zsiga Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 PSZ volna egy kérdésem? Megtaláltam a kábel köteget, amiről a tegnap dumáltunk az erösitönek tök egyszerű elérni a motor térből de nekem a másik oldalt a ecuk vannak az nem gond? hol fog ki jönni a kábel az utas térben ha ott be vezetem? ja meg a másik nekem automata váltom van, milyen olajat kell bele tölteni?? valami barna van most benne olyan mint a szervo olajnak a szaga de nem az mint tudjuk. szóval milyen típusú kell bele? nem ATF, konkrét típus kéne mert nem akarom keverni. köszi
psz Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 PSZ volna egy kérdésem? Megtaláltam a kábel köteget, amiről a tegnap dumáltunk az erösitönek tök egyszerű elérni a motor térből de nekem a másik oldalt a ecuk vannak az nem gond? hol fog ki jönni a kábel az utas térben ha ott be vezetem? ja meg a másik nekem automata váltom van, milyen olajat kell bele tölteni?? valami barna van most benne olyan mint a szervo olajnak a szaga de nem az mint tudjuk. szóval milyen típusú kell bele? nem ATF, konkrét típus kéne mert nem akarom keverni. köszi Szóval, ha emlékeim nem csalnak az utastérből a legegyszerűbb, úgy tovább vinni, hogy kiveszed a kesztyűtartót. CSak pár darab csavar, és onnét tökre látni fogod már az ECU-t. Mellette bal oldalt lesz a kábelköteg amit említettél, hogy kényelmesen elérsz a motortérből. Oda ha sikerül befűznöd akkor onnét már balra lefele kell elvezeted, és kibontod a műanyag borítást, ami közvetlen az ajtó mellett van. Onnét pedig tovább hátra a küszöbborítás alatt... Váltóolaj: GM Dexron III, Dexron IID SZP
tgabika76 Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Ja de semmiféleképp nem trafó olja... Ingyen volt és a célnak megfelel... a trafóolaj növényi eredetű és nem savas, viszont taszítja a vizet/párát tehát ugyanúgy nem fog rozsdásodni tőle az autó, mint az üregvédőtől. Van aki sima fáradtolajjal (használt motorolaj) csinálja...
sgery Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 ezt a választ adták: Az alkatrész cikkszáma 6238187 ára: 17230 Ft netto (ez gyári alkatrész) 12500 Ft brutto ( ez utángyártott) unix pedig ezt írta rá: Fordulatszám érzékelő jeladó: Gyártó: HELLA Unix nr.: 860820 Fogy. Ár: 12.820 Ft Gyártó: HANS-PRIES Unix nr.: 702611 Fogy. Ár: 17.550 Ft > 98-as x20xev motoros vectra b-hez vezérmű tengely jeladó-t tudnak > esetleg szerezni? (ami a fordulatszámot méri, gyertyáktól balra > található 3 csatlakozós ebből a szövegből levágták szerintetek hogy nekem mi is fog kelleni?
kelly Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Szerintem levágták,de a bárdit is hívd fel,kérdezd meg ezt a választ adták: Az alkatrész cikkszáma 6238187 ára: 17230 Ft netto (ez gyári alkatrész) 12500 Ft brutto ( ez utángyártott) unix pedig ezt írta rá: Fordulatszám érzékelő jeladó: Gyártó: HELLA Unix nr.: 860820 Fogy. Ár: 12.820 Ft Gyártó: HANS-PRIES Unix nr.: 702611 Fogy. Ár: 17.550 Ft > 98-as x20xev motoros vectra b-hez vezérmű tengely jeladó-t tudnak > esetleg szerezni? (ami a fordulatszámot méri, gyertyáktól balra > található 3 csatlakozós ebből a szövegből levágták szerintetek hogy nekem mi is fog kelleni?
sgery Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Szerintem levágták,de a bárdit is hívd fel,kérdezd meg báró autónál 7500Ft-ért adják , mindjárt jobb:) otthon cserélhető, vagy szerelő haverhoz vigyem?
kelly Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Na látod. Le kell bontani a vezérlés résznél sok mindent,legalábbis az 1.8-as nál,szerintem nálad is ugyanaz,mert nem férsz hozzá a csavarhoz igen, ők már jobb áron adják, 7500 Ft, mindjárt jobb:) otthon cserélhető, vagy szerelő haverhoz vigyem?
sgery Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Na látod. Le kell bontani a vezérlés résznél sok mindent,legalábbis az 1.8-as nál,szerintem nálad is ugyanaz,mert nem férsz hozzá a csavarhoz felhívtam még bárdit is, de ott van egy hella 28e-ért és egy másik 9900-ért. maradok a 7500-nél
kelly Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Ez a 7500-as nem bárdis? Menj el egy bárdiba,és nézd meg szerintem ezeket,mert mondom hogy az egyik gyári,mert rajta van a GM felhívtam még bárdit is, de ott van egy hella 28e-ért és egy másik 9900-ért. maradok a 7500-nél
sgery Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Ez a 7500-as nem bárdis? Menj el egy bárdiba,és nézd meg szerintem ezeket,mert mondom hogy az egyik gyári,mert rajta van a GM nincs nagyon időm elmenni a bárdiba, telefonon hívtam fel őket és ott mondták a 10 és 27e-ft-osat. egyikre se mondta hogy gyári, úgy mint unixnál náluk is egyik hans-pries a másik pedig hella. a 7500-as a báró-ker-es, meg is rendeltem már tőle, estére érkezik meg. ahogy néztem elég sok mindent kell bontani ennek a szereléséhez, a motor tartó bakot is, nem?
kelly Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Jó lesz az a 7500-as.Nekem is jó lett volna amit adtak annó,csak meglepődtem,hogy gyári. Jól látod,bontani kell (többek közt) azt is :rolleyes: Közben simán csinálni lehetne egy vezérlés cserét is. nincs nagyon időm elmenni a bárdiba, telefonon hívtam fel őket és ott mondták a 10 és 27e-ft-osat. egyikre se mondta hogy gyári, úgy mint unixnál náluk is egyik hans-pries a másik pedig hella. a 7500-as a báró-ker-es, meg is rendeltem már tőle, estére érkezik meg. ahogy néztem elég sok mindent kell bontani ennek a szereléséhez, a motor tartó bakot is, nem?
sgery Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Jó lesz az a 7500-as.Nekem is jó lett volna amit adtak annó,csak meglepődtem,hogy gyári. Jól látod,bontani kell (többek közt) azt is <_< Közben simán csinálni lehetne egy vezérlés cserét is. nemrég volt vezérlés csere szóval felesleges. 10e km alatt csak nem ment szét..:rolleyes: találtam ezt a linket ahol részletesen látszik hogy kell kicserélni. nem tűnik túl nehéz dolgoknak, holnap reggel szerintem neki is esek. Ha jól értem a motor alá kell pakolni egy emelőt, mert különben elmozdul? mert máshol nem írtak ilyet amúgy megvettem a jeladót, a 7500ft-os gyári GM volt, szóval happy van:) mondta csávó, hogy pl. légtömegmérőt is kb 12e-ért adja, kár hogy most tudtam meg, akkor nem bontottat veszek 1e-rel olcsóbban..:/ még már annyira hozzászoktam már, hogy ég a check engine lámpa és az ezzel járó korlátozásokat, hogy tegnap mikor mentem 30km-ert úgy hogy nem égett úgy éreztem más kocsiban ülök annyival jobban megy:) ja, és a hűtővíz cseréhez hol találom a legalsó csatlakozás pontot?
psz Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 nemrég volt vezérlés csere szóval felesleges. 10e km alatt csak nem ment szét..:rolleyes: találtam ezt a linket ahol részletesen látszik hogy kell kicserélni. nem tűnik túl nehéz dolgoknak, holnap reggel szerintem neki is esek. Ha jól értem a motor alá kell pakolni egy emelőt, mert különben elmozdul? mert máshol nem írtak ilyet amúgy megvettem a jeladót, a 7500ft-os gyári GM volt, szóval happy van:) mondta csávó, hogy pl. légtömegmérőt is kb 12e-ért adja, kár hogy most tudtam meg, akkor nem bontottat veszek 1e-rel olcsóbban..:/ még már annyira hozzászoktam már, hogy ég a check engine lámpa és az ezzel járó korlátozásokat, hogy tegnap mikor mentem 30km-ert úgy hogy nem égett úgy éreztem más kocsiban ülök annyival jobban megy:) ja, és a hűtővíz cseréhez hol találom a legalsó csatlakozás pontot? Ha a felső motor tartóra gondolsz, ami a toronyhoz van csavarozva akkor nem kell aggódnod, az nem tartja a motort, hanem hirtelen rántásoknál azt gátolja meg, hogy előrre hátra billegjen a motor. Nos nem tudom x18xe-be hogy van, de nem lenne elég levenni a szelepfedelet, és onnét kitekerni a két apró csavart? Vagy mindenféleképp le kell venni a vezérlés borítását? SZP
sgery Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Ha a felső motor tartóra gondolsz, ami a toronyhoz van csavarozva akkor nem kell aggódnod, az nem tartja a motort, hanem hirtelen rántásoknál azt gátolja meg, hogy előrre hátra billegjen a motor. Nos nem tudom x18xe-be hogy van, de nem lenne elég levenni a szelepfedelet, és onnét kitekerni a két apró csavart? Vagy mindenféleképp le kell venni a vezérlés borítását? SZP biztos nem elég, nézd meg a linket amit írtam, ott látszik hogy bontani kell hozzá
kelly Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Egy csavar fogja,és nagyon nem lehet hozzáférni úgyhogy bontani kell.Ha nem kellett volna,én sem erőltettem volna Ha a felső motor tartóra gondolsz, ami a toronyhoz van csavarozva akkor nem kell aggódnod, az nem tartja a motort, hanem hirtelen rántásoknál azt gátolja meg, hogy előrre hátra billegjen a motor. Nos nem tudom x18xe-be hogy van, de nem lenne elég levenni a szelepfedelet, és onnét kitekerni a két apró csavart? Vagy mindenféleképp le kell venni a vezérlés borítását? SZP
kelly Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Nem esik le a motor ne tegyél oda emelőt- Az alkatrészekről meg erről beszéltem.Kis utána járás,és marad sok sok pénzed :rolleyes: nemrég volt vezérlés csere szóval felesleges. 10e km alatt csak nem ment szét..<_< találtam ezt a linket ahol részletesen látszik hogy kell kicserélni. nem tűnik túl nehéz dolgoknak, holnap reggel szerintem neki is esek. Ha jól értem a motor alá kell pakolni egy emelőt, mert különben elmozdul? mert máshol nem írtak ilyet amúgy megvettem a jeladót, a 7500ft-os gyári GM volt, szóval happy van:) mondta csávó, hogy pl. légtömegmérőt is kb 12e-ért adja, kár hogy most tudtam meg, akkor nem bontottat veszek 1e-rel olcsóbban..:/ még már annyira hozzászoktam már, hogy ég a check engine lámpa és az ezzel járó korlátozásokat, hogy tegnap mikor mentem 30km-ert úgy hogy nem égett úgy éreztem más kocsiban ülök annyival jobban megy:) ja, és a hűtővíz cseréhez hol találom a legalsó csatlakozás pontot?
zaza73 Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Most néztem a bontott hengerfelyemen (x18xe1), egy torxcsavar foglya, az alatta lévő csak tájolja hogy ne tudjon elmozdulni. Amúgy a fordszám jel nem a főtengelytől jön? Én úgy tudtam, hogy a vezérműtengely jeladó a gyújtáshoz adja a jelet, mivel amíg a vezműtengely kettőt fordul, addig a főtengely csak egyet.
zaza73 Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Ha ügyes vagy "csak" a vezműburkolatot kell levenned.
sgery Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Most néztem a bontott hengerfelyemen (x18xe1), egy torxcsavar foglya, az alatta lévő csak tájolja hogy ne tudjon elmozdulni. Amúgy a fordszám jel nem a főtengelytől jön? Én úgy tudtam, hogy a vezérműtengely jeladó a gyújtáshoz adja a jelet, mivel amíg a vezműtengely kettőt fordul, addig a főtengely csak egyet. lehet van olyan okos, és a kapott eredményt elosztja 2vel..:rolleyes: hűtőfolyadék legalsó csövéről senki nem tud?<_<
zaza73 Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Szer. útmutató szerint a hűtő alsó csöve. Én pont tegnap ott engedtem le.
zaza73 Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Most néztem utána, a fordszámjel a főtengelytől jön.
sgery Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Szer. útmutató szerint a hűtő alsó csöve. Én pont tegnap ott engedtem le. tudom, olvastam, de melyik a legalsó? ami a hűtő bordán van jobb középen főcső? mert azt nálam nagyon macerás koldani:/
zaza73 Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 tudom, olvastam, de melyik a legalsó? ami a hűtő bordán van jobb középen főcső? mert azt nálam nagyon macerás koldani:/ Én azt vettem le, majd pár másodperces motorjáratás, aztán SZÍVÁS. Nehezebb volt a szorítógyűrűt visszatenni mint levenni. Nem tudom miért nem tettek a hűtő aljára egy leeresztőt.
sgery Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Én azt vettem le, majd pár másodperces motorjáratás, aztán SZÍVÁS. Nehezebb volt a szorítógyűrűt visszatenni mint levenni. Nem tudom miért nem tettek a hűtő aljára egy leeresztőt. nálam csak az a bibi, hogy aki utoljára lecsavarta azt az bizony úgy fordította a feszítő gyűrűt, hogy a ventilátor felé, tehát csak úgy tudom oldani ha leszedem a ventit is hozzá:S nem megoldás az, hogy leszedek egy másik fő vezetéket, motor beindít pár másodpercre, az kiküldi ami nagyjából benne van és kész? nem akarok bontani:/
zaza73 Elküldve Október9, 2009 Elküldve Október9, 2009 Én egy kicsit megmozgatnám és megpróbálnám a csövet elfordítani, mivel ez a legalsó cső és itt folyna ki a legjobban és ugye visszarakáskor megszokták kenni egy hangyányi zsírral a csövet, talán fordulna annyit.
Recommended Posts