Adam1 Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Klímakonzol; kiszedtem a helyéről: lepattintottam a körben lévő műanyagot (2kis pöcök le is volt törve), a műanyag burkolatot is levettem, ezt, valamint a klímaegységet 2db csavar fogja a középkonzolhoz, ezután kijött az egység, de még mindig nincs annyi hely, hogy a kezem beférjen széthúzni a vezetékeket-erre asszem ki kell venni a rádiót kerettel együtt. Kérdés hogy lehet kipattintani a klímaegységet a műanyag házból? Ki akarom cserélni az izzókat. Csak egyszerűen és óvatosan kipattintani a füleket? Digitális klíma vagy manuális? Manuálisnál csak ki kell pattintani a burkolatot a forgatható kapcsolók körül, és két izzó adja a háttérvilágítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Digitális klíma vagy manuális? Manuálisnál csak ki kell pattintani a burkolatot a forgatható kapcsolók körül, és két izzó adja a háttérvilágítást. A km órát sem akaród eladni a donor autóról ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Digitális klíma vagy manuális? Manuálisnál csak ki kell pattintani a burkolatot a forgatható kapcsolók körül, és két izzó adja a háttérvilágítást. Digis. Azért kérdezem, mert elég nehezen lehet szétpattintani, legalábbis ahogy elsőre próbáltam még a helyén, nem sokat akar engedni a hátulja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 A km órát sem akaród eladni a donor autóról ? ;) Nem, egyelőre semmit. Neked is Isuzu van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Jamégegy kéréds: a szellőző rostélyokat úgy kell kiszedni mint az F-ét? Mert azt fogóval megfogva kellett kihúzni, itt is ez az eljárás? A 2 középsőt akarom megcsinálni, mert az oldalra mozgató műanyag sín egyik fele le van esve-mind2nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Jamégegy kéréds: a szellőző rostélyokat úgy kell kiszedni mint az F-ét? Mert azt fogóval megfogva kellett kihúzni, itt is ez az eljárás? A 2 középsőt akarom megcsinálni, mert az oldalra mozgató műanyag sín egyik fele le van esve-mind2nek. Én csavarhúzóval szoktam a szélénél kipattintani!Ha nagyon el van kopva a pöcök,akkor fogóval is ki lehet húzni,de elsőnek inkább akaszd ki oldalt,nehogy letörjed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Én csavarhúzóval szoktam a szélénél kipattintani!Ha nagyon el van kopva a pöcök,akkor fogóval is ki lehet húzni,de elsőnek inkább akaszd ki oldalt,nehogy letörjed! Köszi, holnap nekiesek...;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Jamégegy kéréds: a szellőző rostélyokat úgy kell kiszedni mint az F-ét? Mert azt fogóval megfogva kellett kihúzni, itt is ez az eljárás? A 2 középsőt akarom megcsinálni, mert az oldalra mozgató műanyag sín egyik fele le van esve-mind2nek. Szikével be kell nyúlni a szélénél, és a tartó füleket benyomni. Elég nehéz kiszedni, ha még nem volt kiszedve egyszer sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Hogyan kell oldani a fűtéscsöveket? Nem jövök rá a nyitjára. Csavarni kéne balra ütközésig, majd széthúzni? Cserélném nemsokára a hűtővizet (a múltkori alkalom érdeklődés hiányában elmaradt...ergo lustaság miatt ;) ) és a radiátorból is ki akarom hajtani a vízt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Nem, egyelőre semmit. Neked is Isuzu van? Szerinted ?hát igen.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Szerinted ?hát igen.... :lol: És hogy szolgál az egésszége? ;) Klímás, klíma nélküli? Olaj mennyi fogy? És gázolaj? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Hogyan kell oldani a fűtéscsöveket? Nem jövök rá a nyitjára. Csavarni kéne balra ütközésig, majd széthúzni? Cserélném nemsokára a hűtővizet (a múltkori alkalom érdeklődés hiányában elmaradt...ergo lustaság miatt ;) ) és a radiátorból is ki akarom hajtani a vízt. Neked bowdenes a váltód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 És hogy szolgál az egésszége? ;) Klímás, klíma nélküli? Olaj mennyi fogy? És gázolaj? ;) ezidáig minden OK ,kop-kop,klima ok,olaj nem fogy ,g.o. 4-5 l/100km Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hali Nem tudja valaki hogy a légzsáknak hol van az elektronikája eldugva a vectrába?Me kicseréltem az izzót mosmeg világít,oszt még a tél előtt jó lenne meglesni hogy mi a gond. "Még lehet jól jön a télen ha müködik" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hali Nem tudja valaki hogy a légzsáknak hol van az elektronikája eldugva a vectrába?Me kicseréltem az izzót mosmeg világít,oszt még a tél előtt jó lenne meglesni hogy mi a gond. "Még lehet jól jön a télen ha müködik" ;) Előbb olvastasd ki, hogy mi a hiba, lehet, hogy az ülés alatti csati a gond - övfeszítő - az is a lufilámpát gyújtja ki. Vectra betegség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ez elektronika egyébként a könyöktámasz alatt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ez elektronika egyébként a könyöktámasz alatt van. Mondjuk ehhez kéne a legutoljára nyúlni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hali Nem tudja valaki hogy a légzsáknak hol van az elektronikája eldugva a vectrába?Me kicseréltem az izzót mosmeg világít,oszt még a tél előtt jó lenne meglesni hogy mi a gond. "Még lehet jól jön a télen ha müködik" ;) Ha megvan a hiba és javítva,akkor jöhet a törlés,mert a javítással magától nem törlődik,azaz továbbra sem fog működni és világítani fog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ha megvan a hiba és javítva,akkor jöhet a törlés,mert a javítással magától nem törlődik,azaz továbbra sem fog működni és világítani fog! Reggel nem mész Székesfehérvárra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Reggel nem mész Székesfehérvárra ? Pontosítva reggel 7-ig itt vagyok szolgálatban ma!Jöttök be,el tudtad volna vinni a motorvédőt vagy valami más miatt kérdezed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Pontosítva reggel 7-ig itt vagyok szolgálatban ma!Jöttök be,el tudtad volna vinni a motorvédőt vagy valami más miatt kérdezed? igen,vkit. el kell vinnem reggel 8-ra de ez most derült ki ,gondolom nem hordod magaddal a hátsó ülésen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 hát a helyzet a következő Igazatok van,emellett elsiklottam hogy előbb olvastassam. üléseket cseréltem benne mert az enyém nemvolt fűthető most már az van benne,és a csatikat át kellett kötni mert a régibe csak az övfeszítő vezetékei mentek ebbe meg a fűtésé is lehet ott volt a hiba hogy az aksi nem volt levéve amikor cseréltem az üléseket és hibának érzékelte a széthúzást vagy nem jól kötöttem be vissza az övfeszítő vezetékeit felcserélhettem .Na de azt honnan tudom meg . Köszönöm mindenkinek a választ. Azé csak tanul az ember ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 hát a helyzet a következő Igazatok van,emellett elsiklottam hogy előbb olvastassam. üléseket cseréltem benne mert az enyém nemvolt fűthető most már az van benne,és a csatikat át kellett kötni mert a régibe csak az övfeszítő vezetékei mentek ebbe meg a fűtésé is lehet ott volt a hiba hogy az aksi nem volt levéve amikor cseréltem az üléseket és hibának érzékelte a széthúzást vagy nem jól kötöttem be vissza az övfeszítő vezetékeit felcserélhettem .Na de azt honnan tudom meg . Köszönöm mindenkinek a választ. Azé csak tanul az ember ;) Nem kell áramtalanítani. Csak a gyújtást nem szabad addig ráadni amíg vissza össze nincs kötve a légzsák rendszerben minden (övfeszítők, légzsákok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Neked bowdenes a váltód? Ezt a képről szűrted le? ;) Igen, az, 2db tartozik hozzá. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Ezt a képről szűrted le? ;) Igen, az, 2db tartozik hozzá. Miért? Igen, a képen láttam. Ebben a hátramenet nem balra előre van, hanem jobbra hátra, igaz? Sőt, amit még felfedeztem rajta, az ez: Találd ki, mi ez ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts