kelly Elküldve November19, 2011 Elküldve November19, 2011 Van a kiegyenlítő tartályban egy úszószerű fehér műanyag, amit látsz is ha a kupakot leszeded. Az megvan benne? Mozog? igen megy rá, nem oxidált a csati lába... de akkor mi lehet a baj??
kelly Elküldve November19, 2011 Elküldve November19, 2011 Hengerfejet akkor is jó ha leszedi. Elsőnek én cseréltetném a szelepszár szimmeringeket. Hátha az a baj, és akkor nem kell megbontani az egész motort.
kelly Elküldve November19, 2011 Elküldve November19, 2011 Kompressziót mérettél már benne? :lol: Köszi, akkor első körben ez lesz. A másik problémára valakinek valami ötlet??? "1,6 16V benzines XEL motorkódos a drága. Melegen olyat csinál mikor indítom, mintha egymás után indulnának a hengerek. Elfordítom a kulcsot és fokozatosan indul be. Hidegen viszont azonnal indul, de mintha ott is észrevehető lenne az egymás utáni robbanás egy pillanatra. A gyertyák meg lettek nézve szépen szürkére vannak égve. Ötlet valakinek, hogy mi lehet a baj???"
kolbi0325 Elküldve November19, 2011 Elküldve November19, 2011 Van a kiegyenlítő tartályban egy úszószerű fehér műanyag, amit látsz is ha a kupakot leszeded. Az megvan benne? Mozog? Nem az nincs csak egy csonk... de ma megoldottam, h ne irkálja ki a fedélzeti, egy darab drottal... :lol: Majd keresek bontóban hozzá.
kolbi0325 Elküldve November19, 2011 Elküldve November19, 2011 Alapjárati ingadozásra valami ötlet, az alapjárati motor tisztításán kivül???
kelly Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Nézd meg az alatta levő tömítést nem szakadt-e. Illetve a vákuum csöveket nézd át nincs-e kitörve, repedezve valamelyik esetleg nem találsz-e kóbor csövet ami nincs rádugva sehova. Alapjárati ingadozásra valami ötlet, az alapjárati motor tisztításán kivül???
kolbi0325 Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Nézd meg az alatta levő tömítést nem szakadt-e. Illetve a vákuum csöveket nézd át nincs-e kitörve, repedezve valamelyik esetleg nem találsz-e kóbor csövet ami nincs rádugva sehova. Ok. köszönöm a tanácsokat.
corze Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális???
Bocsek Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális??? Biztos nem működik? Nekem pl ki van égve a háttérvilágítása. Ha rávilágítok mondjuk egy zseblámpával, akkor látszik.
Fort Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális??? Sajnos az...én is teletankoltam pár napja és már csak 30 liter van benne! :lol: Igaz hogy 500km-rel többet mutat már az óra ;) 4,5-5,5 között van ezeknek a fogyasztása átlagos használat mellett!
tothi_87 Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális??? Világít a kijelző és nem mutat számokat vagy teljesen sötét? mert ha teljesen sötét akkor működ az csak a mögötte lévő izzó ment ki és csak ki kell cserélni.
Adam1 Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális??? Mit jelent az, hogy elég hamar? Ha tele tankolod, akkor már 30-50 km után elmozdul a mutató lefelé. Ettől nem kell megijedni. Fogyasztást mérni viszont csak 800-1000 km megtétele után érdemes.
kelly Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Huuu nekem is nagyon megy lefelé, főleg hogy 3000ft-ért tankolok ebből a jó 400ft-os benyából. :lol: Sajnos nem működik a km óra számlálom, így csak találgatni tudnák mennyit is fogyaszt a Vectrám 96, 1.7td nem rég tele tankoltam és azt vettem észre hogy a mutató hamar elkezdett lefele menni, ez normális???
Adam1 Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Huuu nekem is nagyon megy lefelé, főleg hogy 3000ft-ért tankolok ebből a jó 400ft-os benyából. :lol: Nekem az két napra nem lenne elég...
zsiz88 Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Tudtok pár ötletet adni, hogy mi lehet a gondja a fűtésemnek? Érzem, hogy nem hideg levegőt fúj be, de teljesen felcsavart fűtés mellett is hűvös marad a kocsiban még 30km megtétele után is. A vízhőfok sem nagyon szokott felmenni a mutató szerint.
kelly Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Termosztát Tudtok pár ötletet adni, hogy mi lehet a gondja a fűtésemnek? Érzem, hogy nem hideg levegőt fúj be, de teljesen felcsavart fűtés mellett is hűvös marad a kocsiban még 30km megtétele után is. A vízhőfok sem nagyon szokott felmenni a mutató szerint.
zsiz88 Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Termosztát csere? vagy van valami amit érdemes megpróbálni előtte?
Adam1 Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 csere? vagy van valami amit érdemes megpróbálni előtte? Hidegen vizsgáld meg, hogy átenged-e. Ha igen, akkor kuka. Ha nem enged át, akkor meg kell főzni vízben, és mérni a nyitási hőmérsékletet hőmérővel. Ha azon a hőfokon kezd el nyitni, ami a nyitási hőmérséklet, akkor is kuka. Szétszedés előtt is érdemes vizsgálódni, hogy melegszik-e a hőtőre menő cső. Nekem 1.7 TD Isuzum van, a hétvégén cseréltem termosztátot, mert átengedett hidegen. 85°Cos ment bele, a műszer szerint 80 fokon tartja a motort, tehát ennyit csal. Ezekben a hidegekben az új termosztát ellenére rettenetesen nehezen melegszik be a motor kell neki 8-10 km. Viszont fűt, mint az állat! Ha faluban megyek, 5-ben 60-al, és közben fűtök rendesen, akkor visszahűti a motort a termosztát nyitása alá :lol:
Fort Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Nekem 1.7 TD Isuzum van, a hétvégén cseréltem termosztátot, mert átengedett hidegen. 85°Cos ment bele, a műszer szerint 80 fokon tartja a motort, tehát ennyit csal. Ezekben a hidegekben az új termosztát ellenére rettenetesen nehezen melegszik be a motor kell neki 8-10 km. Viszont fűt, mint az állat! Ha faluban megyek, 5-ben 60-al, és közben fűtök rendesen, akkor visszahűti a motort a termosztát nyitása alá ;) Nekem meg alig-alig! :lol:
Adam1 Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Nekem meg alig-alig! :lol: Szerintem próbálkozzál hűtőtisztító cuccal, hátha ér valamit. Mondanám, hogy vedd ki a főtőradiátort, és tisztítsd ki, de nemtudom a klíma nélküli verziónál hogy kell. Annyi biztos, hogy a középkonzolt ki kell venni, és hátrafelé jön ki a fűtés boxból.
Fort Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Szerintem próbálkozzál hűtőtisztító cuccal, hátha ér valamit. Mondanám, hogy vedd ki a főtőradiátort, és tisztítsd ki, de nemtudom a klíma nélküli verziónál hogy kell. Annyi biztos, hogy a középkonzolt ki kell venni, és hátrafelé jön ki a fűtés boxból. Ha lesz egy szabad napon,megnézem a termosztátot(csöveket) vagy kiszerelem!Kiszerelés után kell új tömítés vagy valami hozzá?
Kzotya Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Termosztát Osztom a véleményt, 4-6 E Ft-ot megér, hogy ne fagyj meg, meg a fogyasztás is egekbe nőhet, ha állandóan hideg a motor - meg még jobban is kopik!
_Seth_ Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Osztom a véleményt, 4-6 E Ft-ot megér, hogy ne fagyj meg, meg a fogyasztás is egekbe nőhet, ha állandóan hideg a motor - meg még jobban is kopik! Nekem ugyan 8e volt a legolcsóbb termosztát is (Wahler - gyári beszállító) de most melegebb a motor főúton mint amilyen 20 fokban volt.... ennyit jelent az új termosztát valamint hamarabb melegszik a motor és hamarabb tud fűteni is :lol:
Adam1 Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Ha lesz egy szabad napon,megnézem a termosztátot(csöveket) vagy kiszerelem!Kiszerelés után kell új tömítés vagy valami hozzá? Kell. De kartonpapírból vágott tömítés, plusz egy kis tömítőpaszta tökéletesen megteszi. Ha új termosztéátot veszel, ahhoz adják a tömítést.
kelly Elküldve November23, 2011 Elküldve November23, 2011 Na nekem is új termosztátom van, de még be biztosítottam magam egy plexi lappal a klíma meg a sima hűtő közé. Hiába új a termosztát, de városban 3 km-es távon nem melegszik be akkor sem. Így meg ki kísérleteztem a plexi lap méretét, és még rá tesz egy lapáttal hogy hamarabb melegedjen, de elég hűtése legyen. Víz nem forr, ha nagy dugóban vagyok akkor sem. A venti sem kapcsol be állandóan. 10 fok átlaghőmérséklet felett meg kiveszem. Nekem ugyan 8e volt a legolcsóbb termosztát is (Wahler - gyári beszállító) de most melegebb a motor főúton mint amilyen 20 fokban volt.... ennyit jelent az új termosztát valamint hamarabb melegszik a motor és hamarabb tud fűteni is :lol:
Recommended Posts