Adam1 Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Értem én,de belűlről is át lehet mosni slaggal még a rendszert is ha rákötöd!Biztosan tisztít az is valamit! Sajnos nincs alsó kifolyó benne,így csak ha kiszereljük,akkor lehetne rendesen kitisztítani!G-astrába már tettek alsót,ott könnyebben meg lehetne oldani,meg leereszteni! Itt még az a cumi hogy ha nincs kiszerelve a hűtő, akkor maradhat benne csapvíz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Gyárilag hány centisnek kell lennie az ablaktörlő lapátnak? Unix rendszeréből ki is derült: 475 de többnyire 480 mm, ez utóbbit választom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 480 mehet rá nyugodtan nekem is az van. Szerinted mi baja lesz fél centitől? :D :D Ja és ne Valeo-t vegyél mert car! Gyárilag hány centisnek kell lennie az ablaktörlő lapátnak? Unix rendszeréből ki is derült: 475 de többnyire 480 mm, ez utóbbit választom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Ruházz be egy 3000 ft-os nano bevonatra meg vegyél egy 1000ftos kínai ablaktörlőt, és elleszel vele jövő nyárig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 480 mehet rá nyugodtan nekem is az van. Szerinted mi baja lesz fél centitől? :D :D Ja és ne Valeo-t vegyél mert car! Na igen, múltkor szombaton a Láng-nál 35cm-est dobott a rendszer hátra (mindenhol máshol 33cm), mondom azért felrakom, csak elfér, hely van - hát éppen, de így is a caravan tetejét pont eléri, a pótféklámpánál meg már nem töröl, mert ott íves az üveg. Visszamentem (1,5 órával azelőtt vettem), hogy inkább kicserélném 33-asra, de az meg nem volt nekik, meg miután már kibontottam+kipróbáltam, vissza nem veszik - azt mondták, így kicserélni nem tudják, jöjjek vissza hétfőn, akkor már lesz 33cm-es és vehetek. Mondom köszönöm szépen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 No de itt már két centi a difi! Na igen, múltkor szombaton a Láng-nál 35cm-est dobott a rendszer hátra (mindenhol máshol 33cm), mondom azért felrakom, csak elfér, hely van - hát éppen, de így is a caravan tetejét pont eléri, a pótféklámpánál meg már nem töröl, mert ott íves az üveg. Visszamentem (1,5 órával azelőtt vettem), hogy inkább kicserélném 33-asra, de az meg nem volt nekik, meg miután már kibontottam+kipróbáltam, vissza nem veszik - azt mondták, így kicserélni nem tudják, jöjjek vissza hétfőn, akkor már lesz 33cm-es és vehetek. Mondom köszönöm szépen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Visszamentem (1,5 órával azelőtt vettem), hogy inkább kicserélném 33-asra, de az meg nem volt nekik, meg miután már kibontottam+kipróbáltam, vissza nem veszik - azt mondták, így kicserélni nem tudják, jöjjek vissza hétfőn, akkor már lesz 33cm-es és vehetek. Mondom köszönöm szépen... :D Akkor hasonlóan jártál mint én egy hamburgerrel!Jeges volt a közepe,mondom az eladónak,melegítse még egy kicsit!Mire a válasz az volt hogy már beleharaptam,nem teszi így vissza a mikróba,de másikat sem ad...Remélem azóta sem tudta lekaparni a hamburger darabjait a falról! :D Én mindig viszem magammal a használtat,mert a nagy áruházakban az olcsón semmi nincs rajta és ahhoz méregetem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 No de itt már két centi a difi! ööö...jja rosszul írtam, mert 34-eset kaptam, 1680 pénz volt- ez a zöld dobozos Com...nevű. :D Akkor hasonlóan jártál mint én egy hamburgerrel!Jeges volt a közepe,mondom az eladónak,melegítse még egy kicsit!Mire a válasz az volt hogy már beleharaptam,nem teszi így vissza a mikróba,de másikat sem ad...Remélem azóta sem tudta lekaparni a hamburger darabjait a falról! :D Én mindig viszem magammal a használtat,mert a nagy áruházakban az olcsón semmi nincs rajta és ahhoz méregetem! Mármint a használt hambit? :P Hozzávágtad a hambit a falhoz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Én most würth ablaktörlőt vettem rá, kíváncsi leszek milyen. Valaki nem tud eladó hűtőt 2.0 16V vectrához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Mármint a használt hambit? :P Hozzávágtad a hambit a falhoz? :D Valaki fényképezgette fél évig a mekis hambit,de megunta mert semmi változás nem történt rajta,így akár azt is hordhatnám! :lol: :D Nem vágtam falhoz,csak belendítettem neki egy-két "szép" szó kíséretében és jutott oda is belőle! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Tanknyílás ajtaját ki lehet valahogy szedni?Tegnap vettem észre hogy valaki feszegethette és amikor kinyitottam,majdnem leesett az ajtó helyéről!Eltörhetett vagy kiugorhatott valami a helyéről! :D Kezd nagyon elegem lenni egyes fajta emberekből!2 napja a garázsom előtti csatornatető tűnt el!(fél méteren múlt hogy belemenjek)Leszakították az ereszcsatornám,feszegetik az ajtóm és engem csuknak le ha elverem valamelyiket! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Ha nyitva van, biztosan lejön valahogy, azt vitte a karosszériásom a szín keveréshez el anno. Persze ha lezártad, naná, hogy nem bírta levenni a színesfém nagykereskedő. Szerencsére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Ha nyitva van, biztosan lejön valahogy, azt vitte a karosszériásom a szín keveréshez el anno. Persze ha lezártad, naná, hogy nem bírta levenni a színesfém nagykereskedő. Szerencsére. Persze,be volt reteszelve!Már a garázson belül is fém szekrénybe zárok be mindent,vicc az egész! Láttam 2 csavart az ajtónál,de nem tudom hogy ott lehet e kiszerelni vagy belülről az emelő,eü doboz helyéről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Sajnos ebben már nem tudok segíteni. (Lehet, hogy nem is fém szekrény kellene Neked, inkább két hatalmas rottweiler :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Sajnos ebben már nem tudok segíteni. (Lehet, hogy nem is fém szekrény kellene Neked, inkább két hatalmas rottweiler :icon4: ) :icon4: az biztos!Vagy pár méter 220-as kábel! :D Működik még az ABS-ed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Igen, semmi gondom vele, hála az égnek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi boy Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Szevasztok! NCDR-es rádiót kerestetik .... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Szevasztok! NCDR-es rádiót kerestetik .... :-) Helló! Nekem van 2 valamilyen gyári Vectra rádióm, jövő héten meg tudom mondani pontosan milyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nightmare Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Olyan problémám volna hogy ledeztem a müszerfalam és hát nem tudom pontosan miért összerakás után össze vissza jártak a mutatók na most a kilóméterórát és a fordulatszám mérőt azt már sikerült visszaállítani de a vizhöfok es a benzin mutató az nem csinal semmit meg semmit mozdul már megprobáltam egy pár dolgot de semmi.Ha valaki tudja hogy lehet öket müködésbe hozni azt megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Szia! Ezt a részt is ugyan azok olvassák,mint az elektromos vagy egyéb csevegés részt! :D Elég ide egyszer beírni,ha valaki tud úgy is fog segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Olyan problémám volna Másold át a hozzászólásod ide.Sztem tudnak segíteni a szakértők! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
primo Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Sziasztok! A kocsimon hátsó kipufogódobot kell cserélnem. Némi utánajárás eredményeképpen kiderült, hogy ehhez a típushoz ('97, X16XEL, 4 ajtó) kétféle is van. Egy szélesebb furaalakú lapos (ilyen van az enyémen is), a másik meg sima henger alakú. Készleten persze sehol nem volt a kettő, így nem tudtam összehasonlítani a felfogatást, de az egyik helyen azt mondta az eladó, hogy ő úgy tudja a lapos helyére fel lehet rakni a hengerest. Azt már nem tudta megmondani, hogy rögtön passzol vagy mókolni kell-e rajta. Szóval ha valaki tudja, hogy mi a helyzet ebben az esetben, kérem homályosítson fel, mielőtt nekiállok kipufogót rendelni. Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Sziasztok! A kocsimon hátsó kipufogódobot kell cserélnem. Némi utánajárás eredményeképpen kiderült, hogy ehhez a típushoz ('97, X16XEL, 4 ajtó) kétféle is van. Egy szélesebb furaalakú lapos (ilyen van az enyémen is), a másik meg sima henger alakú. Készleten persze sehol nem volt a kettő, így nem tudtam összehasonlítani a felfogatást, de az egyik helyen azt mondta az eladó, hogy ő úgy tudja a lapos helyére fel lehet rakni a hengerest. Azt már nem tudta megmondani, hogy rögtön passzol vagy mókolni kell-e rajta. Szóval ha valaki tudja, hogy mi a helyzet ebben az esetben, kérem homályosítson fel, mielőtt nekiállok kipufogót rendelni. Előre is köszönöm a segítséget! Nekem pl kicsit ovális a hátsó dobom (nem gyári), egy szorítóbilincsen (vagy mi a neve) vannak felhegesztve a kampók, melyek a kipuffrendszert tartó gumi fülekbe passzolnak bele. Szóval szerintem annyi a lényeg hogy elférjen a régi dob helyén, onnantól a kipufogóson vagyis a hegesztőn múlik hogy fel tudjátok-e rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Sziasztok! A kocsimon hátsó kipufogódobot kell cserélnem. Némi utánajárás eredményeképpen kiderült, hogy ehhez a típushoz ('97, X16XEL, 4 ajtó) kétféle is van. Egy szélesebb furaalakú lapos (ilyen van az enyémen is), a másik meg sima henger alakú. Készleten persze sehol nem volt a kettő, így nem tudtam összehasonlítani a felfogatást, de az egyik helyen azt mondta az eladó, hogy ő úgy tudja a lapos helyére fel lehet rakni a hengerest. Azt már nem tudta megmondani, hogy rögtön passzol vagy mókolni kell-e rajta. Szóval ha valaki tudja, hogy mi a helyzet ebben az esetben, kérem homályosítson fel, mielőtt nekiállok kipufogót rendelni. Előre is köszönöm a segítséget! Ha beviszed a forgalmit az eladónak,pontosan meg kellene mondania hogy melyik kipufogó fog stimmelni a tiédhez!Ha így is két fajta van és a régivel nem volt gond,akkor ugyan olyan formájút vegyél és nem kell hegesztgetni,szögelgetni hogy jó legyen,csak leszeded a régit és kb 1 óra múlva fent van az új! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts