Humannet Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 azért létezik ettől jobb ár is ... :D Nincsenek jó kapcsolataim :D annyira trét meg nem akarok bele tenni
akoskombi Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 Kipróbáltad már a tartalékkulccsal? A kettes számú kulcsot használom, az első picit kopottabb de egyiken sem latszik igazan. Azzal is azonos a helyzet. Azt már korábban is csinálta, hogy ha kormányzár bekattant, akkor nehezebb volt "kizárni" a kormányt (elforgatva stb.ahogy kell), de nagyon akadozva fordult a zárban a kulcs ekkor. Most ha már egyszer elfordult, akkor aránylag könnyen körbeforog, viszont ha kiveszem, akkor újra rázni kell hogy el tudjam forgatni. A kulcslyukba benézve van hogy nincs az elején semmi akadály , néha meg belóg valami, amit a kulcs nyom el az útból. Ez normális, vagy valami eltört benne?
szopcsi13 Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 A kettes számú kulcsot használom, az első picit kopottabb de egyiken sem latszik igazan. Azzal is azonos a helyzet. Azt már korábban is csinálta, hogy ha kormányzár bekattant, akkor nehezebb volt "kizárni" a kormányt (elforgatva stb.ahogy kell), de nagyon akadozva fordult a zárban a kulcs ekkor. Most ha már egyszer elfordult, akkor aránylag könnyen körbeforog, viszont ha kiveszem, akkor újra rázni kell hogy el tudjam forgatni. A kulcslyukba benézve van hogy nincs az elején semmi akadály , néha meg belóg valami, amit a kulcs nyom el az útból. Ez normális, vagy valami eltört benne? Keress sürgősen egy zárlakatost, vagy szervizet. Múltkor írta egy cartárs, neki tréler lett a vége.
che Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 8Nm az se jó ha megtéped Sziasztok, új vagyok én is itt a fórumon. Egy hete vettem az ótóm, astra g 1.4 twinport, majd 6 éves. Ez a vezérmű tengely törés mizéria idegesít picit. Tulképp a rögzítő csavarok lazasága okozta a bajt? Mekkora méretű csavarok ezek, hogy 8 Nm elég a meghúzásához? Nem lemaradt egy nulla a végéről?
Mc-elek Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 Sziasztok, új vagyok én is itt a fórumon. Egy hete vettem az ótóm, astra g 1.4 twinport, majd 6 éves. Ez a vezérmű tengely törés mizéria idegesít picit. Tulképp a rögzítő csavarok lazasága okozta a bajt? Mekkora méretű csavarok ezek, hogy 8 Nm elég a meghúzásához? Nem lemaradt egy nulla a végéről? nem maradt le egy nulla :D tessék megnézni
szopcsi13 Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 Sziasztok, új vagyok én is itt a fórumon. Egy hete vettem az ótóm, astra g 1.4 twinport, majd 6 éves. Ez a vezérmű tengely törés mizéria idegesít picit. Tulképp a rögzítő csavarok lazasága okozta a bajt? Mekkora méretű csavarok ezek, hogy 8 Nm elég a meghúzásához? Nem lemaradt egy nulla a végéről? Hali! Ha jól emlékszem, olyan 6-os körüli csavarokról van szó, alumíniumban, tehát 8 Nm.
che Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 nem maradt le egy nulla :D tessék megnézni Hooooooool? :D Rég tanultam...de úgy emlékszem durván 1Nm= 0,1 mkp. Tehát 0,8 "kilóval" rögzítik a tengelyt? Hááát...
che Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 Hali! Ha jól emlékszem, olyan 6-os körüli csavarokról van szó, alumíniumban, tehát 8 Nm. Auuuu...megkövetlek Mc-elek...a "Háááát" storno :D
szopcsi13 Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 Hooooooool? :D Rég tanultam...de úgy emlékszem durván 1Nm= 0,1 mkp. Tehát 0,8 "kilóval" rögzítik a tengelyt? Hááát... Szerintem úgy gondolta, mihamarább nézesd meg a tengelyt! :D
Mc-elek Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 Szerintem úgy gondolta, mihamarább nézesd meg a tengelyt! :D pontosan :D
che Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 pontosan :D Köszi a választ, úgy lesz, holnap meglesem. Bár talán ha eddig nem okozott gondot, talán pár nap még csak belefér.
bzsoltee Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Keress sürgősen egy zárlakatost, vagy szervizet. Múltkor írta egy cartárs, neki tréler lett a vége. Igen-igen, jelentkezem, itt is vagyok:-) Pontosan így történt. Szerintem is csináltasd meg, nekem 8ezerbe került a javíttatás, a 30km-es trélerezés viszont 15-be számla nélkül:-D
misi Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Üdv. Szép nap. Megint morog a belső levegő keringetés motorja: a megforditott lapát is megadta magát. A csatlakozót lehuztam, de piszok mérges vagyok, egyik másik kinai gyerekjáték is erősebbre van csinálva mint ez a GAGYI Delphi fűtőmotor!!! Lehet "csak" lapátot szerezni hozzá? Valahol a neten láttam házastól 14 000 ft.ért. Nem olcsó, lehet igy marad.
Mc-elek Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Üdv. Szép nap. Megint morog a belső levegő keringetés motorja: a megforditott lapát is megadta magát. A csatlakozót lehuztam, de piszok mérges vagyok, egyik másik kinai gyerekjáték is erősebbre van csinálva mint ez a GAGYI Delphi fűtőmotor!!! Lehet "csak" lapátot szerezni hozzá? Valahol a neten láttam házastól 14 000 ft.ért. Nem olcsó, lehet igy marad. csak egyben lehet kapni... én csináltam lapátot :D
KrenAtesz Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Apumnak van egy lufis Astrája, és a kormányburkolat a bal oldali dudánál megadta magát, kirepedt. Lehet magát a burkolatot (középen) cserélni, vagy az egybe van a lufival? Ha egyben van, akkor ha szerzek egy ugyanolyan lufis kormányburkolatot, akkor az működőképes lesz, nem lesz légzsák hibakód? Atesz
peter... Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Ma dobta az autom a 0335 hibát...valaki meg tudná mondani vagy egy skiccet feldobni h a főtengely jeladó szenzor hol van pontosan ...Első körben kontakt-tisztitóznék aztán majd meglátjuk...Vagy valakinek jó tanács?? Használhatom az autot vagy inkább ne?? Mennyi egy gyári jeladó ? Én tudom cserélni? Válaszokat ekőre is köszi!
_Robi_ Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Ma dobta az autom a 0335 hibát...valaki meg tudná mondani vagy egy skiccet feldobni h a főtengely jeladó szenzor hol van pontosan ...Első körben kontakt-tisztitóznék aztán majd meglátjuk...Vagy valakinek jó tanács?? Használhatom az autot vagy inkább ne?? Mennyi egy gyári jeladó ? Én tudom cserélni? Válaszokat ekőre is köszi! Legkevésbé kontakt hiba szokott lenni a jeladó adja meg magát. Árat sajna én nem tudok. Használni annyira nem kéne mert ha végleg tönkre megy akkor nem indul be a motor. Igaz nem írtad a motorkódod de ha Z14XE akkor ezen a képen látod merre van. A második kép már a vezérlés burkolatának levett állapota szóval addig juss el utána már látod.
Zachi Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Apumnak van egy lufis Astrája, és a kormányburkolat a bal oldali dudánál megadta magát, kirepedt. Lehet magát a burkolatot (középen) cserélni, vagy az egybe van a lufival? Ha egyben van, akkor ha szerzek egy ugyanolyan lufis kormányburkolatot, akkor az működőképes lesz, nem lesz légzsák hibakód? Atesz Ezt olvasgasd!
killermedve Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Apumnak van egy lufis Astrája, és a kormányburkolat a bal oldali dudánál megadta magát, kirepedt. Lehet magát a burkolatot (középen) cserélni, vagy az egybe van a lufival? Ha egyben van, akkor ha szerzek egy ugyanolyan lufis kormányburkolatot, akkor az működőképes lesz, nem lesz légzsák hibakód? Atesz hy lehet rendelni az ebayon: http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-OPEL-ASTRA-...=item23111c6bfa
KrenAtesz Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Ezt olvasgasd! Végigolvastam, de a kormány külső kerek része hibátlan, csak a belső a szar, amiben a lufi is van :D Szóval kérdés még mindig adott :D KILLERMEDVE: nah ez már közelebb van a megoldáshoz :D Akkor lényegében a külső "héj" külön van a lufinak az egységétől?
killermedve Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Végigolvastam, de a kormány külső kerek része hibátlan, csak a belső a szar, amiben a lufi is van :D Szóval kérdés még mindig adott :D KILLERMEDVE: nah ez már közelebb van a megoldáshoz :D Akkor lényegében a külső "héj" külön van a lufinak az egységétől? igen
killermedve Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Végigolvastam, de a kormány külső kerek része hibátlan, csak a belső a szar, amiben a lufi is van :D Szóval kérdés még mindig adott :D KILLERMEDVE: nah ez már közelebb van a megoldáshoz :D Akkor lényegében a külső "héj" külön van a lufinak az egységétől? a légzsák szélén azok a müanyag patentek fogják a burkolatot: http://www.kephost.com/view3.php?filename=...rcbgc0llqvl.jpg http://www.kephost.com/view3.php?filename=...l5ykpzrnhz2.jpg http://www.kephost.com/view3.php?filename=...hxlsijaa285.jpg
Zachi Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Végigolvastam, de a kormány külső kerek része hibátlan, csak a belső a szar, amiben a lufi is van :D Szóval kérdés még mindig adott :P KILLERMEDVE: nah ez már közelebb van a megoldáshoz :lol: Akkor lényegében a külső "héj" külön van a lufinak az egységétől? Persze. Hogyan? :D Pl. ez meg csak nekem jön elő, mi? :D
tgabika76 Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Pl. ez meg csak nekem jön elő, mi? :D De ez ronda! Az eredmény magáért beszél? Lehet, de hogyan? Emez drágább ugyan, de sokkal szebb.
peter... Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 z12xe megtaláltam:-) nincs burkolat széthuztam a csatit a foglalatot kell cserélni de nincs burkolat csak egy csavar...ha azt kicsavarom lejön a dolog (?) elméletileg csavar ki jeladó ki csavar vissza csati összedug és kész??? http://opelalkatreszek.cegvalaszto.hu/alka...+g/tipus/15337/
Recommended Posts