Adam1 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Én egyszer régebben próbáltam, akkor nyitotta a kulcs a csomagtartót, de mindez elég nehéz, nyögvenyelős volt, mert ilyenkor ugye a kulccsal a zár motort is mozgatnod kell. Ha nagyon erőlteted, akár még bele is törhet a kulcs. Ha sikerült elfordítani a kulcsot (ha jól emlékszem 90 fokkal) akkor benyomásra lehet kinyitni a csomagtérajtót, viszont ilyenkor a kulcsot is bent kell hagyni, mert elfordított állapotban nem lehet kihúzni. A kulccsal együtt kellett benyomni. Viszont az előbb próbáltam kinyitni kulccsal, nem fordul el benne a kulcs. Se nyitott, se zárt állapotban. NAgyon erőltetni nem akarom. Egy szó mint száz, elég szar, de engem nem zavar, mert úgyse használom soha. Azért van a központi zár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Én már kétszer szétszedtem a zárat, de elég nehéz művelet. Sajna képeket nem csináltam, de ha jól emlékszem van benne egy kis vágottfém karika horonyban, hasonló célból mint a seegergyűrű, utána szét lehet óvatosan kalapálni a belsejét. A zárbetét úgy jön ki, ha kint van a komplett belseje óvatosan le kell ütögetni azt a fényes csőszerű valamit amit kívülről is látsz (azt hiszem két oldalon be van pontozva az fogja, de lejön) utána a kulccsal már ki lehet venni a közepét. Nekem valószínű az előző tulaj telenyomta zsírral mert úgy be voltak állva a lamellák, hogy csak csavarhúzóval tudtam kiütni őket. Utána mosóbenzines áztatás, tisztítás, majd összerakva már működnek a lamellák és fordul a betét. Összerakás után kicsit befújtam szilikonnal. Sajnos nem örökös, ha nincs heti rendszerességgel használva, akkor évente egyszer szét kell szedni mert újra beáll. Ha legközelebb szétszedem ledokumentálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Én már kétszer szétszedtem a zárat, de elég nehéz művelet. Sajna képeket nem csináltam, de ha jól emlékszem van benne egy kis vágottfém karika horonyban, hasonló célból mint a seegergyűrű, utána szét lehet óvatosan kalapálni a belsejét. A zárbetét úgy jön ki, ha kint van a komplett belseje óvatosan le kell ütögetni azt a fényes csőszerű valamit amit kívülről is látsz (azt hiszem két oldalon be van pontozva az fogja, de lejön) utána a kulccsal már ki lehet venni a közepét. Nekem valószínű az előző tulaj telenyomta zsírral mert úgy be voltak állva a lamellák, hogy csak csavarhúzóval tudtam kiütni őket. Utána mosóbenzines áztatás, tisztítás, majd összerakva már működnek a lamellák és fordul a betét. Összerakás után kicsit befújtam szilikonnal. Sajnos nem örökös, ha nincs heti rendszerességgel használva, akkor évente egyszer szét kell szedni mert újra beáll. Ha legközelebb szétszedem ledokumentálom. Nincs kedved hétvégén szétszedni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Saturation Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Én is szívesen megnéznék egy fényképekkel dokumentált szétszedést. Mert nem szeretnék úgy járni hogy félúton eltörök vlmit aztán meg csak pisloghatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Én egyszer régebben próbáltam, akkor nyitotta a kulcs a csomagtartót, de mindez elég nehéz, nyögvenyelős volt, mert ilyenkor ugye a kulccsal a zár motort is mozgatnod kell. Ha nagyon erőlteted, akár még bele is törhet a kulcs. Ha sikerült elfordítani a kulcsot (ha jól emlékszem 90 fokkal) akkor benyomásra lehet kinyitni a csomagtérajtót, viszont ilyenkor a kulcsot is bent kell hagyni, mert elfordított állapotban nem lehet kihúzni. A kulccsal együtt kellett benyomni. Viszont az előbb próbáltam kinyitni kulccsal, nem fordul el benne a kulcs. Se nyitott, se zárt állapotban. NAgyon erőltetni nem akarom. Egy szó mint száz, elég szar, de engem nem zavar, mert úgyse használom soha. Azért van a központi zár. Megnéztem,nekem most elég érdekesen működik :D -Központi,gombbal történő lezárása-reteszelése után a csomagtartó nem reteszel,kulccsal jobbra 45 fokot elmozdítva már igen - Ezután 90 fokot jobbra elfordítva a kulcsot,oldódik a reteszelés,de benyomva a gombot kulccsal sem nyílik,zárva marad - Gombbal ha kinyitom a zárakat,a csomagtartóban a kulcsot csak balra tudom elfordítani 90 fokkal és akkor zár a központi,majd jobbra 45 fok,akkor reteszel! De az ajtók zárait nem zárja le semennyire! :D Eddig jutottam,mert a parkolóban már furán néztek,hogy feszegetem a csomagtartót,majd ha nem szakad az eső jobban megvizsgálom,hogy is van ez! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Megnéztem,nekem most elég érdekesen működik :) -Központi,gombbal történő lezárása-reteszelése után a csomagtartó nem reteszel,kulccsal jobbra 45 fokot elmozdítva már igen - Ezután 90 fokot jobbra elfordítva a kulcsot,oldódik a reteszelés,de benyomva a gombot kulccsal sem nyílik,zárva marad - Gombbal ha kinyitom a zárakat,a csomagtartóban a kulcsot csak balra tudom elfordítani 90 fokkal és akkor zár a központi,majd jobbra 45 fok,akkor reteszel! De az ajtók zárait nem zárja le semennyire! :D Eddig jutottam,mert a parkolóban már furán néztek,hogy feszegetem a csomagtartót,majd ha nem szakad az eső jobban megvizsgálom,hogy is van ez! B) Höh? :D Nekem ha függőlegesen áll a kulcslyuk, akkor mindenhogy zárva van. Ha vízszintesen (jobbra 90°-ot frodítva), akkor ha a központi nyitva van, akkor a csomagtartó is. Ha távirányítóval vagy a sofőr ajtón kulccsal zárom a központit, akkor a csomagtér is bezár. Ha így, zárt állapotban még jobbra fordítom 45°-ot, akkor kulccsal együtt benyomva nyílik a csomagtér, de csak az. Hátulról az ajtók nyitását a csomagtérzárral nem tudom vezérelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Megnéztem,nekem most elég érdekesen működik :D -Központi,gombbal történő lezárása-reteszelése után a csomagtartó nem reteszel,kulccsal jobbra 45 fokot elmozdítva már igen - Ezután 90 fokot jobbra elfordítva a kulcsot,oldódik a reteszelés,de benyomva a gombot kulccsal sem nyílik,zárva marad - Gombbal ha kinyitom a zárakat,a csomagtartóban a kulcsot csak balra tudom elfordítani 90 fokkal és akkor zár a központi,majd jobbra 45 fok,akkor reteszel! De az ajtók zárait nem zárja le semennyire! :D Eddig jutottam,mert a parkolóban már furán néztek,hogy feszegetem a csomagtartót,majd ha nem szakad az eső jobban megvizsgálom,hogy is van ez! :) A csomagtartó az valóban reteszel? Ez nekem újdonság. Ha jól emlékszem itt egy sima toló-húzó motor van rákötve a csoimagtér zárszerkezetre, éppen olyan, mint azok a kínai univerzális cuccok, amelyek darabja 1000 Ft körül kapható. Ebben pediug semmi reteszelés nincs, két állása van, benyom, polaritást felcserélve kicsit. Hasonló van a tanksapkánál is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Höh? :D Nekem ha függőlegesen áll a kulcslyuk, akkor mindenhogy zárva van. Ha vízszintesen (jobbra 90°-ot frodítva), akkor ha a központi nyitva van, akkor a csomagtartó is. Ha távirányítóval vagy a sofőr ajtón kulccsal zárom a központit, akkor a csomagtér is bezár. Ha így, zárt állapotban még jobbra fordítom 45°-ot, akkor kulccsal együtt benyomva nyílik a csomagtér, de csak az. Hátulról az ajtók nyitását a csomagtérzárral nem tudom vezérelni. A kijelöltek nekem is így működnek,de jobbra 45 foknál nálam reteszel!A különbség hogy enyémen vízszintesen van a kulcslyuk! :D A csomagtartó az valóban reteszel? Ez nekem újdonság. Ha simán bezárom,akkor be tudom nyomni a gombot,de zárva van akkor is,viszont ha kulccsal ráfordítok,akkor hallani hogy megy valami motor és már a gombot sem tudom benyomni utána!(gondolom ez a reteszelés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 na én is megnéztem már kíváncsi lettem az 5. ajtó zárára ha riasztóval, ha kulccsal zárom az ajtókat akkor sem lehet nyitni kulccsal-se elfordítani benyomni mindíg de nem érdekel engem se, majd vakarózok ha elromlana az új riasztó és nem nyitná a bal első szintén új vezérlő sem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Szerintetek? Felismeri vki a márkákat vagy teljesen felejtős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Szerintetek? Felismeri vki a márkákat vagy teljesen felejtős? A féktárcsa márkáját nem ismerem,de a Saab-ot igen! :D Brembo tárcsa plusz a betétek ára is hasonló árban jön ki!(kicsit több)Persze nem a racing tárcsára gondoltam és nem is a kínaira... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Üdv! Valaki meg tudja nekem itt mondani, hogy X20DTL motoron hol találom a főtengely jeladót közérthetően? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zimpet Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van egy 1.7Td-m isuzu motorral, ami klímás! Ha megy a klíma, akkor a ventilátor, (mindegyik kapcsol) nem tudja lehűteni a vizet, mert egy pici erölködésnél is megy szépen fel a vízhőfok.... Akár 100 Cfok fölé is, és csak akkor hül vissza, ha kikapcsolom a klímát! Ha nem megy a klíma, akkor nincs gond, felmegy, kapcsol, lemegy! Még nem próbáltam, de gondolom emelkedőn is hasonlót produkálna hosszú távon. Nem fogy az olaj, nem olajosodik a víz, semmi ami hengerfejre utalna. HELP PLS! Köszönettel: Péter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van egy 1.7Td-m isuzu motorral, ami klímás! Ha megy a klíma, akkor a ventilátor, (mindegyik kapcsol) nem tudja lehűteni a vizet, mert egy pici erölködésnél is megy szépen fel a vízhőfok.... Akár 100 Cfok fölé is, és csak akkor hül vissza, ha kikapcsolom a klímát! Ha nem megy a klíma, akkor nincs gond, felmegy, kapcsol, lemegy! Még nem próbáltam, de gondolom emelkedőn is hasonlót produkálna hosszú távon. Nem fogy az olaj, nem olajosodik a víz, semmi ami hengerfejre utalna. HELP PLS! Köszönettel: Péter Az teljesen normális, ha erőlködésnél - vagy hosszabb emelkedőnél, ahol jobban "húzod a fülét - megy fel a vízhőfok. Ha ott van a hűtő előtt egy meleg klíma kondenzátor, az csak fokozza a dolgot. Viszont 100 fok fölé azért nem kéne nagyon mennie. Én mindenképpen azt mondom, elszennyeződött a hűtő, ezért leromlott a hűtés hatásfoka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zimpet Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Az teljesen normális, ha erőlködésnél - vagy hosszabb emelkedőnél, ahol jobban "húzod a fülét - megy fel a vízhőfok. Ha ott van a hűtő előtt egy meleg klíma kondenzátor, az csak fokozza a dolgot. Viszont 100 fok fölé azért nem kéne nagyon mennie. Én mindenképpen azt mondom, elszennyeződött a hűtő, ezért leromlott a hűtés hatásfoka. Köszönöm a választ. Akkor kéne vennem egy másik hűtőt? Csak mert az 60e körül mocorog.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Köszönöm a választ. Akkor kéne vennem egy másik hűtőt? Csak mert az 60e körül mocorog.. :D Nem kell egyből hűtőt venni. Lehet, hogy egy tisztítás is megteszi. Egyébként, klíma nélkül milyen hőfokon dolgozik a motor? 90-100-as tempónál, illetve hidegen elindulva mennyi idő alatt melegszik be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zimpet Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nem kell egyből hűtőt venni. Lehet, hogy egy tisztítás is megteszi. Egyébként, klíma nélkül milyen hőfokon dolgozik a motor? 90-100-as tempónál, illetve hidegen elindulva mennyi idő alatt melegszik be? Ilyen melegben kb. 10 perc autózás után meleg a víz, de nem figyeltem. Folyamatos menet közben 90 körül mozog, illetve pályán 130-140Km/h is 95-100C. egyébként a városban, ha megállok, akkor relatíve gyorsan felkúszik a ventilátor kapcsolásáig olyan 95-97C-ra. aztán vissza. Külső vagy belső tisztításra gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Ilyen melegben kb. 10 perc autózás után meleg a víz, de nem figyeltem. Folyamatos menet közben 90 körül mozog, illetve pályán 130-140Km/h is 95-100C. egyébként a városban, ha megállok, akkor relatíve gyorsan felkúszik a ventilátor kapcsolásáig olyan 95-97C-ra. aztán vissza. Külső vagy belső tisztításra gondoltál? A külső tisztítás első próbának gyorsabb és egyszerűbb! Nem maradt bent télről a kartonpapír? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
újraVectra Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van egy 1.7Td-m isuzu motorral, ami klímás! Ha megy a klíma, akkor a ventilátor, (mindegyik kapcsol) nem tudja lehűteni a vizet, mert egy pici erölködésnél is megy szépen fel a vízhőfok.... Akár 100 Cfok fölé is, és csak akkor hül vissza, ha kikapcsolom a klímát! Ha nem megy a klíma, akkor nincs gond, felmegy, kapcsol, lemegy! Még nem próbáltam, de gondolom emelkedőn is hasonlót produkálna hosszú távon. Nem fogy az olaj, nem olajosodik a víz, semmi ami hengerfejre utalna. HELP PLS! Köszönettel: Péter Működik-e mindkét ventillátor? A belsőt nyilván látod, ha bekapcsol, de amikor a klímát is használod a külső is bekapcsol, ez a klímahőcserélő előtt van. Ezt nem biztos, hogy látod, mert elöl a cuccok eltakarják (lökhárító, meg ilyenek...). Szóval, ha a külső nem működik, a belső nem elég a klímával együtt a hűtésre. A két radiátor között is el szokott tömömödni, persze a hűtőradiátor és/vagy a klíma hőcserélő is tele pakolódhat kosszal, tehát elsőre tényleg egy külső tisztítás, de azt ne csak felületesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Hogyan érdemes nekifogni a tisztításnak? Bár nálam túlmelegedés max klímával jön elő és akkor is csak ha állok már kb 1 órája :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Működik-e mindkét ventillátor? A belsőt nyilván látod, ha bekapcsol, de amikor a klímát is használod a külső is bekapcsol, ez a klímahőcserélő előtt van. Ezt nem biztos, hogy látod, mert elöl a cuccok eltakarják (lökhárító, meg ilyenek...). Szóval, ha a külső nem működik, a belső nem elég a klímával együtt a hűtésre. A két radiátor között is el szokott tömömödni, persze a hűtőradiátor és/vagy a klíma hőcserélő is tele pakolódhat kosszal, tehát elsőre tényleg egy külső tisztítás, de azt ne csak felületesen! Isuzunál a ként venti együtt szokott kapcsolni. Írta is, hogy mindegyik kapcsol. Kb 92 fokon kapcsol az első fokozat (legalábbis nálam). A második fokozatra nálam még sosem kapcsolt be. Egyébként a külső ventit könnyű meglátni, a rendszám alatt a rácson kell csak benézni. Nem takarja semmi. Szerintem érdemes lenne kiszerelni a hűtőt, és kívül belül teljesen kitisztítani, belül kimosni, kívül pedig lemosni. Kívül általában tele van legyekkel, és apróbb rovarokkal. Ha a hűtő ki van szerelve, akkor hozzá lehet férni a klímahűtőhöz is, és azt is kitisztítani kívülről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Hogyan érdemes nekifogni a tisztításnak? Bár nálam túlmelegedés max klímával jön elő és akkor is csak ha állok már kb 1 órája :D Lökhárító/hűtőmaszk le, és átmosni slaggal.Drasztikus megoldás a gőzborotva, de az a baj vele, hogy elhajlítja a a hűtőlamellákat, aztán pont oda kerül az ember, ahol a part éppen szakad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Lökhárító/hűtőmaszk le, és átmosni slaggal.Drasztikus megoldás a gőzborotva, de az a baj vele, hogy elhajlítja a a hűtőlamellákat, aztán pont oda kerül az ember, ahol a part éppen szakad. :D Nekem ugyan ezt a tippet adtátok a hűtő rendszer átöblítésére is,hogy ne kelljen kiszerelni!De tényleg csak sima vízzel,vagy van valami kímélő vegyszer is ehhez,ami leszedi a koszt a belső felületről,vagyis kimossa belőle?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Nekem ugyan ezt a tippet adtátok a hűtő rendszer átöblítésére is,hogy ne kelljen kiszerelni!De tényleg csak sima vízzel,vagy van valami kímélő vegyszer is ehhez,ami leszedi a koszt a belső felületről,vagyis kimossa belőle?! Én kívülről gondoltam átmosni, mert a lamellák közé berakódik a kosz.A hűtőt rendesen belülről csak úgy tudod normálisan átmosni, ha kiszereled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Én kívülről gondoltam átmosni, mert a lamellák közé berakódik a kosz.A hűtőt rendesen belülről csak úgy tudod normálisan átmosni, ha kiszereled. Értem én,de belűlről is át lehet mosni slaggal még a rendszert is ha rákötöd!Biztosan tisztít az is valamit! Sajnos nincs alsó kifolyó benne,így csak ha kiszereljük,akkor lehetne rendesen kitisztítani!G-astrába már tettek alsót,ott könnyebben meg lehetne oldani,meg leereszteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts