Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nemrég rendeltem első fékbetéteket. ATE márkájú, német ebay, 8.5Euró! (itthon 10345Ft-ért találtam legolcsóbban) Igaz erra még rájött a szállítási költség, ami 19 euró, de mivel mást is rendeltem onnan másnak, így a postaköltséget feleztük. Még így is csak 4600Ft volt, ami kevesebb mint fele az itthoninak. :D

Elküldve

Én Juridot vettem most. 6000 volt

Nemrég rendeltem első fékbetéteket. ATE márkájú, német ebay, 8.5Euró! (itthon 10345Ft-ért találtam legolcsóbban) Igaz erra még rájött a szállítási költség, ami 19 euró, de mivel mást is rendeltem onnan másnak, így a postaköltséget feleztük. Még így is csak 4600Ft volt, ami kevesebb mint fele az itthoninak. :D
Elküldve

Sziasztok

Segítségre lenne szükségem.

Vettem a napokban egy opel vectrát.

16 szelepes 1.6os benzines, injektroros, 1996. 6.-hó

Kérdésem az lenne,hogy minek tudható be az,hogy rángat.

Ha szépen lassan adagolom a gázt akkor nincs gond,de ha odalépek akkor erőteljesen rángat az auto.

Gyorsulgat,de rángat közbe! Ha dombnak megyek,akkor talán jelentősebb ez a jelenség,de sík terepen is mindig csinálja!

Légyszi segítsetek,hogy mi lehet a gondja!

Előre is köszönöm.!

Elküldve
Sziasztok

Ha szépen lassan adagolom a gázt akkor nincs gond,de ha odalépek akkor erőteljesen rángat az auto.

Gyorsulgat,de rángat közbe! Ha dombnak megyek,akkor talán jelentősebb ez a jelenség,de sík terepen is mindig csinálja!

Előre is köszönöm.!

Üdv. a fórumban ,mindjárt jönnek a benzines cartársak ,Ők biztos tudnak segíteni :D

Elküldve

Ugyanilyen hibánál nekem egyszer gyertyakábel bajom volt.

Sziasztok

Előre is köszönöm.!

Elküldve
Ugyanilyen hibánál nekem egyszer gyertyakábel bajom volt.

Vagy maga a gyertya is lehet a hiba forrása, nekem is így végezte az előző szett gyertya.

Elküldve

HátITT nem jártál ?

Elküldve
Vagy maga a gyertya is lehet a hiba forrása, nekem is így végezte az előző szett gyertya.

NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁÁLASZOKAT.

AKKOR KICSERÉLEM A GYERTYÁLAT ÉS A KÁBELT.

HA VAN MÉG ÖTLET,AKKOR SZÍVESEN VÁROM :D

ÜDV

Elküldve
NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁÁLASZOKAT.

AKKOR KICSERÉLEM A GYERTYÁLAT ÉS A KÁBELT.

HA VAN MÉG ÖTLET,AKKOR SZÍVESEN VÁROM :D

ÜDV

Előtte egy gyertya tisztítás,szemrevételezés,kábelek csatlakozásának ellenőrzése nem árthat!Lehet meg is lesz a hiba!

Autóvillamosági ki tudja mérni a kábeleket,nem?

Elküldve
Ha jól emléxem ,régebben vki irta a pontos adatokat ,menni ohm-nak kell lennie 1 gy.kábelnek .

köszi,akkor holnap leellenörzöm ezeket.

köszönöm szépen.

akkor ez nem egy komoly motorikus baj?

üdv

Elküldve
köszi,akkor holnap leellenörzöm ezeket.

köszönöm szépen.

akkor ez nem egy komoly motorikus baj?

üdv

Ha szerencséd van akkor nem, ha a gyújtás jó és mégis rángat az már valószínűleg nagyobb hiba lehet :D

Elküldve
Ha szerencséd van akkor nem, ha a gyújtás jó és mégis rángat az már valószínűleg nagyobb hiba lehet :D

Hello mindenkinek!

Sikerült orvosolni a problémát!!

A gyertya volt a ludas.

Miután kiszereltük a gyertyákat 2ben állt az olaj,folyt le róla,magyarul uszott benne:(

ez gondolom azért lehetett,mert az előző tulaj cserélt rajta hengerfejtömítést,és gondolom odafojt az olaj.

Kipucoltuk a gyertyákat és annak a helyét is ahova ,megy,és már nem rángatott annyira!

Vettem bele új GM gyertyákat, (alapból is az volt benne,de pl a porcelán is sárga volt már rajta,szóval elég régen lehetett cserélve)

és mostmár jól megy a gépezet,és nem rángat.

Köszi mindenkinek a tippeket.

Kérdésem még az lenne,hogy tudtok-e valami helyet ahol vehetnék egy középdobot,mert az lyukas...nagyon oda van...

vagy tegyek bele gázgyorsítót?

Üdv

Elküldve
Hello mindenkinek!

Sikerült orvosolni a problémát!!

A gyertya volt a ludas.

Miután kiszereltük a gyertyákat 2ben állt az olaj,folyt le róla,magyarul uszott benne:(

ez gondolom azért lehetett,mert az előző tulaj cserélt rajta hengerfejtömítést,és gondolom odafojt az olaj.

Kipucoltuk a gyertyákat és annak a helyét is ahova ,megy,és már nem rángatott annyira!

Vettem bele új GM gyertyákat, (alapból is az volt benne,de pl a porcelán is sárga volt már rajta,szóval elég régen lehetett cserélve)

és mostmár jól megy a gépezet,és nem rángat.

Köszi mindenkinek a tippeket.

Kérdésem még az lenne,hogy tudtok-e valami helyet ahol vehetnék egy középdobot,mert az lyukas...nagyon oda van...

vagy tegyek bele gázgyorsítót?

Üdv

Az, hogy olajban állt a gyertya, nem hengerfejtömítés, hanem szelepfedél tömítés gond. Ami fontos, hogy az új gyertya is nemsokára olajban fog állni, valamint hogy ezt a tömítést sokkal könnyebb és olcsóbb cserélni. Legalábbis 2.0 16V-nél így van, de gyanítom a tiednél sem lehet sokkal másképp.

Sok problémamentes km-t a verdával! :D

Elküldve
Az, hogy olajban állt a gyertya, nem hengerfejtömítés, hanem szelepfedél tömítés gond. Ami fontos, hogy az új gyertya is nemsokára olajban fog állni, valamint hogy ezt a tömítést sokkal könnyebb és olcsóbb cserélni. Legalábbis 2.0 16V-nél így van, de gyanítom a tiednél sem lehet sokkal másképp.

Sok problémamentes km-t a verdával! :D

Köszönöm a jókívánságot!

Nem lesz oljaos megint (remélem) mert elírtam. Nem hengerfej,hanem szelepfedéltömítés volt cserélve.

Középdob vásárlásában tudtok segíteni?

Vagy inkább gázgyórsítót tegyek a helyére?

üdv

Elküldve
Köszönöm a jókívánságot!

Nem lesz oljaos megint (remélem) mert elírtam. Nem hengerfej,hanem szelepfedéltömítés volt cserélve.

Középdob vásárlásában tudtok segíteni?

Vagy inkább gázgyórsítót tegyek a helyére?

üdv

Olyan középdobot keress aminek a formája megegyezik a gyárival, valami 20e körül volt 1 éve amikor nekem is cserélve lett és az még nem kezdett el rozsdásodni sem. Gázgyorsító suzuki swiftre kell ezekre nem :D

Elküldve
Olyan középdobot keress aminek a formája megegyezik a gyárival, valami 20e körül volt 1 éve amikor nekem is cserélve lett és az még nem kezdett el rozsdásodni sem. Gázgyorsító suzuki swiftre kell ezekre nem :D

Az nagyon kell rájuk :D :)

baluinopel:Ha nincs nagy kedvezményed valahol,szerintem a Bárdi-Unixban találni fogsz jó áron középdobot!

Elküldve

Emberek! Hogy tudom kicserélni a tetőantenna talp alatt lévő gumitömítést? Kicsavartam az antennát, alatta van egy kis csillagfejű csavar- elég azt kiszedni hozzá, vagy le kell bontani a tetőkárpitot? Mármint a hátsó részét?Meg ugye kellene ilyen a gumitömítést szereznem, de eddig nem kaptam itt nálunk.

Elküldve
Emberek! Hogy tudom kicserélni a tetőantenna talp alatt lévő gumitömítést? Kicsavartam az antennát, alatta van egy kis csillagfejű csavar- elég azt kiszedni hozzá, vagy le kell bontani a tetőkárpitot? Mármint a hátsó részét?Meg ugye kellene ilyen a gumitömítést szereznem, de eddig nem kaptam itt nálunk.

Nekem sedan kivitelen le kellett bontani hozzá a 3. féklámpát és a tetőkárpitot. Az más kérdés, hogy utána sem lehetett leszedni az antennát, mert úgy össze volt rohadva a csavar. :D :D :)

Elküldve

Nekem nagyon profi cápauszony antennám van ami bár láttam ugyanilyet egy másik vekin nem hinném h gyári :D Le kéne festeni mer a szine már nem az igazi :D

Elküldve

Nekem (4 ajtós sedan) a hátsó ablakfűtés az antenna.

Ez az egyik legprofibb dolog amit ennél az autónál kitaláltak :D

Elküldve
Szintén :D

Ha annyira jó, akkor nem értem, B2-re miért tették át a tetőre? :D Így egy rohadási ponttal több, nekem is azért piszkáltuk.

Elküldve
Ha annyira jó, akkor nem értem, B2-re miért tették át a tetőre? :D Így egy rohadási ponttal több, nekem is azért piszkáltuk.

Passz... amiért a C vectrának pálcás tartója van a motorháztetőnek :D

Elküldve
Nekem (4 ajtós sedan) a hátsó ablakfűtés az antenna.

Ez az egyik legprofibb dolog amit ennél az autónál kitaláltak :D

Mindíg tanul az ember...Akkor a tetőantenna csak a telefon miatt(már ha lenne benne) van rajta?Arra nem lehetne rákötni az antennát?

Nem értem hogy van összefüggésben az ablakfűtés és az antenna,pedig már szedtem szét ott a csatlakozókat!Leírnád?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.