imy Elküldve Április13, 2012 Elküldve Április13, 2012 én aztán le nem megyek :D meg nem is izgat :) Ráér hétvégén. ;)
ampervadasz Elküldve Április13, 2012 Elküldve Április13, 2012 Köszönöm mindenkinek a segítséget generátor témában, a probléma megoldódott. Tanúlsággként írom le a tapasztalatokat. Az hogy nem tölt a generátor, ingadozik az alapjárat, elfogy az energia nem biztos hogy generátor. Kicseréltem másikra, lekötöttem minden fogyasztót de ugyan az maradt a hiba. Ekkor jutott eszembe hogy kb 2 hete kiszedtem a műszeregységet led csere miatt, hát kiszedtem megint és láss csodát kiderült mekkora barom vagyok. Kiszerelésnél a csúszócsatlakozóbol kiesett a műanyag betét /aki szerelte már tudja/ amit nem vettem észre és anélkül tettem vissza, szóval sima kontakt hiba. Most már tudom hogyha a töltésjelző nem világit nem kap jelet a generátor és nem kezd el tőlteni. Amúgy jó pár éve mikor ledesítettem tudtam is ezt de azóta kiment a fejemből. Most a dudorokat kezelem a fejemen falabverés miatt. Előnye hogy 15 perc alatt ki és visszaszerelem a generátort is már. Lehet röhögni és szidni kinek kénye kedvére, a hülye saját kárán tanul. pruto Na ez örvendetes fejlemény, neked most bejött az 1% :) Mondjuk érdekes a jelenség, mert attól, hogy a visszajelzőlámpán keresztül gerjed attól még általában fel szoktak gerjedni akkor is, ha nincs rajta az izzó (régen, mikor önindítós, generátoros műhelyben dolgoztam próbáltuk, van annyi mágnesesség a forgórészben alapból, hogy fokozatosan fölgerjeszti magát). Azért megválaszolom az előző hsz.-edet is: A diódavizsgálatot ugyan úgy csinálod, mintha műszerrel mérnéd, csak kell hozzá egy 21W-os próbalámpa, meg az akkumulátor. Akksi egyik kivezetésére ráteszed a diódahíd egyik pólusát, másik kivezetésre a próbalámpa egyik végét, másik végével meg elkezded nézegetni az áramot a diódákon. Aztán polaritást cserélsz. Ugyan úgy végignézegeted, mint a szakadásvizsgálóval, egyik irányba vezetnie kell, másik irányba zárni. Gondolom így érted mire gondolok. Hogy érdemben üzemi körülmények között lehessen valamit mérni rajta, ahhoz kb. 1000/perc fordulattal kellene megpörgetni a generátort legalább.
pruto Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 Na ez örvendetes fejlemény, neked most bejött az 1% :) Mondjuk érdekes a jelenség, mert attól, hogy a visszajelzőlámpán keresztül gerjed attól még általában fel szoktak gerjedni akkor is, ha nincs rajta az izzó (régen, mikor önindítós, generátoros műhelyben dolgoztam próbáltuk, van annyi mágnesesség a forgórészben alapból, hogy fokozatosan fölgerjeszti magát). Azért megválaszolom az előző hsz.-edet is: A diódavizsgálatot ugyan úgy csinálod, mintha műszerrel mérnéd, csak kell hozzá egy 21W-os próbalámpa, meg az akkumulátor. Akksi egyik kivezetésére ráteszed a diódahíd egyik pólusát, másik kivezetésre a próbalámpa egyik végét, másik végével meg elkezded nézegetni az áramot a diódákon. Aztán polaritást cserélsz. Ugyan úgy végignézegeted, mint a szakadásvizsgálóval, egyik irányba vezetnie kell, másik irányba zárni. Gondolom így érted mire gondolok. Hogy érdemben üzemi körülmények között lehessen valamit mérni rajta, ahhoz kb. 1000/perc fordulattal kellene megpörgetni a generátort legalább. Köszi azért elraktározom ezt az infót is hátha még szükség lesz rá valamikor.
gezoli Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 Sziasztok! Ma autóztam egy keveset és azt vettem észre, hogy gyorsításnál 2000-3000 között dadog a motor. Állóhelyzetben is. 4000 körül viszont már nem veszem észre. Kitakarítottam az EGR-t és a folytószelepházat is, de a hiba maradt. Arra gondoltam, hogy kicserélem az üzemanyagszűrőt, mert egyszer már jártam így. Azt vettem észre ha bekapcsolom a klímát mintha erőteljesebb volna a dadogás. Valakinek valami tipp? Előre is köszi
GH Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 Sziasztok! Ma autóztam egy keveset és azt vettem észre, hogy gyorsításnál 2000-3000 között dadog a motor. Állóhelyzetben is. 4000 körül viszont már nem veszem észre. Kitakarítottam az EGR-t és a folytószelepházat is, de a hiba maradt. Arra gondoltam, hogy kicserélem az üzemanyagszűrőt, mert egyszer már jártam így. Azt vettem észre ha bekapcsolom a klímát mintha erőteljesebb volna a dadogás. Valakinek valami tipp? Előre is köszi gyertyák?
zozi86 Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 Helló zozi! Még nem tudom mi lesz, ha muszáj cserélni a műszeregységet akkor mindenképpen érdekel. Egy email címet légyszíves írjál majd, hogy tudjalak keresni ha kell a cucc :icon1: Küldtem üzenetet privátban, megkaptad?
gezoli Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 gyertyák? Igen, gondoltam rá. 40Ekm van bennük. Visszarakom a régieket és próba.
GH Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 Igen, gondoltam rá. 40Ekm van bennük. Visszarakom a régieket és próba. azért az már csereérett szerintem, főleg ha nem gyári..
gezoli Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 azért az már csereérett szerintem, főleg ha nem gyári.. Régi gyertyákkal ugyanaz. Bosch FLR 8 LDCU+ gyertya van benne. Nekem gyárilag ugyanezzel jött ki csak +-os.Azért tettem be ezt cserekor.
uhuhu Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 Ahogy az imy írta! Csak a csere órában levőt fogod látni. OP-COM, vagy TECH2-vel korrigálható. Az atra g is tárolja! Különben honnan tudnám, hogy tgabika76 órájában 114789 km volt, amikor LED-eztem... a motorvezérlő nem tárolja.... amüszeregység igen.
gezoli Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 Sziasztok! Ma autóztam egy keveset és azt vettem észre, hogy gyorsításnál 2000-3000 között dadog a motor. Állóhelyzetben is. 4000 körül viszont már nem veszem észre. Kitakarítottam az EGR-t és a folytószelepházat is, de a hiba maradt. Arra gondoltam, hogy kicserélem az üzemanyagszűrőt, mert egyszer már jártam így. Azt vettem észre ha bekapcsolom a klímát mintha erőteljesebb volna a dadogás. Valakinek valami tipp? Előre is köszi Erre valakinek van ötlete?
Mc-elek Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 Erre valakinek van ötlete? attól hogy kitakarítottad az egeret attól még beállhatott mint a szög :)
gezoli Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 attól hogy kitakarítottad az egeret attól még beállhatott mint a szög :) Biztos, hogy hamarosan cserés lesz, de megtápolva tette a dolgát. Esetleg ötlet, hogy merre induljak el? Még bízom az üzemanyag szűrőben, mert amikor a klímát bekapcsoltam mintha ez a dadogás erősödött volna. :wacko:
Mc-elek Elküldve Április14, 2012 Elküldve Április14, 2012 Biztos, hogy hamarosan cserés lesz, de megtápolva tette a dolgát. Esetleg ötlet, hogy merre induljak el? Még bízom az üzemanyag szűrőben, mert amikor a klímát bekapcsoltam mintha ez a dadogás erősödött volna. :wacko: nincs ötletem :(
Livi Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Üdv mindenkinek na szóval az van hogy a motor hűtöfolyadéka állandóan fogy nektek is?Egyébként a tartályban meddig kell lennie a lötyinek félig?Nem tudom mikor töltöttem tele kb 2 éve és most már a felénél van a tartályban!De pár évvel ezelött még 2 litert is bele kellet raknom én molosat raktam bele!Jó igaz amikor még a kerskedésben volt tele volt de rá egy két évre hirtelen 2 literrel kevesebb volt benne igaz ki tudja mi volt benne elötte lehet hogy valami víz? :omg: :goofy:
Zachi Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Üdv mindenkinek na szóval az van hogy a motor hűtöfolyadéka állandóan fogy nektek is?Egyébként a tartályban meddig kell lennie a lötyinek félig?Nem tudom mikor töltöttem tele kb 2 éve és most már a felénél van a tartályban!De pár évvel ezelött még 2 litert is bele kellet raknom én molosat raktam bele!Jó igaz amikor még a kerskedésben volt tele volt de rá egy két évre hirtelen 2 literrel kevesebb volt benne igaz ki tudja mi volt benne elötte lehet hogy valami víz? :omg: :goofy: Vazze, Livi! Már megint adsz az érzésnek! Vízfogyás csak a HHO-generátoros autóknál normális, de az meg nem azonos a motor hűtőközegével. Az más kérdés, hogy ezt a HHO-t beépíteni normális dolog-e. A tartályon jelölve van a hidegen (COLD) tartandó szint. Nem a gyártó, a minőség a fontos. Alu hűtőhöz való, piros/rózsaszín fagyálló hűtőközeg a kellő higításban (-38°C-ra beállítva).
imy Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Üdv mindenkinek na szóval az van hogy a motor hűtöfolyadéka állandóan fogy nektek is?Egyébként a tartályban meddig kell lennie a lötyinek félig?Nem tudom mikor töltöttem tele kb 2 éve és most már a felénél van a tartályban!De pár évvel ezelött még 2 litert is bele kellet raknom én molosat raktam bele!Jó igaz amikor még a kerskedésben volt tele volt de rá egy két évre hirtelen 2 literrel kevesebb volt benne igaz ki tudja mi volt benne elötte lehet hogy valami víz? :omg: :goofy: A tartályon rajta van a jelölés! A közepéig amúgy... Annyi nem fogyhat... Nincs olaj a vízben, vagy fordítva? Vagy még ereszthet valahol a csatlakozásoknál, vagy a füttéscsapnál.. Nekem évente max 1-2dl megy bele. Én pont pénteken töltöttem utána, de nem vizet, hanem vettem GM-es fagyállót, mert már így is gyenge volt a fagyállóm (-26Cfok)
bocs Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Üdv mindenkinek na szóval az van hogy a motor hűtöfolyadéka állandóan fogy nektek is?Egyébként a tartályban meddig kell lennie a lötyinek félig?Nem tudom mikor töltöttem tele kb 2 éve és most már a felénél van a tartályban!De pár évvel ezelött még 2 litert is bele kellet raknom én molosat raktam bele!Jó igaz amikor még a kerskedésben volt tele volt de rá egy két évre hirtelen 2 literrel kevesebb volt benne igaz ki tudja mi volt benne elötte lehet hogy valami víz? :omg: :goofy: Szia Livi! Ime egy kép,hogy meddig kell legyen a hűtőfolyadék szint a tartályban: Ez jelen esetben az én autóm vízszintje,lehet egy kicsit feljebb van a szint mint kéne,kb. a perem felett kell lennie picivel hideg motornál.
Lazlo Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Meg amúgy is ha 50e-ként leveszed a szelepfedelet, ha nyúlott érzed... A vezérműtengelyeket sem árt megnézni néha... ha veszek egy vezérműlánc készletet,akkor a problémám örökre megoldodna? vagy egy idő után ugyan úgy előjönne a probléma!
bami Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy van-e valaki aki a mr. DarthVödör oldalán levő távirányítós ablakfeltolós megoldásokból az utolsó variációt, a kis tranzisztoros áramkörrel beszerelte - és hogy működik-e rendesen,mert én is be szeretném építeni a komfort variációt. Esetleg még egy kérdés: tudná valaki hogy mi az a multitimer? Köszi!
caveman Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Sziasztok! Szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni! Van egy 2006-os Astra Classic II 1.4-es autóm Z14XEP motorral, 74000 km-vel és egy pár napja egy olyan hiba jelentkezett, hogy amikor gyorsítok és kb. 2500-3000 körül van a fordulatszám akkor elkezd vibrálni az olajvisszajelző lámpa, nem világít folyamatosan hanem csak bevibrál és utána elalszik. Utána van hogy sokáig nem jelez, de néhe kigyorsításnál jelentkezik. Az olajszintet folyamatosan nézem, a maximum jelzésnél van az olajszint, tavaly októberben cseréltem, Mobil 5w30-as van benne. A csere óta kb 5000 km-et mentem vele. Továbbá van egy másik dolog is amit észre vettem és igazából ez a dolog zavar jobban, mégpedig az említett gyorsításoknál, amikor pl. 2-esben gyorsítok és olyan 2500-3000 közötti fordulatnál, amikor váltok és leveszem a lábam a gázról akkor a motorból valami zizegő hang jön, de csak egy pillanatra, akkor amikor váltok és főként ekkor villog be az olajvisszajelző is. Beszéltem egy szerelővel, ő azt mondta, hogy esetleg a vezérműlánc nyúlhatott meg és az verődik oda valahova, vagy a lánc feszítővel van valami vagy az olajgomba, de holnap elviszem hozzá hogy nézze meg tüzetesebben, de örülnék, ha esetleg is tudnátok adni valami tippet, hogy mi lehet ez! A válaszokat előre is köszönöm! Elnézést, ha esetleg hülyeséget írtam, nem vagyok egy nagy autószerelő fenomén! :)
caveman Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Ja, az autó amúgy rendesen megy, ugyanúgy húz mint eddig és a fent leírtakon kívül a motornak is rendes hangja van.
szopcsi13 Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Sziasztok! Szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni! Van egy 2006-os Astra Classic II 1.4-es autóm Z14XEP motorral, 74000 km-vel és egy pár napja egy olyan hiba jelentkezett, hogy amikor gyorsítok és kb. 2500-3000 körül van a fordulatszám akkor elkezd vibrálni az olajvisszajelző lámpa, nem világít folyamatosan hanem csak bevibrál és utána elalszik. Utána van hogy sokáig nem jelez, de néhe kigyorsításnál jelentkezik. Az olajszintet folyamatosan nézem, a maximum jelzésnél van az olajszint, tavaly októberben cseréltem, Mobil 5w30-as van benne. A csere óta kb 5000 km-et mentem vele. Továbbá van egy másik dolog is amit észre vettem és igazából ez a dolog zavar jobban, mégpedig az említett gyorsításoknál, amikor pl. 2-esben gyorsítok és olyan 2500-3000 közötti fordulatnál, amikor váltok és leveszem a lábam a gázról akkor a motorból valami zizegő hang jön, de csak egy pillanatra, akkor amikor váltok és főként ekkor villog be az olajvisszajelző is. Beszéltem egy szerelővel, ő azt mondta, hogy esetleg a vezérműlánc nyúlhatott meg és az verődik oda valahova, vagy a lánc feszítővel van valami vagy az olajgomba, de holnap elviszem hozzá hogy nézze meg tüzetesebben, de örülnék, ha esetleg is tudnátok adni valami tippet, hogy mi lehet ez! A válaszokat előre is köszönöm! Elnézést, ha esetleg hülyeséget írtam, nem vagyok egy nagy autószerelő fenomén! :) Üdvözletem! A vezérműláncot olajnyomás spanolja. Elképzelhető, hogy haldoklik a szivattyú, és nem termel eleget. Ezért csörren a lánc. Mérni kellene olajnyomást.
Stofl Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy van-e valaki aki a mr. DarthVödör oldalán levő távirányítós ablakfeltolós megoldásokból az utolsó variációt, a kis tranzisztoros áramkörrel beszerelte - és hogy működik-e rendesen,mert én is be szeretném építeni a komfort variációt. Esetleg még egy kérdés: tudná valaki hogy mi az a multitimer? Köszi! Szia! Nekem az van megépítve a honlap alján említett módosításokkal. Tökéletesen működik, építsd meg bátran! :) A multitimer az egy időzítő. Az felel pl. a beltér világítás időzítéséért, az autooff elektromos kütyükért (világítás, rádió stb.) és még nagyon sok mindenért.
bami Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 Szia! Nekem az van megépítve a honlap alján említett módosításokkal. Tökéletesen működik, építsd meg bátran! :) A multitimer az egy időzítő. Az felel pl. a beltér világítás időzítéséért, az autooff elektromos kütyükért (világítás, rádió stb.) és még nagyon sok mindenért. Köszi a gyors választ! A módosítás az mindössze az áramkör 100k-s ellenállással való kiegészítése ugye?Gondolom az Astra Classic II-be is ugyanúgy beépíthető a kütyü?. Üdv!
Recommended Posts