Hanguci Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Nem tudom mi a bajod, de lassan lenyugodhatnának a kedélyek. Adam első reakciója számomra is teljesen érthető, hiszen úgy írtad le az autót, mintha roncs lenne. Olvasd el újra és próbáld meg külső szemmel értelmezni :D Itt senkinek sincsenek "milliói", szerinted miért ezt az autót vezetjük. Persze jópáran azért, mert ez a kedvencük, de a többség szintén az ár/érték miatt választotta ezt az autót, hiszen viszonylag olcsón egy nagy, kényelmes és szép autó kerül hozzájuk. Nem ítéllek el amiatt, mert megvetted, ha hibákat produkált is. Én is így vettem, mert megszerettem amint beleültem. Viszont elvittem márkaszervízbe egy állapotfelmérésre, ahol kb elmondták mik lehetnek a hibák, mennyibe kerül kb a javítás, és lealkudtam kb. ~60e-el így is többet fizettem, de megérte nekem. Elég sok helyen le van írva, mit kell nézni akár konkrétan B veki vásárlása esetén is. A tiednél ha van szervízkönyv, akkor tudod mikor cseréltek BIZTOSAN vezérlést, stb, szóval nagy gond nem lehet. 1 év alatt tönkretenni egy autót igen nehéz. Ha előtte jól gondozták, akkor nagy baja nem lehet. Azt viszont illett volna tudni, hogy vásárlás után "kötelező" az olaj, szűrők, gyertyák, (és a vezérlés) cseréje, ezt bele kell kalkulálni az összegbe amit a kocsira szánsz. De ez MIND le van írva, ha nem is itt, de a vectraclub fórumán elég részletesen és szépen összeszedve. Ezért kaptál 1-1 olyan választ amit te ellenségesnek vélsz. De ha visszaolvasol, itt nem egymást fikázzuk, tanulunk egymás hibáiból, próbálunk segíteni, csak értetlenkedünk, ha valaki olyat csinál, amiről le van írva 10x, hogy nem kéne. Szóval, szeretném kérni, hogy szűnjön meg az ironizálás, fikázás, visszavágás, akárhogy is nevezzük. Ha van még technikai jellegű kérdésed arra szívesen megpróbálunk válaszolni, SEGÍTENI. Aki válaszol az meg lehetőleg felejtse el az eddigieket, indítsunk tiszta lappal. Tehát jim, van még valami műszaki gond az autóddal? A kipufogóról annyit, hogy nem biztos, hogy "gányolás". A leömló utáni részt lehet hegesztéssel javítani, ami 1-2 évet ki is bír, de egy idő után cserélni kell. Ez magában nem akkora baj. Estét !egyetértek ! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Nem tudom mi a bajod, de lassan lenyugodhatnának a kedélyek. Adam első reakciója számomra is teljesen érthető, hiszen úgy írtad le az autót, mintha roncs lenne. Olvasd el újra és próbáld meg külső szemmel értelmezni :) :D Erről van szó. A hozzászólása olyan volt, mintha egy ép darab nem lenne azon az autón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jimvincent Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Szuperjó! Mivel hibákra kerestem megoldást, vagy legalábbis a megoldáshoz közelebb irányító válaszokat, ezért minek írjam le, hogy mennyiért vettem, mennyit alkudtam, meg igazából mennyire beleszerettem első látásra? Ez a topic nem a hibákról szól? Most kérlek benneteket, hogy az én szemszögemből próbáljátok nézni a dolgokat. Miért olvassak vissza és nézzem más szemmel? Tapasztaltabb emberektől akartam tanácsot kérni, mégha úgy is nézhetett ki, hogy a kocsi egy roncs. (?) Miért is,? Mert a hibákról szóló topicban hibákról írtam? Okkal éreztem azt, hogy valaki nekem ugrott ahelyett, hogy segített volna! Nem is akarok változtatni az álláspontomon. Bocsánatot kérek azoktól akikben viszolygást kelthetett, hogy "ironizáltam", de nekem akkor sem jön be az új tagok "Ember! Mit vettél?" stb.. fogadása. Akik köszöntöttek azoknak köszönöm szépen, nekik ígérem, nem fogok puffogni! Szeretnék sok dolgot megvitatni a vekiről, mert nekem Ford után kicsit új a dolog. Volt már egy kis Corsám, meg egy D kadettom is, de összehasonlíthatatlanul jobb a feelingje a vectrának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Szuperjó! Mivel hibákra kerestem megoldást, vagy legalábbis a megoldáshoz közelebb irányító válaszokat, ezért minek írjam le, hogy mennyiért vettem, mennyit alkudtam, meg igazából mennyire beleszerettem első látásra? Ez a topic nem a hibákról szól? Most kérlek benneteket, hogy az én szemszögemből próbáljátok nézni a dolgokat. Miért olvassak vissza és nézzem más szemmel? Tapasztaltabb emberektől akartam tanácsot kérni, mégha úgy is nézhetett ki, hogy a kocsi egy roncs. (?) Miért is,? Mert a hibákról szóló topicban hibákról írtam? Okkal éreztem azt, hogy valaki nekem ugrott ahelyett, hogy segített volna! Nem is akarok változtatni az álláspontomon. Bocsánatot kérek azoktól akikben viszolygást kelthetett, hogy "ironizáltam", de nekem akkor sem jön be az új tagok "Ember! Mit vettél?" stb.. fogadása. Akik köszöntöttek azoknak köszönöm szépen, nekik ígérem, nem fogok puffogni! Szeretnék sok dolgot megvitatni a vekiről, mert nekem Ford után kicsit új a dolog. Volt már egy kis Corsám, meg egy D kadettom is, de összehasonlíthatatlanul jobb a feelingje a vectrának! Beszéljünk végre a hibákról és ne marakodjunk !! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jimvincent Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Köszönöm Hanguci! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Párásodtak az ablakaim .Régebben vki. írta hogy lehet a pollen szűrő ,kicseréltem és most minden OK!(egyébként olyan fekete volt a kosztól mintha fáradt olajjal be fújták volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jimvincent Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Párásodtak az ablakaim .Régebben vki. írta hogy lehet a pollen szűrő ,kicseréltem és most minden OK!(egyébként olyan fekete volt a kosztól mintha fáradt olajjal be fújták volna. Így állok én is. Mi pénzt kérnek egy szűrőért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Így állok én is. Mi pénzt kérnek egy szűrőért? 1500 pénz a sima ,az aktív szenes 3200,de azt mondják a nagy klimások hogy nincs értelme meg venni mert az úgyis csak a szagokat szűri ki ,a port mindkettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 1500 pénz a sima ,az aktív szenes 3200,de azt mondják a nagy klimások hogy nincs értelme meg venni mert az úgyis csak a szagokat szűri ki ,a port mindkettő. És egy hónap városi mászkálás után simán közel ugyanolyan retkes fekete, mint a régi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 És egy hónap városi mászkálás után simán közel ugyanolyan retkes fekete, mint a régi. :) megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 És egy hónap városi mászkálás után simán közel ugyanolyan retkes fekete, mint a régi. :) Aktívszenest kell venni, az alapból kicsit fekete úgyis :D Nekem az van bent 9 hónapja, nem tudom milyen állapotban lehet, de a klímatisztítót már a nyáron kívánta a szagok miatt a rendszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 megoldás? Igazából lövésem sincs. :) Fél évente cserélgetni? Avagy jaaa... rájöttem! Falura kell költözni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Igazából lövésem sincs. :D Fél évente cserélgetni? Avagy jaaa... rájöttem! Falura kell költözni. :D Ez falu de elég sokat mászkálok városban :D.Párom annyit megy hogy évente kb. 3- szór kell olajat cserélnem,és 10e be cserélem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Így állok én is. Mi pénzt kérnek egy szűrőért? A szenest ajánlom én is. Hali! Mibe kerül a manuálist átalakítani digivé? Kellhet az egész cucc hozzá? Ez az eladó topicba volt, ott nem szabad kérdéseket feltenni, a modik morcosak lesznek. Ez elég nagy project lenne, nem elég csak a kapcsolókat cserélni, kell bele csomó érzékelő, vezetékek, és a szellőzőlapátok állítómotorjai. Annyit találtam róla, hogy egy H-astrás megcsinálta kb 200e ftból. Bontóból lehet, hogy kijönne olcsóbban, de nem tudom, és nem hiszem, hogy sokan próbálkoztak volna vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Aktívszenest kell venni, az alapból kicsit fekete úgyis :) Nekem az van bent 9 hónapja, nem tudom milyen állapotban lehet, de a klímatisztítót már a nyáron kívánta a szagok miatt a rendszer... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Szuperjó! Mivel hibákra kerestem megoldást, vagy legalábbis a megoldáshoz közelebb irányító válaszokat, ezért minek írjam le, hogy mennyiért vettem, mennyit alkudtam, meg igazából mennyire beleszerettem első látásra? Ez a topic nem a hibákról szól? Most kérlek benneteket, hogy az én szemszögemből próbáljátok nézni a dolgokat. Miért olvassak vissza és nézzem más szemmel? Tapasztaltabb emberektől akartam tanácsot kérni, mégha úgy is nézhetett ki, hogy a kocsi egy roncs. (?) Miért is,? Mert a hibákról szóló topicban hibákról írtam? Okkal éreztem azt, hogy valaki nekem ugrott ahelyett, hogy segített volna! Nem is akarok változtatni az álláspontomon. Bocsánatot kérek azoktól akikben viszolygást kelthetett, hogy "ironizáltam", de nekem akkor sem jön be az új tagok "Ember! Mit vettél?" stb.. fogadása. Akik köszöntöttek azoknak köszönöm szépen, nekik ígérem, nem fogok puffogni! Szeretnék sok dolgot megvitatni a vekiről, mert nekem Ford után kicsit új a dolog. Volt már egy kis Corsám, meg egy D kadettom is, de összehasonlíthatatlanul jobb a feelingje a vectrának! mivan srác, rossz lábbal kelltél fel? Örülj neki, hogy barátkoznak veled, és nem küldtek el a picsába a hozzászólásod után,.... viselkeggyé rendesen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Szuperjó! Mivel hibákra kerestem megoldást, vagy legalábbis a megoldáshoz közelebb irányító válaszokat, ezért minek írjam le, hogy mennyiért vettem, mennyit alkudtam, meg igazából mennyire beleszerettem első látásra? Ez a topic nem a hibákról szól? Most kérlek benneteket, hogy az én szemszögemből próbáljátok nézni a dolgokat. Miért olvassak vissza és nézzem más szemmel? Tapasztaltabb emberektől akartam tanácsot kérni, mégha úgy is nézhetett ki, hogy a kocsi egy roncs. (?) Miért is,? Mert a hibákról szóló topicban hibákról írtam? Okkal éreztem azt, hogy valaki nekem ugrott ahelyett, hogy segített volna! Nem is akarok változtatni az álláspontomon. Bocsánatot kérek azoktól akikben viszolygást kelthetett, hogy "ironizáltam", de nekem akkor sem jön be az új tagok "Ember! Mit vettél?" stb.. fogadása. Akik köszöntöttek azoknak köszönöm szépen, nekik ígérem, nem fogok puffogni! Szeretnék sok dolgot megvitatni a vekiről, mert nekem Ford után kicsit új a dolog. Volt már egy kis Corsám, meg egy D kadettom is, de összehasonlíthatatlanul jobb a feelingje a vectrának! ezt mondta Bocsek ................... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jimvincent Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 A szenest ajánlom én is. Ez az eladó topicba volt, ott nem szabad kérdéseket feltenni, a modik morcosak lesznek. Ez elég nagy project lenne, nem elég csak a kapcsolókat cserélni, kell bele csomó érzékelő, vezetékek, és a szellőzőlapátok állítómotorjai. Annyit találtam róla, hogy egy H-astrás megcsinálta kb 200e ftból. Bontóból lehet, hogy kijönne olcsóbban, de nem tudom, és nem hiszem, hogy sokan próbálkoztak volna vele. Rendicsek, nemigen tudom még átlátni a fórumot :) . Gondoltam, hogy nem elég csak a kapcsolót átvariálni, de annyi munkát meg nem ér meg a dolog. Más: biztosan másik topicba kívánkozik, de hova is? A központi zár központját kerestem és kiszedtem a kesztyűtartót. Mögötte egy csomó kábel és csatlakozó van szabadon. Mit lehet oda tenni vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Központi zár vezérlője a jobb oldalon a lábtérnél jobbra a müanyag alatt. Kesztyűtartó mögött meg lehet esetleg cd tár csatlakozód. Rendicsek, nemigen tudom még átlátni a fórumot :) . Gondoltam, hogy nem elég csak a kapcsolót átvariálni, de annyi munkát meg nem ér meg a dolog. Más: biztosan másik topicba kívánkozik, de hova is? A központi zár központját kerestem és kiszedtem a kesztyűtartót. Mögötte egy csomó kábel és csatlakozó van szabadon. Mit lehet oda tenni vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jimvincent Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Központi zár vezérlője a jobb oldalon a lábtérnél jobbra a müanyag alatt. Kesztyűtartó mögött meg lehet esetleg cd tár csatlakozód. Ja, azt megtaláltam, de a CD tárnak ennyi csatlakozója lenne? Legalább négy csatlakozó, kisebb-nagyobb, és a jobb oldalon indul a köteg lefelé, a köszöb mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 1500 pénz a sima ,az aktív szenes 3200,de azt mondják a nagy klimások hogy nincs értelme meg venni mert az úgyis csak a szagokat szűri ki ,a port mindkettő. És még a szagokat sem szűri ki! :) Nekem is ezt mondták és ezért vettem meg dupla áron,aztán jött a nagy csalódás mikor valami disznótelep mellé értem a csere után 2 nappal... :D Vagy csak kis mértékben szűr?Klímás autóba nyáron lehet jobb,de én többet nem veszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lackó Kft. Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 X20XEV, nekem 75 ezerbe fájt ez a művelet egy évvel ezelőtt (volt még mellette feszítőgörgő, és egy-két apróság csere is). Víz nekem sem került az olajba csak gáz a vízbe. Azt hiszem az idén januárban termosztát csere lesz mert néhány napja nem éri el az üzemi hőfokot. Értelek. Hát nekem a gyári termosztátra engedménnyel együtt, Áfát, Bfát, levonva 16000Huf eredi gyári aluházzal együtt! :D Hát mikor hallottam rögtön lehidaltam! :D Nah szóval megint tevékenykedtem az autóval az elmúlt idő alatt! :) Hát elvileg jó a termosztát, mert nem melegszik a cső! Jelenség észre vétel: -ha nincs fűtésem, hipp-hopp üzemi hőfokon van a vize, kb. 88-92 fok között játszogatik! -ha van fűtésem, de nem olyan meleg mint az előtt volt mikor megvettem az autót, akkor nem megy fel az üzemi hőfokra a vizem, és nagyon nehezen kúszik felfele a mutató, kb. 80-85 fokos a vize! -csak akkor van állandó fűtésem ha 2000-ig pörgetem a motort -ha kicsit intenzíven nyomom akkor rögtön nem fűt, hanem hideget nyom, és ki is fúja a vizet a kiegyenlítő sapón -csináltam vele olyat hogy vasúti rámpára álltam a kocsival mikor nem volt fűtésem, és elkezdtem túráztatni, és van úgy hogy 3000-ig pörgetem, akkor nyomta a meleget, és utána csak egy ideig nyomta menet közben, utána csak langyit nyomott! -ha egy helyben álok vele és túráztatom akkor viszont nyomja a meleget, és van úgy hogy 3000-ig pörgetem! -most hogy jobb idők vannak van fűtésem menet közben ÉS LE VAN TAKARVA A KOCSIM ELEJE A LÖKÖSNÉL, CSAK A KÚLER HELYÉT HAGYTAM KI! Hát nagyjából ennyi a hiba észrevételem! :D A szerelő szerint hengerfejes, de csak lehet hogy a tömítés éget ki valahol, és bele dolgozik a rendszerbe terhelés alatt, de szerintem akkor mindig bele dolgozna, és látszana a tartályba is a légbuborék, de semmi jele neki! Hát nem tudom, teljesen tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban! Meg kifogytam az ötletekből is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 -ha nincs fűtésem, hipp-hopp üzemi hőfokon van a vize, kb. 88-92 fok között játszogatik! -ha van fűtésem, de nem olyan meleg mint az előtt volt mikor megvettem az autót, akkor nem megy fel az üzemi hőfokra a vizem, és nagyon nehezen kúszik felfele a mutató, kb. 80-85 fokos a vize! LE VAN TAKARVA A KOCSIM ELEJE A LÖKÖSNÉL, CSAK A KÚLER HELYÉT HAGYTAM KI! A szerelő szerint hengerfejes, de csak lehet hogy a tömítés éget ki valahol, és bele dolgozik a rendszerbe terhelés alatt, de szerintem akkor mindig bele dolgozna, és látszana a tartályba is a légbuborék, de semmi jele neki! Hideg állásban nekem is sokkal hamarabb bemelegszik a vizem,ha közben megy a fűtés,akkor természetesen nehezebben! Ha gondolod (és nem írja írja le előttem valaki),megírhatom hogy miért...Ha jó a termosztátod,akkor szerintem nem kellene letakarni a hűtőt... Ha hengerfejes,akkor lehet még olyan jelenség hogy: Kipufogó füst fehér,fagyállónál a szagán is érezni és meleg újraindításnál "gőzöl"! Nehezen indul a motor 2-3 hengerrel csak! Megemelkedett olajszint és a nívópálcán barnás fehéres trutyi! Olajbeöntő sapkán is hasonló maszat!(ha csak nem rövid távon használtad az autót) Írták még egy másik topicban hogy a gyertyákon fehér lerakódás Ezt meg hogy meddig pörgeted és mikor,így éjjeles után nem tudom kibogozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 A központi zár vezérlőjénél nekem is van vagy 3,4 csatlakozó tele vezetékkel. Egyszer le is fényképeztem és itt is megmutattam, de senki nem tudja hogy mi lehet az.Én sem. Pedig az enyém bőrön,tetőablakon, meg autómatán kívül fullos. Ja, azt megtaláltam, de a CD tárnak ennyi csatlakozója lenne? Legalább négy csatlakozó, kisebb-nagyobb, és a jobb oldalon indul a köteg lefelé, a köszöb mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lackó Kft. Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Hideg állásban nekem is sokkal hamarabb bemelegszik a vizem,ha közben megy a fűtés,akkor természetesen nehezebben! Ha gondolod (és nem írja írja le előttem valaki),megírhatom hogy miért...Ha jó a termosztátod,akkor szerintem nem kellene letakarni a hűtőt... Ha hengerfejes,akkor lehet még olyan jelenség hogy: Kipufogó füst fehér,fagyállónál a szagán is érezni és meleg újraindításnál "gőzöl"! Nehezen indul a motor 2-3 hengerrel csak! Megemelkedett olajszint és a nívópálcán barnás fehéres trutyi! Olajbeöntő sapkán is hasonló maszat!(ha csak nem rövid távon használtad az autót) Írták még egy másik topicban hogy a gyertyákon fehér lerakódás Ezt meg hogy meddig pörgeted és mikor,így éjjeles után nem tudom kibogozni :) Értem. Hát akkor nem tuom mi lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts