warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 azt szeretném kérdezni a kecskeméti b vectrásoktól, hogy a kuplung, illetve hátsó szimmering cseréhez hogy fértek hozzá a szerelőitek? csak széthúzták a mocit+váltót, vagy bölcső le, és úgy? Leengedték a bölcső hátsó részét, és úgy fértek hozzá érdemileg........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 oksa. akkor "elkerülhetetlen" a jelek szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 elég meglazítani a bölcső csavarokat akkor már mozdul eleget. a hűtő felső csavarjai ki ne essenek közben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 thx! Ja Tomi! el tudod küldeni a cikkszámait stb. a kuplungodnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 A LUK kuplung szett gyári száma: 623221433 F18-as váltóba az X20DTH motorhoz 1999. 06-ban Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Nem tudjátok, merre van az (vagy azok) a jeladók, amelyek az olajszintről tájékoztatják a gyári BC-t? Megjelenik néha-néha az Ölmangel és a Motoröl Stand jelzés, de az olajnivó rendben van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Olajteknő oldalában esetleg? (csak tipp, Calinál ot van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Az egyiket megtaláltam, azt amelyik az Ölmangel jelet irja ki. Ez a nivópálca mellett található. Tulajdonképpen a motorblokk vizszintes nyulványán van és belelóg a karterbe. De a másikat nemtalálom.... :unsure: Azt amelyik a másik olajhibaüzenetet adja.... és az elektromos rajzokban sem találom. ???????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Nem tudjátok, merre van az (vagy azok) a jeladók, amelyek az olajszintről tájékoztatják a gyári BC-t? Megjelenik néha-néha az Ölmangel és a Motoröl Stand jelzés, de az olajnivó rendben van.... Ha a GSi-ből indulok ki, akkor haldoklik a jeladód, ami a szintet nézi.Ma nekem is kiírta szüretbe menet, hogy oelmangel.Para 1000rel, szőlőbe kiérve géptető feltép, aztán szintet megnéz.Mondanom sem kell, bő 3/4-ig volt a szint.Szal mondtam a BCnek, hogy ne szop@ssuk 1mást, mert van más dolgom is.Azóta nem írta ki. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Ha a GSi-ből indulok ki, akkor haldoklik a jeladód, ami a szintet nézi.Ma nekem is kiírta szüretbe menet, hogy oelmangel.Para 1000rel, szőlőbe kiérve géptető feltép, aztán szintet megnéz.Mondanom sem kell, bő 3/4-ig volt a szint.Szal mondtam a BCnek, hogy ne szop@ssuk 1mást, mert van más dolgom is.Azóta nem írta ki. :unsure: Nekem is csak néha... hosszu utakon általában jön be. Levettem a jeladó csatlakozóját. befujom kontaktspray-el, hátha... de ha azt mondod, hogy tipikus GSI-re akkor itt sem adok nagy reményt a megjavulásra. Ami viszont zavar, hogy egyszer a másik jelzés is bejött (Motoröl Stand), vajon ez honnan veszi a jelet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Motoröl Stand), vajon ez honnan veszi a jelet? Ugyanúgy a szintjeladótól. Nálam viszont a hang azt mondja, hogy cserélnem kell a kipuff. torkot.Vagy csak rémeket hallok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Nálam viszont a hang azt mondja, hogy cserélnem kell a kipuff. torkot.Vagy csak rémeket hallok! :wacko: Már mondják a hangok: C20XE!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Már mondják a hangok: C20XE!!! :unsure: Meg azt is, hogy most nicss'a rá pééz! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Meg azt is, hogy most nicss'a rá pééz! :wacko: A lányoknak mesélj este otthon,ne nekem Papa! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 miért akartok abból C20XE-t? Lehet, hogy tengely+okosítások jobban jönne ki a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 miért akartok abból C20XE-t? Lehet, hogy tengely+okosítások jobban jönne ki a dolog... Egészségesebb lenne szerintem,egy "gyári" C20XE-t csinázni belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 miért akartok abból C20XE-t? Lehet, hogy tengely+okosítások jobban jönne ki a dolog... Mert a C20XE nincs lebutítva ECOTEC cuccal.Amúgy ezzel a motorral sincs gond, egyelőre.De 2000rpm alatt halálos.Utána már éled, de az 1410kg az csak 1410kg na...Az Xe meg eléggé hirtelen motor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Mert a C20XE nincs lebutítva ECOTEC cuccal.Amúgy ezzel a motorral sincs gond, egyelőre.De 2000rpm alatt halálos.Utána már éled, de az 1410kg az csak 1410kg na...Az Xe meg eléggé hirtelen motor.... Hm.... s mit szóljanak azok, akiknek 1.6-os van, ha te a 2 literrel nem vagy elégedett :unsure: De tény, hogy az enyémet is az izmosabb 1.9-es csodaTDI-k simán legyorsulják. Jába na, késön ébred a ménes. Pedig azt hittem, hogy gyorsabb egy 1.8 benzinesbe mint az 1.9 dizelbe - lóerőben ugyanott vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Azért az sem mellékes, hogy azoknak kicsit több a nyomatéka, meg van rajtuk egy csigabiga. :unsure: Ez így erősen előnyt kovácsol nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Jó az a csigabiga, csak ne kerüljön javitásra.... sok ismerősöm cserélt már turbót.... na igen az olaj meg a hajtás OFF vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
codin Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Sziasztok! Van egy 2.0 dti B Vectrám. Kifogyott az üzemanyag; hoztam kb. 5l, amit bele is öntöttem, de nem indul. A szomszédom állítása szerint légteleni kell. Mit jelent ez, ill. hogyan kell megtenni ? Köszönöm, Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Sziasztok! Van egy 2.0 dti B Vectrám. Kifogyott az üzemanyag; hoztam kb. 5l, amit bele is öntöttem, de nem indul. A szomszédom állítása szerint légteleni kell. Mit jelent ez, ill. hogyan kell megtenni ? Köszönöm, Csaba Azok a mocik nagyon nehezen türik,ha szárazra járatják őket!tegyél még bele legalább 5lityót és próbálj meg indítózni,de csak rövideket,nehogy kinyírd az önindítót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Amennyire én tudom, nem csak azok a mocik tűrik nehezen, hanem a tendencia egyre inkább ebbe az irányba halad, a mai közös nyomócsöves dízelek például súlyosan károsodhatnak amennyiben teljesen kifogy belőlük a gázolaj, tehát tessék leszokni erről hogy az utolsó cseppet is kiautózzuk a tankból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Sziasztok! Van egy 2.0 dti B Vectrám. Kifogyott az üzemanyag; hoztam kb. 5l, amit bele is öntöttem, de nem indul. A szomszédom állítása szerint légteleni kell. Mit jelent ez, ill. hogyan kell megtenni ? Köszönöm, Csaba javaslom a gázolajszűrő feltöltését mert az fent van a motornál és lehet tök üres. ha nem megy akkor kettesben húzathatod. nekem mikor egy hétig állt a DTI hengerfej nélkül akkor kb 300m-t húztuk mert a bika sem bírta a tekerést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts