krissz7 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Hát én a tavaly meg csináltam az alváz védelmét saját magam ,mint ahogy elő van irva ,nem olcsó rozsda-átalakítót használva kisebb ,nagyobb sikerrel .Aztán idén (kell hozzá kompresszor ) meg csináltam azt hogy melegítettem parafint(gyertya)és össze kevertem sima motor olajjal (1:2) és festék szóróval rá szórtam ,minden lukba be ,ajtókba ,és ez 2 évig ok. Na a motorolajos módszer tetszik üregvédelemre, legalább az nem kerül majd pénzbe pont van itthon pár liter fáradtolaj. :D Úgy látom muszáj leszek beszerezni egy kompresszort azzal könnyebb lefújni az alját is. A rozsda-átalakítót megéri megvenni vagy olcsóbb ha lerozsdamarózom, lecsiszolom és úgy fújom le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Na a motorolajos módszer tetszik üregvédelemre, legalább az nem kerül majd pénzbe pont van itthon pár liter fáradtolaj. :P Úgy látom muszáj leszek beszerezni egy kompresszort azzal könnyebb lefújni az alját is. Nem egyszerűbb inkább szerelőre bízni a dolgot? :D Ott megemelik, van hozzá minden eszköz, és megcsinálják. Nekem ugyan van kompresszorom, de nem fogok az autó alatt itthon bújkálni... A rozsda-átalakítót megéri megvenni vagy olcsóbb ha lerozsdamarózom, lecsiszolom és úgy fújom le? Ez magától értetődő, mert olyan helyeken is tudja tenni a dolgát, ahova csiszoló papírral nem férsz be. Én is várnám a pontos típusát, megnevezését :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Nem egyszerűbb inkább szerelőre bízni a dolgot? :D Ott megemelik, van hozzá minden eszköz, és megcsinálják. Nekem ugyan van kompresszorom, de nem fogok az autó alatt itthon bújkálni... Ez magától értetődő, mert olyan helyeken is tudja tenni a dolgát, ahova csiszoló papírral nem férsz be. Én is várnám a pontos típusát, megnevezését :P A Würt-nek van 1 ,talán Fort-nak kellene irni (meg kérni)nézze meg hogy mi a neve és mibe kerül, mert Fehérváron van Würt bolt.Amivel én csináltam: RUST BLOCK Vizes bázisú rozsda-átalakító A RUST BLOCK rozsda-átalakító, egy fázisban rozsdátlanít és alapoz. Rozsdás felületeken alkalmazva megállítja a korróziót, és a rozsdát kémiai úton átalakítja egy nedvességtaszító polimer védőréteggé. Kitűnő alapozó, megbízható alapot ad minden festék alá. Vizes bázisú, nem gyúlékony. A készítmény kézről, festőszerszámokról vízzel könnyen, maradék nélkül lemosható. Biológiailag lebomló, környezetbarát termék. Kiadóssága: kb. 10-12 m2/liter(chemico.hu) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Próba műszakin csak a bal hátsó kézifékkel volt gond, a jobbos értéke 91 a balosé 0,15... állítottam rajta, kitakarítottam, csiszoltam de így is észrevehetően erősebb a jobb oldal. 2 éve is ezen bukott meg műszakin, most is még a kerék is azonos, azóta pedig már meg is lett csináltatva, jó is volt de nem bírja sokáig. Vizsgáztató szerint konstrukciós hiba ami rendben is van de ettől még meg kell csinálni Ötlet? Hátul is tárcsafékes és abban van egy kis dobfék ami a kézifék. Hogyan lehet orvosolni a hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Próba műszakin csak a bal hátsó kézifékkel volt gond, a jobbos értéke 91 a balosé 0,15... állítottam rajta, kitakarítottam, csiszoltam de így is észrevehetően erősebb a jobb oldal. 2 éve is ezen bukott meg műszakin, most is még a kerék is azonos, azóta pedig már meg is lett csináltatva, jó is volt de nem bírja sokáig. Vizsgáztató szerint konstrukciós hiba ami rendben is van de ettől még meg kell csinálni Ötlet? Hátul is tárcsafékes és abban van egy kis dobfék ami a kézifék. Hogyan lehet orvosolni a hibát? Már kaptam egy olyan ötletet, hogy a bowden van aránytalanul megnyúlva ami elképzelhető is. Ha jól látom van egy pár középen ami kb 10e és van egy másik pár ami csak 15 centi kb annak darabja 1500, vagy más is kell? Nehéz kicserélni akna nélkül?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Próba műszakin csak a bal hátsó kézifékkel volt gond, a jobbos értéke 91 a balosé 0,15... állítottam rajta, kitakarítottam, csiszoltam de így is észrevehetően erősebb a jobb oldal. 2 éve is ezen bukott meg műszakin, most is még a kerék is azonos, azóta pedig már meg is lett csináltatva, jó is volt de nem bírja sokáig. Vizsgáztató szerint konstrukciós hiba ami rendben is van de ettől még meg kell csinálni Ötlet? Hátul is tárcsafékes és abban van egy kis dobfék ami a kézifék. Hogyan lehet orvosolni a hibát? Nekem is most volt műszakin, és nekem is a kézifékkel volt gond. :D (Csak azzal) De előtte le lett mérve a vizsgapadon, szóval nem ért meglepetés. Az egyik oldali semmit sem fogott, nem volt továbbhova húzni, annyira szarrá volt az egész. Cserélni kell a kézifékbowdent (~7000 Ft-os tétel), és garantáltan meg fog oldódni a probléma. Csak a dupla hosszút, kell cserélni, ami kerekekhez megy hátra. Ezek berohadnak, bekötnek teljesen, és nem húz semmit. Vagy ha behúzott, akkor meg nem enged vissza. Gondolom nálad is berohadt az egyik, ezért nem húz semmit. Szerintem ha ez a bowden cserélve van, akkor az nem két évig fogja bírni. A kis 15 centis az a karhoz megy fel, azt nem kell cserélni! Ha a betétek kopottak, akkor azokat is cserélni kell, ez is kb 7000 Ft-os tétel. Nálam konkrétan levált a ferodo réteg a pofákról, amikor levettük a dobot :P Azt lehet látni szétszerelés nélkül is, hogy a betétek milyen állapotban vannak. Ha a kis pöcök, amire a bowden rá van akasztva, szinte teljesen ütközésig előre van húzódva, tehát már nincs útja, ahova behúzd, akkor csere. Annyi trükk van a dologban, hogy csere előtt a tárcsa egyik furatán benyúlva csavarhúzóval pöckölgetve egy csavart ki kell engedni a pofák előfeszítését, különben nem jön le a dob mert van a dobon belül egy váll, amin felütköznek a pofák. Csere, illetve a tárcsa visszaszerelése után pedig fel kell húzni azt a csavart, amivel előfeszíted a betéteket. Különben nem fog semmit fogni. Ha még van valamennyi útja a pöcöknek amit feljebb írtam, akkor lehet, hogy kicsit elő kell még feszíteni a fenti módszerrel, és lehet, hogy jó lesz. Akna, vagy emelő nélkül a bowdent elég macerás cserélni. Le kell lazítani a kipuffogó védő lemezt (kipuffogó felett), úgy tudsz hozzáférni. Nem mondom, hogy alábújva lehetetlen, de elég nagy cumi. Nekem másfél óra alatt cserélte ki a szerelő csápos emelővel, a bowdent és a betéteket is egyben. Mondanom sem kell, tökéletes lett a kézifék, végre használható :P Először, mióta nálam az autó :D A dobot is elég nehéz leszedni, ha be van rohadva. Egy kis csillagcsavar fogja, amit szintén lehetetlen levenni, ha be van rohadva, és nincs ütős csavarmeglazító célszerszámod. Szerintem jóval célravezetőbb, ha egy szerelőre bízod. Kb 2 órás munka lesz neki, kifizeted az óradíjat aztán kész. Mert szerszámok meg akna nélkül még egy fél napba is beteletlik, ha nem jön le a csavar, nem jön le a dob, mert rá van rohadva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nekem is most volt műszakin, és nekem is a kézifékkel volt gond. :D (Csak azzal) De előtte le lett mérve a vizsgapadon, szóval nem ért meglepetés. Az egyik oldali semmit sem fogott, nem volt továbbhova húzni, annyira szarrá volt az egész. Cserélni kell a kézifékbowdent (~7000 Ft-os tétel), és garantáltan meg fog oldódni a probléma. Csak a dupla hosszút, kell cserélni, ami kerekekhez megy hátra. Ezek berohadnak, bekötnek teljesen, és nem húz semmit. Vagy ha behúzott, akkor meg nem enged vissza. Gondolom nálad is berohadt az egyik, ezért nem húz semmit. Szerintem ha ez a bowden cserélve van, akkor az nem két évig fogja bírni. A kis 15 centis az a karhoz megy fel, azt nem kell cserélni! Ha a betétek kopottak, akkor azokat is cserélni kell, ez is kb 7000 Ft-os tétel. Nálam konkrétan levált a ferodo réteg a pofákról, amikor levettük a dobot :P Azt lehet látni szétszerelés nélkül is, hogy a betétek milyen állapotban vannak. Ha a kis pöcök, amire a bowden rá van akasztva, szinte teljesen ütközésig előre van húzódva, tehát már nincs útja, ahova behúzd, akkor csere. Annyi trükk van a dologban, hogy csere előtt a tárcsa egyik furatán benyúlva csavarhúzóval pöckölgetve egy csavart ki kell engedni a pofák előfeszítését, különben nem jön le a dob mert van a dobon belül egy váll, amin felütköznek a pofák. Csere, illetve a tárcsa visszaszerelése után pedig fel kell húzni azt a csavart, amivel előfeszíted a betéteket. Különben nem fog semmit fogni. Ha még van valamennyi útja a pöcöknek amit feljebb írtam, akkor lehet, hogy kicsit elő kell még feszíteni a fenti módszerrel, és lehet, hogy jó lesz. Akna, vagy emelő nélkül a bowdent elég macerás cserélni. Le kell lazítani a kipuffogó védő lemezt (kipuffogó felett), úgy tudsz hozzáférni. Nem mondom, hogy alábújva lehetetlen, de elég nagy cumi. Nekem másfél óra alatt cserélte ki a szerelő csápos emelővel, a bowdent és a betéteket is egyben. Mondanom sem kell, tökéletes lett a kézifék, végre használható :P Először, mióta nálam az autó :D A dobot is elég nehéz leszedni, ha be van rohadva. Egy kis csillagcsavar fogja, amit szintén lehetetlen levenni, ha be van rohadva, és nincs ütős csavarmeglazító célszerszámod. Szerintem jóval célravezetőbb, ha egy szerelőre bízod. Kb 2 órás munka lesz neki, kifizeted az óradíjat aztán kész. Mert szerszámok meg akna nélkül még egy fél napba is beteletlik, ha nem jön le a csavar, nem jön le a dob, mert rá van rohadva. Dobot leszedtem, visszaraktam. A kis pöcök még tud mozogni nincs elkopva a betét, le sem jött ferodo réteg róla. Minden szépen ki van takarítva, minden mozog, forog, állítható és mégsem, tehát hátul nincs látható hiba, fog is a fék csak a jobb oldali korábban fog jóval. Tehát a szerelése nem egyszerű a bowdennek, kár na de lehet ettől még megcsinálom mert arra jöttem rá, hogy csak az van megcsinálva az autómon amint én kínlódtam rajta mivel szerelőnél már emiatt volt, fizettem is és megint ezzek kell szórakozni :D A pöcökkel a balos már szinte zár folyamatosan és még így sem jó, a jobboshoz nem is nyúltam az működik szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Dobot leszedtem, visszaraktam. A kis pöcök még tud mozogni nincs elkopva a betét, le sem jött ferodo réteg róla. Minden szépen ki van takarítva, minden mozog, forog, állítható és mégsem, tehát hátul nincs látható hiba, fog is a fék csak a jobb oldali korábban fog jóval. Tehát a szerelése nem egyszerű a bowdennek, kár na de lehet ettől még megcsinálom mert arra jöttem rá, hogy csak az van megcsinálva az autómon amint én kínlódtam rajta mivel szerelőnél már emiatt volt, fizettem is és megint ezzek kell szórakozni :D A pöcökkel a balos már szinte zár folyamatosan és még így sem jó, a jobboshoz nem is nyúltam az működik szépen. Akkor nézd meg, hogy mozog-e a bowden. De majdnem biztos vagyok benne, hogy be van rohadva és meg sem mozdul a bal oldali. Ha megemeled és alábakolod az autó hátulját, vagy ismerősnél, rokonnál van alkalmad aknára állni, akkor meg tudod csinálni magad is. A bowden csere az maga kb 10-15 perc egy aknás műhelyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Akkor nézd meg, hogy mozog-e a bowden. De majdnem biztos vagyok benne, hogy be van rohadva és meg sem mozdul a bal oldali. Ha megemeled és alábakolod az autó hátulját, vagy ismerősnél, rokonnál van alkalmad aknára állni, akkor meg tudod csinálni magad is. A bowden csere az maga kb 10-15 perc egy aknás műhelyben. Ha nem szakad le pár darab menet a hővédő lemeznél!Érdekes lehet az is,hogy a dupla hosszú bowden elsőnek felrakva nem lett jó,majd átcserélve a két szálat tökéletes lett!Pedig ugyan úgy néz ki mind a két szál (emlékeim szerint) és még sem mindegy hogy van felrakva!?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Hővédő lemez lejött simán, egy csavarnál volt már a lemez kitágulva oda raktam egy nagy anyát így ott sem mozog egyébként mindegyik erőlködés nélkül lejött, nem tört bele. A kézifék kötél nem egyforma, éppen ezért a vezető oldali szürke színű a másik oldali fekete. Kicseréltem és nem az volt a hiba, valamivel jobban fogott de az lehetett éppen az előfeszítés állítása miatt is de már mind1, 6250 forintért sikerült vennem egyet ami nem volt egy horror ár és sajátkezűleg cseréltem így meg főleg. Szétszedtem ismét a hátsó féket, kompresszorral ki lett takarítva, a fékpofa és a dob is alaposan meg lett csiszolva, a dob szinte felszabályozva bár lehet azt még megcsináltatom rajta komolyabb gépen de ugyanúgy még éppen elfordult miközben a másik oldali már állt. Majd jött egy tanács, motoron bevált, hogy egy kis víz kell a dobfékbe, kb gondolom mire gondoltok, nekem is az jutott eszembe :D Nem volt mit veszíteni, spricceltünk bele egy keveset, éppen csak csepegett belőle, kézifék behúz, mindkét kerék áll és az autó húzza a betonon... működik... nem kicsit meglepő :P Majd letesztelem még bár állítólag innen kezdve működni is fog :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Hővédő lemez lejött simán, egy csavarnál volt már a lemez kitágulva oda raktam egy nagy anyát így ott sem mozog egyébként mindegyik erőlködés nélkül lejött, nem tört bele. A kézifék kötél nem egyforma, éppen ezért a vezető oldali szürke színű a másik oldali fekete. Kicseréltem és nem az volt a hiba, valamivel jobban fogott de az lehetett éppen az előfeszítés állítása miatt is de már mind1, 6250 forintért sikerült vennem egyet ami nem volt egy horror ár és sajátkezűleg cseréltem így meg főleg. Szétszedtem ismét a hátsó féket, kompresszorral ki lett takarítva, a fékpofa és a dob is alaposan meg lett csiszolva, a dob szinte felszabályozva bár lehet azt még megcsináltatom rajta komolyabb gépen de ugyanúgy még éppen elfordult miközben a másik oldali már állt. Majd jött egy tanács, motoron bevált, hogy egy kis víz kell a dobfékbe, kb gondolom mire gondoltok, nekem is az jutott eszembe :D Nem volt mit veszíteni, spricceltünk bele egy keveset, éppen csak csepegett belőle, kézifék behúz, mindkét kerék áll és az autó húzza a betonon... működik... nem kicsit meglepő :P Majd letesztelem még bár állítólag innen kezdve működni is fog :P Azt én is láttam, hogy az egyik oldali szürke, a másik fekete, de megnéztük, különbséget nem találtunk a kettő oldali között, sem hosszban, sem másban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Azt én is láttam, hogy az egyik oldali szürke, a másik fekete, de megnéztük, különbséget nem találtunk a kettő oldali között, sem hosszban, sem másban. Elvileg pár mm van közte, unixnál mondták, hogy figyeljek rá, pedig ugyanazt az utat teszi de lehet nálad más volt a gond, passz, én sem láttam különbséget és nem látni, hogy az egyik nagyobb utat tenne meg mint a másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Nna, tegnap este Békéscsaba-Győr távot sikerült megtenni fűtés nélkül. Nem volt vicces 8°C-ban, meg néhol az eső is esett, így muszáj volt levegőt engedni be, mert különben nem láttam. A klíma vezérlése szerencsére működik, így nem az előtét ellenállás fosta el magát, hanem gyanítom vmelyik állítómotor adta be az unalmast, vagy nem kap áramot. Legalábbis a hirtelen felhívott Warwolf cartárssal erre jutottunk (ezúton is elnézést a vasárnap esti zargatásért), és ma reggel indításnál tényleg hiányzott a reggeli nyekergések közül egy. Ja, és a kis gané, ma reggel úton a szerelő felé elfosta magát az alapjárat, de teljesen. Csak lábbal pumpált gázzal tudtam életben tartani. Beálltam a szervizbe, aztán csináljanak vele valamit. Remélem 50 alatt el tudom majd hozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Nna, tegnap este Békéscsaba-Győr távot sikerült megtenni fűtés nélkül. Ja, és a kis gané, ma reggel úton a szerelő felé elfosta magát az alapjárat, de teljesen. Csak lábbal pumpált gázzal tudtam életben tartani. Beálltam a szervizbe, aztán csináljanak vele valamit. Remélem 50 alatt el tudom majd hozni. :D Látom nálad is csőstül jön a baj :P Előre félek a Karácsony közeledtével,mert ilyenkor szokott az autó mellett a mosógép és a tűzhely is elromlani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Látom nálad is csőstül jön a baj :D Előre félek a Karácsony közeledtével,mert ilyenkor szokott az autó mellett a mosógép és a tűzhely is elromlani! No-no! Ilyeneket még csak ne is emlegessünk! Persze most egyébként is sikerült összevakargatnom némi pénzt, ami bele akartam borítani, de mondjuk nem ilyenekre, hanem olyan apróságokra, mint kipufogó kompletten, meg fékek, futómű átvizsgáltatása, szükség szerint cseréje, javítása. Most asszem a kipu röfög még egy szezont alatta úgy, tákolgatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni??? Hol találom az ablakmosó tartály motorját??, Mert szerintem reccs lett neki. A tartály csurig és semmi víznyomás. Még a szivattyú hangját sem hallani mikor elindítom. Köszi előre is. Laci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni??? Hol találom az ablakmosó tartály motorját??, Mert szerintem reccs lett neki. A tartály csurig és semmi víznyomás. Még a szivattyú hangját sem hallani mikor elindítom. Köszi előre is. Laci. Az ablakmosó tartály alatt van!Bal első keréknél ha kiszeded a műanyag dobbetétet,meglátod! Próbáld úgy ki,hogy magad felé húzod a kart és egy kicsit megfeszíted felfelé!Vagy ugyan ezt egyes fokozaton!Van mikor nekem sem kapcsol elsőre és ez segíteni szokott!Mielőtt cseréled,rá is mérhetsz,hogy ott e van egyáltalán a hiba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Az ablakmosó tartály alatt van!Bal első keréknél ha kiszeded a műanyag dobbetétet,meglátod! Próbáld úgy ki,hogy magad felé húzod a kart és egy kicsit megfeszíted felfelé!Vagy ugyan ezt egyes fokozaton!Van mikor nekem sem kapcsol elsőre és ez segíteni szokott!Mielőtt cseréled,rá is mérhetsz,hogy ott e van egyáltalán a hiba! Ok. Egy próbát megér. Remélem csak valami kontakt hibája van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Ok. Egy próbát megér. Remélem csak valami kontakt hibája van. 2500-3000 Ft egy új darab!Kicserélése sem lehet egy nagy munka!Ha jól láttam egy csatlakozó megy rá,azt kell lehúzni és kicsavarni a motort a helyéről,de ha nem így van,a többiek kijavítanak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 2500-3000 Ft egy új darab!Kicserélése sem lehet egy nagy munka!Ha jól láttam egy csatlakozó megy rá,azt kell lehúzni és kicsavarni a motort a helyéről,de ha nem így van,a többiek kijavítanak! Ok köszi a választ. Holnap meg is kísérlem a cserét, mert az előzőekben említett "teszt" nem vezetett eredményre sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Ok köszi a választ. Holnap meg is kísérlem a cserét, mert az előzőekben említett "teszt" nem vezetett eredményre sajnos. Várjál még vele egy napot!Lassan hazaérnek a munkából a többiek és lehet hogy lesz valami jó ötletük!Biztosíték csere,csatlakozók tisztítása,kábel ellenőrzés,befagyott az ablakmosó vagy valami! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Látom nálad is csőstül jön a baj :D Előre félek a Karácsony közeledtével,mert ilyenkor szokott az autó mellett a mosógép és a tűzhely is elromlani! Megcsinálták! Egy fél kisujjköröm méretű kis műanyag genya volt eltörve, aminek hiánya miatt nem tudott átállni a kütyü meleg levegőre. Az alapjáratot meg persze egy alapos takarítással sikerült orvosolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Megcsinálták! Egy fél kisujjköröm méretű kis műanyag genya volt eltörve, aminek hiánya miatt nem tudott átállni a kütyü meleg levegőre. Az alapjáratot meg persze egy alapos takarítással sikerült orvosolni. Örülök neki,hogy "ennyivel" megúsztad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Szasztok Lenne egy kérdésem hozzátok,cserélem a szilenteket elöl hátul,meg a kutyacsontokat elől,ma reggel megrendeltem a csontot majd délután mentem érte hazajöttem most este mondom ránézek hát az első meglepetés hogy/ müanyagból van a kutyacsont/a másik hogy 6cm el hosszabb mint ami benne an,szerintetek bemegy vagy nem jót adtak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Szasztok Lenne egy kérdésem hozzátok,cserélem a szilenteket elöl hátul,meg a kutyacsontokat elől,ma reggel megrendeltem a csontot majd délután mentem érte hazajöttem most este mondom ránézek hát az első meglepetés hogy/ müanyagból van a kutyacsont/a másik hogy 6cm el hosszabb mint ami benne an,szerintetek bemegy vagy nem jót adtak?? Nem G Astrára valót kaptál véletlenül? :D Nekem Delphi utángyártottat adtak, fémből van, és stimmelt méretben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts