DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) Flyfish írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok! Ismerős Astrájában eltörött a belső levegő keringtetés csappantyúja. Kellene cikkszám, hogy rendeljünk másikat, mert a unixos kollega nem találta meg. Delphi típusú a fűtés. Köszönet! Balageaxe Link to comment Megosztás: More sharing options...
alparka Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy a benzinszűrőt szeretném kicserélni de nem tudom hogy milyen irányba kell tenni, mert érdekes módon a régin a nyíl az autó hatsó része fele mutat, de tudtommal a nyíl a motor fele kellene mutasson. Most vajon nekem forditva tették a régit? Mi történhet ha fordítva van a szűrő? Az autóm opel astra g, X16SZR motorral. Esetleg ha valaki tudna képet feltenni azt megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flyfish Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Szerintem is töltés, és vagy akksi hiba! mr.bb is erre tippel. Nem világít egy piros "lámpa" középen? (töltés) Mennyi idős az akksi? 4 év felett, ajándék minden nap! (akksi) Nekem 2x volt töltés gondom. 1x generátor csapágy. Csúnya hangja is volt! Aztán széttört 1-2 csapágygolyó. A forgórész össze-vissza mozgott, nem érintkezett a szénkefe. Nem volt gerjesztés, nem volt töltés. 2x rá 2 hónapra, a diódasor... Ez a tipikus. Ez szokott elromlani. Nagyon köszönjük mindkettőtöknek a segítséget, akkor ez irányban indulunk. Én is kérdeztem, hogy nem-e gyulladt ki neki esetleg egy chek-in, vagy más lámpa, de azt mondta, hogy nem. Kérdés: mi köze a szervonak a töltéshez, generátorhoz? Vagy a rossz töltés miatt meghülyül a komplett elektronika és az okozza? ...és ha már generátor, akkor van-e valami megbízható mesteremberetek, aki nem lehúzza a polgárt, hanem korrekten elvégzi a feladatot. (Békáson lakik a srác, ott áll most a kocsi és már előre látom, hogy nekem kell elvontatni, úgyhogy jó lenne ha nem Záhonyban lenne a szakibácsi. De ha a generátor relatíve könnyen levehető, akkor inkább azt vállalnám be, mint a vontatást) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) Flyfish írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 delphi klíma eltört külső belső levegő állító lapát csere javítás http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=523738 by lecso Sziasztok! Ismerős Astrájában eltörött a belső levegő keringtetés csappantyúja. Kellene cikkszám, hogy rendeljünk másikat, mert a unixos kollega nem találta meg. Delphi típusú a fűtés. Köszönet! Balageaxe Nézd csak! Így is meg lehet csinálni,mert nem tudom,hogy árulják-e magában a lapátot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flyfish Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 A válasz sokkal egyszerübb. A kormány szervo elektromos. Ha nincs tötlés, nincs áram, nincs szervo. Értem. Kössz mégegyszer. Ha elakadunk, megint jövök kérdezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Igen, próbáltuk megragasztani, de nem sokáig bírta. Ezért szeretnénk most cserélni. Nézd csak! Így is meg lehet csinálni,mert nem tudom,hogy árulják-e magában a lapátot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyomosz Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok. Nekem egy 2005/11. havi Opel Astra G-m (2006os modell) van, 1.6 Ecotech Twinport 76kw, 103 LE motorral. Igazából, 3 hete vettem, így elég zöldfülű vagyok ezzel a géppel kapcsolatban. Első dolog amit szeretnék kérdezni, hogy mai napon menet közben kigyulladt a kis sárga motorhiba visszajelző, s nem alszik el, folyamatosan világít ... ezt egyenlőre én a ruszki benzinnek teszem be, bár minden tankolásnál veszek hozzá spuri adalékanyagot, és nem veszek észre semmi teljesítmény csökkenést. Második, hogy gyorsításnál egy olyan 2-2.500 as fordulatig van egy érdekes sípoló hang, egy ismerős szerint ez a modell már 2 csövön "szedi" a levegőt, alacsonyabb fordulaton egy vékonyabb, magasabb fordulaton egy vastagabb csövön. Nem tudom ez mennyire korrekt válasz ezzel kapcsolatban, ezért is írok ide is. Végezetül, 1-be elindulásnál néha van (attól függ mekkora gázt adok) egy érdekes szinte huhogó hang, mintha valami nagyon finom dízel lenne. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) Balageaxe írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Szerintem mindegy, hogy Delfi, vagy Behr. A zsalu ua. Dehogy mindegy. Még csak nem is hasonlítanak. A Delphi rendszerű fűtésnek egy lapos csappantyúszerű valamije van, ennek szokott a tengelyvége (asszem) letörni, a Behr rendszerű fűtésnél meg a külső-belső levegő elosztásáért egy félgömbcikk-szerű elem szolgál, ennél ez az elgyengülésből adódó típushiba ismeretlen, ott max. a mozgató rudazat szokott szétakadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) tgabika76 írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Akkor nekem szerencsém volt hogy csak a rudazat akadt szét... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) tgabika76 írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 EGR kaland az én esetemben (z16xe 2000ből): alapjárat nem volt (megállt helyette), és ha se gyorsítás, se lassítás módban próbáltam sebességet pontosan tartva menni, rángatott, mint a disznó. EGR és folytószelepház tisztítása után megjavult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok. Nekem egy 2005/11. havi Opel Astra G-m (2006os modell) van, 1.6 Ecotech Twinport 76kw, 103 LE motorral. Igazából, 3 hete vettem, így elég zöldfülű vagyok ezzel a géppel kapcsolatban. Első dolog amit szeretnék kérdezni, hogy mai napon menet közben kigyulladt a kis sárga motorhiba visszajelző, s nem alszik el, folyamatosan világít ... ezt egyenlőre én a ruszki benzinnek teszem be, bár minden tankolásnál veszek hozzá spuri adalékanyagot, és nem veszek észre semmi teljesítmény csökkenést. Második, hogy gyorsításnál egy olyan 2-2.500 as fordulatig van egy érdekes sípoló hang, egy ismerős szerint ez a modell már 2 csövön "szedi" a levegőt, alacsonyabb fordulaton egy vékonyabb, magasabb fordulaton egy vastagabb csövön. Nem tudom ez mennyire korrekt válasz ezzel kapcsolatban, ezért is írok ide is. Végezetül, 1-be elindulásnál néha van (attól függ mekkora gázt adok) egy érdekes szinte huhogó hang, mintha valami nagyon finom dízel lenne. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat. Üdv. Hibakódot villogtattál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) DarthVödör írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Na itt a mai leírásom. https://sites.google.com/site/opelccled/behrupdate Komolyan mondom, nem semmi vagy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyomosz Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Hibakódot villogtattál? Nem még, bár megmondom őszintén, nem is tudom, hogyan kell csinálni... :$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nem még, bár megmondom őszintén, nem is tudom, hogyan kell csinálni... :$ Benyomod a féket és a gázt és gyújtást ráadod majd számolod a sárga lámpa villogásait. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyomosz Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Benyomod a féket és a gázt és gyújtást ráadod majd számolod a sárga lámpa villogásait. :D És az eredmény, hogy hány villanás mit takar, levan valamerre irva mi mit takar ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) Alex75 írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 És az eredmény, hogy hány villanás mit takar, levan valamerre irva mi mit takar ? Le :P gondolkozz McGyver,gondolkozz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyomosz Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Le :D gondolkozz McGyver,gondolkozz! :D LoL :D Bocsi :P Köszönöm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
capcorse Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok! Ötleteket kérnék tőletek a következő problémára, az én hozzáértésem limitált: Négy éves 1.4 Astra G-ről van szó (70k km). 110-120 felett autópályán elkezd rázni a kormány (a kasztnin is érezni), 140 körül már-már ijesztő. Az egyenesfutás jó, alacsony sebességnél nem tapasztalok semmit. Amit eddig tettem ezügyben: - kerék kiegyensúlyozás (2X); hátsó kerekek előre, elsők hátra; gumik/felnik jónak tűnnek; kerékösszetartás ellenőrizve; gömbfejek szintén jónak tűnnek Köszönettel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts