kelly Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Van a kiegyenlítő tartályban egy úszószerű fehér műanyag, amit látsz is ha a kupakot leszeded. Az megvan benne? Mozog? igen megy rá, nem oxidált a csati lába... de akkor mi lehet a baj?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Hengerfejet akkor is jó ha leszedi. Elsőnek én cseréltetném a szelepszár szimmeringeket. Hátha az a baj, és akkor nem kell megbontani az egész motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Kompressziót mérettél már benne? :lol: Köszi, akkor első körben ez lesz. A másik problémára valakinek valami ötlet??? "1,6 16V benzines XEL motorkódos a drága. Melegen olyat csinál mikor indítom, mintha egymás után indulnának a hengerek. Elfordítom a kulcsot és fokozatosan indul be. Hidegen viszont azonnal indul, de mintha ott is észrevehető lenne az egymás utáni robbanás egy pillanatra. A gyertyák meg lettek nézve szépen szürkére vannak égve. Ötlet valakinek, hogy mi lehet a baj???" Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Van a kiegyenlítő tartályban egy úszószerű fehér műanyag, amit látsz is ha a kupakot leszeded. Az megvan benne? Mozog? Nem az nincs csak egy csonk... de ma megoldottam, h ne irkálja ki a fedélzeti, egy darab drottal... :lol: Majd keresek bontóban hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Alapjárati ingadozásra valami ötlet, az alapjárati motor tisztításán kivül??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Nézd meg az alatta levő tömítést nem szakadt-e. Illetve a vákuum csöveket nézd át nincs-e kitörve, repedezve valamelyik esetleg nem találsz-e kóbor csövet ami nincs rádugva sehova. Alapjárati ingadozásra valami ötlet, az alapjárati motor tisztításán kivül??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Nézd meg az alatta levő tömítést nem szakadt-e. Illetve a vákuum csöveket nézd át nincs-e kitörve, repedezve valamelyik esetleg nem találsz-e kóbor csövet ami nincs rádugva sehova. Ok. köszönöm a tanácsokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corze Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális??? Biztos nem működik? Nekem pl ki van égve a háttérvilágítása. Ha rávilágítok mondjuk egy zseblámpával, akkor látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális??? Sajnos az...én is teletankoltam pár napja és már csak 30 liter van benne! :lol: Igaz hogy 500km-rel többet mutat már az óra ;) 4,5-5,5 között van ezeknek a fogyasztása átlagos használat mellett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális??? Világít a kijelző és nem mutat számokat vagy teljesen sötét? mert ha teljesen sötét akkor működ az csak a mögötte lévő izzó ment ki és csak ki kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális??? Mit jelent az, hogy elég hamar? Ha tele tankolod, akkor már 30-50 km után elmozdul a mutató lefelé. Ettől nem kell megijedni. Fogyasztást mérni viszont csak 800-1000 km megtétele után érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Huuu nekem is nagyon megy lefelé, főleg hogy 3000ft-ért tankolok ebből a jó 400ft-os benyából. :lol: Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Huuu nekem is nagyon megy lefelé, főleg hogy 3000ft-ért tankolok ebből a jó 400ft-os benyából. :lol: Nekem az két napra nem lenne elég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Tudtok pár ötletet adni, hogy mi lehet a gondja a fűtésemnek? Érzem, hogy nem hideg levegőt fúj be, de teljesen felcsavart fűtés mellett is hűvös marad a kocsiban még 30km megtétele után is. A vízhőfok sem nagyon szokott felmenni a mutató szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Termosztát Tudtok pár ötletet adni, hogy mi lehet a gondja a fűtésemnek? Érzem, hogy nem hideg levegőt fúj be, de teljesen felcsavart fűtés mellett is hűvös marad a kocsiban még 30km megtétele után is. A vízhőfok sem nagyon szokott felmenni a mutató szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Termosztát csere? vagy van valami amit érdemes megpróbálni előtte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 csere? vagy van valami amit érdemes megpróbálni előtte? Hidegen vizsgáld meg, hogy átenged-e. Ha igen, akkor kuka. Ha nem enged át, akkor meg kell főzni vízben, és mérni a nyitási hőmérsékletet hőmérővel. Ha azon a hőfokon kezd el nyitni, ami a nyitási hőmérséklet, akkor is kuka. Szétszedés előtt is érdemes vizsgálódni, hogy melegszik-e a hőtőre menő cső. Nekem 1.7 TD Isuzum van, a hétvégén cseréltem termosztátot, mert átengedett hidegen. 85°Cos ment bele, a műszer szerint 80 fokon tartja a motort, tehát ennyit csal. Ezekben a hidegekben az új termosztát ellenére rettenetesen nehezen melegszik be a motor kell neki 8-10 km. Viszont fűt, mint az állat! Ha faluban megyek, 5-ben 60-al, és közben fűtök rendesen, akkor visszahűti a motort a termosztát nyitása alá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Nekem 1.7 TD Isuzum van, a hétvégén cseréltem termosztátot, mert átengedett hidegen. 85°Cos ment bele, a műszer szerint 80 fokon tartja a motort, tehát ennyit csal. Ezekben a hidegekben az új termosztát ellenére rettenetesen nehezen melegszik be a motor kell neki 8-10 km. Viszont fűt, mint az állat! Ha faluban megyek, 5-ben 60-al, és közben fűtök rendesen, akkor visszahűti a motort a termosztát nyitása alá ;) Nekem meg alig-alig! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Nekem meg alig-alig! :lol: Szerintem próbálkozzál hűtőtisztító cuccal, hátha ér valamit. Mondanám, hogy vedd ki a főtőradiátort, és tisztítsd ki, de nemtudom a klíma nélküli verziónál hogy kell. Annyi biztos, hogy a középkonzolt ki kell venni, és hátrafelé jön ki a fűtés boxból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Szerintem próbálkozzál hűtőtisztító cuccal, hátha ér valamit. Mondanám, hogy vedd ki a főtőradiátort, és tisztítsd ki, de nemtudom a klíma nélküli verziónál hogy kell. Annyi biztos, hogy a középkonzolt ki kell venni, és hátrafelé jön ki a fűtés boxból. Ha lesz egy szabad napon,megnézem a termosztátot(csöveket) vagy kiszerelem!Kiszerelés után kell új tömítés vagy valami hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Termosztát Osztom a véleményt, 4-6 E Ft-ot megér, hogy ne fagyj meg, meg a fogyasztás is egekbe nőhet, ha állandóan hideg a motor - meg még jobban is kopik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Osztom a véleményt, 4-6 E Ft-ot megér, hogy ne fagyj meg, meg a fogyasztás is egekbe nőhet, ha állandóan hideg a motor - meg még jobban is kopik! Nekem ugyan 8e volt a legolcsóbb termosztát is (Wahler - gyári beszállító) de most melegebb a motor főúton mint amilyen 20 fokban volt.... ennyit jelent az új termosztát valamint hamarabb melegszik a motor és hamarabb tud fűteni is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Ha lesz egy szabad napon,megnézem a termosztátot(csöveket) vagy kiszerelem!Kiszerelés után kell új tömítés vagy valami hozzá? Kell. De kartonpapírból vágott tömítés, plusz egy kis tömítőpaszta tökéletesen megteszi. Ha új termosztéátot veszel, ahhoz adják a tömítést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Na nekem is új termosztátom van, de még be biztosítottam magam egy plexi lappal a klíma meg a sima hűtő közé. Hiába új a termosztát, de városban 3 km-es távon nem melegszik be akkor sem. Így meg ki kísérleteztem a plexi lap méretét, és még rá tesz egy lapáttal hogy hamarabb melegedjen, de elég hűtése legyen. Víz nem forr, ha nagy dugóban vagyok akkor sem. A venti sem kapcsol be állandóan. 10 fok átlaghőmérséklet felett meg kiveszem. Nekem ugyan 8e volt a legolcsóbb termosztát is (Wahler - gyári beszállító) de most melegebb a motor főúton mint amilyen 20 fokban volt.... ennyit jelent az új termosztát valamint hamarabb melegszik a motor és hamarabb tud fűteni is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts