Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A távirányító betanítással lenne egy kis gondom.

Mégpedig az hogy elméletileg annyi az egész hogy gyújtás ráad és az egyik gombot megnyom. Na most nekem a gyári az nem akar működni, próbáltam egy Zafirából átrakottal (ami jó) és azt sem tudtam betanítani.

Ezeknek kompatibilisnek kéne lenniük nem ? Vaterán is úgy árulják hogy mindegy mihez veszed csak ne gyári riasztós legyen...

Elküldve
A távirányító betanítással lenne egy kis gondom.

Mégpedig az hogy elméletileg annyi az egész hogy gyújtás ráad és az egyik gombot megnyom. Na most nekem a gyári az nem akar működni, próbáltam egy Zafirából átrakottal (ami jó) és azt sem tudtam betanítani.

Ezeknek kompatibilisnek kéne lenniük nem ? Vaterán is úgy árulják hogy mindegy mihez veszed csak ne gyári riasztós legyen...

előfordulhat hogy csak géppel lehet tanítani..

pl nálam is csak azzal lehet.

Elküldve
Köszi Elek és szopcsi, pont akkor nyaraltam, s akkor nem olvastam a fórumot, csak átfutottam.

Nekem rézből van gyárilag. :)

Elküldve
Mázlista...

Pedig a tied sem annyira régi motor, az enyim is csak 2007/12...

Lehet elfogyott az olcsó csatlakozó, és rezet tettek bele az enyimbe? Vagy lehet több beszállító van.

Elküldve
Pedig a tied sem annyira régi motor, az enyim is csak 2007/12...

Lehet elfogyott az olcsó csatlakozó, és rezet tettek bele az enyimbe? Vagy lehet több beszállító van.

2006/08.

Lehet rájöttek, hogy ez szar.

Elküldve
2006/08.

Lehet rájöttek, hogy ez szar.

Van valaki akinek korábbi évjáratú van, megnézné, hogy milyen a csatlakozás? Csak érdekelne, hogy évjárat után váltottak, vagy éppen azt szerelték ami van.

Én elektronikai iparban dolgozok, ott van, hogy egy alkatrészből van 4-5 beszállító is, és azt használjuk, ami olcsóbb, ha nincs akkor meg a következő olcsóbbat.

Elküldve
Van valaki akinek korábbi évjáratú van, megnézné, hogy milyen a csatlakozás? Csak érdekelne, hogy évjárat után váltottak, vagy éppen azt szerelték ami van.

Én elektronikai iparban dolgozok, ott van, hogy egy alkatrészből van 4-5 beszállító is, és azt használjuk, ami olcsóbb, ha nincs akkor meg a következő olcsóbbat.

elvileg több fajta vízpumpa van :)

Elküldve
a tiéden nincs szívosor vezérlés....

( hacsak nem a corsára gondolsz :) )

Én úgy tudom, h ez vákuumosan vezérelt, állitolag a kersztmetszetet tudja változtatni... Rosszul tudom?

Elküldve
Én úgy tudom, h ez vákuumosan vezérelt, állitolag a kersztmetszetet tudja változtatni... Rosszul tudom?

szerintem ez nem tud ilyet, de utána járok :)

A Corsát megvettétek végül?

Elküldve
szerintem ez nem tud ilyet, de utána járok :D

A Corsát megvettétek végül?

Köszi! :)

Megvettük a Corsát, úgy tűnik, egyben van. Még egyszer köszönjük a közbenjárásod! :D Meglepően fürge kis járgány, kb úgy meg, mint a régi c14se Astrám. Barátnőm már be is lakta... :D

Elküldve
Szia UHUHU! A Z14XE motornál hogy működik a szelepek nyitása? Fordulat függő, hogy mikor nyit ki az összes szívó? Vagy mindig nyit az összes? Bizonyos fordulattól jobban nyitnak?

A szelep nyitása mindig ugyanolyan, mivel azt a vezműtengely végzi. Nem Honda ez... :) Az opelok a szivósorral variálnak (némelyik).

Elküldve
A szelep nyitása mindig ugyanolyan, mivel azt a vezműtengely végzi. Nem Honda ez... :) Az opelok a szivósorral variálnak (némelyik).

Tyű, tök nem értek ezekhez a dolgokhoz, de nagyon érdekel. A Z14XE-nél mi történik? Mitől lódul meg feltűnően 3500-tól?

Történik valami változás a vezérlésben vagy valamiben, vagy csak egyszerűen ott érzi jól magát?

Elküldve
Tyű, tök nem értek ezekhez a dolgokhoz, de nagyon érdekel. A Z14XE-nél mi történik? Mitől lódul meg feltűnően 3500-tól?

Történik valami változás a vezérlésben vagy valamiben, vagy csak egyszerűen ott érzi jól magát?

Gondolom onnantól kezdi leadni az erő meg a nyomaték maximumát,emelkedik a nyomatékgörbe! :)

Elküldve
Gondolom onnantól kezdi leadni az erő meg a nyomaték maximumát,emelkedik a nyomatékgörbe! :)

Igen, 4000rpm-nél van a nyomatékcsúcs link

Elküldve

Üdv.Nekem 2006/02.havi.Egy hónapja cseréltem mert tőből beletört,élvezet volt kiszedni.

Elküldve
Üdv.Nekem 2006/02.havi.Egy hónapja cseréltem mert tőből beletört,élvezet volt kiszedni.

Valakinek 2007, 2008-as kocsijában milyen van? Akkor a 2006-osokban valószínű műanyag van. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.