enemypett Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Most vettem észre hogy rossz helyre írtam a kérdésem! Remélem nem leszek emiatt leszúrva! :) Az oldalt már néztem ott meg is tudtam nézni a képeket meg, hogy mennyi lesz a bírság! Viszont tegnap már nem tudtam megnézni azt írta ki hogy nincs folyamatban lévő ügy erre a rendszámra! Viszont csekket még nem is kaptam! Bár most hogy hazajöttem itt van előttem egy értesítés, hogy levelem jött a vas megyei RFK-tól! De ha még csekket se kaptam akkor miért nincs folyamatban ügyem? Érdekes! Na de holnap kiderül hogy van-e a levélben csekk vagy nincs! :lol: Remélem nincs! :lol: bácsmegyére is van ilyen? mert nem találtam. Olyat is lehet hogy beírom a rendszámot és kiírja van-e ügyem vagy csak azt lehet nézni amitől tudok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 bácsmegyére is van ilyen? mert nem találtam. Olyat is lehet hogy beírom a rendszámot és kiírja van-e ügyem vagy csak azt lehet nézni amitől tudok? Kell neki a határozatazonosító mindenképp. Olyat nem lehet hogy csak a rendszámmal belépsz, hogy megbizonyosodj van-e épp folyó ügyed (vagy hogy vajon bemértek-e aznap vagy sem). Ez a portál egész országra működik, a gyorshajtásos, piros lámpán áthaladós, rossz helyen parkolós, stb. ügyek mind a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon landolnak. Ja, fehérváron óvatosan a piroslámpán áthajtással (meg persze mindenhol). Kollegámat úgy kapták el, hogy vszínű civilben volt a rendőr, és egy sima fuji finepix gép volt nála (a bizonyító erejű fotók exif infójából tudjuk), akár turistának is hihette az ember :lol: Egyébként laza 100ezer HUF :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Kell neki a határozatazonosító mindenképp. Olyat nem lehet hogy csak a rendszámmal belépsz, hogy megbizonyosodj van-e épp folyó ügyed (vagy hogy vajon bemértek-e aznap vagy sem). Ez a portál egész országra működik, a gyorshajtásos, piros lámpán áthaladós, rossz helyen parkolós, stb. ügyek mind a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon landolnak. Ja, fehérváron óvatosan a piroslámpán áthajtással (meg persze mindenhol). Kollegámat úgy kapták el, hogy vszínű civilben volt a rendőr, és egy sima fuji finepix gép volt nála (a bizonyító erejű fotók exif infójából tudjuk), akár turistának is hihette az ember :lol: Egyébként laza 100ezer HUF :) Jaaaj :D Nincs valakinek eladó féltengelye?Seth??Autódon nem lett cserélve a féltengely csukló? :D Tudja valaki alulról mi fogja a hűtőt és hogyan van felfogatva? Jön a karácsony,romlik el az autó...mást nem is vártam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Jaaaj :lol: Tudja valaki alulról mi fogja a hűtőt és hogyan van felfogatva? Jön a karácsony,romlik el az autó...mást nem is vártam :lol: Alul a bölcsőn nyugszik 2 db gumiszilenten, ami szeret ilyen korára szétrohadni, felül meg Te is láthatod-a zárhídnál tartja két alukengyel amiben szintén gumiszilent van ami cserélhető! Opel szervízben kapható, és ha jól emlékszem nem egy ökör ára! Én kb 2 éve cseréltem alul felül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Alul a bölcsőn nyugszik 2 db gumiszilenten, ami szeret ilyen korára szétrohadni, felül meg Te is láthatod-a zárhídnál tartja két alukengyel amiben szintén gumiszilent van ami cserélhető! Opel szervízben kapható, és ha jól emlékszem nem egy ökör ára! Én kb 2 éve cseréltem alul felül! Köszönöm,az kell nekem és felülre is plusz egy "alukengyel" amibe bele megy a gumi mert kettétört! Ha lehet külön kapni,annak örülök,mert arra gondoltam hogy talán hűtővel együtt adják csak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Nekem alul szerintem megadta magát a gumiszilent, mert a felsők nem pontosan vannak a bölcsőben, kicsit csálén is áll emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Nekem alul szerintem megadta magát a gumiszilent, mert a felsők nem pontosan vannak a bölcsőben, kicsit csálén is áll emiatt. Vized nem fogy?Csak mert nekem amikor kiszakadt a helyéről,elkezdett az egyik csőnél szivárogni szép lassan ahogyan a csövet elhúzta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Vized nem fogy?Csak mert nekem amikor kiszakadt a helyéről,elkezdett az egyik csőnél szivárogni szép lassan ahogyan a csövet elhúzta! Nem fogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz8307 Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Sziasztok! Egy nagy segítségre lenne szükségem! Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet kivenni a vectra A-ból a fűtő ventillátor kapcsolóját? Mert úgy néz ki elromlott és nem túl jó hideg autóban ülni télen! :lol: Ha van esetleg valakinek kép a szerelésről vagy valami útmutató, az nagyon jó lenne! Előre is köszönöm a segítséget! Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 A vectra fórumban próbálkozz inkább, vhol volt egy szerelési kézikönyvem, de az istenért se találom sehol, lehet töröltem mikor eladtam a kocsit :\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz8307 Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 A vectra fórumban próbálkozz inkább, vhol volt egy szerelési kézikönyvem, de az istenért se találom sehol, lehet töröltem mikor eladtam a kocsit :\ Ez nem a Vectra fórum? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefi00 Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Ez nem a Vectra fórum? :lol: Ez Vectra B fórum nem Vectra A :lol: De hátha tud innen is segíteni valaki. Amúgy a kolléga erre utalt mikor azt írta hogy "A Vectra fórumbn próbálkozz" üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Tegnap reggel lementem az autóhoz, bedugtam a kulcsot, hogy a gyári riasztót kikapcsoljam, elfordítottam a kulcsot majd az a zárban maradt a kezemben pedig a riasztós vége (bicskakulcs). Még jó, hogy lehet rendelni másik kulcsszárat bele csak az is lóvé és a másolása ezeknek egy vagyon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Tegnap reggel lementem az autóhoz, bedugtam a kulcsot, hogy a gyári riasztót kikapcsoljam, elfordítottam a kulcsot majd az a zárban maradt a kezemben pedig a riasztós vége (bicskakulcs). Még jó, hogy lehet rendelni másik kulcsszárat bele csak az is lóvé és a másolása ezeknek egy vagyon.... Távirányító? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Távirányító? :lol: Igen csak általában a bicskakulcs van nálam az az utólagosat vezérli. A gyári riasztót pedig kulccsal szoktam bekapcsolni és a reteszelést is persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Másnak is befagy a kézifék télen vagy csak nekem? Mit lehet tenni ha lejtős a parkoló és valahogy rögíteni kell az autót? Elég lehet az ha 1-es sebességben hagyom az autót? Kézi nélkül 1-esben nem gurult de tuti ottmarad reggelig? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Másnak is befagy a kézifék télen vagy csak nekem? Mit lehet tenni ha lejtős a parkoló és valahogy rögíteni kell az autót? Elég lehet az ha 1-es sebességben hagyom az autót? Kézi nélkül 1-esben nem gurult de tuti ottmarad reggelig? :lol: Nagyobb kő :lol:, vagy nem tudom mi a neve, van céleszköz is, trailereken szoktam látni. Nekem kipp-kopp nem szokott befagyni. Viszont rakoncátlankodik, néha nem fog be teljesen, ezért ha lejtőn hagyom a kocsit, akkor olyan állásban hagyom a kormányt, hogy a lehető legkisebb kár keletkezzen elgurulás esetén mind a kocsiban, mind a céltárgyban, Otthon pl a szomszéd sövénye a célpont :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Másnak is befagy a kézifék télen vagy csak nekem? Mit lehet tenni ha lejtős a parkoló és valahogy rögíteni kell az autót? Elég lehet az ha 1-es sebességben hagyom az autót? Kézi nélkül 1-esben nem gurult de tuti ottmarad reggelig? :lol: Nekem is fagy, behúzás után ha kiengedem mintha csak a kar üresen esne le. Elég az 1 vagy a hátramenet, nekem elég meredek az udvarom ahol parkolok, még soha nem gurult el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nekem is fagy, behúzás után ha kiengedem mintha csak a kar üresen esne le. Elég az 1 vagy a hátramenet, nekem elég meredek az udvarom ahol parkolok, még soha nem gurult el. Kipróbálom akkor 1.esben hagyni. Célozni nem tudok semmit mert vagy beton vagy beton ami lehetőségként adott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 A hűtőt alulról ugyanolan gumibakok tartják, mint felülről? Szerintem az alsók picit elfáradtak, mert lejjebb van a hűtőm, mint kellene. Kishíjján kiesnek a helyéről a felső bakok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 A hűtőt alulról ugyanolan gumibakok tartják, mint felülről? Szerintem az alsók picit elfáradtak, mert lejjebb van a hűtőm, mint kellene. Kishíjján kiesnek a helyéről a felső bakok. Alul a bölcsőn nyugszik 2 db gumiszilenten, ami szeret ilyen korára szétrohadni, felül meg Te is láthatod-a zárhídnál tartja két alukengyel amiben szintén gumiszilent van ami cserélhető! Opel szervízben kapható, és ha jól emlékszem nem egy ökör ára! Én kb 2 éve cseréltem alul felül! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Alul a bölcsőn nyugszik 2 db gumiszilenten, ami szeret ilyen korára szétrohadni, felül meg Te is láthatod-a zárhídnál tartja két alukengyel amiben szintén gumiszilent van ami cserélhető! Opel szervízben kapható, és ha jól emlékszem nem egy ökör ára! Én kb 2 éve cseréltem alul felül! üdv Az alsókat hogy tudom cserélni? Felül leszerelem a rögzítőket, majd az egész hűtőt felfelé megemelem? Így az alsó szilentek is becsúsztathatók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
SomiG Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Sziasztok,üdv mindenkinek.Nemrég regisztráltam és segítséget szeretnék kérni tőletek hátha vki tud segíteni... Van egy 98as 1.8 16V Vectrám (X18XE) aminek a köv. a problémája. Hidegen ha beindítom kb 3-4 percig szaggatottan,egyenletlenül jár a motor. füstöl,olyan mintha túl sok benzint kapna és nem bír elégni..lehúzom a légtömegmérő csatiját és a motor jár rendesen..visszadugom és megint rossz.. pár perc múlva ha rajta van a csati beáll normális járásra. A légtömegmérőt neten rendeltem utángyártott ez lehet a baj? hibát(sárga lámpa) nem jelez.. Előre is köszönöm a segítséget... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Utángyártott, szóval valószínüleg az a baj. Takarítsd ki a csatit és fújd be kontaktsprével hátha segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SomiG Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Hali , ezt már kipróbáltam...És nem jó így se.. legtöbbször az első beindításnál csinálja 1szer, utána akárhányszor elindítom,jó...én is arra gondolok h utángyártott és ezért csinálhatja..thx.. Esetleg ha vki tudna bontóból egy eredetit(légtömegmérőt) azt megvenném!!!! hátha azzal jól működne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts