Zsomat Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Kolbi, ömm van egy olyan tippem, hogy mivel elég sok dolgot ír, nem lehet, hogy csak frissítettek valamit szoftveren/mahináltak fedélzetivel, és most olyan érzékelőket keres amik nincsenek is benne az autódban? Ezt emlékeim szerint opelesek tudják állítani tech2vel de ha pest közeli vagy tudok ajánlani egy opelclub szerte híres szakit aki segít az elektronikai rejtélyekben, ha nem is ilyen jellegű a hiba ;) Ha ez nem lehet javítsatok ki, de mintha lett volna már ilyen probléma valahol. Szerintem beraktak egy MID-et a TID helyére, anélkül, hogy a szenzorok bent lennének. Kolbi, az ablaktörlő kapcsoló milyen? Van a végén két kapcsoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Szerintem beraktak egy MID-et a TID helyére, anélkül, hogy a szenzorok bent lennének. Kolbi, az ablaktörlő kapcsoló milyen? Van a végén két kapcsoló? Igen van két kapcsolo a végén. a hütő folyadék tartály alján is van érzékelö, már szét húztam, nincs rajta semmi korrozió... de az lessz a leg egyszerübb ha beviszem tényleg egy hibakód kiólvasásra.... de amikor megvettem a vasat az biztos h ezek a dolgok valósak voltak, az nem lehet h aksi csere miatt maradtak benne a fedélzetiben, és csak törölni kéne öket?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Légtelenítés elvileg annyiból áll h megjáratod a kocsit aztán utántöltöd. Egyébkéne melyik motor, x18/z18? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Ugyan ilyen motorom van. Nem kell légteleníteni megcsinálja magának. Fékbetét visszajelzőt ami a lengéscsillapító mögött kell lennie beakasztva egy műanyag pöcökbe kösd össze egy darab dróttal. Ha most vetted, akkor nézd át a légzsák csatit alatta, bár nekem gyári és soha nem kellett hozzányúlni hiba miatt. Aztán vidd el gépre és nézesd át az egész kocsit valami hozzáértővel. Nézesd meg a lambdát ventilátorokat mindent amit csak tudsz. Alapjáratinak nem elég, ha az alsó részét kitakarítod. Szedd szét az elektronikai részét is az is beragadhat. Légtelenítés elvileg annyiból áll h megjáratod a kocsit aztán utántöltöd. Egyébkéne melyik motor, x18/z18? ja a motor kód: x18xe, Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Ugyan ilyen motorom van. Nem kell légteleníteni megcsinálja magának. Fékbetét visszajelzőt ami a lengéscsillapító mögött kell lennie beakasztva egy műanyag pöcökbe kösd össze egy darab dróttal. Ha most vetted, akkor nézd át a légzsák csatit alatta, bár nekem gyári és soha nem kellett hozzányúlni hiba miatt. Aztán vidd el gépre és nézesd át az egész kocsit valami hozzáértővel. Nézesd meg a lambdát ventilátorokat mindent amit csak tudsz. Alapjáratinak nem elég, ha az alsó részét kitakarítod. Szedd szét az elektronikai részét is az is beragadhat. Ok. köszönöm a tanácsaidat, akkor ezekkel kezdek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corze Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Üdv mindenkinek.. bennetek van az utolsó hitem.. Pár napja büszke tulajdonosa lettem egy 1996 1.7td Isuzu motoros Vectrárnak (kereskedőtől vettem (Fiat uno 1.4 tdi után, : ) ). és minden szép volt reggelig... az autó nem indult, sebaj izzítógyertya csere (2 rossz volt), és vártam a következő reggelt, és lám megint nem indult (aksi le is merült, meglepően hamar) gondoltam porlasztó... ok, az is csere... aztán másnap reggel már az első indításra le is merült az aksi (3 hónapos 70mh aksi), és most nem indul. Megnézetem n... az elektromosság is rendben - picit tré már az önindító - de az teker--- . nagyon nehezen indul el. Holnap megint megyek - üzemanyag szűrő csere, és megnézik hogy levegős -e. Elkeseredtem... van akinek pöc röf indul..?? ;) Ja és hol találok olyan alátétet ( még a nevét sem tudom) amit a porlasztó csúcs felet van - kell rakni (van benne 3 pici lyuk azt hiszem, sikerült tönkre tenni és most folydogál a gázolaj) Reggeli jelenség. Izzítás, utána önindító ami elsőként tök jól elkezdi, majd mintha megszorulna...meglassul és elindul újra..teker és beindul az autó - de olyan hülyén....mintha fel húznám....melegen semmi baj... vezérlés rendben...én kész vagyok...néha lekattog..az aksi gondom... Előre is köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Üdv mindenkinek.. bennetek van az utolsó hitem.. Pár napja büszke tulajdonosa lettem egy 1996 1.7td Isuzu motoros Vectrárnak (kereskedőtől vettem (Fiat uno 1.4 tdi után, : ) ). és minden szép volt reggelig... az autó nem indult, sebaj izzítógyertya csere (2 rossz volt), és vártam a következő reggelt, és lám megint nem indult (aksi le is merült, meglepően hamar) gondoltam porlasztó... ok, az is csere... aztán másnap reggel már az első indításra le is merült az aksi (3 hónapos 70mh aksi), és most nem indul. Megnézetem n... az elektromosság is rendben - picit tré már az önindító - de az teker--- . nagyon nehezen indul el. Holnap megint megyek - üzemanyag szűrő csere, és megnézik hogy levegős -e. Elkeseredtem... van akinek pöc röf indul..?? ;) Ja és hol találok olyan alátétet ( még a nevét sem tudom) amit a porlasztó csúcs felet van - kell rakni (van benne 3 pici lyuk azt hiszem, sikerült tönkre tenni és most folydogál a gázolaj) Reggeli jelenség. Izzítás, utána önindító ami elsőként tök jól elkezdi, majd mintha megszorulna...meglassul és elindul újra..teker és beindul az autó - de olyan hülyén....mintha fel húznám....melegen semmi baj... vezérlés rendben...én kész vagyok...néha lekattog..az aksi gondom... Előre is köszi... Hello! Nos, ahogy írtad, az önindítót meg kell nézetned, mert ha kattog,akkor nem teker,csak behúz- meg ha játszva teker,tele lehet dzsuvával,azért szivat indításkor- szedd szét, takarítsd ki. Az üa.szűrőt feltétlen cseréld+csak tiszta gázolaj menjen bele, ne pancsolt. Az alátét amit keresel,az nem a porlasztó alá kell? Mert az a traverzgyűrű, de nem tudom,a tetejére is menne alátét? Én ennyit tudok így első körben, a többiek majd ha felkeltek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Üdv mindenkinek.. bennetek van az utolsó hitem.. Pár napja büszke tulajdonosa lettem egy 1996 1.7td Isuzu motoros Vectrárnak (kereskedőtől vettem (Fiat uno 1.4 tdi után, : ) ). és minden szép volt reggelig... az autó nem indult, sebaj izzítógyertya csere (2 rossz volt), és vártam a következő reggelt, és lám megint nem indult (aksi le is merült, meglepően hamar) gondoltam porlasztó... ok, az is csere... aztán másnap reggel már az első indításra le is merült az aksi (3 hónapos 70mh aksi), és most nem indul. Megnézetem n... az elektromosság is rendben - picit tré már az önindító - de az teker--- . nagyon nehezen indul el. Holnap megint megyek - üzemanyag szűrő csere, és megnézik hogy levegős -e. Elkeseredtem... van akinek pöc röf indul..?? ;) Üdv! Az üzemanyagszűrő cserével rosszat nem teszel,volt már olyan,akinek az miatt indult nehezen,vagy be sem indult! Nem hiszem hogy normális az,hogy egy indítás után lemerül egy viszonylag új akksi,én a helyedbe szereznék egyet kölcsön egy próbára,hogy az mindenképpen ki legyen zárva mielőtt máshoz nyúlsz hozzá!Akár az önindítóhoz is... Gondolom ez nem vígasztal,de nekem "pöcc-röff" eddig minden reggel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corze Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Király..most már tudom az alátét nevét! meg is rendeletem!!!! kösz mindenikek Holnap cserélik az alátétet kemény 1.000.-ft db (kértem is 4db-ot), az üzemanyag szűrőt, és egy vissza fojtó szelepet is be rakatok ez kemény 1.500.-ft komplett, valamint az önindítót is meg javíttatom, vagy ki takarítatlanom holnap!!! Köxi a tanácsot Jó lenne olcsón megúszni az önindítót.. Érdekes ma indult bár nem elsőre..... de nem merült le. 1996 1.7td Vectra Csütörtök reggel így megint indítási teszt.... Ha beindul indul a csinosítgatás....Amúgy nagyon kényelmes.....verda háte Vectra.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Ugy tünik meg van a hiba a fütésemmel kapcsolatban... El van dugulva a fütésem hőcserélője, mert amikor leengedtem a fagyálót utána átmostam a rendszert 4-vagy 5 alkalommal, ami csak arra volt jó h felkavartam a rendszerben leülepedett szutykot... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Ja eszembe jutott még 1 kérdés... Az alapjárati ingadozásnak nem lehet az oka h meghalt a lambda szonda??? ez csak 1 tipp. és még 1 hütő folyadék tartály belsjében van uszó, vagy h érzékeli a folyadék szintjét? Mert az enyémben csak egy 4-cm es csonk van... nem értem a müködését, és szét sem lehet szedni... Előre is köszi a segítségeteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Ha lambda szonda haldoklik a fogyasztásod is az eget verné elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 @Fort: jövő héten lesz csak olaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 és még 1 hütő folyadék tartály belsjében van uszó, vagy h érzékeli a folyadék szintjét? Mert az enyémben csak egy 4-cm es csonk van... nem értem a müködését, és szét sem lehet szedni... Előre is köszi a segítségeteket. Megy rá valami vezeték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 @Fort: jövő héten lesz csak olaj Köszönöm!Legalább el tudom hozni egyben a négy kannát! ;) Maradok a jól bevált 10W-40-nél úgy döntöttem!Olcsó,nem eszi az autó,minek próbálgassam az 5W-40-eset? Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Na megint egy érdekes problémám akadt. 1,6 16V benzines XEL motorkódos a drága. Melegen olyat csinál mikor indítom, mintha egymás után indulnának a hengerek. Elfordítom a kulcsot és fokozatosan indul be. Hidegen viszont azonnal indul, de mintha ott is észrevehető lenne az egymás utáni robbanás egy pillanatra. A gyertyák meg lettek nézve szépen szürkére vannak égve. Ötlet valakinek, hogy mi lehet a baj??? Ja és lemértem az olajfogyásomat is. Hát sajna az nem változott. 1000 km 1 liter. Úgy látom muszáj lesz megbontani a motort. Valakinek valami ötlet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Megy rá valami vezeték? igen megy rá, nem oxidált a csati lába... de akkor mi lehet a baj?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Ha lambda szonda haldoklik a fogyasztásod is az eget verné elvileg. Most 9-körül kajál alattam... (1.8 i) de ez szerintem reális... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corze Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 üdv Fórumozók!! Köszönöm a segítséget már indul a gépezet pöcc röff!! (izzító, porlasztó, üzemanyagszűrő, visszaeső gátló szelep (vagy micsoda) csere után sem indult..., A önindító is lekattogott, de kivettük jó volt, kapott egy takarítást.... de a gebasz a gyújtás kapcsoló betétben volt!!!! Ahogy ki iktattuk nem csattogott le az önindító, és egyből elkapta,..indult a verda.. bár most nincs olyan hideg.. de reggel is indult...sajnos nem tudom ez lehetett az ok, vagy a sok miden amit kicseréltem. Keresnék kormányzár házat!! Szét kellett barmolni (levágtam) betét, és az alsó műanyag már megvan, azt is újra cseréltem csak kormányzár házat nem kaptam. Ebből jó lenne bontott is. Műszerfal : sajnos nem működik a kilométeróra kilométer számlálója, és az infó center se (se kép se hang - már így vettem)..Nem gyári magnó van benne, az infó center nem zavar, de a kilométer óra igen, nem tudom mennyit megyek, csak azt hogy Mennyivel!! Ha lenne valami ügyes kezű szaki inkább megcsináltatnám..én Budaörs, Budapest XI ker :lol: ..és pár műszerfal villágitás izzóját is cserélni kellene.... Az előbb említtet dolgokat a haverom csinálta meg de ehhez nem akar nyúlni.. Üdv...mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 ...sajnos nem működik a kilométeróra kilométer számlálója, és az infó center se (se kép se hang - már így vettem)..Nem gyári magnó van benne, az infó center nem zavar, de a kilométer óra igen, nem tudom mennyit megyek, csak azt hogy Mennyivel!! ... A kilométer számláló baja általában a háttér megvilágító égőkkel függ össze, nekem sem működtek, műszefalat akartam venni amikor egy opelos ismerős mondta hogy 99 % csak égő a baj és tényleg ki lett cserélve az összes és működik. A nagy kijelző teljes funkcióját vagy gyári vagy egyes arra alkalmas rádiók tudják kihasználni, de ha jól tudom ettől még kellene mutatnia az időt és a hőmérsékletet (ha jó és nem pixelhibás) Az enyém működne csak naon kevés pixel él :) benne így oda van rakva a telefon tartóm :) tapadókorongja :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Ja és lemértem az olajfogyásomat is. Hát sajna az nem változott. 1000 km 1 liter. Úgy látom muszáj lesz megbontani a motort. Valakinek valami ötlet??? Elsőnek én cseréltetném a szelepszár szimmeringeket. Hátha az a baj, és akkor nem kell megbontani az egész motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 üdv Fórumozók!! Köszönöm a segítséget már indul a gépezet pöcc röff!! (izzító, porlasztó, üzemanyagszűrő, visszaeső gátló szelep (vagy micsoda) csere után sem indult..., A önindító is lekattogott, de kivettük jó volt, kapott egy takarítást.... de a gebasz a gyújtás kapcsoló betétben volt!!!! Ahogy ki iktattuk nem csattogott le az önindító, és egyből elkapta,..indult a verda.. bár most nincs olyan hideg.. de reggel is indult...sajnos nem tudom ez lehetett az ok, vagy a sok miden amit kicseréltem. Keresnék kormányzár házat!! Szét kellett barmolni (levágtam) betét, és az alsó műanyag már megvan, azt is újra cseréltem csak kormányzár házat nem kaptam. Ebből jó lenne bontott is. Műszerfal : sajnos nem működik a kilométeróra kilométer számlálója, és az infó center se (se kép se hang - már így vettem)..Nem gyári magnó van benne, az infó center nem zavar, de a kilométer óra igen, nem tudom mennyit megyek, csak azt hogy Mennyivel!! Ha lenne valami ügyes kezű szaki inkább megcsináltatnám..én Budaörs, Budapest XI ker :lol: ..és pár műszerfal villágitás izzóját is cserélni kellene.... Az előbb említtet dolgokat a haverom csinálta meg de ehhez nem akar nyúlni.. Üdv...mindenkinek Ha csak a háttér világítása nem működik, akkor az izzókat kell megnézni, amik megvilágítják. Vagy azok biztosítékát. Ha viszont valami szar benne, akkor elég nehéz megtalálni mi is a baja, inkább vegyél egy bontott km órát. 10 ezer Ft körül már kapsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Akkor ha nem akarom, h a fedélzeti a nem valós hütöfolyadék, és ablakmosó szintet irkálja, elég csak egy dróttel rövidrezárni a vezetékét?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 :lol: Elsőnek én cseréltetném a szelepszár szimmeringeket. Hátha az a baj, és akkor nem kell megbontani az egész motort. Köszi, akkor első körben ez lesz. A másik problémára valakinek valami ötlet??? "1,6 16V benzines XEL motorkódos a drága. Melegen olyat csinál mikor indítom, mintha egymás után indulnának a hengerek. Elfordítom a kulcsot és fokozatosan indul be. Hidegen viszont azonnal indul, de mintha ott is észrevehető lenne az egymás utáni robbanás egy pillanatra. A gyertyák meg lettek nézve szépen szürkére vannak égve. Ötlet valakinek, hogy mi lehet a baj???" Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Az teljesen normális. Most 9-körül kajál alattam... (1.8 i) de ez szerintem reális... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts