Mc-elek Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 peter... írta: z12xe megtaláltam:-) nincs burkolat széthuztam a csatit a foglalatot kell cserélni de nincs burkolat csak egy csavar...ha azt kicsavarom lejön a dolog (?) elméletileg csavar ki jeladó ki csavar vissza csati összedug és kész??? http://opelalkatreszek.cegvalaszto.hu/alka...+g/tipus/15337/ pontosan.. egy csavar fogja.. kihúz ,egy picit forgatva/mozgatva.. ja és e-torx kulcs kell hozzá :D
peter... Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Nagyon köszi mindenkinek!!! Megoldom én ezt úgy érzem:-)
Zachi Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 tgabika76 írta: De ez ronda! Az eredmény magáért beszél? Lehet, de hogyan? Emez drágább ugyan, de sokkal szebb. Igen, szebb. És ezt is megtalálta volna, ha tényleg olvas. :D
imy Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 tgabika76 írta: De ez ronda! Az eredmény magáért beszél? Lehet, de hogyan? Emez drágább ugyan, de sokkal szebb. Ez nem nagy kunszt, csak gombot vajon hol lehet szerezni? Gondolom azért nem 10e a két gomb. Szerintem még szét sem kell szedni. Az enyimben 64e van, s mindig úgy vezetek, hogy bal kézzel fogom a kormányt, s nekem is már a gomb ki van púposodva, pedig dudálni ritkán dudálok...
bocs Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 imy írta: Ez nem nagy kunszt, csak gombot vajon hol lehet szerezni? Gondolom azért nem 10e a két gomb. Szerintem még szét sem kell szedni. Az enyimben 64e van, s mindig úgy vezetek, hogy bal kézzel fogom a kormányt, s nekem is már a gomb ki van púposodva, pedig dudálni ritkán dudálok... Szinte,mintha az én kormányomat írtad volna le.Ugyan ez van nálam is.
imy Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 bocs írta: Szinte,mintha az én kormányomat írtad volna le.Ugyan ez van nálam is. Km, / hány éves? Azért elég siralmas, hogy ennyire nem bírja. :D
RazoR Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 imy írta: Ez nem nagy kunszt, csak gombot vajon hol lehet szerezni? Gondolom azért nem 10e a két gomb. Szerintem még szét sem kell szedni. Az enyimben 64e van, s mindig úgy vezetek, hogy bal kézzel fogom a kormányt, s nekem is már a gomb ki van púposodva, pedig dudálni ritkán dudálok... 64 ezernél megy szét???? az enyémben 182e van és semmi baja!! Pedig ledudálom a sok mazsit rendszeresen!!! :D
imy Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 RazoR írta: 64 ezernél megy szét???? az enyémben 182e van és semmi baja!! Pedig ledudálom a sok mazsit rendszeresen!!! :D S ott fogod a kormányt? Nekem a kormány már ki van fényesedve, s enyhén fel van púposodva a gomb.
RazoR Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 imy írta: S ott fogod a kormányt? Nekem a kormány már ki van fényesedve, s enyhén fel van púposodva a gomb. Fogom én mindenhol, lent fent középen lent középenfent dudánál jobb bal oldalon...... De általában bal kézzel fent középen, meg a dudánál, már nincs rece a kormányon, tök fényes!!!
RazoR Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 Cserébe minden más hullik szét rajta.....! Futómű, fék, kipufogó............Opel sose kop el!!!! Nem a f***t nem!!!!
Korzika Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 RazoR írta: Futómű, fék, kipufogó............Opel sose kop el!!!! Nem a f***t nem!!!! Azt szerintem sosem mondta senki,hogy a kopó alkatrészek örökéletűek !
szopcsi13 Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 RazoR írta: Cserébe minden más hullik szét rajta.....! Futómű, fék, kipufogó............Opel sose kop el!!!! Nem a f***t nem!!!! 182e-nél?
RazoR Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 Korzika írta: Azt szerintem sosem mondta senki,hogy a kopó alkatrészek örökéletűek ! Ez tény csak ha veszel 1.300.000.- ért egy autót 6 évesen és 3 év alatt ráköltesz még majdnem 400.000.- et akkor kicsit neked is tele lenne a zacsid szerintem!!! Főleg akkor ha megcsinálsz valamit és két hétre rá megint elszaródik valami!!!!! Ennyiből Audit vehettem volna....
imy Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 RazoR írta: Ez tény csak ha veszel 1.300.000.- ért egy autót 6 évesen és 3 év alatt ráköltesz még majdnem 400.000.- et akkor kicsit neked is tele lenne a zacsid szerintem!!! Főleg akkor ha megcsinálsz valamit és két hétre rá megint elszaródik valami!!!!! Ennyiből Audit vehettem volna.... Sajnos ez a használtató hátránya. Ha valós egyáltalán a km. Kipp-kopp nekem eddig egy garis féltengely szimereingen kívül nem kellett cserélni semmit sem... Íme a kormányom:
_Robi_ Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 imy írta: Sajnos ez a használtató hátránya. Ha valós egyáltalán a km. Kipp-kopp nekem eddig egy garis féltengely szimereingen kívül nem kellett cserélni semmit sem... Íme a kormányom: Én is használtan vettem a 3 év alatt amit rá kellet költsek kb 120 ezer ft. Ebben benne volt 2 kerékagy (ugye mivel külön a csapágy nem cserélhető) termosztát kézifékkötél +tr híd ill a jobb első féltengelycsukló. A többi mind csak a kopó alkatrész. Amikor megvettem 5éves volt, akkor 67 ezer km el. Mára 8 és 105 van benne. Szerintem 38 ezer km alatt 120 e ft nem sok amit rá kellet költsek. Szerintem RazoR kartásunk nagyon belenyúlt. Igaz én igyekszem kímélni. Ami negatívuma és nagyon bosszant a magas fogyasztása. Egyszerűen nem tudom hova tenni, hogy most hogy jó idők vannak nem megy le 9 L alá a fogyasztás sőt még vmikor 10 körül van :D
Gery Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 imy írta: Sajnos ez a használtató hátránya. Ha valós egyáltalán a km. Kipp-kopp nekem eddig egy garis féltengely szimereingen kívül nem kellett cserélni semmit sem... Íme a kormányom: Faternak ugyanígy nézett ki 60e km-nél az ex-autójában. Az enyémbe 80 ezer van és olyan mint az új, pedig én is szoktam ott fogni a kormányt, látszik is a képen, hogy a burkolat széle kicsit meg van kopva:
bocs Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 imy írta: Km, / hány éves? Azért elég siralmas, hogy ennyire nem bírja. :D 2002-es évjárat, óra szerint,mondom mégy egyszer,óra szerint 150 000 km körül van,most nem emlékszem pontosan,de gondolkodom azon,hogy rátetetem gépre,az majd megmondja mennyi a valós km,bár már abban sem lehet bízni sajnos. Íme a kormányom,függetlenül attól,hogy a bal oldalra rávetődik a fény,a jobb oldala pedig árnyékban van,látható a különbség. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
galropi Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Sziasztok. Van egy kis problémám az elektromos ablakemelővel. Úgy kezdődött hogy a hátsó kezelőgombokkal nem lehetett leengedni ill. felhúzni az ablakot csak előröl. Most már első gombbal sem tudom kezelni. És az a gond hogy leengedve maradt a bal hátsó ablak és nem tudom felhúzni. a jobb hátsó is csak elöl lévő gombbal működik. Mi lehet a probléma????
Kess Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Segítsen valaki, hogyan kell kiszedni a középkonzolon a belső keringetés kapcsolóját. Nem világít és nem tudom hogy a kapcsoló rossz vagy csak benne az izzó. Köszi!
misi Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Mc-elek írta: csak egyben lehet kapni... én csináltam lapátot :D Házilag csináltál ? Ez érdekel,/rajz, leírás? tudsz adni infót hogy,és miböl csináljam?
Humannet Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Kess írta: Segítsen valaki, hogyan kell kiszedni a középkonzolon a belső keringetés kapcsolóját. Nem világít és nem tudom hogy a kapcsoló rossz vagy csak benne az izzó. Köszi! készült topic erről http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=459
imy Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 bocs írta: 2002-es évjárat, óra szerint,mondom mégy egyszer,óra szerint 150 000 km körül van,most nem emlékszem pontosan,de gondolkodom azon,hogy rátetetem gépre,az majd megmondja mennyi a valós km,bár már abban sem lehet bízni sajnos. Íme a kormányom,függetlenül attól,hogy a bal oldalra rávetődik a fény,a jobb oldala pedig árnyékban van,látható a különbség. Ez ugyanolyan mint az enyém, pedig az enyémben kevesebb a km.
Kess Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Humannet írta: készült topic erről http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=459 köszi, megnézem
Mc-elek Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 misi írta: Házilag csináltál ? Ez érdekel,/rajz, leírás? tudsz adni infót hogy,és miböl csináljam? őőőőő küldök majd privit.. mert nincs a gépen fent az a kép.. írj rám ha elfelejteném.. :D
Titó Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Titó írta: Sziasztok! Valaki tudna nekem tanácsot adni?Olyan problémám van egy '98 1.6 16V X16XEL motorkódú G Astrával ,hogy a fordulatszám ugrál hideg motornál! Ez úgy néz ki ,hogy mikor elindítom az autót akkor már eleve nem 1000-en pörög hanem 1500-on,és mikor elindulok vele így akkor a sebességváltások közben is felbőg a motor kb ugyan így 1500-2000 körüli tartományba! De ezt nem mindig csinálja van mikor teljesen jó minden azaz, mikor elindítom beáll a fordulat egyből olyan 1000 körülire.Üzemmelegen nincs gond ,nem pörög nagyon az mindig olyan 700 körül van! De ott meg olyan probléma jelentkezik ,hogy ingadozik az alapjárat,és ez jól látszik a fordulatszám mérőn! Tudnátok tanácsot adni mit csináljak,ill. csináltassak vagy cseréljek ki? Köszi ! (tisztitsd meg az alapjárati motort, és a fojtószelepházat. illetve ellenörizd a kartergáz gumicsöveinek a fojtószelephába a becsatlakozási furATAIT, mert az el szokott tömődni....) Uhuhu! Köszi szépen a jótanácsot, bevált! Ma megtörtént a fojtószelepház és az alapjárati motor tisztítása ,jah és a kertercsővet is kimostam,és nagyon jól működik,mint új korában! Így ajánlom ezt a takarítási folyamatot mindenkinek aki hasonló problémával küzd! Köszi mégegyszer!
Recommended Posts