warwolf Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 itt egy auto ezen megfigyelhető a lufi nyitott állapota. G.T.K.-s Vectra B Hát nem tudom.Sztem erre közel ugyanannyi a ráfordítanivaló, mint amennyiért árulja.Ha egyáltalán sikerül újra rendbetenni az elejét....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mit akarsz ezzel tomi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mit akarsz ezzel tomi? :huh: A légzsák kibomlásának állapotát akarta ezzel prezentálni, hogy hol "enged" a kormányon a könnyítés...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A légzsák kibomlásának állapotát akarta ezzel prezentálni, hogy hol "enged" a kormányon a könnyítés...... Már kezdtem megijedni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A kormánykeréken az airbag felítar alatt vagy felett :lol: van egy vízszintes kikönnyítés ha egyenesbe áll a kormány akkor vízszintes :huh: Ez azért van ott, hogy ha a lufi begyújt akkor a műbőr (műanyag) meghatározott ponton szakadjon szét így segítve a lufi felfújódását, pozícionálását és az esetleges sérülések csökkentését. Köszi... éertem... akkor fogadjam el normálisnak, ha nyomkodom, akkor itt horpad :D Na jó na, többet nem tévesztem össze a dudával. Szóval onnan jön az egész, hogy ki volt gyulva a légzsákvisszajelző és elmentem kiolvasatni. És nem tudták kiolvasni, sőt a szerelő azt mondta, hogy szerinte ott még légzsák sincsen, hiszen enyhe nyomásra a kormány közepe horpadozik. Utána elmentem máshova hibakódot kiolvasatni, és rendbe is jött minden, miután átforrasztottam a csatikat az ülések alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ma reggel sikerült a gépsasnak produálnia egy hibakódot. 0130 Lambdaszonda problem...... Köszönöm Mackósajt cartársnak a gyors telefonos segítságet a kivillogás és hibakód terén!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nincs mit, bár nem örülök, hogy ilyen hiba kivillogását hozta a géped. Annyit még, hogy mivel fűtött szonda, ezért ha a fűtésre panaszkodna, azt külön kódon teszi. Szóval biztos a szondára panaszkodik, nem a fűtésére. ui: most jut eszembe, hogy azért kódokkal nem mindig variáltak opelék, mert mintha ismim C20NE a vecijében meg 13-as kóddal jött volna elő a lambda. (13-0130 :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nincs mit, bár nem örülök, hogy ilyen hiba kivillogását hozta a géped. Annyit még, hogy mivel fűtött szonda, ezért ha a fűtésre panaszkodna, azt külön kódon teszi. Szóval biztos a szondára panaszkodik, nem a fűtésére. ui: most jut eszembe, hogy azért kódokkal nem mindig variáltak opelék, mert mintha ismim C20NE a vecijében meg 13-as kóddal jött volna elő a lambda. (13-0130 :huh: ) Én arra gyanaxom, hogy a 4-2-1 tréfálta meg a lambdát, v. esetleg vezetékgond lehet.Ha nem, tehát fenáll majd a hibakód, akkor asszem meglátogatom a kipuffost, hogy villogjon 1t, és ha valóban gáz a szonda, akkor még mindig ott van Udinak a megoldása, ami v.mi chip v. ilyesmiről szól...... Majd kiderül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Én arra gyanaxom, hogy a 4-2-1 tréfálta meg a lambdát, v. esetleg vezetékgond lehet.Ha nem, tehát fenáll majd a hibakód, akkor asszem meglátogatom a kipuffost, hogy villogjon 1t, és ha valóban gáz a szonda, akkor még mindig ott van Udinak a megoldása, ami v.mi chip v. ilyesmiről szól...... Majd kiderül. :huh: ezt a megoldás dolgot elmesélhetnétek, mert hengerfurat és hengerfejtömítést leszámítva 2 egyforma mocival rendelkezünk. Még a vezérlő is ugyanaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Én arra gyanaxom, hogy a 4-2-1 tréfálta meg a lambdát, v. esetleg vezetékgond lehet.Ha nem, tehát fenáll majd a hibakód, akkor asszem meglátogatom a kipuffost, hogy villogjon 1t, és ha valóban gáz a szonda, akkor még mindig ott van Udinak a megoldása, ami v.mi chip v. ilyesmiről szól...... Majd kiderül. :lol: Mintha mondtad volna múltkor, hogy mostanában szinte csak rövidtávon járkálsz vele, lehet, hogy csak ki kéne kormolni egy kicsit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Mintha mondtad volna múltkor, hogy mostanában szinte csak rövidtávon járkálsz vele, lehet, hogy csak ki kéne kormolni egy kicsit :huh: Szombaton megvolt.Tekintve, hogy Kiskőrösről kb. 28-30 perc alatt viszaértem Kmétre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Szombaton megvolt.Tekintve, hogy Kiskőrösről kb. 28-30 perc alatt viszaértem Kmétre! :lol: Lehet, hogy akkor az a baj, hogy kapott a jóbol és most panaszkodik, hogy "még, még, még!!!" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Meg lett nézve szkóppal a szekér.A Lambda még jó, vagyis működik olykor.Kezdhetem felhajtani a megoldások tárházát! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 az az olykor az mit takar? Mert kb, mint egy ekg kéne kinézzen a jel, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 az az olykor az mit takar? Mert kb, mint egy ekg kéne kinézzen a jel, nem? Az EKG dolog helytálló, csak sokkal magasabb értékeket produkál, mint amit kellene.Meg olykor úgy nem mozdult nagyon semerre sem a jel.........de csak egy picit! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Az EKG dolog helytálló, csak sokkal magasabb értékeket produkál, mint amit kellene.Meg olykor úgy nem mozdult nagyon semerre sem a jel.........de csak egy picit! :huh: Na az kb. annyira jó, mint az index. Most jó, most nem jó, most jó, most megint nem jó :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Badjoy Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Még meg sincs a kocsi, de már hülyeségeken jár az agyam. :huh: Kérdések, melyek nem hagynak nyugodni: manuális tükrös kocsit mennyire bonyolult átalakítani elektromosra? Manuális klímás, automatára? És az utcsó: hátsó ablakemelőt elektromossá varázsolni? Illetve félig meddig végig turtam a forumot, de chiptuningos embert nem nagyon írtatok (benzineshez). Nem tanácsolt, vagy nem tudtok? Mindnen választ előre is köszönök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Még meg sincs a kocsi, de már hülyeségeken jár az agyam. :huh: Kérdések, melyek nem hagynak nyugodni: manuális tükrös kocsit mennyire bonyolult átalakítani elektromosra? Manuális klímás, automatára? És az utcsó: hátsó ablakemelőt elektromossá varázsolni? Illetve félig meddig végig turtam a forumot, de chiptuningos embert nem nagyon írtatok (benzineshez). Nem tanácsolt, vagy nem tudtok? Mindnen választ előre is köszönök! Mindent lehet, csak pénz kérdése.Főleg digitre varázsolni a manuális klímát.A többi "elvileg" 1Xű. A csipptuning :D pedig önmagában kevés.Elég sok mindenbe bele kell nyúlni ahhoz, hogy érdemi is legyen.A varázslásos dolgot pedig nyugodtan felejtsd el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Én Omiba gondolkodtam a digitesítésen, de inkább marad a manuális, ráadásul az megbízhatóbb, és a valag lóvét másra költöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli01 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mindent lehet, csak pénz kérdése.Főleg digitre varázsolni a manuális klímát.A többi "elvileg" 1Xű. A csipptuning :lol: pedig önmagában kevés.Elég sok mindenbe bele kell nyúlni ahhoz, hogy érdemi is legyen.A varázslásos dolgot pedig nyugodtan felejtsd el. :huh: Csákány.. Kérdés: Fedélzeti computert utólag berakni??? Lehetséges?? Drága mulatság?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Csákány.. Kérdés: Fedélzeti computert utólag berakni??? Lehetséges?? Drága mulatság?? 2 megoldás létezik: 1. gyári BC: MID bezserzés, bekötés, tech2 programozás, ablaktörlő kapcsoló, jeladók beszerzése, bekötése kicsit hosszadalmasabb művelet, és kérdés mennyiért kapod meg a dolgokat 2. http://www.bcweb.hu ez egyszerűbb ilyen van nekem, és még rengeteg embernek. Bármilyen kérdésed van vele kapcsolatban keresd meg nyugodtan opel16v kollégát a fórumon. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nekem sikerült! Gyári BC a TID helyett MID plusz Check Control Tökéletes csak a fogyasztási adataim kb 1,5l-el magasabbak a valódinál. De nagyon klassz dolog. Bár az előzőben bcweb-es volt és az is király, talán gazdaságosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Egyelőre csak melegedésnél, de az enyém is elég jól hallhatóan recseg............. Ezt találtam, még nem próbáltam ki, majd holnap, de hátha segít.... recseg a műszerfal Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ezt találtam, még nem próbáltam ki, majd holnap, de hátha segít.... recseg a műszerfal Utánahúz a műszerfalrögzítő csavarnak?Vagy csak én vagyok túl fantáziátlan? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Utánahúz a műszerfalrögzítő csavarnak?Vagy csak én vagyok túl fantáziátlan? :huh: Aha.... holnap megpróbálom... és majd az első fagyos reggelen meg is mondom az eredményt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts