Bocsek Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Nemrég rendeltem első fékbetéteket. ATE márkájú, német ebay, 8.5Euró! (itthon 10345Ft-ért találtam legolcsóbban) Igaz erra még rájött a szállítási költség, ami 19 euró, de mivel mást is rendeltem onnan másnak, így a postaköltséget feleztük. Még így is csak 4600Ft volt, ami kevesebb mint fele az itthoninak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Én Juridot vettem most. 6000 volt Nemrég rendeltem első fékbetéteket. ATE márkájú, német ebay, 8.5Euró! (itthon 10345Ft-ért találtam legolcsóbban) Igaz erra még rájött a szállítási költség, ami 19 euró, de mivel mást is rendeltem onnan másnak, így a postaköltséget feleztük. Még így is csak 4600Ft volt, ami kevesebb mint fele az itthoninak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
baluinopel Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Sziasztok Segítségre lenne szükségem. Vettem a napokban egy opel vectrát. 16 szelepes 1.6os benzines, injektroros, 1996. 6.-hó Kérdésem az lenne,hogy minek tudható be az,hogy rángat. Ha szépen lassan adagolom a gázt akkor nincs gond,de ha odalépek akkor erőteljesen rángat az auto. Gyorsulgat,de rángat közbe! Ha dombnak megyek,akkor talán jelentősebb ez a jelenség,de sík terepen is mindig csinálja! Légyszi segítsetek,hogy mi lehet a gondja! Előre is köszönöm.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Sziasztok Segítségre lenne szükségem. Vettem a napokban egy opel vectrát. 16 szelepes 1.6os benzines, injektroros, 1996. 6.-hó Kérdésem az lenne,hogy minek tudható be az,hogy rángat. Ha szépen lassan adagolom a gázt akkor nincs gond,de ha odalépek akkor erőteljesen rángat az auto. Gyorsulgat,de rángat közbe! Ha dombnak megyek,akkor talán jelentősebb ez a jelenség,de sík terepen is mindig csinálja! Légyszi segítsetek,hogy mi lehet a gondja! Előre is köszönöm.! Üdv. a fórumban ,mindjárt jönnek a benzines cartársak ,Ők biztos tudnak segíteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Ugyanilyen hibánál nekem egyszer gyertyakábel bajom volt. Sziasztok Segítségre lenne szükségem. Vettem a napokban egy opel vectrát. 16 szelepes 1.6os benzines, injektroros, 1996. 6.-hó Kérdésem az lenne,hogy minek tudható be az,hogy rángat. Ha szépen lassan adagolom a gázt akkor nincs gond,de ha odalépek akkor erőteljesen rángat az auto. Gyorsulgat,de rángat közbe! Ha dombnak megyek,akkor talán jelentősebb ez a jelenség,de sík terepen is mindig csinálja! Légyszi segítsetek,hogy mi lehet a gondja! Előre is köszönöm.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Ugyanilyen hibánál nekem egyszer gyertyakábel bajom volt. Vagy maga a gyertya is lehet a hiba forrása, nekem is így végezte az előző szett gyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Nemrég rendeltem első fékbetéteket. ATE márkájú, német ebay, 8.5Euró! (itthon 10345Ft-ért találtam legolcsóbban) Igaz erra még rájött a szállítási költség, ami 19 euró, de mivel mást is rendeltem onnan másnak, így a postaköltséget feleztük. Még így is csak 4600Ft volt, ami kevesebb mint fele az itthoninak. :D HátITT nem jártál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
baluinopel Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Vagy maga a gyertya is lehet a hiba forrása, nekem is így végezte az előző szett gyertya. NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁÁLASZOKAT. AKKOR KICSERÉLEM A GYERTYÁLAT ÉS A KÁBELT. HA VAN MÉG ÖTLET,AKKOR SZÍVESEN VÁROM :D ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁÁLASZOKAT. AKKOR KICSERÉLEM A GYERTYÁLAT ÉS A KÁBELT. HA VAN MÉG ÖTLET,AKKOR SZÍVESEN VÁROM :D ÜDV Előtte egy gyertya tisztítás,szemrevételezés,kábelek csatlakozásának ellenőrzése nem árthat!Lehet meg is lesz a hiba! Autóvillamosági ki tudja mérni a kábeleket,nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Ha jól emléxem ,régebben vki irta a pontos adatokat ,menni ohm-nak kell lennie 1 gy.kábelnek . Link to comment Megosztás: More sharing options...
baluinopel Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Ha jól emléxem ,régebben vki irta a pontos adatokat ,menni ohm-nak kell lennie 1 gy.kábelnek . köszi,akkor holnap leellenörzöm ezeket. köszönöm szépen. akkor ez nem egy komoly motorikus baj? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 köszi,akkor holnap leellenörzöm ezeket. köszönöm szépen. akkor ez nem egy komoly motorikus baj? üdv Ha szerencséd van akkor nem, ha a gyújtás jó és mégis rángat az már valószínűleg nagyobb hiba lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
baluinopel Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Ha szerencséd van akkor nem, ha a gyújtás jó és mégis rángat az már valószínűleg nagyobb hiba lehet :D Hello mindenkinek! Sikerült orvosolni a problémát!! A gyertya volt a ludas. Miután kiszereltük a gyertyákat 2ben állt az olaj,folyt le róla,magyarul uszott benne:( ez gondolom azért lehetett,mert az előző tulaj cserélt rajta hengerfejtömítést,és gondolom odafojt az olaj. Kipucoltuk a gyertyákat és annak a helyét is ahova ,megy,és már nem rángatott annyira! Vettem bele új GM gyertyákat, (alapból is az volt benne,de pl a porcelán is sárga volt már rajta,szóval elég régen lehetett cserélve) és mostmár jól megy a gépezet,és nem rángat. Köszi mindenkinek a tippeket. Kérdésem még az lenne,hogy tudtok-e valami helyet ahol vehetnék egy középdobot,mert az lyukas...nagyon oda van... vagy tegyek bele gázgyorsítót? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Hello mindenkinek! Sikerült orvosolni a problémát!! A gyertya volt a ludas. Miután kiszereltük a gyertyákat 2ben állt az olaj,folyt le róla,magyarul uszott benne:( ez gondolom azért lehetett,mert az előző tulaj cserélt rajta hengerfejtömítést,és gondolom odafojt az olaj. Kipucoltuk a gyertyákat és annak a helyét is ahova ,megy,és már nem rángatott annyira! Vettem bele új GM gyertyákat, (alapból is az volt benne,de pl a porcelán is sárga volt már rajta,szóval elég régen lehetett cserélve) és mostmár jól megy a gépezet,és nem rángat. Köszi mindenkinek a tippeket. Kérdésem még az lenne,hogy tudtok-e valami helyet ahol vehetnék egy középdobot,mert az lyukas...nagyon oda van... vagy tegyek bele gázgyorsítót? Üdv Az, hogy olajban állt a gyertya, nem hengerfejtömítés, hanem szelepfedél tömítés gond. Ami fontos, hogy az új gyertya is nemsokára olajban fog állni, valamint hogy ezt a tömítést sokkal könnyebb és olcsóbb cserélni. Legalábbis 2.0 16V-nél így van, de gyanítom a tiednél sem lehet sokkal másképp. Sok problémamentes km-t a verdával! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
baluinopel Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Az, hogy olajban állt a gyertya, nem hengerfejtömítés, hanem szelepfedél tömítés gond. Ami fontos, hogy az új gyertya is nemsokára olajban fog állni, valamint hogy ezt a tömítést sokkal könnyebb és olcsóbb cserélni. Legalábbis 2.0 16V-nél így van, de gyanítom a tiednél sem lehet sokkal másképp. Sok problémamentes km-t a verdával! :D Köszönöm a jókívánságot! Nem lesz oljaos megint (remélem) mert elírtam. Nem hengerfej,hanem szelepfedéltömítés volt cserélve. Középdob vásárlásában tudtok segíteni? Vagy inkább gázgyórsítót tegyek a helyére? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Köszönöm a jókívánságot! Nem lesz oljaos megint (remélem) mert elírtam. Nem hengerfej,hanem szelepfedéltömítés volt cserélve. Középdob vásárlásában tudtok segíteni? Vagy inkább gázgyórsítót tegyek a helyére? üdv Olyan középdobot keress aminek a formája megegyezik a gyárival, valami 20e körül volt 1 éve amikor nekem is cserélve lett és az még nem kezdett el rozsdásodni sem. Gázgyorsító suzuki swiftre kell ezekre nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Olyan középdobot keress aminek a formája megegyezik a gyárival, valami 20e körül volt 1 éve amikor nekem is cserélve lett és az még nem kezdett el rozsdásodni sem. Gázgyorsító suzuki swiftre kell ezekre nem :D Az nagyon kell rájuk :D :) baluinopel:Ha nincs nagy kedvezményed valahol,szerintem a Bárdi-Unixban találni fogsz jó áron középdobot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Emberek! Hogy tudom kicserélni a tetőantenna talp alatt lévő gumitömítést? Kicsavartam az antennát, alatta van egy kis csillagfejű csavar- elég azt kiszedni hozzá, vagy le kell bontani a tetőkárpitot? Mármint a hátsó részét?Meg ugye kellene ilyen a gumitömítést szereznem, de eddig nem kaptam itt nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Emberek! Hogy tudom kicserélni a tetőantenna talp alatt lévő gumitömítést? Kicsavartam az antennát, alatta van egy kis csillagfejű csavar- elég azt kiszedni hozzá, vagy le kell bontani a tetőkárpitot? Mármint a hátsó részét?Meg ugye kellene ilyen a gumitömítést szereznem, de eddig nem kaptam itt nálunk. Nekem sedan kivitelen le kellett bontani hozzá a 3. féklámpát és a tetőkárpitot. Az más kérdés, hogy utána sem lehetett leszedni az antennát, mert úgy össze volt rohadva a csavar. :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Nekem nagyon profi cápauszony antennám van ami bár láttam ugyanilyet egy másik vekin nem hinném h gyári :D Le kéne festeni mer a szine már nem az igazi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Nekem (4 ajtós sedan) a hátsó ablakfűtés az antenna. Ez az egyik legprofibb dolog amit ennél az autónál kitaláltak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Nekem (4 ajtós sedan) a hátsó ablakfűtés az antenna. Ez az egyik legprofibb dolog amit ennél az autónál kitaláltak :D Szintén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Szintén :D Ha annyira jó, akkor nem értem, B2-re miért tették át a tetőre? :D Így egy rohadási ponttal több, nekem is azért piszkáltuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Ha annyira jó, akkor nem értem, B2-re miért tették át a tetőre? :D Így egy rohadási ponttal több, nekem is azért piszkáltuk. Passz... amiért a C vectrának pálcás tartója van a motorháztetőnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Nekem (4 ajtós sedan) a hátsó ablakfűtés az antenna. Ez az egyik legprofibb dolog amit ennél az autónál kitaláltak :D Mindíg tanul az ember...Akkor a tetőantenna csak a telefon miatt(már ha lenne benne) van rajta?Arra nem lehetne rákötni az antennát? Nem értem hogy van összefüggésben az ablakfűtés és az antenna,pedig már szedtem szét ott a csatlakozókat!Leírnád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts