zolbo Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Sziasztok! A Vectrám egy 1,6 16v 1997-es, és gondom akadt az üzemanyagtöltés során, történetesen nagyon lassan veszi az üzemanyagot. A benzinkutas valami szellőztető eldugulását emlegette. Szerintetek? Az lehet a gond? Van javitási kézikönyvem, de sajnos üzemanyagtartály szellőztetőt nem találtam benne, viszont egy bizonyos üzemanyagtartály légtelenitő szelepet emleget, ami arra hivatott, hogy a benzingőzt egy aktiv szénszűrő segitségével összeszedje, a jobb kihasználtság érdekében. Lehet, hogy ott nem stimmel valami? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolbo Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ja, és mégegy kérdés szivargyujtó izzójának cseréjével kapcsolatban. Tudja e valaki, hogy pontosan milyen izzó kell a Vectra b 1,6 16v-be (1997-es)? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Hali mindenkinek! Segítség kellene fedélzeti komputer ügyben! A dieselnek a kijelzője jó a benzineshez! Mármint a komputer marad csak a kijelzőt cserélem le mert az enyém nagyon pixel hibás! Vagy esetleg bármelyik kijelző jó rá ami fedélzeti? Mert nem lehet olyat találni mint az enyém és akkor ha elég csak a kijelzőt lecserélni akkor veszek egy olyat! Előre is köszi a választ! Boldog Újévet Opelesnek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Segítség kellene fedélzeti komputer ügyben! A dieselnek a kijelzője jó a benzineshez! Hülyeségeket fog mutatni.Keress tovább benyás fronton.Nekem is Dieselé volt benne...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Hülyeségeket fog mutatni.Keress tovább benyás fronton.Nekem is Dieselé volt benne...... Akkor is, ha benzines computer marad lcd részt leszedem a dieselről és rárakom a benzinesre! Csak egy egyszerű lcd csere! akkor se menne! olyan mintha a tv-nek a képcsövét cserélném le, nem az egész tv-t! Ez működhet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Akkor is, ha benzines computer marad lcd részt leszedem a dieselről és rárakom a benzinesre! Csak egy egyszerű lcd csere! akkor se menne! olyan mintha a tv-nek a képcsövét cserélném le, nem az egész tv-t! Ez működhet? :rolleyes: szerintem működik, viszont nem kapsz bontóban külön kijelzőt, csak dobozt. Én legalábbis úgy kaptam, kijelzőt még nem találtam sehol. Ja, és hiába cseréltem, ez is kezd pixel hibásodni. Majd tavasszal átnézem lehet-e házilag orvosolni ezt a problémát. Nekem van eladó bal első kp zár!! Csak nem működik..:) Bontottan érdemes rugót venni? Ahogy unixon néztem 7000ft/db körül van hozzá újonnan, reális ár az, ha 5e bontottan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Akkor is, ha benzines computer marad lcd részt leszedem a dieselről és rárakom a benzinesre! Csak egy egyszerű lcd csere! akkor se menne! olyan mintha a tv-nek a képcsövét cserélném le, nem az egész tv-t! Ez működhet? :rolleyes: Külön nem fogják neked adni...... Bontottan érdemes rugót venni? Ahogy unixon néztem 7000ft/db körül van hozzá újonnan, reális ár az, ha 5e bontottan? Barátinak tűnik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Külön nem fogják neked adni...... Az biztos hogy külön nem adják, de az enyém sárga csatlakozós és arra azt mondták, hogy ritka! És 25 ezer! De talán van egy srác aki tud hozni szürke csatisat és az meg 15ezer ha át tudom rakni és működik már akkor megérte :rolleyes:! Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
olbeteam Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Nincs vkinek egy vectra y20dth vákuumszivattyúja? Bp-en, környékén profi opel szerelőbrigádot találok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Nincs vkinek egy vectra y20dth vákuumszivattyúja? Bp-en, környékén profi opel szerelőbrigádot találok? Ide elviheted, jól és pontosan dolgoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
olbeteam Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Ide elviheted, jól és pontosan dolgoznak. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Köszi NM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Hellósztok!!! Nekem olyan problémám lenne, hogy van egy '96-os évjáratú 1.6 16V Vectrám és már egy jó ideje szarakodik a kijelzője!!Néha látni mindent, de azt is hiányosan néha viszont csak az alsó részét, de olyan is van, hogy semmit nem mutat!!Van erre valakinek valami ötlete!!Megköszönném!!! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Jah még annyi h ez az alapkijelző, ami csak az időt, a hőmérsékletet meg az adókat mutatja!!!Rem valaki tud rá valami megoldást!!Thanks Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 venni kell másikat. Javítani reménytelen. Bontóban max. egy 10-est adj érte, de akkor már nagyon tip-top. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Akkor is, ha benzines computer marad lcd részt leszedem a dieselről és rárakom a benzinesre! Csak egy egyszerű lcd csere! akkor se menne! olyan mintha a tv-nek a képcsövét cserélném le, nem az egész tv-t! Ez működhet? B) szerintem működik, mert a kijelzőn ugyan azok vannak, az infót meg úgyis a chip küldi neki ami pedig marad... én amúgy 5e-ért vettem még ősszel a sima kijelző dobozt, nem a fogyinfósat Ez a kpzár mikrokapcsoló hol van a cuccban? Úgy emlékszem semelyik részét nem tudtam lebontani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Aloha! Valaki mondja már meg nekem, hogy miért nem tudom rendesen megtankolni az autot? Ha teljesen belerakom a pisztolyt akkor állandóan lekapcsol! Majdnem teljesen ki kell húzni, hogy tudjak bele tankolni és így sikerül néha túltöltenem és akkor alul el is csöpög!! Ja és ha ki van húzva félig a pisztoly akkor is néha lekapcsol elég kellemetlen mert dupla annyi idő megtankolni az autót! Mi lehet a probléma? B) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Aloha! Valaki mondja már meg nekem, hogy miért nem tudom rendesen megtankolni az autot? Ha teljesen belerakom a pisztolyt akkor állandóan lekapcsol! Majdnem teljesen ki kell húzni, hogy tudjak bele tankolni és így sikerül néha túltöltenem és akkor alul el is csöpög!! Ja és ha ki van húzva félig a pisztoly akkor is néha lekapcsol elég kellemetlen mert dupla annyi idő megtankolni az autót! Mi lehet a probléma? B) köszi Tankszellőzőt tisztítsd ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Tankszellőzőt tisztítsd ki. Kéne hozzá egy kis segítség! Merre találom azt? B) Mármint a tankszellőzőt! Ha aláfekszem akkor hozzáférek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ez a kpzár mikrokapcsoló hol van a cuccban? Úgy emlékszem semelyik részét nem tudtam lebontani. A mikrokapcsolók kiszerelés képekben Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolbo Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Kéne hozzá egy kis segítség! Merre találom azt? B) Mármint a tankszellőzőt! Ha aláfekszem akkor hozzáférek? Nekem is ez a gondom a Vectra B-nél. ;) Van szerelési útmutatóm, de még nem akadtam rá benne, mármint a szellőztetőrendszerre. Szóval engem is érdekelne.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Aloha! Valaki mondja már meg nekem, hogy miért nem tudom rendesen megtankolni az autot? Ha teljesen belerakom a pisztolyt akkor állandóan lekapcsol! Majdnem teljesen ki kell húzni, hogy tudjak bele tankolni és így sikerül néha túltöltenem és akkor alul el is csöpög!! Ja és ha ki van húzva félig a pisztoly akkor is néha lekapcsol elég kellemetlen mert dupla annyi idő megtankolni az autót! Mi lehet a probléma? B) köszi Nekem a Corsámmal van ez a probléma. De szerintem rosszul járna szegény, ha én kezdeném el szétszedni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 A tankszellőztető én úgy tudom, hogy a hátsó ülések alatt található vhol. Ilyen mikrokapcsolót hol lehet kapni? Mert bontóban sehol nem adnak:/ Viszont 3e ft/db áron adják a teljes kp zárat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 A tankszellőztető én úgy tudom, hogy a hátsó ülések alatt található vhol. Ilyen mikrokapcsolót hol lehet kapni? Mert bontóban sehol nem adnak:/ Viszont 3e ft/db áron adják a teljes kp zárat.. elektronikai boltban kapható a mikrokapcsoló. B) minimális összeg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 elektronikai boltban kapható a mikrokapcsoló. ;) minimális összeg. :blush: aha, értem. tehát beállítok egy elektro boltba és azt mondom kell egy mikrokapcsoló, akkor tudják mit kell adni? vagy vmi spec fajta kell, vagy miféle?B) vagy kapjam ki, és azzal együtt menjek? Most voltam lent amúgy kiganézni a kocsit, szerintetek mennyire normális dolog, hogy a hűtővíz tartály üres?? Hová lett belőle a víz?? Holnap viszem amúgy a szerelőhöz a rugó cserére, vettetek rá egy pillantást, mert a motor is fura hangon szól szerintem. kicsit kerreg, vagy nem tudom leírni:/ Amúgy kb 1/2 hónapja mentem vele utoljára, és télen nem nagyon használtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts