imy Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nem lehet előcsalni valami +teljesítményt, de inkább egy kis +forgatónyomatékot az injektortérkép átírással? Jobb lenne, ha alacsonyabb fordulaton nagyobb nyomaték állna rendelkezésre. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Csemege képpen ezt nézzétek mit találtam ebay-en :P:):cry::) 3PSI-t tud tölteni azaz 0.2Bar-t ELEKTROMOS TURBÓ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nem lehet előcsalni valami +teljesítményt, de inkább egy kis +forgatónyomatékot az injektortérkép átírással? Jobb lenne, ha alacsonyabb fordulaton nagyobb nyomaték állna rendelkezésre. :( Persze, lehet írkálni, de nem tudsz olyat változtatni rajta csak átírással, ami igazán érezhető volna :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Látom itt is megjelent a modern hajszárító. :( nehogy bedőljetek már az ilyen gagyi dolgoknak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Látom itt is megjelent a modern hajszárító. :( nehogy bedőljetek már az ilyen gagyi dolgoknak. :cry: Az ilyen irányú fölhasználása fel sem merült bennem... Én mókuskeréknek gondoltam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 :( nem lehetne ezt a dolgot magyarul lehozni mert sokakat érdekelne Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 nem lehetne ezt a dolgot magyarul lehozni mert sokakat érdekelne Magyarul: nehogy bedőjjjé má' nekije! :P Ez egy nagy baromság :( Így megfelel? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Látom itt is megjelent a modern hajszárító. :P nehogy bedőljetek már az ilyen gagyi dolgoknak. :cry: Tuning hajszárító :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Namost én a minap voltam a 3. éves szervízen silleréknél. A fórum hatására érdeklődtem a szakinál, hogy hol is az a rafinált AGR szelep (ASTRA G, 2004. 12. hó). Erreföl aszonta, hogy ebben már nincs, a számítógép oldja meg ugyanazt. Hogy lehet egy mechanikus dolgot (szelep) pusztán programmal helyettesíteni? Vagy csak a szokásos hülyítés? Nem hülyeség, amit a szerelő mondott. A 2004-es classic szériás G Astrák még a twinport korszak előttiek. Ezekben már nincs AGR szelep, de még nem twinportok (amikben ugye később megint feltűnt az AGR). Ilyen pl npasi autója is. Üres az AGR szelep helye a motortérben. Szoftveres úton, a motorvezérlő elektronika finomhangolásával érték el AGR nélkül az EURO4-es normáknak megfelelő károsanyag kibocsátást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Van 1 ötletem, de kell pár nap hogy beigazolódjon.... Ha lesz eredmény megosztom veletek... Közben elvitte szervízbe. Kitisztították az önindítót, azóta nem csinálja... Te mire gondoltál? Azért érdekel ennyire, mert meg szeretném venni az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 nem lehetne ezt a dolgot magyarul lehozni mert sokakat érdekelne Tessék: http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/uni...omos_turbo.html :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Tisztelt egybegyűltek! Kellene nekem egy kis segítség. Találkoztatok már az így csináld sorozat renault thaliához való verziójával elektronikus formában? Aki igen, az vegy föl velem a kapcsolatot legyen olyan szives. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nem hülyeség, amit a szerelő mondott. A 2004-es classic szériás G Astrák még a twinport korszak előttiek. Ezekben már nincs AGR szelep, de még nem twinportok (amikben ugye később megint feltűnt az AGR). Ilyen pl npasi autója is. Üres az AGR szelep helye a motortérben. Szoftveres úton, a motorvezérlő elektronika finomhangolásával érték el AGR nélkül az EURO4-es normáknak megfelelő károsanyag kibocsátást. Majd megnézem a TISben, én úgy emlékszem, mindegyik Z-s benzinmotoron volt AGR. Nem csak máshova tették a szelepet az adott modelleken? Az X-es elődjének is 3 féle szívósora volt, mindegyiken máshol volt az AGR :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wykk Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy mitöl van az amikor elindulok az autóval általába 1-2 óra állás után, és sebességet váltok a fényszórók villoognak ezt sötétben jó látom. De 1-2 perc után már nem csinálja, minden normálisan működik. :( Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy mitöl van az amikor elindulok az autóval általába 1-2 óra állás után, és sebességet váltok a fényszórók villoognak ezt sötétben jó látom. De 1-2 perc után már nem csinálja, minden normálisan működik. :( Köszi. az aksival és a generátorral minden rendben van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wykk Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Az aksit most töltöttem fel a hétvégén. A generátor ékszíja kb 2 hete elszakadt és úgy jöttem vele haza vagy 5 km-et. Ez jelenthet neki valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Az aksit most töltöttem fel a hétvégén. A generátor ékszíja kb 2 hete elszakadt és úgy jöttem vele haza vagy 5 km-et. Ez jelenthet neki valamit? cellazárlat? nem túl laza a szí? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Majd megnézem a TISben, én úgy emlékszem, mindegyik Z-s benzinmotoron volt AGR. Nem csak máshova tették a szelepet az adott modelleken? Az X-es elődjének is 3 féle szívósora volt, mindegyiken máshol volt az AGR :P Szia Opel16V! Látom otthonvagy a motor körüli dolgokban! Az lenne a kérdésem, hogy kollégám astra G-ben a hibakód kiolvasása után rezonátorcső cserét indítványoztak potom 18.000 pénzért. Na most melyik is az a rezonátor cső? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Magyarul: nehogy bedőjjjé má' nekije! :P Ez egy nagy baromság :( Így megfelel? :cry: ok de ha jol értelmeztem a dolgot hasonlo volt már valamikor a LADA-ÁNÁL csak ott 1 szükito t tettek be a szivotorokba hogy meg gyorsitsák a lev . beáramlást..... de lehet hogy hülyeséget beszélek de annakidején az anyagszéditök meggazdagodtak belöle.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Szia Opel16V! Látom otthonvagy a motor körüli dolgokban! Az lenne a kérdésem, hogy kollégám astra G-ben a hibakód kiolvasása után rezonátorcső cserét indítványoztak potom 18.000 pénzért. Na most melyik is az a rezonátor cső? :( Az újabb twinport mocikat nem ismerem testközelből, ezért azokról nem nyilatkozom. Az előző Z-s szériánál a szívócsövön volt egy rezonátorcső, ami a gázlengéseket volt hivatott kiegyenlíteni. Azt viszont nem tudom, hogyan hozhatja ki ennek a hibáját egy teches vizsgálat :P Mi a hibajelenség amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 ok de ha jol értelmeztem a dolgot hasonlo volt már valamikor a LADA-ÁNÁL csak ott 1 szükito t tettek be a szivotorokba hogy meg gyorsitsák a lev . beáramlást..... de lehet hogy hülyeséget beszélek de annakidején az anyagszéditök meggazdagodtak belöle.. A szűkítést kiválóan megoldotta a szivató :( Ne keverjük a dolgokat, te teljesen másról beszélsz. Az említett kütyü max arra jó, hogy megbolondítsa a motorvezérlőt, és legjobb esetben hiba nélkül megy az autód, de plusz lóerők nem lesznek, rosszabb esetben rángatni és fulladni fog. :cry: Ez egy jó kis átverés, még rosszabb mint a magnum tuning itt magyarhonban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Az újabb twinport mocikat nem ismerem testközelből, ezért azokról nem nyilatkozom. Az előző Z-s szériánál a szívócsövön volt egy rezonátorcső, ami a gázlengéseket volt hivatott kiegyenlíteni. Azt viszont nem tudom, hogyan hozhatja ki ennek a hibáját egy teches vizsgálat :( Mi a hibajelenség amúgy? Azon kívül, hogy kigyuladt a kis villáskulcsos lámpa semmi. Azóta ment az autóval vagy 300km-t és semmi baja ............ A szervizes azt mondta, hogy nem jó az oxigén felhasználás és vszínű , hogy az említett alkatrész okozza!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Asztmás az Astra? :( Szerintem meg inkább a lambda irányába érdemes elindulni, ha szegény/dús keveréket érzékel a komputer. Vagy fals levegőt kell keresni a vákumrendszerben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 A gyertya csere teljesen megoldotta a gondomat(ki.ki hagyó hideg gyújtás)...szóval 30 ekm után a gyári gyerty kidobandó....most NGK kerűlt bele..... Viszont van még egy-két :P apróság.....és nem tudom mire gondoljak.... 1. meleg indításnál elég gyakran nem "találja" az alapjáratot....300-1000-ig járkál....lehet ki kellene pucolni az alapjárati mocit megint... 2. munkahelyről hazafelé van egy hosszabb lejtő...itt ki szoktam tenni üresbe, hogy had guruljon...mire a lejtő aljára érek(kb.600-800m) a moci alapjárata leesik kb 400-ra, majd onnan ismét lengések közepette tér csak vissza... Meg mondom őszintén vmi érzékelőre gyankodnék, de semmi más hiba jelzés nincs...(pl. lambda szonda vagy ilyesmi...) Gabi vvmi 5let? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Majd megnézem a TISben, én úgy emlékszem, mindegyik Z-s benzinmotoron volt AGR. Nem csak máshova tették a szelepet az adott modelleken? Az X-es elődjének is 3 féle szívósora volt, mindegyiken máshol volt az AGR :( Nézd meg a TIS-ben. Ha jól emlékszem ott is találni fogsz erről említést (AGR nélküli motorverziók). Én már egyszer láttam vhol benne, ha kell elő tudom keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts