe teszed majd a kimaradt darabokat :lol: ;) Hogy lehet kivenni a helyéről a B-oszlop műanyag takaróját? Az öv alig akar visszatekeredni a helyére, végig kell kísérni, míg teljesen a helyére megy- ezt a hibát akarom megszüntetni, gondolom zsírozni kéne a tengelyt, vagy majd meglátom ha szé tlesz szedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 És ez jó a Vectrához tuti? Ha termosztátot veszel unixban, akkor Astra F-hez kérd ezt a dupla átfolyósat. Mert a B vekihez nem hozza ezt a rendszerük. 489109 cikkszám http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=3997 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ne engedd le felesleges. Csak ami ott kijön aztán meg visszatöltöd Köszönöm,valószínűleg ilyennek kellene gyárilag benne lenni!Egyenlőre nem veszek csak egy tömítést és megnézem milyen állapotban van a benne levő és egyáltalán milyen van benne!A vizet teljesen leengedted vagy csak amennyi kifolyt belőle és utána töltötted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Szerintem ne bántsd. Nem fog megjavulni, és valami elmebeteg idióta hülye tervezte ezt a részt a kocsiba, mert én még ilyen hülye megoldást nem láttam. Szétesik, aztán legózhatsz hogy mi hova kell. De ha nem fogsz rájönni, akkor úgy jársz mint én, és a könyöklőbe teszed majd a kimaradt darabokat :lol: :) Köszi, + Fort-tal is beszéltem már; egyelőre marad így... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 És ez jó a Vectrához tuti? Astra F-ben is van Isuzu X17DT,de kimondottan motorkódhoz fogok kérni kétszelepest,így ha nem jó,viszem vissza! ;) Ne engedd le felesleges. Csak ami ott kijön aztán meg visszatöltöd Köszönöm a tippet!Nem szedtem még szét,így a szervízkönyv alapján gondoltam,hogy amennyi kifolyik a termosztát szintjéig,csak annyit engedek le! Nem olcsó ez a rózsaszín sz@r sem,így talán spórolhatok rajta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts