Humannet Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 azért létezik ettől jobb ár is ... :D Nincsenek jó kapcsolataim :D annyira trét meg nem akarok bele tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Kipróbáltad már a tartalékkulccsal? A kettes számú kulcsot használom, az első picit kopottabb de egyiken sem latszik igazan. Azzal is azonos a helyzet. Azt már korábban is csinálta, hogy ha kormányzár bekattant, akkor nehezebb volt "kizárni" a kormányt (elforgatva stb.ahogy kell), de nagyon akadozva fordult a zárban a kulcs ekkor. Most ha már egyszer elfordult, akkor aránylag könnyen körbeforog, viszont ha kiveszem, akkor újra rázni kell hogy el tudjam forgatni. A kulcslyukba benézve van hogy nincs az elején semmi akadály , néha meg belóg valami, amit a kulcs nyom el az útból. Ez normális, vagy valami eltört benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 A kettes számú kulcsot használom, az első picit kopottabb de egyiken sem latszik igazan. Azzal is azonos a helyzet. Azt már korábban is csinálta, hogy ha kormányzár bekattant, akkor nehezebb volt "kizárni" a kormányt (elforgatva stb.ahogy kell), de nagyon akadozva fordult a zárban a kulcs ekkor. Most ha már egyszer elfordult, akkor aránylag könnyen körbeforog, viszont ha kiveszem, akkor újra rázni kell hogy el tudjam forgatni. A kulcslyukba benézve van hogy nincs az elején semmi akadály , néha meg belóg valami, amit a kulcs nyom el az útból. Ez normális, vagy valami eltört benne? Keress sürgősen egy zárlakatost, vagy szervizet. Múltkor írta egy cartárs, neki tréler lett a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
che Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 8Nm az se jó ha megtéped Sziasztok, új vagyok én is itt a fórumon. Egy hete vettem az ótóm, astra g 1.4 twinport, majd 6 éves. Ez a vezérmű tengely törés mizéria idegesít picit. Tulképp a rögzítő csavarok lazasága okozta a bajt? Mekkora méretű csavarok ezek, hogy 8 Nm elég a meghúzásához? Nem lemaradt egy nulla a végéről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Sziasztok, új vagyok én is itt a fórumon. Egy hete vettem az ótóm, astra g 1.4 twinport, majd 6 éves. Ez a vezérmű tengely törés mizéria idegesít picit. Tulképp a rögzítő csavarok lazasága okozta a bajt? Mekkora méretű csavarok ezek, hogy 8 Nm elég a meghúzásához? Nem lemaradt egy nulla a végéről? nem maradt le egy nulla :D tessék megnézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Sziasztok, új vagyok én is itt a fórumon. Egy hete vettem az ótóm, astra g 1.4 twinport, majd 6 éves. Ez a vezérmű tengely törés mizéria idegesít picit. Tulképp a rögzítő csavarok lazasága okozta a bajt? Mekkora méretű csavarok ezek, hogy 8 Nm elég a meghúzásához? Nem lemaradt egy nulla a végéről? Hali! Ha jól emlékszem, olyan 6-os körüli csavarokról van szó, alumíniumban, tehát 8 Nm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
che Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 nem maradt le egy nulla :D tessék megnézni Hooooooool? :D Rég tanultam...de úgy emlékszem durván 1Nm= 0,1 mkp. Tehát 0,8 "kilóval" rögzítik a tengelyt? Hááát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
che Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Hali! Ha jól emlékszem, olyan 6-os körüli csavarokról van szó, alumíniumban, tehát 8 Nm. Auuuu...megkövetlek Mc-elek...a "Háááát" storno :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Hooooooool? :D Rég tanultam...de úgy emlékszem durván 1Nm= 0,1 mkp. Tehát 0,8 "kilóval" rögzítik a tengelyt? Hááát... Szerintem úgy gondolta, mihamarább nézesd meg a tengelyt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Szerintem úgy gondolta, mihamarább nézesd meg a tengelyt! :D pontosan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
che Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 pontosan :D Köszi a választ, úgy lesz, holnap meglesem. Bár talán ha eddig nem okozott gondot, talán pár nap még csak belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Keress sürgősen egy zárlakatost, vagy szervizet. Múltkor írta egy cartárs, neki tréler lett a vége. Igen-igen, jelentkezem, itt is vagyok:-) Pontosan így történt. Szerintem is csináltasd meg, nekem 8ezerbe került a javíttatás, a 30km-es trélerezés viszont 15-be számla nélkül:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Üdv. Szép nap. Megint morog a belső levegő keringetés motorja: a megforditott lapát is megadta magát. A csatlakozót lehuztam, de piszok mérges vagyok, egyik másik kinai gyerekjáték is erősebbre van csinálva mint ez a GAGYI Delphi fűtőmotor!!! Lehet "csak" lapátot szerezni hozzá? Valahol a neten láttam házastól 14 000 ft.ért. Nem olcsó, lehet igy marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Üdv. Szép nap. Megint morog a belső levegő keringetés motorja: a megforditott lapát is megadta magát. A csatlakozót lehuztam, de piszok mérges vagyok, egyik másik kinai gyerekjáték is erősebbre van csinálva mint ez a GAGYI Delphi fűtőmotor!!! Lehet "csak" lapátot szerezni hozzá? Valahol a neten láttam házastól 14 000 ft.ért. Nem olcsó, lehet igy marad. csak egyben lehet kapni... én csináltam lapátot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KrenAtesz Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Apumnak van egy lufis Astrája, és a kormányburkolat a bal oldali dudánál megadta magát, kirepedt. Lehet magát a burkolatot (középen) cserélni, vagy az egybe van a lufival? Ha egyben van, akkor ha szerzek egy ugyanolyan lufis kormányburkolatot, akkor az működőképes lesz, nem lesz légzsák hibakód? Atesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
peter... Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Ma dobta az autom a 0335 hibát...valaki meg tudná mondani vagy egy skiccet feldobni h a főtengely jeladó szenzor hol van pontosan ...Első körben kontakt-tisztitóznék aztán majd meglátjuk...Vagy valakinek jó tanács?? Használhatom az autot vagy inkább ne?? Mennyi egy gyári jeladó ? Én tudom cserélni? Válaszokat ekőre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Ma dobta az autom a 0335 hibát...valaki meg tudná mondani vagy egy skiccet feldobni h a főtengely jeladó szenzor hol van pontosan ...Első körben kontakt-tisztitóznék aztán majd meglátjuk...Vagy valakinek jó tanács?? Használhatom az autot vagy inkább ne?? Mennyi egy gyári jeladó ? Én tudom cserélni? Válaszokat ekőre is köszi! Legkevésbé kontakt hiba szokott lenni a jeladó adja meg magát. Árat sajna én nem tudok. Használni annyira nem kéne mert ha végleg tönkre megy akkor nem indul be a motor. Igaz nem írtad a motorkódod de ha Z14XE akkor ezen a képen látod merre van. A második kép már a vezérlés burkolatának levett állapota szóval addig juss el utána már látod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Apumnak van egy lufis Astrája, és a kormányburkolat a bal oldali dudánál megadta magát, kirepedt. Lehet magát a burkolatot (középen) cserélni, vagy az egybe van a lufival? Ha egyben van, akkor ha szerzek egy ugyanolyan lufis kormányburkolatot, akkor az működőképes lesz, nem lesz légzsák hibakód? Atesz Ezt olvasgasd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Apumnak van egy lufis Astrája, és a kormányburkolat a bal oldali dudánál megadta magát, kirepedt. Lehet magát a burkolatot (középen) cserélni, vagy az egybe van a lufival? Ha egyben van, akkor ha szerzek egy ugyanolyan lufis kormányburkolatot, akkor az működőképes lesz, nem lesz légzsák hibakód? Atesz hy lehet rendelni az ebayon: http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-OPEL-ASTRA-...=item23111c6bfa Link to comment Megosztás: More sharing options...
KrenAtesz Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Ezt olvasgasd! Végigolvastam, de a kormány külső kerek része hibátlan, csak a belső a szar, amiben a lufi is van :D Szóval kérdés még mindig adott :D KILLERMEDVE: nah ez már közelebb van a megoldáshoz :D Akkor lényegében a külső "héj" külön van a lufinak az egységétől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Végigolvastam, de a kormány külső kerek része hibátlan, csak a belső a szar, amiben a lufi is van :D Szóval kérdés még mindig adott :D KILLERMEDVE: nah ez már közelebb van a megoldáshoz :D Akkor lényegében a külső "héj" külön van a lufinak az egységétől? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Végigolvastam, de a kormány külső kerek része hibátlan, csak a belső a szar, amiben a lufi is van :D Szóval kérdés még mindig adott :D KILLERMEDVE: nah ez már közelebb van a megoldáshoz :D Akkor lényegében a külső "héj" külön van a lufinak az egységétől? a légzsák szélén azok a müanyag patentek fogják a burkolatot: http://www.kephost.com/view3.php?filename=...rcbgc0llqvl.jpg http://www.kephost.com/view3.php?filename=...l5ykpzrnhz2.jpg http://www.kephost.com/view3.php?filename=...hxlsijaa285.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Végigolvastam, de a kormány külső kerek része hibátlan, csak a belső a szar, amiben a lufi is van :D Szóval kérdés még mindig adott :P KILLERMEDVE: nah ez már közelebb van a megoldáshoz :lol: Akkor lényegében a külső "héj" külön van a lufinak az egységétől? Persze. Hogyan? :D Pl. ez meg csak nekem jön elő, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Pl. ez meg csak nekem jön elő, mi? :D De ez ronda! Az eredmény magáért beszél? Lehet, de hogyan? Emez drágább ugyan, de sokkal szebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peter... Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 z12xe megtaláltam:-) nincs burkolat széthuztam a csatit a foglalatot kell cserélni de nincs burkolat csak egy csavar...ha azt kicsavarom lejön a dolog (?) elméletileg csavar ki jeladó ki csavar vissza csati összedug és kész??? http://opelalkatreszek.cegvalaszto.hu/alka...+g/tipus/15337/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts