uhuhu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Sziasztok! Cserélnem kéne az első motortartó bakot mert elöregedett a szilent. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? az elsőnek nem nagyon szokott baja lenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Hy All Ha az üzemanyag jelző elkezd villogni menyit lehet még menni az autóval ? Az természetes hogy az üzemanyag jelző nyíl mindig más értéket mutat és menet közben fel , le mozog ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 kb 50 km-t... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 még soha sem mertem kipróbálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 még soha sem mertem kipróbálni... csak azért kérdeztem mert, normál használat mellett iditásnál le esett a mutató elkezdett villogni a sárga lámpa utána a mutató vissza kúszott a piros vonalhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
LaserDanger Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Nekem is ilyeneket dobált, mikor elszállt az ECU. Tönkremegy a gázpedál bemeneti jelénél. Ki kell próbálni egy másik gázpedállal, de én nem nagyon bízom benne. (Ha itt lennél a közelben, adnék egyet kölcsön. Vettem anno egy bontottat, de nem az volt a gond :( ) Köszönöm mindenkinek! Ha minden igaz, hétvégén kipróbálok egy másik pedált. Meglátjuk, hátha az. Neked végül sikerült javítani az ECU-t, vagy ki kellett cserélni? Végülis ha a csatlakozásnál van gond, elvileg az javítható.... ügye? :) Üdv! Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Anti83Harlanc Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Aztaaaa!Nem alszik el a belső világításom...ötlet,srácok?Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Aztaaaa!Nem alszik el a belső világításom...ötlet,srácok?Előre is köszönöm! Valamelyik ajtónyitás érzékelőd meghalt... vagy a világításkapcsoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pippo Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 "Vezérműtengely-jeladó funkció rendellenesség"........ Mi a véleményetek??Bármilyen ötlet vagy vélemény érdekel.Az igaz hogy ha leszedik akkor csak célszerszámmal lehet visszarakni hogy jó legyen?Át lett nézve, hogy megfelelően lett e csatlakoztatva, jól van úgy hogy nem tudom.....valakinek volt már ilyen problémája??? Z12XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 "Vezérműtengely-jeladó funkció rendellenesség"........ Mi a véleményetek??Bármilyen ötlet vagy vélemény érdekel.Az igaz hogy ha leszedik akkor csak célszerszámmal lehet visszarakni hogy jó legyen?Át lett nézve, hogy megfelelően lett e csatlakoztatva, jól van úgy hogy nem tudom.....valakinek volt már ilyen problémája??? Z12XE cseréltek neked láncot mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Sziasztok! Remélem tudtok segíteni, olyan problámám van, hogy az autó szépen beindul de ha ráadom a fényt akkor nincs világítás de belül sem világít semmi, se a műszerfal se semmi 2006/7 évj. 1.4 Twin motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Sziasztok! Remélem tudtok segíteni, olyan problámám van, hogy az autó szépen beindul de ha ráadom a fényt akkor nincs világítás de belül sem világít semmi, se a műszerfal se semmi 2006/7 évj. 1.4 Twin motor biztosítékok oké? esetleg multi... én még nem találkoztam ilyennel Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 vagy lámpakapcsoló..... pöckölgesd meg. de ugye jól értem hogy kint se világit semmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 vagy lámpakapcsoló..... pöckölgesd meg. de ugye jól értem hogy kint se világit semmi? igen se kint se bent semmi majd reggel megnézem a biztiket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pippo Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 cseréltek neked láncot mostanában? Igen. pont azután jött a hibakód......tudsz segíteni mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Tatabányán keresek "jó" autószerelőt/Diesel/ Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Igen. pont azután jött a hibakód......tudsz segíteni mi lehet a baj? elrakták a vezérlésedet, vagy kifelejtettek belőle valamit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pippo Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 elrakták a vezérlésedet, vagy kifelejtettek belőle valamit.... Az alatt mi értesz h elrakták??? Egyébként utángyártott lett bele rakva komplett vezérmúlánc készlet... mit kellene csinálni h eltűnjön a kis sárga fény??? elég ha töröltetem, vagy kell valamit művelni a kocsival??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 ugy hogy nincs jelen a vezérlés. valami el van tolva 1 foggal. de ez csak lehet, van egy pár dolog ami okozhat ilyen bajt, de ha közvetlenül azonnal jelentkezett a hiba akkor erre elég nagy az esély.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pippo Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 ugy hogy nincs jelen a vezérlés. valami el van tolva 1 foggal. de ez csak lehet, van egy pár dolog ami okozhat ilyen bajt, de ha közvetlenül azonnal jelentkezett a hiba akkor erre elég nagy az esély.... Köszi. Hát akkor átnézetem egy másik szerelővel....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 inkább ugyanazzal, mert gondolom garanciát vállalt a munkájára..... másnak megint fizetni fogsz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Sziasztok! Megvolt a vezérműszíj csere... hát.... Szervizkönyve szerint két évvel ezelőtt volt, nekem egy éve van meg az autó. Mindenki azt javasolta ne higgyek a nepper szervizkönyvének. Na 4+ -ban mentem opelékhoz. Hát... valóban megtörtént a csere két éve DE! Durva dolgok voltak. Két feszítőgörgőnek a csavarja szét volt cseszve, úgy kellett leverni az autóról. A vízszivattyú túlfolyója folyt, valószínűleg itt folyt el eddig a vizem. Ráadásul az egész körbe volt sziloplasztozva durván. Nem kis munkája volt a szerelőnek mire kicsiszolta és kivakarta az egész trutyit. A következő, hogy 3 görgőből csak kettő volt cserélve. A hab a tortán hogy vezérlésem 1 foggal el volt rakva!!! A szerelő azt mondta 2 fognál már valószínűleg jelzett volna, egynél nem. Hát most be lett állítva, remélem jó lesz. Hát nagyon kiakadtam ezeken. Az olajfogyásokkal nem is foglalkoztak/foglalkoztunk egyelőre. :S :-( Javaslat szerint figyeljem egy darabig mi hol folyik és mennyi.... Az utolsó hónapokban történt olajfogyásomra meg azt mondták hogy valószínűleg elfáradt az olaj és nem az autó hibája.... (1 év alatt 10e km-t mentem, GM 10w40 volt benne) Ma este utastérszűrőt cseréltem, a pontos leírása felkerült a weblapomra. Nyílván az a szerelő aki szétcseszte a vezérlésemet az barmolta szét az szűrőházamat is, a fémkapcsok tartója szétcseszve, repedve, deformálódva.... hú de mérges vagyok.... https://sites.google.com/site/gastraokossagok/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 ha csak a 10.000 km végén fogyott az olaj, akkor tegyél bele 5w30 ast. én a C18XEL motorommal jártam így csak ott 6 ezer km ig semmi, majd 1000 km alatt másfél liter volt az olajfogyasztás. az 5w30 cal meg 10.000 km is semmi.... hát ez a használtautó vásárlás szépsége :) legalább baj nélkül megoldódott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi86 Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 az elsőnek nem nagyon szokott baja lenni.... Szia! Nekem még is tönkrement. Műszaki előtti állapotfelmérésen derült ki. Tönkrement a szilent és nem lehet csak a gumit cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 hát, mindenlehet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts