tomi023 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Kíváncsi vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kicseréltem az alapjárati léptetőt.Viszonylag kedvező áron sikerült újhoz jutnom.Egészen kultúrált lett az alapjáratom végre.Nem ejti hiretelen vissza a gépsas, hanem szépen visszaengedi ahogy azt kell...... Nemsokára megjön az új lambda is......Remélem.Dini Intézte. :huh: Ebayről, gyárit, és házhoz jön 10euróért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Utánahúz a műszerfalrögzítő csavarnak?Vagy csak én vagyok túl fantáziátlan? :huh: Na utánahúztam. Igaz nem 10-es, de a 30-as torx talált bele. A baloldali kissé megvolt ereszkedve, a másik kettőn nem sokat tudtam húzni. Azóta nem hallottam reccsenni, de minusz sem volt. Na ha majd hidegebb lesz, megmondom.... de reménykedek, hogy sikerült eltüntetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Sziasztok. Van egy komoly problémám. Ha jól tudom ki lehet kapcsolni a légzsákot a jobb oldali ülésnél, hogy a gyerekülést be lehessen rakni, és elméletileg benne van a használati útmutatóban, csak az a baj hogy nekem csak németül van meg. Ha valaki meg tudná nekem nézni nagyon megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Sziasztok. Van egy komoly problémám. Ha jól tudom ki lehet kapcsolni a légzsákot a jobb oldali ülésnél, hogy a gyerekülést be lehessen rakni, és elméletileg benne van a használati útmutatóban, csak az a baj hogy nekem csak németül van meg. Ha valaki meg tudná nekem nézni nagyon megköszönném. Nekem is benne van..........a kapcsoló helye.Rendszeresen elöl ül a nagyobbik lányom, és olyankor jó lenne kikapcsolni a lufit.De gyárilag nincs benne.... Amúgy azért ül elöl, mert hátul hányingere van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nekem is benne van..........a kapcsoló helye.Rendszeresen elöl ül a nagyobbik lányom, és olyankor jó lenne kikapcsolni a lufit.De gyárilag nincs benne.... Amúgy azért ül elöl, mert hátul hányingere van. :huh: És még szoftból sem lehet kikapcsolni....állitólag... legalábbis mikor mondtam, hogy nézzék meg nekem, be van-e kapcsolva, azt mondták, nem lehet kikapcsolni. Ha hazudtak, én is hazudok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Állítólag ki kell mérni a lufi ellenállatát, aztán váltókapcsolóval bekötni egy olyan értékű ellenállatot, mint a lufi, és ha gyerek van elől, akkor gyújtás adása előtt átkapcs, és rendszer azt hiszi, hogy ott a lufi, közben meg nem. Tehát valahogy a lekapcsolt lufit az ellenállat helyettesíti a rendszernek. Így nincs hibakód, és a lufi sem nyílik. Másik fórumon megcsinálta ezt valaki, ha kell jobban utána nézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Másik fórumon megcsinálta ezt valaki, ha kell jobban utána nézek. hasznos infó lenne, mert nekem jól jönne.Aztán majd Udit megkérem, hogy tegye be a kapcsot a gépsasba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 bizosíték ki. és ha controll világít legalább tudod, hogy nem fog beindulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 bizosíték ki. és ha controll világít legalább tudod, hogy nem fog beindulni. Meg a vezetőoldali sem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Meg a vezetőoldali sem.... némi kockázat benne van Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 némi kockázat benne van Inkább v.mi stabilabb megoldás kellene.Mondjuk egy kapcsoló.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Meg kell nézni a kapcsi rajzon, ez gyárilag hogyan van megoldva. Passzív vagy aktív elem a lelke. Ha aktív akkor cumi. De nem lehetetlen. majd hétvégén megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Meg kell nézni a kapcsi rajzon, ez gyárilag hogyan van megoldva. Passzív vagy aktív elem a lelke. Ha aktív akkor cumi. De nem lehetetlen. majd hétvégén megnézem. Thx! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Akkor gyárilag nem lehet kikapcsolni? Nem szivesen buherálnám meg a jószágot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 az enyémben nem, de ha adnál egy évjárato, motorkódot megnézem a hétvégén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 az enyémben nem, de ha adnál egy évjárato, motorkódot megnézem a hétvégén 98 ,1.6 16V motorkód passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 98 ,1.6 16V motorkód passz X16XEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Akkor gyárilag nem lehet kikapcsolni? Nem szivesen buherálnám meg a jószágot. A jelek szerint nem, de nem kell félni az utólagos kikapcsolós dologtól sem.Mert gyakorlatilag gyári módon lesz megoldva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az utasoldali légzsákot ki lehet-e iktatni házilag?(gyerekülés miatt) Elég egy sima ohmos ellenállás a csatira a légzsák helyett? Mert én hallotam ilyesmit egy autóműszerésztől, de ha én is megtudnám oldani nem kéne fizetni érte :huh: Előre is köszönöm. válasz: Elvileg igen! Áramtalaníts, húzd szét a csatiját, mérd meg a patron elleállását és ahhoz közeli (pár ohm) ellenállást tegyél a kapcsoló másik pontjára. Gondolom kapcsolhatóvá szeretnéd tenni... ismét a kérdés feltevő: Köszönöm a gyors segitséget! Nem mertem csak úgy nekiugrani gondoltam elöbb kérdezek. Amúgy a kapcsolóval az a baj, hogy lehet kontakthibás, vagy egy rossz időben történő átkapcsolás aztán rögtön világít a lámpa. Úgy gondoltam arra az időre kikötöm amíg igy kell hordani a picit, (mert ha az asszony viszi akkor jobb ha elöl van a gyerek). Aztán ha nagyobb lesz, akkor visszakötöm. (Gondoltam én) Mosolyog Mégegyszer köszönöm! válasz ismét: Örülök, hogy segíthettem. TapasztalataINK szerint a kapcsoló átkapcsolásakor fellépő igen rövid idejű szakadást a vezérlő nem veszi hibának. Tovább fenn kell állnia a szakadásnak, hogy kijelezze a hibát. Persze CSAK NAGYON JÓ MINŐSÉGŰ KAPCSOLÓT szabad használni erre a célra. az eredmény: "Hali! Ma végre kikötöttem az utasoldali légzsákot (asszem). 2.5 ohm-ot mértem a patron ellenállásának, ez lehetséges? Remélem a légzsákot találtam meg! A keztyűtartót kivettem és fölötte levő csatin mértem, volt benne egy rövidrezáró "lemezke" azt kivettem és ez az eredmény. Helyette bekötöttem egy ellenállást, és a lámpa üzemszerüen működik. Ha valamit nem jól csináltam, akkor írjatok! Ha jól akkori is, hogy megnyugodjak! :lol: Köszi! Mosolyog" ezt találtam most, szóval a jelek szerint ki lehet iktatni. A lényeg, hogy magát a patront kell kiiktatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Szerintetek ez micsoda? :huh: A kesztyűtartómban talátam, mikor még megvettem az autót, müanyagból van és a végén van egy kis lyuk is. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 van esetleg GM cikkszáma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 van esetleg GM cikkszáma? GM 10457400 PP/PE Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 továbbítottam emberemnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 továbbítottam emberemnek... Kösszi.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts