imy Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Olcsóbb használni hátsó ablaktörlőt szerintem :P Olcsóbb nem elővenni nedves úton az autót, nem fogy a benzin. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lord Andris Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 4 ajtóst kell venni :P Fehér, 4 ajtós az autóm. Mikor esős, latyakos, szutyok idő van, akkor inkább fekete. A rendszám ki sem látszik a kosz alól. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Fölraktam a videót a hiba jelenségről. Itt tudjátok elérni http://gabeszku.uw.hu/astra/kehes.avi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Fölraktam a videót a hiba jelenségről. Itt tudjátok elérni http://gabeszku.uw.hu/astra/kehes.avi Sehol senki? Én pedig naívan azt hittem, hogy egymás után jönnek majd a hsz-ek a videóhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Olcsóbb használni hátsó ablaktörlőt szerintem :( sajnos a munkámhoz elég sokat kell használnom a hátsoajtot de az mindig dzsuvás ha kicsit is vizes az utvonalam nem a kilátással van a baj...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 sajnos a munkámhoz elég sokat kell használnom a hátsoajtot de az mindig dzsuvás ha kicsit is vizes az utvonalam nem a kilátással van a baj...... Esetleg hátulra egy szárny ? Nem tudom mennyit segítene a dolgon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Esetleg hátulra egy szárny ? Nem tudom mennyit segítene a dolgon. te hova tennéd anélkül hogy elcsufitanád ?????????????????? mert combi a tünemény............. ja és fehér........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 te hova tennéd anélkül hogy elcsufitanád ?????????????????? mert combi a tünemény............. ja és fehér........... Nem láttál még kombin normális szárnyat ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Sehol senki? Én pedig naívan azt hittem, hogy egymás után jönnek majd a hsz-ek a videóhoz... BENZINES A MÜSZER mert azok csinálnak ijet ???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 BENZINES A MÜSZER mert azok csinálnak ijet ???????? igen, az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 te hova tennéd anélkül hogy elcsufitanád ?????????????????? mert combi a tünemény............. ja és fehér........... Az enyém se csúnya pedig kombi és van rajta szárny....De a koszolódáson ez sem segít.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Ez a szárny dolog csupán optikailag gátolja a kosz lerakódást :( El ne higyje senki, hogy egy 100×5cm-es műanyag darab képes a kocsi mögött kialakuló légörvények megszüntetésére. Most találtam vaterán optikai piszkolódás gátlót. Pont olyan amilyen tetszik nekem, kicsi, lapos nem hivalkodó és az ára is elfogadható. Mindjárt előkeresem a linket, ha esetleg valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 http://www.vatera.hu/opel_astra_g_3_5_hats...r_43728696.html Ezen a linken találjátok, van több is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Az enyém se csúnya pedig kombi és van rajta szárny....De a koszolódáson ez sem segít.... A mostani kocsikról lespórolják a sárvédő gumit ... nem tudom a tiéteken van-e - szerintem az valamelyest segítene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 A mostani kocsikról lespórolják a sárvédő gumit ... nem tudom a tiéteken van-e - szerintem az valamelyest segítene. Ezen én is gondolkodtam, hogy extra felszerelés-e.... Egy kicsit biztos segít, nem hagyja annyira a koszos vízcseppeket a kocsi mögé kerülni... kivi vagyok ennyibe fáj, meg hol lehet kapni. Szeméy szerint én csak kevés astrát láttam amin volt ilyen, a legtöbbön nincs :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Nem láttál még kombin normális szárnyat ? :( http://www.opelmagazin.cz/files/ast_opc1.jpg g-astrán nem csak f-en láttam de azon elég gyatrán néz ki ez nagyon jol mutat csak az a kérdés hogy erre a dologra jo-e .de ez nagyon jol néz ki hol mennyiért vesztegetik ezt a szárnyat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Ezen én is gondolkodtam, hogy extra felszerelés-e.... Egy kicsit biztos segít, nem hagyja annyira a koszos vízcseppeket a kocsi mögé kerülni... kivi vagyok ennyibe fáj, meg hol lehet kapni. Szeméy szerint én csak kevés astrát láttam amin volt ilyen, a legtöbbön nincs :( Lehet kapni a szalonokban...én anno ott vettem, de 3 év alatt az elsőket 3x letapostam...1x pedig egy betontömbtől védték meg a kocsit....ahhoz ért hozzá nem a dukkózáshoz... ;) áldottam is a búrámat hogy megvettem... :) az áruk párban előre - hátulra....3500-4000 pénz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 g-astrán nem csak f-en láttam de azon elég gyatrán néz ki ez nagyon jol mutat csak az a kérdés hogy erre a dologra jo-e .de ez nagyon jol néz ki hol mennyiért vesztegetik ezt a szárnyat ? F-en is vannak szépek áámmmmm :( Az opc-s bisztos drága, www.ebay.de -en nézelődj szerintem, hátha találsz szimpatikusat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Ezen én is gondolkodtam, hogy extra felszerelés-e.... Egy kicsit biztos segít, nem hagyja annyira a koszos vízcseppeket a kocsi mögé kerülni... kivi vagyok ennyibe fáj, meg hol lehet kapni. Szeméy szerint én csak kevés astrát láttam amin volt ilyen, a legtöbbön nincs :( ITT pont a napokban beszéltünk róla. És az opel.hu oldalon a tírtozékok oldalon ott vannak az árak, a 2 pár kb 10e Ft, ha nincs akcióban... Igazából énis gondolkodtam rajta, de inkább most beletankolom a kocsiba az árát, ha meglessz, mivel ha megveszem elmegy az összes pénzem, majd ha kicsit egyenesbe leszek, akkor lehet veszek rá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Astra G -ből szeretném kivenni az első ülléseket csak azt nem tudom hogy kell ,tud ebben valaki segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 ITT pont a napokban beszéltünk róla. És az opel.hu oldalon a tírtozékok oldalon ott vannak az árak, a 2 pár kb 10e Ft, ha nincs akcióban... Igazából énis gondolkodtam rajta, de inkább most beletankolom a kocsiba az árát, ha meglessz, mivel ha megveszem elmegy az összes pénzem, majd ha kicsit egyenesbe leszek, akkor lehet veszek rá. :( Delparts itt nézd meg itt a 2 pár kb 7500 pénz...ahogy írtam...és gyári(nak tűnik)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Delparts itt nézd meg itt a 2 pár kb 7500 pénz...ahogy írtam...és gyári(nak tűnik)... Köszönöm az utána nézést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 http://gabeszku.uw.hu/astra/kehes.avi Sehol senki? Én pedig naívan azt hittem, hogy egymás után jönnek majd a hsz-ek a videóhoz... Erre még mindig senki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Erre még mindig senki? én spec. erre nem tudok mit mondani. ez kellene, hogy hagyjon nyomot a compiban, szóval szerintem Tech2! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Erre még mindig senki? A Corsa kezelési utasítása azt írja ha menet közben villok, akkor a kipufogó-katalizátorral van valami probléma, de az Astra kezelési utasítását ajánlanám áttanulmányozni, hátha van benne valami okosság. De szerintem vidd el szervízbe, és megmondják/megcsinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts