Atommanó Elküldve December6, 2005 Elküldve December6, 2005 Valószínűleg kiégtek az izzók... Műszerfal ki, izzók csere, majd visszaszerel...
kisa008 Elküldve December6, 2005 Elküldve December6, 2005 Köszi de a ledek össze vissza égnek.Van amikor kiírja a 8 ast is aztán később ki tudja mit kéne látnom.Érintkezés nem lehet?
mélykék76 Elküldve December6, 2005 Elküldve December6, 2005 Köszi de a ledek össze vissza égnek.Van amikor kiírja a 8 ast is aztán később ki tudja mit kéne látnom.Érintkezés nem lehet? Itt : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=74...er=asc&start=15 Omegatd hozzászólásában szerepel 1 emberke elérhetősége, aki tán tud neked segíteni, ha komolyabb a probléma.
kisa008 Elküldve December6, 2005 Elküldve December6, 2005 Köszi megnéztem. Remélem nem akkora a probléma hogy javíttatnom kell ,előbb megnézem saját magam.Legalább szétszedem még úgysem csináltam ilyent. Köszi még 1-szer.
tomi023 Elküldve December13, 2005 Elküldve December13, 2005 HELLÓ! Segítsetek légyszi! Vectra B-ben a kijelző(óra ,dátum ,stb.) egyre hiányosabban világít.Eddig elvoltam vele de most hogy tovább van sötét hiányzik az óra!Milyen megoldás van ennek a javítására? Előre is köszi:Kisa008 Szia! A kijelzőt kiszereled elemeire szeded és jól átmelegíted hőlégfújóval az segíthet az LCD-nek a kristályszerkezet visszarendezésében. Ez már egyszer bejött. :lol:
Grachy Elküldve December31, 2005 Elküldve December31, 2005 Sziasztok! Nekem egy '96-os 1.6-os GL Vectrám van. A műszerfala természetesen a legegyszerűbb, nincs fordulatszám mérő stb... Úgy hallottam, hogy simán ki lehet cserélni az egészet egy magasabb felszereltségűével, mivel a kábelek, stb. gyárilag bent találhatók. Ez mennyire igaz? Esetleg BC beszerelésén is gondolkodom, ha lehetséges.
tomi023 Elküldve Január6, 2006 Elküldve Január6, 2006 Ha jól tudom a Vectrakba is több féle kábelköteget szereltek. Történetesen A és B köteg a BCt asszem csak a B tudja. A fordszámméró is hasonló lehet.
tomi023 Elküldve Január12, 2006 Elküldve Január12, 2006 Itt most az lehet a helyzet, hogy csak nekem van Vectram, vagy a Vectraknak semmi baja nincsen! :blink:
warwolf Elküldve Január12, 2006 Elküldve Január12, 2006 Itt most az lehet a helyzet, hogy csak nekem van Vectram, vagy a Vectraknak semmi baja nincsen! :blink: Ez is, meg az is!Egy kicsit! :)
hirdetes Elküldve Január12, 2006 Elküldve Január12, 2006 Ha jól tudom a Vectrakba is több féle kábelköteget szereltek. Történetesen A és B köteg a BCt asszem csak a B tudja. A fordszámméró is hasonló lehet. Persze jók a Vectrak, de P.Ü- ben elmagyarázom neked, mi is lehet a helyzet :blink: Üdv
tomi023 Elküldve Január13, 2006 Elküldve Január13, 2006 Persze jók a Vectrak, de P.Ü- ben elmagyarázom neked, mi is lehet a helyzet :blink: Üdv Nem jött Pü! :) Nem jött Pü! :) Beszereltem a rádió átalakítót! Most már én a display és a multikormány is az Acapulkoval :lol: Majd teszek fel képeket is a szerelésről :D
hirdetes Elküldve Január13, 2006 Elküldve Január13, 2006 Beszereltem a rádió átalakítót! Most már én a display és a multikormány is az Acapulkoval :blink: Majd teszek fel képeket is a szerelésről :) Az én xar kenwoodomat meg nem tudták összehozni a multi kormánnyal 1 hónap alatt sem pedig Q drága volt az átalakító. Üdv
tomi023 Elküldve Január13, 2006 Elküldve Január13, 2006 Érdekes dolog ez a nem gyári rádió használata multikormánnyal de talán nem reménytelen. Sok sikert! Más nem visszateszed a kazettás CAR400-at :blink: vagy valami hasonlót Nekem is a hajam hullott táp átfordítás aztán vissza meg toldás meg keret és még a sub nincs bent meg a hátsó magasak is a sorukra várnak, esetleg előre kompnens szett 3 utas....sose lesz vége!
hirdetes Elküldve Január13, 2006 Elküldve Január13, 2006 Érdekes dolog ez a nem gyári rádió használata multikormánnyal de talán nem reménytelen. Sok sikert! Más nem visszateszed a kazettás CAR400-at :blink: vagy valami hasonlót Nekem is a hajam hullott táp átfordítás aztán vissza meg toldás meg keret és még a sub nincs bent meg a hátsó magasak is a sorukra várnak, esetleg előre kompnens szett 3 utas....sose lesz vége! Nem car 400 volt :) hanem cd-s 500-as :lol: De tele van az hócipőm ezzel az átalakítósdival... mindenki azt mondta hogy a kormány fog menni a kijelző nem.... pont fordítva volt. Az első szettek már cserélve, még a hátsó 13 cm-s kell kidobni :) majd nyáron P.Ü. ment Üdv
tomi023 Elküldve Január14, 2006 Elküldve Január14, 2006 Elore milyen szett kerult? kétutas vagy három utas? A középső hangszóró mekkora elöl? Az interface-ek altaáéban tényleg csask a kilyelzőt kezelik, sajnos.
hirdetes Elküldve Január16, 2006 Elküldve Január16, 2006 Elore milyen szett kerult? kétutas vagy három utas? A középső hangszóró mekkora elöl? Az interface-ek altaáéban tényleg csask a kilyelzőt kezelik, sajnos. Előre 16,5 cm és három utas mert volt vagy 1000 forint a 2 utas ára között. Hátra 13 cm való. Az interfészre az mondták, hogy nem biztos, hogy vezérli a kijelzőt. Üdv
tomi023 Elküldve Január16, 2006 Elküldve Január16, 2006 Előre 16,5 cm és három utas mert volt vagy 1000 forint a 2 utas ára között. Hátra 13 cm való. Az interfészre az mondták, hogy nem biztos, hogy vezérli a kijelzőt. Üdv Jó jó de komponens szettre kondoltam és ha jól értem ez koax hangszóró :)
hapsikam Elküldve Január17, 2006 Elküldve Január17, 2006 Sziasztok, A következő hiba jelentkezett a 1.6 Vectrámon:a külső hőmérséklet jelző megbolondult, 13 és 70 fokot mutat, pedig kinnt 0 fok körüli a hőmérséklet. Mit lehet vele csinálni? Hol van a jeladó? hapsikám
warwolf Elküldve Január17, 2006 Elküldve Január17, 2006 Sziasztok, A következő hiba jelentkezett a 1.6 Vectrámon:a külső hőmérséklet jelző megbolondult, 13 és 70 fokot mutat, pedig kinnt 0 fok körüli a hőmérséklet. Mit lehet vele csinálni? Hol van a jeladó? hapsikám A hűtőrács közepén van, legalább is Hil1 ott találta meg.Tehát nem a lökös alján.De CSAK cserével javítható. Szerintem.
hil1 Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 CSerés, nem nagy tétel, és szvsz ott lesz az első lökös alján.Ha minden igaz. Szia! Igen, ott van a lökös alján a régi Astrában! A Vectrában a hűtőrács közepe táján találtam meg. hil
warwolf Elküldve Január20, 2006 Elküldve Január20, 2006 Törölve.Remélem, végre lecsillapodnak a kedélyek, és mindenki a témával fog foglalkozni, és figyelmesen elolvassa, hogy ki, kitől idézett, és mennyi smilet használt, tehát kinek, és hogyan szól a hsz. Off vége. :)
tomi023 Elküldve Január20, 2006 Elküldve Január20, 2006 Nem Tudom mi a bajotok egymással de ne itt off-oljatok légyszi! Wolfi majd elmesélheted meeten :) Nekem is Vectram van és mindíg örülök amikor az emil jön: válaszolt a "Általános műszaki problémák! - Vectra B" című témára és izgatottan lesem a fórumot de hiába....na mind1. :D oldjátok meg! ez a Ti problémátok ez a baj ;)
Dini Elküldve Március24, 2006 Elküldve Március24, 2006 Hello! Egy nagyon jo Ismim akar venni egy Vectra! Szeméyl szerinte http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ezt itt! Mit kell rajta jol megnézni! Tudom a KM kicsit hihetetlen! Köszi a Segítséget!!!
Recommended Posts