_Seth_ Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 A mutatók tövébe, a plexilapba van beragasztva piros Led. Fotóim vannak, ha valakit érdekel készítek egy leírást is. Jöhet a leírás képekkel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Jöhet a leírás képekkel :lol: Na akkor röviden: Javarészt SMD Ledekkel készítettem, a számlap piros részei SMD-k - ford mérőnél 2 darab a többinél 1-1. A piros mutatók alatt 2,5x2,5 mm-esek vannak, ford mérő alatt 2, km óra alatt 3 darab a benzin és vízhőfok alatt pedik 1-1 három mm-es. A helyüket előtte kireszeltem a plexilapban (az egész műszeregységet rapityára szedtem), majd sok próba a pincében (vaksötét), és végül ragasztás. A két nagyobb mutató alatt azért van több mert egyenesen felfelé világítanak és ahogy fordul a mutató nem volt egyenletes a fényeloszlás. A kék SMD-ket egy nyák lemezre forrasztottam a számlapnak megfelelően összesen 28 darabot. Lehet, hogy kicsit soknak tűnik de így sikerült egyenletes fényeloszlást biztosítani. Hármas csoportokban, sorbakötve forrasztottam, figyelve, hogy a számlap világosabb helyeire nagyobb ellenállások kerüljenek, 470 ohm-tól 1 kohm-ig. A km számláló fehér lett, itt kipróbáltam a kéket, a pirosat, de a fehér adott megfelelő eredményt. A fedélzetibe 4 darab 180°-ban szórt nagy fényerejű Led került. A kapcsolókba 1-1 darab 3 mm-es kék - ill. a működést jelző sárga - került. A rádióba szintén SMD-k kerültek, a hangerő szbályzóhoz 2 darab piros, a többi helyre kék. A fűtés szabályzóban szintén SMD-k vannak, 3 piros - a piros sávhoz - a többi itt is kék. A lámpakapcsolóban 6 darab szórt fényű 5 mm-es van. Ha összeszedtem a képeket, majd azokat is felöltöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskutya Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Hello mindenkinek! Pici problem,2.0i B Vectrámmal(1996),Tegnap izzót cseréltem a műszerfal km állásnál,és azóta világít a légzsák visszajelző lámpa.Mielőtt kivettem a műszert,a kormánylégzsák csatiját lehúztam.De!Viszont az ülést meg teljesen hátratoltam.Ha valaki tudja hogy mi a gond,vagy van tippje segítsen! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Nekem szombaton lesz ledezve az egész autó! :D Ha kész van csinálok képeket és felrakom ha érdekel valakit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Mindenképp tegyél föl képet!! Kockáé is tökjól néz ki!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Hello mindenkinek! Pici problem,2.0i B Vectrámmal(1996),Tegnap izzót cseréltem a műszerfal km állásnál,és azóta világít a légzsák visszajelző lámpa.Mielőtt kivettem a műszert,a kormánylégzsák csatiját lehúztam.De!Viszont az ülést meg teljesen hátratoltam.Ha valaki tudja hogy mi a gond,vagy van tippje segítsen! Előre is köszi! Az már csak akkor tűnik el onnan ha elviszed valakihez aki géppel kitörli a hibakódot :lol: Vagy esetleg ha megmozgatod lehúzott akkusaru mellett a kábeleket és visszateszed ha nem és ottmarad akkor marad a hibakód törlése, ilyen volt nekem is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 A Led-esítés témához - meg a leírásomhoz - raktam fel néhány képet, innen letölthető: http://rapidshare.com/files/240078345/Vectra-B-LED.zip Sajna a fűtésszabályzóról és a rádióról nem készültek képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 A Led-esítés témához - meg a leírásomhoz - raktam fel néhány képet, innen letölthető: http://rapidshare.com/files/240078345/Vectra-B-LED.zip Sajna a fűtésszabályzóról és a rádióról nem készültek képek Én miért nem tudom letölteni??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Én miért nem tudom letölteni??? :lol: Nekem lejött! Nyomj a free user-re aztán asszem várni kell 40 másodpercet és utána bejön a Download ikon azzal leszedheted! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nekem lejött! Nyomj a free user-re aztán asszem várni kell 40 másodpercet és utána bejön a Download ikon azzal leszedheted! Na ez az, nekem nem is kezdte el a visszaszámolást tegnap. Ma bezzeg.....Szal thx. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Emberek kéne egy kis segítség! Úgy néz ki elszállt az AC pumpám! Hol lehet kapni olcsón? Esetleg bontóban érdemes? Olvastam itt, hogy a tankszellőztető is tönkreteheti a pumpát, ez igaz? Hol találom a szellőzőt? Nincs valakinek róla fényképe? Azt mondták elől a lökhárítónál de én nem látom sehol. melyik oldalon nézzem! Az 1.6; 1,8; 2,0-nak az AC-ja ugyanaz? Ez most nagyon rosszkor jött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Emberek kéne egy kis segítség! Úgy néz ki elszállt az AC pumpám! Hol lehet kapni olcsón? Esetleg bontóban érdemes? Olvastam itt, hogy a tankszellőztető is tönkreteheti a pumpát, ez igaz? Hol találom a szellőzőt? Nincs valakinek róla fényképe? Azt mondták elől a lökhárítónál de én nem látom sehol. melyik oldalon nézzem! Az 1.6; 1,8; 2,0-nak az AC-ja ugyanaz? Ez most nagyon rosszkor jött :lol: Cső! Én AC pumpából nem vennék használtat. Ha lesz egy csöpp időm, és addig nem reagál senki okosabb, megnézem a könyvet, azt kiírom a vonatkozó részt. Azt a részt még nem szedtem szét, így nem tok semmit róla (szerencsére) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 http://webshop.langauto.hu/List.aspx?G&...IGCB|11|12|5|-1 Itt van egy - két szivattyú! Az üzemanyag szivattyúnak reléje is van a motortérben, a fékolajtartály mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 http://webshop.langauto.hu/List.aspx?G&...IGCB|11|12|5|-1 Itt van egy - két szivattyú! Az üzemanyag szivattyúnak reléje is van a motortérben, a fékolajtartály mellett. A relét megnéztük, annak nincs baja! A szivattyú halt meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 A tank szellőztető az első lökös jobb oldalánál van,és le kell hozzá szedni a lököst ha jól emlékszem.Szerintem a 1.8 meg a 2.0 motoré ugyanaz,de az 1.6 nem hiszem. Emberek kéne egy kis segítség! Úgy néz ki elszállt az AC pumpám! Hol lehet kapni olcsón? Esetleg bontóban érdemes? Olvastam itt, hogy a tankszellőztető is tönkreteheti a pumpát, ez igaz? Hol találom a szellőzőt? Nincs valakinek róla fényképe? Azt mondták elől a lökhárítónál de én nem látom sehol. melyik oldalon nézzem! Az 1.6; 1,8; 2,0-nak az AC-ja ugyanaz? Ez most nagyon rosszkor jött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Jó lett a műszerfalad.Kicsit több munka volt vele mint az enyémmel.Az a réz színű a képen az egy általad csinált nyáklap?Milyen óra van ebben hogy 260-ig mér? A Led-esítés témához - meg a leírásomhoz - raktam fel néhány képet, innen letölthető: http://rapidshare.com/files/240078345/Vectra-B-LED.zip Sajna a fűtésszabályzóról és a rádióról nem készültek képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 X20XEV motorhoz nekem is 260-ig mér... gondolom hagytak rá mert a 220-at megfutotta még nekem is tavaly :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Jó lett a műszerfalad.Kicsit több munka volt vele mint az enyémmel.Az a réz színű a képen az egy általad csinált nyáklap?Milyen óra van ebben hogy 260-ig mér? Igen az egy nyák lap, az óra az eredeti ami benne volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskutya Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Csákány! Levettem az akksi sarut,vártam kb. fél órát,közben átmozgattam a csatikat,de nem változott semmi :lol: .Ugyhogy marad a Hibakód törlés!Azért köszi "Seth" :D ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Akkor nincs mit tenni :D Enyém is így járt de ezt az akkusarut levenni dolgot és kábeleket átmozgatni a szerelőm mondta, hogy megéri megpróbálni... ingyen van ha bejön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskutya Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Igazad van egyértelmű hogy megpróbáltam,jó lett volna ha bejön.Azt sem tudom mennyi most egy sz.gépes hibatörlés,de mindegy legalább redben lesz ez a része.REMÉLEM :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Igazad van egyértelmű hogy megpróbáltam,jó lett volna ha bejön.Azt sem tudom mennyi most egy sz.gépes hibatörlés,de mindegy legalább redben lesz ez a része.REMÉLEM :lol: hozd el kitörlöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 A légzsák mindig benne marad hiába veszed le a sarut akár egy évre is leveheted,azt sajna töröltetni kell.De nehogy Opelbe vidd mert jól lehúznak! Igazad van egyértelmű hogy megpróbáltam,jó lett volna ha bejön.Azt sem tudom mennyi most egy sz.gépes hibatörlés,de mindegy legalább redben lesz ez a része.REMÉLEM :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskutya Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Csákány! Köszi "wessz" de tegnap elvittem szerelőhöz és 2perc alatt megoldotta,és még manit sem kért :D !Úgyhogy minden sirály!Csaosz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Akkor heppi end :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts