Fort Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 A rudazat van kikopva. Egész pontosan ahol a rudazat kimegy az utastérből a motortérbe a tűzfalon, ott van kikopva az ágyazása. Hogy ez gumi, vagy fém azt nemtudom. Megoldás, vagy cseréled az ágyazást, vagy valahogy megfeszíted a váltúrudat, hogy ne zörögjön. Én ez utóbbit csináltam. Várom a megoldásod,ha még esetleg nem írtad le! 1-es sebesség nekem is ugyan úgy megy mint neked és nem erőltetem,mást nem ha nagy a forgalom és lassan gurulok,dobok egy kettest és elindulok azzal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Várom a megoldásod,ha még esetleg nem írtad le! 1-es sebesség nekem is ugyan úgy megy mint neked és nem erőltetem,mást nem ha nagy a forgalom és lassan gurulok,dobok egy kettest és elindulok azzal! Kibontottam a középkonzolt. A váltórúd közepe táján van a padlóba rögzítve a műszerfal. Oda készítettem egy "T" alakú konzolt, amihez kábel kötegelővel hozzáfeszítettem a váltó rudat. Elég kókány megoldásnak tűnik így első ránézésre, de hatásos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Kibontottam a középkonzolt. A váltórúd közepe táján van a padlóba rögzítve a műszerfal. Oda készítettem egy "T" alakú konzolt, amihez kábel kötegelővel hozzáfeszítettem a váltó rudat. Elég kókány megoldásnak tűnik így első ránézésre, de hatásos. Utána nézek ennek az "ágyazásnak" hogy mennyire lenne bonyolult cserélni és hogy mi az ára!Köszi Adam1 :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Utána nézek ennek az "ágyazásnak" hogy mennyire lenne bonyolult cserélni és hogy mi az ára!Köszi Adam1 :excl: Én is kíváncsi vagyok rá. Akna, vagy csápos emelő nélkül esélytelen hozzáférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Beast Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy adott egy 1999/12 Sport Caravan B Vectra 2.0 16V XE20X motorral. Az eladásánál fel volt tüntetve hogy ESP van az autóba (ABS, ASR van benne (utóbbi kapcsolható)). Kérdésem az lenne, hogy hogy tudom megállapítani hogy valóban van-e ESP az autóba, ill a sport változat mit takar (gyári első, hátsó, küszöb spoilereken kívül mi tartozik még a sport felszereltséghez). Előre is köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy adott egy 1999/12 Sport Caravan B Vectra 2.0 16V XE20X motorral. Az eladásánál fel volt tüntetve hogy ESP van az autóba (ABS, ASR van benne (utóbbi kapcsolható)). Kérdésem az lenne, hogy hogy tudom megállapítani hogy valóban van-e ESP az autóba, ill a sport változat mit takar (gyári első, hátsó, küszöb spoilereken kívül mi tartozik még a sport felszereltséghez). Előre is köszönöm a válaszokat. Google után: "A rendszer három jól ismert funkció (elektronikus fékerőelosztó, blokkolásgátló, kipörgésgátló) kombinációján felül a dinamikus menetstabilizáló funkciót is tartalmazza. - Az elektronikus fékerőelosztás az útviszonyok és a jármű terhelésének függvényében osztja el a féknyomást a négy kerék között. - A blokkolásgátló (ABS) fékezéskor megakadályozza a kerekek leblokkolását, miközben fenntartja az autó irányíthatóságát. - Nem megfelelő tapadású útfelületen a kipörgésgátló megakadályozza a kerekek kipörgését. Különösen a csúszós úton való elindulásban nyújt nagy segítséget. - Elektronikus Stabilitás Program (ESP) minden körülmények között stabil úttartást garantál. A jármű közepén elhelyezett érzékelő összehasonlítja a valós és a vezető szándékának megfelelő haladási irányt. Ha az eltérés számottevő - alul- vagy túlkormányozottság esetén -, a rendszer egy vagy több kerék fékezésével korrigál, és szükség esetén a motor nyomatékát is módosítja. A stabilitásszabályozó rendszer a változó lengéscsillapítás és az automata sebességváltó vezérlőegységével is kommunikál. " Gondolom a sport változat keményebb futóművet,sport üléseket is kínál a spoilereken kívü ez mellé a 2000-es motor mellél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fsdf Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Hello! nemrég jutottunk hozzá egy 1996-os opel vectra b-hez, a központi zárat megtaláltuk de a riasztóegységet nem. aki esetleg tudna ebben segíteni az írjön köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Hello! nemrég jutottunk hozzá egy 1996-os opel vectra b-hez, a központi zárat megtaláltuk de a riasztóegységet nem. aki esetleg tudna ebben segíteni az írjön köszönöm Egyáltalán biztos, hogy van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fsdf Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Egyáltalán biztos, hogy van benne? ne mtudom valószínű mivel távirányító van hozzáami pedig a központihoz nincsen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 ne mtudom valószínű mivel távirányító van hozzáami pedig a központihoz nincsen akkor az nem gyári lesz szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 akkor az nem gyári lesz szerintem... Tutira nem :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Beast Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Google után: "A rendszer három jól ismert funkció (elektronikus fékerőelosztó, blokkolásgátló, kipörgésgátló) kombinációján felül a dinamikus menetstabilizáló funkciót is tartalmazza. - Az elektronikus fékerőelosztás az útviszonyok és a jármű terhelésének függvényében osztja el a féknyomást a négy kerék között. - A blokkolásgátló (ABS) fékezéskor megakadályozza a kerekek leblokkolását, miközben fenntartja az autó irányíthatóságát. - Nem megfelelő tapadású útfelületen a kipörgésgátló megakadályozza a kerekek kipörgését. Különösen a csúszós úton való elindulásban nyújt nagy segítséget. - Elektronikus Stabilitás Program (ESP) minden körülmények között stabil úttartást garantál. A jármű közepén elhelyezett érzékelő összehasonlítja a valós és a vezető szándékának megfelelő haladási irányt. Ha az eltérés számottevő - alul- vagy túlkormányozottság esetén -, a rendszer egy vagy több kerék fékezésével korrigál, és szükség esetén a motor nyomatékát is módosítja. A stabilitásszabályozó rendszer a változó lengéscsillapítás és az automata sebességváltó vezérlőegységével is kommunikál. " Gondolom a sport változat keményebb futóművet,sport üléseket is kínál a spoilereken kívü ez mellé a 2000-es motor mellél! Igen, tényleg benne vannak ezek, megnézettem opel-os szerelővel és igazolta hogy gyári sport felszerelése van az autónak (ülések, futómű, spoilerek). Viszont van egy kis gondom. A tempomat nem akar bekapcsolni. Tech2 -vel teszteltük, jók a kapcsolók, lehet is vezérelni róluk is és a tech2-ről is a tempomatot, de a motoroja egyszerűen nem akarja a bovdent húzni, és közbe elég furcsa hangok jönnek ki belőle. Lehet ezt javítani? Vagy valahonnan szerezni, bontó, külföld? Újonnan valami horror árat mondtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Igen, tényleg benne vannak ezek, megnézettem opel-os szerelővel és igazolta hogy gyári sport felszerelése van az autónak (ülések, futómű, spoilerek). Viszont van egy kis gondom. A tempomat nem akar bekapcsolni. Tech2 -vel teszteltük, jók a kapcsolók, lehet is vezérelni róluk is és a tech2-ről is a tempomatot, de a motoroja egyszerűen nem akarja a bovdent húzni, és közbe elég furcsa hangok jönnek ki belőle. Lehet ezt javítani? Vagy valahonnan szerezni, bontó, külföld? Újonnan valami horror árat mondtak. Először szereld ki a vezérlő motort, és nézd meg, hogy nem a szalagja szakadt-e el. Bontóban érdeklődj. Elvileg bármelyik X-es benzin motorban lévő tempomat motor jó lesz neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Beast Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Először szereld ki a vezérlő motort, és nézd meg, hogy nem a szalagja szakadt-e el. Bontóban érdeklődj. Elvileg bármelyik X-es benzin motorban lévő tempomat motor jó lesz neked. Milyen szalagra gondolsz? Van erről valami szerkezeti rajz? Google-n csak használt autókat találok tempomattal :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Milyen szalagra gondolsz? Van erről valami szerkezeti rajz? Google-n csak használt autókat találok tempomattal :excl: Szereld ki a tempomat motort, és csatlakoztasd le a csatlakozót. Szereld le a bowdent úgy, hopgy elfordítod 90 fokkal egyik irányba. Ezzel lejön a bowden külső része a tempomat motor házról. Ott meg fogod látni, hogy egy szalag van csatlakoztatva a bowdenhez, a szalag pedig belül egy kerékre van feltekerve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Szereld ki a tempomat motort, és csatlakoztasd le a csatlakozót. Szereld le a bowdent úgy, hopgy elfordítod 90 fokkal egyik irányba. Ezzel lejön a bowden külső része a tempomat motor házról. Ott meg fogod látni, hogy egy szalag van csatlakoztatva a bowdenhez, a szalag pedig belül egy kerékre van feltekerve. Csak nem beszerelted már a tiédbe Adam1? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Csak nem beszerelted már a tiédbe Adam1? :excl: Áh, nem még, és sajnos tavasznál előbb nem is lesz rá időm. Viszont nagyon jól jönne, mert sokat járok hosszú távokon. Amúgy itt van, amiről beszélek. http://keptarolo.com/image.php?id=D76B_4CF690B5 Elég valószínűtlen, hogy ez szakadt volna el, mert elég erős anyagból van, viszont nem lehetetlen, és könnyű kizárni ezt a hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nincs valami burkolat az ékszílynál alulról? Mert belemegyek egy pocsolyába és már hallom is hogy csúszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nincs valami burkolat az ékszílynál alulról? Mert belemegyek egy pocsolyába és már hallom is hogy csúszik. Nem tudom azt takarja-e de van valami fekete műanyag lap azon a részen szerintem pont takarja. nekem legalábbis nem nyikorog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Nincs valami burkolat az ékszílynál alulról? Mert belemegyek egy pocsolyába és már hallom is hogy csúszik. Az ékszíjnál van egy műanyag darab,ami a kerékjárat felől és alulról is védi az ékszíjat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zelee Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Sziasztok! Nem tudtam hova írjam, ezért ide raktam be. Az lenne a kérdésem, hogy 2.0 dti vectra ('98) milyen jeleket figyel az üzemanyag befecskendezés vezérléséhez. Gondolok itt első sorban gázolaj hőmérsékletre és beszívott levegő hőmérsékletre. A segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tmelinda04 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Kedves Fórumozók! Pár hónappal ezelőtt még nem szándékoztam kiírni, de most szeretném megtenni. Szántó Miklóst Budapesten és környékén kerüljétek nagyon nagy ívben, ha vele akarnátok autót javíttatni. Megbízhatatlan sumák alak, aki úgy rakta össze az autónk motorját, hogy tegnap a nagykörúton Budapesten a motor szétesett, ökölnyi fémdarabokat szedtünk ki alóla, és gyakorlatilag a kukába dobhatjuk. Bolondok voltunk, mert megbíztunk benne, ő tegnap csak a munkadíjának elmaradt kifizetéséért tudott reklamálni, amibe így utólag belegondolva, legalább azt nem kell veszteségként elkönyvelnünk. Tanuljatok a mi hibánkból és jól nézzétek meg kivel álltok szóba!!! Jöhet a másik oldal is reklamálni, de én a puszta tényt és igazságot írtam le. Most egy család megélhetését tette tönkre, mert ha autó nincs, munka sincs. Ja és a telefonját csak akkor veszi fel, ha az ő érdeke rejtőzik benne! Üdv: M. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Szerintetek mikor zárnak le egy gyorshajtásos ügyet? A határozat hozatalkor vagy amikor befizetem a csekket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Szerintetek mikor zárnak le egy gyorshajtásos ügyet? A határozat hozatalkor vagy amikor befizetem a csekket? A kérdésedre a választ ne mtudom, de ha jól rémlik itt írják hogy éppen hogy áll az ügyed: https://kozigbirsag.police.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 A kérdésedre a választ ne mtudom, de ha jól rémlik itt írják hogy éppen hogy áll az ügyed: https://kozigbirsag.police.hu/ Most vettem észre hogy rossz helyre írtam a kérdésem! Remélem nem leszek emiatt leszúrva! :) Az oldalt már néztem ott meg is tudtam nézni a képeket meg, hogy mennyi lesz a bírság! Viszont tegnap már nem tudtam megnézni azt írta ki hogy nincs folyamatban lévő ügy erre a rendszámra! Viszont csekket még nem is kaptam! Bár most hogy hazajöttem itt van előttem egy értesítés, hogy levelem jött a vas megyei RFK-tól! De ha még csekket se kaptam akkor miért nincs folyamatban ügyem? Érdekes! Na de holnap kiderül hogy van-e a levélben csekk vagy nincs! :lol: Remélem nincs! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts