Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 A vezérműtengelyek azok is ott vannak ahol a szelep himbák? vagy máshol ? nem értek hozzá mennyire kell szét dönteni az autót? és hol? http://www.opelczesciuzywane.pl/GLOWICA_SI...TIGRA-3489.html a képen látható csavarokról van szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 http://www.opelczesciuzywane.pl/GLOWICA_SI...TIGRA-3489.html a képen látható csavarokról van szó :D ööö most egy kicsit megnyugodtam mert nekem ezt már meghúzta kb 2-éve vessz! De azért meg nézetem! Egyébként ez milyen időszakonként kell húzkodni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 ööö most egy kicsit megnyugodtam mert nekem ezt már meghúzta kb 2-éve vessz! De azért meg nézetem! Egyébként ez milyen időszakonként kell húzkodni? elvileg eccer :D én azért ránézek olajcserénként :icon4: nyugodtabban alszok :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 elvileg eccer :D én azért ránézek olajcserénként :icon4: nyugodtabban alszok :icon4: és a szelepfedél gumit annyiszor cseréled? rohadt drága itt nálunk 6700 ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 A vezérműtengelyek azok is ott vannak ahol a szelep himbák? vagy máshol ? nem értek hozzá mennyire kell szét dönteni az autót? és hol? Szia. A vezérműtengely a szelepdekli alatt található. Ha lecsavarod az olajbeöntő sapkát, akkor alatta már látod is a tengelyt és a csavarokat. Ahhoz, hogy az egészhez hozzáférj le kell venni a szelepdeklit. Csak annyit kell bontani, hogy a dekli levehető legyen. A meghúzási sorrend körkörös, 8Nm. itt egy kép a vezérműtengelyről.http://www.muszaki-vizsga-zoldkartya.hu/images/autos-kepek/hengerfej/hengerfej16v_3n.jpg ezt látod a dekli levétele után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 és a szelepfedél gumit annyiszor cseréled? rohadt drága itt nálunk 6700 ft nem... semmi baja nincs , még :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 és a szelepfedél gumit annyiszor cseréled? rohadt drága itt nálunk 6700 ft Elvileg kellene minden alkalommal. Ha visszarakás után könnyezik akkor cseréld ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Elvileg kellene minden alkalommal. Ha visszarakás után könnyezik akkor cseréld ki. köszi mindenkinek a gyors válaszokat!!! szerdán meg kiderül mi a gáz a kormányzásnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
balage08 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Srácok! Ez a vezérműtengelyes téme melyik típusoknál is jelentkezhet? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Srácok! Ez a vezérműtengelyes téme melyik típusoknál is jelentkezhet? Köszi! g astránál z14xep :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balage08 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 g astránál z14xep :D Akkor megnyugodtam! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Akkor megnyugodtam! Köszönöm! Egyébként a kormányzásra valakinek ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Egyébként a kormányzásra valakinek ötlete? Ne politizáljunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Ne politizáljunk! :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RadosG Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Mekkora meló a kormánymű cseréje ? Milyen tünetei vannak ha a szervószivattyú rossz ? A tünetem az, lassú tempónál a kormányt tekerve kihagyázok, apró kattogások érződnek. A toronycsapágyak tegnap voltak cserélve, a futómű maga kifogástalan. Hasonló problémával küszködök, pár héttel előtted írtam róla. Ha neked már megoldódott írd meg mi volt, mert én jövő héten megyek kormánymű felújításra, de nem akarom elhinni, hogy az a baja. Volt tolórúd csere, torony szilent és csapágy csere, de nem oldódott meg a probléma. A gömbcsapok és a kutyacsont állítólag jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Hasonló problémával küszködök, pár héttel előtted írtam róla. Ha neked már megoldódott írd meg mi volt, mert én jövő héten megyek kormánymű felújításra, de nem akarom elhinni, hogy az a baja. Volt tolórúd csere, torony szilent és csapágy csere, de nem oldódott meg a probléma. A gömbcsapok és a kutyacsont állítólag jó. Jé Párkányi vagy?Most voltam ott nemrég! :icon4: Bocs az offért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 sziasztok egy kérdésem volna mi okozhatja a hibát? a kuplungpedálom akadozva működik felengedéskor szakaszosan de van amikor rendesen működik utoljára még sercegő hangot hallatott olyan mintha az olajat engedte volna vissza levegős térbe egy kis lyukon keresztül. a komplett kuplung nem rég volt cserélve tárcsa szerkezet kinyomó csapágyév elején a hiba fent áll 3 hónapja és csak néha jön elő 1-2 napra Link to comment Megosztás: More sharing options...
gccastrasopron Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 (edited) Nem akarlak elkeseríteni, de nekem akkor voltak ilyen tünetek amikor 2 foggal elrakták a vezérlést... általában véve gyengébb is az autó? Nem szerencsés ilyenkor pörgetni, de nekem pl. nem forgott 3000 fölé.... Végül Wessz oldottta meg a problémát kifogástalanul. Íme az elrakott vezérlés: [ig]http://pics.coldline.hu/pics/280870-20110712-0LHYRG.jpg A kép csalóka, mert a vezérműkerekeken valóban egymás felé áll a két jel, csakhogy nem úgy kéne neki... :) Úgy néz ki,hogy ez lesz a hiba, opel szervizben kiderítették,hogy valószínűleg 1 foggal el van rakva a vezérlés...pénteken viszem vissza a szakihoz, aki cserélte. És közben megtudtam,hogy EGR szelep nincs is az autómban... Tudnál esetleg segíteni,hogy mire kell figyelni a vezérlés beszerelésénél? Módosítva Július27, 2011 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cimbi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Én ugyan nem vagyok Opel tulajdonos, de nagyszüleim igen. Egy 2004-es évjáratú 5ajtós 1.4ecotec mocis G-astrájuk van 40ezer km-el. Tegnap jöttek látogatóba és akkor figyeltem fel rá, hogy valami nincs rendben, mert valami kattogás hallatszik a motorból. Nem hangos, de hallani és eddig ilyen nem volt. A kocsi a székesfehérvári márkaszervízbe jár mióta megvan és castrol 10w40 olajat kap rendszeresen amiből nem is hiányzik. Nagymuter megjegyezte, hogy a kertből kiállva bizony fekete füstöt látott kiszállingózni a kipuból ami aztán el is múlt. Érdeklődésem tárgya, hogy mi lehet a gond? Ritkán járnak vele és nagy távokat (balaton-budapest). Nem vagyok analfabéta autók terén, de az opelekhez nem nagyon értek....hidrotőkét hallottam egy havertól mint tipp, de volt szerencsém miatán ilyet tapasztalni és az kicsit hangossabb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Én ugyan nem vagyok Opel tulajdonos, de nagyszüleim igen. Egy 2004-es évjáratú 5ajtós 1.4ecotec mocis G-astrájuk van 40ezer km-el. Tegnap jöttek látogatóba és akkor figyeltem fel rá, hogy valami nincs rendben, mert valami kattogás hallatszik a motorból. Nem hangos, de hallani és eddig ilyen nem volt. A kocsi a székesfehérvári márkaszervízbe jár mióta megvan és castrol 10w40 olajat kap rendszeresen amiből nem is hiányzik. ebbe a motorba ami valszeg z14xep ,vagy z14xe 5W30 olaj kell pl GM dexos 2 ,vagy bármi más ami teljesíti a dexos 2 előírást :) első sorban egy olajcsere kellene ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cimbi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Ezt nem tudtam... Ha lecseréljük akkor valszeg minden rendben lesz? Ez okozhatta a problémát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Ezt nem tudtam... Ha lecseréljük akkor valszeg minden rendben lesz? Ez okozhatta a problémát? ezt nem tudni... tud meg mi a motorkód... z14xe vagy z14xep,vagy x14xe... mert ha z14xep akkor még az is lehet hogy laza vezérmű tengely lefogató csavarjai ... és ha az eltörik akkor nagy a baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cimbi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 a laza csavar 40ezer km-nél reális lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 a laza csavar 40ezer km-nél reális lehet? előfordulhat... gyárilag volt egy széria ami nem volt meghúzva rendesen... de ez csak z14xep-nél igaz , ezért mondtam hogy tud meg mi a motorkód... de ne legyen igazam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cimbi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Rendben ma este megtudom és megmondom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts