Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

ami a bilincs alatt van??

asszem az a bilincs felfelé lehúzható ..

Igen, felfelé kell húzni, de előtte óvatosan feszítsd meg egy csavarhúzóval a felfogatásnál, mert van egy kis farkasfog, ami beakad.

Csináltam pár képet róla, de kétszer lefagyott a gépem, úgyhogy nem erőltetem a feltöltést. :D

Megosztás:

Igen, felfelé kell húzni, de előtte óvatosan feszítsd meg egy csavarhúzóval a felfogatásnál, mert van egy kis farkasfog, ami beakad.

Csináltam pár képet róla, de kétszer lefagyott a gépem, úgyhogy nem erőltetem a feltöltést. :D

Köszi a válaszokat, de eddig nem jártam sikerrel. Nem igazán látom, hogy hol feszítsek alá, így fosok, hogy eltöröm. Ha nem megy, max. levetetem a márkaservice-ben. Köszi még egyszer.

Megosztás:

szija!

ha az izzok jók, akkor a féklámpa kapcsolo vagy a biztositékja rossz.

de inkább a kapcsoló....

egy párezer forintos tétel....

és a fékpedál fölé van egy kis konzolba bepattintva.

szia

nekem is hasonló a problémám, a lámpa világít, de ha rálépek a fékre, elalszik...azt mondják letestel valahol a vezeték és azért nem működik.....megoldás: autovillamosság szerelő

Megosztás:

Hali,

Érdeklődnék , hogy hétvégén volt egy kacifántos autóhifi beszerelésem

és azóta nem szól az autó dudája , a biztosíték táblát már átnéztem jók voltak a kis biztosítékok .

Mitől lehet ?

Lehet rákötötték a "mute"- ra! :D

Viccet félretéve,nézd meg magát a dudát is lehet csak a csatlakozója nem érintkezik vagy

maga a kürt szuszkult meg!

Megosztás:

Emiatt szeretnéd eladni? :D

Ha azt akarod,hogy egyáltalán ne jöjjön vissza a sárga, akkor AGR-t kell venni bele.

Ha nem akarsz venni,akkor tisztítás után lezárhatjátok egy lemezzel az AGR-t,ilyenkor megy az autód

rendesen,nem rángat,fullad ilyesmi....,viszont néha-nagy ritkán dobni fog egy sárgát.

A dadogás oka meg lehet folytószelepház vagy alapjárati motor koszolódás.

Nem emiatt, imádom nagyon a kocsit, fél éve van meg, rengeteget ráköltöttem (nagyrészt nem hibák miatt hanem hogy csinosítgassam). Annyi a baj h futárkodok mellékállásban, és amugy is rengeteget szaladgálok (szinte csak) városban. 9+-0,5l-es fogyasztással meg nem igazán gazdaságos. És a fogyasztásához képest a teljesítménye meg sajnos kevés. Ha sikerül elpasszolni akkor vagy vmi kisebbre cserélem vagy egy 1,6 vti civicre, az nem eszik ennyit, viszont ha odalépek akkor megy is.

Megosztás:

Nem emiatt, imádom nagyon a kocsit, fél éve van meg, rengeteget ráköltöttem (nagyrészt nem hibák miatt hanem hogy csinosítgassam). Annyi a baj h futárkodok mellékállásban, és amugy is rengeteget szaladgálok (szinte csak) városban. 9+-0,5l-es fogyasztással meg nem igazán gazdaságos. És a fogyasztásához képest a teljesítménye meg sajnos kevés. Ha sikerül elpasszolni akkor vagy vmi kisebbre cserélem vagy egy 1,6 vti civicre, az nem eszik ennyit, viszont ha odalépek akkor megy is.

Ha sokat méssz akkor valami olcsóbb fenntartású gép kell,vagy gázt neki!

Csak városban minden sokat kajál,kivéve a kis dízeleket.....

Megosztás:

Ha sokat méssz akkor valami olcsóbb fenntartású gép kell,vagy gázt neki!

Csak városban minden sokat kajál,kivéve a kis dízeleket.....

csak akkor már ne 90LE 1300kg, hanem 130LE 1000kg, és megy is valahova. :D na mind1 ennyit az offolásról. Az 1,4es astra nem versenyautó sajnos, pedig imádom. :icon4:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.