szopcsi13 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Cseréltem, remélem így látszik. Ha nem , muszáj lesz a képhost-ra tenni. :icon4: :icon4: ;) Még mindig error van. Jöjjenek a pucér nők!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Még mindig error van. Jöjjenek a pucér nők!!! :icon4: Újabb csere, remélem már látszik! :D http://www.kephost.com/view3.php?filename=...w10mwr05btt.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
frewulf Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Üdv! Megvennétek egy új trafóhidat 15900-ért, ha ez lenne a "márkája"? "GM 19005212 Made in France" Nem nagyon bízom a france-okban... Vagy inkább egy Beru 21000-ért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Üdv! Megvennétek egy új trafóhidat 15900-ért, ha ez lenne a "márkája"? "GM 19005212 Made in France" Nem nagyon bízom a france-okban... Vagy inkább egy Beru 21000-ért? vatera ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Újabb csere, remélem már látszik! :D http://www.kephost.com/view3.php?filename=...w10mwr05btt.jpg ami a bilincs alatt van?? asszem az a bilincs felfelé lehúzható .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ami a bilincs alatt van?? asszem az a bilincs felfelé lehúzható .. Igen, felfelé kell húzni, de előtte óvatosan feszítsd meg egy csavarhúzóval a felfogatásnál, mert van egy kis farkasfog, ami beakad. Csináltam pár képet róla, de kétszer lefagyott a gépem, úgyhogy nem erőltetem a feltöltést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 úgyhogy nem erőltetem a feltöltést. :D pedig de jó lenne még pár legnépszerűbb kép :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 pedig de jó lenne még pár legnépszerűbb kép :D Micsoda színt hoz az életünkbe ez a képhost, mi!? Érdekesen nézett ki a csőbilincs mellett egy "kislány" egy 60 centis valamin! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Igen, felfelé kell húzni, de előtte óvatosan feszítsd meg egy csavarhúzóval a felfogatásnál, mert van egy kis farkasfog, ami beakad. Csináltam pár képet róla, de kétszer lefagyott a gépem, úgyhogy nem erőltetem a feltöltést. :D Köszi a válaszokat, de eddig nem jártam sikerrel. Nem igazán látom, hogy hol feszítsek alá, így fosok, hogy eltöröm. Ha nem megy, max. levetetem a márkaservice-ben. Köszi még egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
golfi Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 szija! ha az izzok jók, akkor a féklámpa kapcsolo vagy a biztositékja rossz. de inkább a kapcsoló.... egy párezer forintos tétel.... és a fékpedál fölé van egy kis konzolba bepattintva. szia nekem is hasonló a problémám, a lámpa világít, de ha rálépek a fékre, elalszik...azt mondják letestel valahol a vezeték és azért nem működik.....megoldás: autovillamosság szerelő Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Köszi a válaszokat, de eddig nem jártam sikerrel. Nem igazán látom, hogy hol feszítsek alá, így fosok, hogy eltöröm. Ha nem megy, max. levetetem a márkaservice-ben. Köszi még egyszer. Ide: http://kepfeltoltes.hu/view/110629/bilincs...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Újabb csere, remélem már látszik! :D [url=http://www.kephost.com/view3.php?filename=rf8p88vs8w10mwr05btt.jpg]http://www.kephost.com/view3.php?filename=...w10mwr05btt. Hurrá,már látszik minden!A motoralkatrészről fogalmam sincs.... :icon4: Elek töltsél már fel újabb képeket!!! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Hurrá,már látszik minden!A motoralkatrészről fogalmam sincs.... :icon4: Elek töltsél már fel újabb képeket!!! :D Perverz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Hurrá,már látszik minden!A motoralkatrészről fogalmam sincs.... :icon4: Elek töltsél már fel újabb képeket!!! :D melyik csavart kell leszedni hogy induljon :icon4: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
frewulf Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 vatera ?? Nem, bót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 melyik csavart kell leszedni hogy induljon :D : Elkaptam egy olyan pillanatot, amikor a legnépszerűbb kép egy TÁJKÉP volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Nem, bót... szerintem utángyártott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mickey Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Hali, Érdeklődnék , hogy hétvégén volt egy kacifántos autóhifi beszerelésem és azóta nem szól az autó dudája , a biztosíték táblát már átnéztem jók voltak a kis biztosítékok . Mitől lehet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Hali, Érdeklődnék , hogy hétvégén volt egy kacifántos autóhifi beszerelésem és azóta nem szól az autó dudája , a biztosíték táblát már átnéztem jók voltak a kis biztosítékok . Mitől lehet ? Lehet rákötötték a "mute"- ra! :D Viccet félretéve,nézd meg magát a dudát is lehet csak a csatlakozója nem érintkezik vagy maga a kürt szuszkult meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Nem, bót... inkább ez : http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1464518731.html ismerem a srácot ,jó árúja van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mickey Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Lehet rákötötték a "mute"- ra! :icon4: Köszi, majd megnézem , amúgy a kürt jobb oldalt van elöl ugye? A csatlakozójához könnyen hozzáférek? De szerintem valami kivitte vagy kivette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Köszi, majd megnézem , amúgy a kürt jobb oldalt van elöl ugye? A csatlakozójához könnyen hozzáférek? De szerintem valami kivitte vagy kivette :D Ja,aláfekszel és rögtön észreveszed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Emiatt szeretnéd eladni? :D Ha azt akarod,hogy egyáltalán ne jöjjön vissza a sárga, akkor AGR-t kell venni bele. Ha nem akarsz venni,akkor tisztítás után lezárhatjátok egy lemezzel az AGR-t,ilyenkor megy az autód rendesen,nem rángat,fullad ilyesmi....,viszont néha-nagy ritkán dobni fog egy sárgát. A dadogás oka meg lehet folytószelepház vagy alapjárati motor koszolódás. Nem emiatt, imádom nagyon a kocsit, fél éve van meg, rengeteget ráköltöttem (nagyrészt nem hibák miatt hanem hogy csinosítgassam). Annyi a baj h futárkodok mellékállásban, és amugy is rengeteget szaladgálok (szinte csak) városban. 9+-0,5l-es fogyasztással meg nem igazán gazdaságos. És a fogyasztásához képest a teljesítménye meg sajnos kevés. Ha sikerül elpasszolni akkor vagy vmi kisebbre cserélem vagy egy 1,6 vti civicre, az nem eszik ennyit, viszont ha odalépek akkor megy is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Nem emiatt, imádom nagyon a kocsit, fél éve van meg, rengeteget ráköltöttem (nagyrészt nem hibák miatt hanem hogy csinosítgassam). Annyi a baj h futárkodok mellékállásban, és amugy is rengeteget szaladgálok (szinte csak) városban. 9+-0,5l-es fogyasztással meg nem igazán gazdaságos. És a fogyasztásához képest a teljesítménye meg sajnos kevés. Ha sikerül elpasszolni akkor vagy vmi kisebbre cserélem vagy egy 1,6 vti civicre, az nem eszik ennyit, viszont ha odalépek akkor megy is. Ha sokat méssz akkor valami olcsóbb fenntartású gép kell,vagy gázt neki! Csak városban minden sokat kajál,kivéve a kis dízeleket..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Ha sokat méssz akkor valami olcsóbb fenntartású gép kell,vagy gázt neki! Csak városban minden sokat kajál,kivéve a kis dízeleket..... csak akkor már ne 90LE 1300kg, hanem 130LE 1000kg, és megy is valahova. :D na mind1 ennyit az offolásról. Az 1,4es astra nem versenyautó sajnos, pedig imádom. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts