imy Elküldve Június1, 2011 Elküldve Június1, 2011 attól függetlenül én megnézném... :D Miért? Nem teszem közzé :D
Korzika Elküldve Június1, 2011 Elküldve Június1, 2011 Miért? Nem teszem közzé :D Mert már volt olyan autó,ami nem volt a sorszámban és mégis lazák voltak a csavarok!
Mc-elek Elküldve Június1, 2011 Elküldve Június1, 2011 bameg én meg nem értettem mint nem tesz közzé... na.. arra gondoltam hogy ha nem esik bele a tartományba akkor legyen megnézve.
imy Elküldve Június1, 2011 Elküldve Június1, 2011 bameg én meg nem értettem mint nem tesz közzé... na.. arra gondoltam hogy ha nem esik bele a tartományba akkor legyen megnézve. Tavaly megnéztem, s utána tudtam húzni, azt hiszem az egyik eléggé laza volt. Mekkora is a meghúzási nyomatéka? Már rég volt, s elfelejtettem, s pár héten belül pedig olajat cserélek, akkor meg is nézem megint.
Mc-elek Elküldve Június1, 2011 Elküldve Június1, 2011 Tavaly megnéztem, s utána tudtam húzni, azt hiszem az egyik eléggé laza volt. Mekkora is a meghúzási nyomatéka? Már rég volt, s elfelejtettem, s pár héten belül pedig olajat cserélek, akkor meg is nézem megint. 8Nm az se jó ha megtéped
Zachi Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 van nyomaték kulcsom :D A gyárilag nem megfelelő meghúzási nyomaték (<8Nm) okozta a fellazulást. Ha egyszer már utána húztál, akkor annak jónak kell lennie. De ha ekkora a para miért nem használsz csavar/menet rögzítőből egy kis pöttyöt a nyomatékkulcson kívül.
dogfather Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 sziasztok! Olyan gondom, bajom lenne, hogy valószínűleg megadta magát az egérszelep (1.6 16V X16XEL). Multkor műszaki előtt már nézegettük, s már akkor mondta a srác, hogy nem sokáig húzza már, s most valószínűleg annyi neki, így viszont most a motor kijelzője folyamatosan világit, a kérdésem az lenne, ez a hiba blokkolhatja-e esetleg a kocsit? s egy idő után nem fogom tudni beindítani? vagy mehetek vele nyugodtan míg ki nem cserélem? sajna msot nincs rá 30-40eft-om :S illetve más egyéb gondot okozhat-e? (bocsi a tudatlanságomért de még csak most vettem nemrég, s eddig ilyen problémám nem volt, ti meg jobban tudjátok mint én azért kérdem :D )
Zachi Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 ma megszoptam. zafira. a multkor amikor féket cseréltünk, akkor észre vettük, hogy a jobb féknyereg porvédő gumija szakadt. nem baj, megrendeltem a gumit. na ma gondoltam kicseréljük. kipumpáltuk a dugattyút, kicsit rozsdás volt. minden ment már össze, de a dugattyú úgy megszorult a féknyeregbe , hogy se ki,, se be.... jobb féknyereg csere..... valószinülg a homok, és a víz megtette a hatását..... :D most emelőn várja a holnapot.... Na, mi van az Újságosbódéval? Kész?
uhuhu Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Na, mi van az Újságosbódéval? Kész? kettőre hozzák a bontott nyerget.... délutánra kész.
Korzika Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 sziasztok! Olyan gondom, bajom lenne, hogy valószínűleg megadta magát az egérszelep (1.6 16V X16XEL). Multkor műszaki előtt már nézegettük, s már akkor mondta a srác, hogy nem sokáig húzza már, s most valószínűleg annyi neki, így viszont most a motor kijelzője folyamatosan világit, a kérdésem az lenne, ez a hiba blokkolhatja-e esetleg a kocsit? s egy idő után nem fogom tudni beindítani? vagy mehetek vele nyugodtan míg ki nem cserélem? sajna msot nincs rá 30-40eft-om :S illetve más egyéb gondot okozhat-e? (bocsi a tudatlanságomért de még csak most vettem nemrég, s eddig ilyen problémám nem volt, ti meg jobban tudjátok mint én azért kérdem :D ) Miből gondolod, hogy az AGR adta meg magát?Fullad-rángat a kocsi?Kód kiolvasás volt? Mit jelent az ,hogy "műszaki előtt már nézegettük"? Mielőtt megölnek a "csak gyári új AGR-t az autóba párt" tagjai,gyorsan leírom,hogy legelső sorban is ha tényleg az AGR rossz,akkor gyári újat vegyél bele. :D Ha nem tudsz/nem akarsz,akkor ki lehet venni és megtisztítani így még lehet bírja egy ideig. Végül a rettenet.Zárjátok le egy vékony lemezzel,oszt kísz!!!!! :D
dogfather Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Miből gondolod, hogy az AGR adta meg magát?Fullad-rángat a kocsi?Kód kiolvasás volt? Mit jelent az ,hogy "műszaki előtt már nézegettük"? Mielőtt megölnek a "csak gyári új AGR-t az autóba párt" tagjai,gyorsan leírom,hogy legelső sorban is ha tényleg az AGR rossz,akkor gyári újat vegyél bele. :D Ha nem tudsz/nem akarsz,akkor ki lehet venni és megtisztítani így még lehet bírja egy ideig. Végül a rettenet.Zárjátok le egy vékony lemezzel,oszt kísz!!!!! :D Próbáltuk már levakolni, de nem jött össze kidobta hibára... igen már volt korábban h feldobta a motort s ekkor a szerelő sráccal a laptopot rányomtuk s mentünk vele ott láttuk is h azzal lesz a baj, várható volt h teljesen megadja magát kitisztította akkor, de mondta h elgyengült vmi benne vagyis teljes csere, javítnai nem tudja vakolni meg nem tudtuk... csak nem tudom hogy így tudok-e még menni vele, a folyamatos hiba jelzés miatt nem fog-e megállni alattam vagy esetleg nem fog beindulni vagy lesz más baja :S
Vilmoskörte Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 attól függetlenül én megnézném... :D Azért majd erre is sor fog kerülni, ha legközelebb szerelőt lát a gép, már a magam megnyugtatása végett is :D
Humannet Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Sziasztok Lehet látni egy hidrotőkén meik a rossz, vagy csere az összes? Köszi
Korzika Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Próbáltuk már levakolni, de nem jött össze kidobta hibára... igen már volt korábban h feldobta a motort s ekkor a szerelő sráccal a laptopot rányomtuk s mentünk vele ott láttuk is h azzal lesz a baj, várható volt h teljesen megadja magát kitisztította akkor, de mondta h elgyengült vmi benne vagyis teljes csere, javítnai nem tudja vakolni meg nem tudtuk... csak nem tudom hogy így tudok-e még menni vele, a folyamatos hiba jelzés miatt nem fog-e megállni alattam vagy esetleg nem fog beindulni vagy lesz más baja :S Lezárás után ritkán ,időközönként feldobja a sárgát,de attól még megy! Persze,ha már tényleg rossz akkor a lezárás sem segít,csak a csere.Ha az új drága,akkor esetleg egy bontott is jó és akkor azt lezárni , úgy még elmegy egy darabig. Persze a legjobb egy új gyári lenne!
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Sziasztok Lehet látni egy hidrotőkén meik a rossz, vagy csere az összes? Köszi én amondó vagyok.. ha bontva van akkor az összes csere...
imy Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 én amondó vagyok.. ha bontva van akkor az összes csere... Az húzós, nem? Gondolom takarékoskodni szeretne. :D
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Az húzós, nem? Gondolom takarékoskodni szeretne. :D lehet takarékoskodni..,persze pénztárca függő csak akkor hány szerelés lesz belőle.. én a corsán mindet cseréltem amikor bontva lett.. pedig nem kellet volna..
akoskombi Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Gondolom kimossa a ganét onnan, ahol elfér oda, ahol nem. Lehet hogy ha folyamatosan fújkálod, akkor nincs gond, de az enyém sose volt , csak most.(de minek?) :D Slusszkulcs / gyujtáskapcsoló: Fújtam bele WD40et (vagyis a kulcsra). Nem lett töle jobb. Viszont eddig csak a 0 állasból volt nezéz elcsavarni, most már van hogy az 1 állásból is nehéz továbbcsavarni a 2-be (kontakt). Azóta nem is próbálgatom, nehogy teljesen szétessen. Addig legyen jó, amig eljutok szerelőhöz. Ha úgy veszem ki a kulcsot, hogy nem kattan be, akkor legközelebb könnyebben lehet elcsavarni a kulcsot, de akkor is akad.
imy Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 lehet takarékoskodni..,persze pénztárca függő csak akkor hány szerelés lesz belőle.. én a corsán mindet cseréltem amikor bontva lett.. pedig nem kellet volna.. Teljesen igazad van. :D Remélem a Z14XEP-m így LPG-vel bontás nélkül elmegy min 250e km-t :D
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Teljesen igazad van. :D Remélem a Z14XEP-m így LPG-vel bontás nélkül elmegy min 250e km-t :D túrjál egy kis angol ,német fórumot :D
imy Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 túrjál egy kis angol ,német fórumot :D Miért, abban mi van?
szopcsi13 Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Slusszkulcs / gyujtáskapcsoló: Fújtam bele WD40et (vagyis a kulcsra). Nem lett töle jobb. Viszont eddig csak a 0 állasból volt nezéz elcsavarni, most már van hogy az 1 állásból is nehéz továbbcsavarni a 2-be (kontakt). Azóta nem is próbálgatom, nehogy teljesen szétessen. Addig legyen jó, amig eljutok szerelőhöz. Ha úgy veszem ki a kulcsot, hogy nem kattan be, akkor legközelebb könnyebben lehet elcsavarni a kulcsot, de akkor is akad. Kipróbáltad már a tartalékkulccsal?
Humannet Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 lehet takarékoskodni..,persze pénztárca függő csak akkor hány szerelés lesz belőle.. én a corsán mindet cseréltem amikor bontva lett.. pedig nem kellet volna.. Takarékoskodás :D tudom, hogy mindet cserélni kellene, de a legeslegjobb esetbe is jóárasítva 5000 X 16.... nem kevés pénz és ez még nem is a gyári. nemazért de 90-100 ért veszek komplett motort :D
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 jóárasítva 5000 X 16.... nem kevés pénz és ez még nem is a gyári. azért létezik ettől jobb ár is ... :D
Recommended Posts