Thoomy Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Oksa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 hol kapok ennyiért amúgy? mert én csak 20e ft és a fölött találok mindenhol..:/ Kiss és tsa. autóalkatrész, némi kedvességgel. :D Többek között ezért is kapott C20XE leömlőt az enyém is, az amúgy is csak 10000 volt és nagyon nem bántam meg :) A korábbi vekiben nekem is ilyen installáció volt.Ebbe már v.mi egyedit szeretnék. Amúgy meg elkezdett viccolni a vízhőfokom.V.mi nem kerek.Sztem szombaton komplett szervíz, termo cserével együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Itt találsz normálisat. Az eladó is normális és postáz bárhova: Báró-ker Autósbolt őt ismerem, mindig tőle veszek mindent. Ő ajánlott 20e-resből többet is, olcsóbbat nem, mert nagy a kaszni melyiket válasszam szerintetek? Boge gázos 21525ft /db Kayaba gázos 23790ft /db Optimal gázos19265ft /db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 ... A Kayaba olajosban nálunk levizsgázott, azt merném ajánlani. Sajna többit még nem próbáltam, de hátha volt valakinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 A korábbi vekiben nekem is ilyen installáció volt.Ebbe már v.mi egyedit szeretnék. Egyedit? :) Nem voltál megelégedve vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Ahogy Thor írta,a Kayaba az jó.Ha jól emlékszem nekem az van hátul pont,és gázos.Én csak gázosat vennék.Az Optimal az meg gyári beszállító,bár ha jól emlékszem a Kayaba is! őt ismerem, mindig tőle veszek mindent. Ő ajánlott 20e-resből többet is, olcsóbbat nem, mert nagy a kaszni melyiket válasszam szerintetek? Boge gázos 21525ft /db Kayaba gázos 23790ft /db Optimal gázos19265ft /db Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Egyedit? :) Nem voltál megelégedve vele? Utána az X20XEV Astra F-ben érzésre jó szolgálatot tett.De a kipuffosom egy napot elbuszott vele mire beépítette, és azt mondta legközelebb min. 30e.-t kér egy ilyenért.Szóval talp+C20XE leömlő alsó hangon 20e..Aztán jön a tömítés meg a munkadíj.......szóval érted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Ma egy nagyon érdekes dolgot tapasztaltam!Fékezéskor,mikor ráléptem kis sebességnél (szerencsére) a fékpedálra alig akart fogni és olyan hangot adott,mint amikor nem kapcsol rendesen egy áramkör!Berregő hang és a fékpedált nem lehetett teljesen benyomni!Előtte sem és azóta sem csinálja!Mitől lehet ez?Elég érdekes lenne ha megismétlődne ez a dolog mondjuk egy vészfékezésnél... :) Másik kérdés...Az eladó nem tudta hogy van ABS az autóban,"mert a kontroll lámpája nem ég"! Egyébként van benne,de kipróbáltam és nem működik!Lehet ennek valami egyszerűbb baja,vagy cserélni kellene kompletten?Esetleg összefüggésben lehet a fenti dolog az ABS-szel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Az összes B Vectrában van ABS,mert széria!Szerintem van köze az ABS-hez.Biztosítékkal kezdeném.Ne kérdezd melyik az.Izzót sem ártana kicserélni.Hátha néha működik.De legegyszerűbb,ha gépre dugatod.Nekem akkor csinált ilyen jelenséget,mikor 14-es pótkereket tettem fel muszájból a 15-ös kerék helyére.Kicsit megbolondította az ABS-t gondolom a nem azonos forgás,és pont ilyen volt.Alig tudtam megállni,ráadásul Pesten. :D Ma egy nagyon érdekes dolgot tapasztaltam!Fékezéskor,mikor ráléptem kis sebességnél (szerencsére) a fékpedálra alig akart fogni és olyan hangot adott,mint amikor nem kapcsol rendesen egy áramkör!Berregő hang és a fékpedált nem lehetett teljesen benyomni!Előtte sem és azóta sem csinálja!Mitől lehet ez?Elég érdekes lenne ha megismétlődne ez a dolog mondjuk egy vészfékezésnél... :) Másik kérdés...Az eladó nem tudta hogy van ABS az autóban,"mert a kontroll lámpája nem ég"! Egyébként van benne,de kipróbáltam és nem működik!Lehet ennek valami egyszerűbb baja,vagy cserélni kellene kompletten?Esetleg összefüggésben lehet a fenti dolog az ABS-szel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Másik kérdés...Az eladó nem tudta hogy van ABS az autóban,"mert a kontroll lámpája nem ég"! Egyébként van benne,de kipróbáltam és nem működik Ahogy le van írva, valószínűleg meghibásodott, így kivették a biztosítékát ill. a kontroll lámpáját is.Gyakori meghibásodás a kerékjeladónál, ill. volt olyan akinél a féltengelycsuklóról letört az ABS gyűrű. Át kell nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Az összes B Vectrában van ABS,mert széria!Szerintem van köze az ABS-hez.Biztosítékkal kezdeném.Ne kérdezd melyik az.Izzót sem ártana kicserélni.Hátha néha működik.De legegyszerűbb,ha gépre dugatod.Nekem akkor csinált ilyen jelenséget,mikor 14-es pótkereket tettem fel muszájból a 15-ös kerék helyére.Kicsit megbolondította az ABS-t gondolom a nem azonos forgás,és pont ilyen volt.Alig tudtam megállni,ráadásul Pesten. :D Ez semmi ahhoz képest, hogy hazavághatja a differemciálművet is, ha huzamosabb ideig így használod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Az összes B Vectrában van ABS,mert széria!Szerintem van köze az ABS-hez.Biztosítékkal kezdeném.Ne kérdezd melyik az.Izzót sem ártana kicserélni.Hátha néha működik.De legegyszerűbb,ha gépre dugatod.Nekem akkor csinált ilyen jelenséget,mikor 14-es pótkereket tettem fel muszájból a 15-ös kerék helyére.Kicsit megbolondította az ABS-t gondolom a nem azonos forgás,és pont ilyen volt.Alig tudtam megállni,ráadásul Pesten. ;) Én is úgy tudtam,de az eladó állította hogy ebben nincs,azért nem is szerepelt a hirdetésben! ;) Ha működik az ABS,akkor milyen jelenséget tapasztalsz? (Sajnos még nem volt olyan autóm,amiben lett volna) Picit visszaüt a fékpedál?Beremeg a kormány?Bocs,de tényleg nem tudom... :) Megnézem a biztosítékokat elsőnek,az megy itthon is! Hát meglepődtem én is mikor kereszteződésben fékeztem és csak kerregő hangot hallok,a kocsi meg alul lassul! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Ahogy le van írva, valószínűleg meghibásodott, így kivették a biztosítékát ill. a kontroll lámpáját is.Gyakori meghibásodás a kerékjeladónál, ill. volt olyan akinél a féltengelycsuklóról letört az ABS gyűrű. Át kell nézni. Az biztos hogy nem volt jó,amikor megvettem,erről tudtam is,de ahogy írtad,nem véletlenül nem világít a lámpája sem! Ha rákötik gépre,az milyen hibákat jelez ki?Elektronikai hibát,szinte mindent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 ABS: gyújtást ráadod és kivillan mint a lufi visszajelző vagy a kipörgésgátlóé és ha minden rendben akkor kialszik. Működése érzésre: rálépsz max erővel a pedálra, egyrészt nem csúszol meg másrészt van egy berregő hangja + pedálon is érezni egy kis vibrálást, ha a kormányon érezni akkor ott már van ami kikopott sajnos. Gépre kötés: szinte mindent kiír ami hiba lehet és elektronikus cucc benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 ABS: gyújtást ráadod és kivillan mint a lufi visszajelző vagy a kipörgésgátlóé és ha minden rendben akkor kialszik. Működése érzésre: rálépsz max erővel a pedálra, egyrészt nem csúszol meg másrészt van egy berregő hangja + pedálon is érezni egy kis vibrálást, ha a kormányon érezni akkor ott már van ami kikopott sajnos. Gépre kötés: szinte mindent kiír ami hiba lehet és elektronikus cucc benne :D Ez lesz a hiba szerintem!Ugyanis annyira nem fogott hogy megcsússzak vele,berregett és a pedál is vibrált! Örülök neki hogy működik,de jó lenne ha csak akkor tenné amikor kell! :) Ha nagyobb sebességről fékezek,akkor szokott kicsit remegni a kormány,de ezt nem tartom még vészesnek! Egyik ismerősömmel beszéltem is,aki rá tudja kötni,majd akkor okosabb leszek! Már ha működni fog neki,mert azt mondja egy két Opel típus nem akar kommunikálni a gépével! (maszek szerelő,nem szervíz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Ez lesz a hiba szerintem!Ugyanis annyira nem fogott hogy megcsússzak vele,berregett és a pedál is vibrált! Örülök neki hogy működik,de jó lenne ha csak akkor tenné amikor kell! :) Ha nagyobb sebességről fékezek,akkor szokott kicsit remegni a kormány,de ezt nem tartom még vészesnek! Egyik ismerősömmel beszéltem is,aki rá tudja kötni,majd akkor okosabb leszek! Már ha működni fog neki,mert azt mondja egy két Opel típus nem akar kommunikálni a gépével! (maszek szerelő,nem szervíz) Sebességfüggő kormány remegésnek pedig 1000 oka lehet... fékbetét-féktárcsa kopás, gumi kopása vagy szálszakadása, futómű kopása, hibája... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Saturation Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Sziasztok, pár hete kezdtem fémes nyikorgó hangot hallani a pedálok felől, csak amikor a kuplungot benyomom és felengedem. Elsőre azt gondoltam biztos vlmi kis egyszerű zsírzás és a probléma megszűnik. Lecsekkoltam nyitott motorháztetővel és elborzadva hallottam, hogy a hang nem a pedál okozza, hanem a motortérből jön (kuplung mozgatása közben), a hang a pedáloknál szűrődik be az utastérbe. Járt már hasonló cipőbe vlki, esetleg mi okozhatja ezt? Mivel nincs akna alánézni nem tudtam, érteni se értek hozzá. Az autó '99-es és nem bowdenes a tengelykapcsoló. Esetleg mennyire komoly a gond (biztonság és javítási összeg szempontjából)? Maga a kuplung jól működik nem szorul/lötyög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Szerintetek ez eredeti?Mert elég jó az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 A minap,hogy szétszedtem a klímát találtam egy furcsaságot.Szerintetek miért van a bekarikázott résznél egy ventilátor?A nyíl felől kap levegőt,mert ugye ott a szenzor a belső levegőnek.Lehet csak azért? Kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Szerintetek ez eredeti?Mert elég jó az ára. Eredeti csak ugye nagykerből vagy innen-onnan szerzik :) 1 literes dízel magnatecet én is 1000ért árulok a vaterán... castrol magnatec 10w40 diesel többi árum is van fent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Eredeti csak ugye nagykerből vagy innen-onnan szerzik :) 1 literes dízel magnatecet én is 1000ért árulok a vaterán... castrol magnatec 10w40 diesel többi árum is van fent :D Jobban járok ha tőled veszek literest,mint egyben 4 litert?Ez érdekes,de jó tudni mert most lesz csere! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Szerintetek ez eredeti?Mert elég jó az ára. Én is mindig a vateráról szerzem be az olajat és pont ilyet szoktam venni!Postaköltséggel is sokkal olcsóbb mint a boltba akciósan!Sokan kintről hozzák be,gondolom ott ennyivel olcsóbb! Ugyan ez van a DVD-kel stb...Az is eredeti,attól még hogy olcsó,bár jobb ha nézed az értékeléseket és a felhasználó többi termékét is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Eredeti csak ugye nagykerből vagy innen-onnan szerzik :) 1 literes dízel magnatecet én is 1000ért árulok a vaterán... castrol magnatec 10w40 diesel többi árum is van fent :D Beleöntheted a benzines autódba is a magnatec dieselt. Mivel A3/B3 a minősítése, melyből az A3 a benzinesre, B3 a dieselre vonatkozik. Ne a dobozon lévő PR szövegre adjál, hanem a minősítésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Ha azt mondjátok megbízható, akkor legközelebb éán is innen szerzem be. Szintetikus 5W40-eset fogok majd kipróbálni az Isuzuba, eddig a Mobil1-et néztem ki magamnak, mert elég jó árban van, de látva a vaterát itt a castrol olcsóbbért van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Beleöntheted a benzines autódba is a magnatec dieselt. Mivel A3/B3 a minősítése, melyből az A3 a benzinesre, B3 a dieselre vonatkozik. Ne a dobozon lévő PR szövegre adjál, hanem a minősítésre. Hmm, ez 100%? Akkor semmi eltérés nincs a két magnatec között? Mert ezt véletlenül vettem csak de akkor le is szedem mert elfogy nekem is idővel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts